Сергей Лавров: Русия ще нареди на 10 американски дипломати да напуснат страната

Руският външен министър заяви, че Русия е готова да подкрепи всеки формат за преговори между Сърбия и Косово

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приветствам всяко едно решение на Русия, защото САЩ напоследък си мислят, че са едва ли не господари на света! Тези прибързани действия на Байдън само ще влошат отношенията между двете страни, а от там ще се отрази и на Европа. Няма нужда от такова напрежение, достатъчно сме погълнати от пандемията!

да изгонят синчето на Лавров от САЩ!

Лаврон няма син,а дъщеря му живее в Москва поне от 7-8 години

Те чакат на опашка да влязат в царството на джуджето.

Но защо ли все с оръжие ... - после ,,защо така" ?

Много по-важно от 10-те дипломата е забраната на всички НПО-та и фондове на територията на Русия, финансирани и контролирани от САЩ. Боклуци като Навални ще трябва скоро да се преориентират в професията си. Прекратява се възможността американските дипломати свободно да се шлаяят из Русия както се планира и да се уеднакви и броя на дипломатите в двете държави, което ще рече че САЩ скоро може да се разделят още със стотина.

Има още една важна забрана /или ограничение/-еамериканското посолство вече няма да може да наема служители на спомагателни позиции за посолството в Москва и консулствата граждани на Русия и други страни- преводачи,административни служители,готвачи ,камериери ,градинари и т.н.Особено голям проблем през годинити за американците се оказват преводачите на руски език -и те винаги досега са били или неамерикански граждани или руснаци с двойно гражданство....

Ами преди няколко дни САЩ изгониха 10 руски дипломати ,логичен е отговора на Русия ,нарича се реципрочност.

Дано да изгонят всички и да заключат отвътре. Нали са си самодостатъчни.

Това лесно - но защо тогава се надига вой ,,това е недемократично" ?

Руснаците докога ще държат това арменско недоразумение да командори външното им министерство? Отговор: Докато не бият шута по дебелия г-з на терориста армянин барбикянин в българския парламент (съветник на тошко - африканския ибрик на Слафчу).

Байдън има сериозни ментални проблеми и трябва да бъде освободен от този пост.Тръмп, може да беше всякакъв ,но поне беше добре с главата.

Ще се съобразим с мнението Ви.

И ние ще се съобразим с Вашето мнение.

Ето това е дипломат от висок ранг Браво Лавров ! Европа няма такива Дипломати ! Тука В Лондон Има Старите кучета са още живи Тони Блейар Джон Мейджар Дейвит Камеран Който Хитро На Референдума На Шотландия ги Върза ! Чрез Кристин Лагер Шотланците Искаха Еврото тия ги смаза не сте готови за Еврото ! Камеран беше ясен нарускате взимаме си Лирата ! Сега реват за нов референдум няма начин след няколко поколеня казва Джонсан ! Нашите са Гаврошовци Затварят Козлудуй късат връзки с 144 милионен Пазар Турците сега продават там ! Няма училище за дипломати в БГ ? Защо ни е като Краварите ни управляват ? Слагат си кой им е Кеф в БГ Бодигарда Боико в Украйна Актьора Зеленски Сега МожЕ би Шута Слави ???

Сър ли? Бай хуй, ти си обикновен колхозник.

А ти си никой Пич Емо с 2 молекули в главата си едната ти помага да ядеш а другата да сереш ! по Американската система си учил Личи си .....

Уауауаа "Американската изключителност" в действие :))))). Демонстрация на "изклчотелното американско образование", гарнирано с "изключителните американски ценности и морал". :))))

ебати как ти зо нахендри до задните гуми, а емчо? усещаш ли го 21я? хазаха

Байдън нарекъл Путин клутин..... той човека още си мисли че сина му Бо, който е починал, е до него и е жив, също бърка двете си внучки от двамата си сина.... какво остава за Путин.... Старост, не го винете!

Как бе човек, знаеш колко хора у нас в действителност мислят, че американския президент управлява и взема някакви решения за съдбата на САЩ :)))

Внимавай, отрепко, някой да не говори същото за тебе, докато те гледа отвисоко. На никого няма да липсваш. Известно ти е, нали

А защо си толкова гневен, да не би няколко руснака да са те таковали анално?

Малко е поикономисана информацията. Сигурно за да се пощади самолюбието на братята американци. Отговора беше анонсиран като болезнен и наистина е такъв. Чудех се, какво ли пък толкова могат да измислят. Ето по-пълно описание в статията: "МИД заявил об ответных мерах в связи с враждебными действиями США" И най-важното не е казано: Русия настоятелно препоръчва на американския посланик да замине в САЩЮ за консултации. Казано просто, освен, че гонят 10 дипломати, най-безцеремонно гонят и посланика им. И съвсем правилно и заслужено. Също ограничават изключително предвижването на американските дипломати и възможностите им да извършват НПО дейности. Който иска да го прегледа, в нашата статия много е спестено. А поляците, още не изчакали американците, и те да се направят на мъже и целувайки американския дирник, изгониха 3 руски дипломата. Бърз отговор и Русия изгони 5 полски дипломата. Нарочно не са 6 вероятно. Но сигнала е ясен, ако почнат както преди 2 години безпричинно и без доказателства и другите американски пудели да гонят руски дипломати, чакайки кокалче от американските господари, ще бъдат изгонени двойно повече техни дипломати от Русия.

Байно БГ, ти имаш ли изобщо някаква идея колко поляците ненавиждат Русия? Поинтересувай се и после пиши.

Кажи заювото, а не разбрах нито какво общо има това с темата, нито с коментара ми? Рупай морковчета, може и да поумнеееш :))). Да не бъркаме омраза с дипломатическите стъпки. И Причина-Следствие. На поляците нищо не е направено от руснаците, за да предприемат такива действия. Е да, ще загубят транзита на газ и дори опитаха таран с кораб по един от обслужващите строежа руски кораби. Но това е нормално вероятно по морското право, че и по нормалния човешки разум.

@2021-04-16 22:04:32 БГ (нерегистриран) Тъп ли си или да? Нищо не било направено на поляците? Шпионските скандали не са само тук и в Италия, просто поляците не дадоха подробности. А относно омразата - има едни масови убийства, от които е изминало прекалено кратко време, за да бъдат забравени.

2021-04-16 22:12:55 Емо (нерегистриран) Тъп ли си или да? Или си от някоя религиозна секта? Тази на американските сатанисти? Доказателствата джендър? Доказателствата къде са? Обвинения много до момента, но доказателства няма. Единствено у нас се очертава да има с групата от военното разузнаване. И то още не се знае, Никой друг не е предоставил доказателства, нито САЩ, нито Полша. За Англия и сериала Скрипал, не ми се и започва. Тъй че прекръсти се няколко пъти или каквото и да прави вашата секта и зарежи РС-то.

Дира ако не ограничите простотията тук,ще затвърдите мнението на доста хора които вече не влизат да ви четат заради коментарите тук,че сте най просташкия вестник.От тази вечер и аз не бих ви чел повече,такава простотия от олигофрени като тук никъде няма.

Че има ли руснаци, дето да не са простаци. Тролинга е измислен от Русия и тя много се гордее с това

Много як вестник ще да е, щом можеш да коментираш в него.

Путин иска да пробва как ще го клати 80годишен дядка.

Това е намек Клутин добре го разбира Искат да го клатят

Бой дееба кравите дееба

Ти очакваш на кравите мъжете да те ощастливят с 50 см.?

Скоро ще се приключи. Руският народ не е прост. Вече много взе да им писва този безкраен режим. На нас 45 години ни стигаха, те какво да кажат за 104? Мястото на Русия е в Европа, доказано е през вековете. Хората ще си вземат тяхното рано или късно. Всички мразят Кремъл.

Прав си. Но докато не го сполети съдбата на Кадафи, джужи няма да миряса. Един щик да му излезе през устата след като влезе през задника.

Някой знае ли колко е голямо съветското посолство в София? По-голямо от Министерството на външните работи. Крайно време е тази сграда да се освободи за нуждаещи се граждани, а на пасолката да се даде един апартамент в Люлин.

А на къзяк посолството с какви размери е знаете ли?

долу ни заплаши ... искат ни територията и да ни избият... Особено с такава армия от олигофрени и педалчета като теб:)))))))) Особено с такава армия от олигофрени и педалчета като теб:)))))))) Особено с такава армия от олигофрени и педалчета като теб:)))))))) Особено с такава армия от олигофрени и педалчета като теб:)))))))) Особено с такава армия от олигофрени и педалчета като теб:)))))))) Особено с такава армия от олигофрени и педалчета като теб:)))))))) явно такова е мнението и такива са намеренията..

Важното е контактите с руските свине да намаляват, посолствата им да се изпразват, защото с хора можеш да се разбереш но с животни не.

един българин тук

съжалвам но не е българско да си откровен дебил. Нищо че състава на прламента ни говори друго...

Сенилния старец Джо, освен да се спъва по стълби, да забравя какво ли не и да обърква имена, много бързо взе да моли Путин за среща! Кога ли ще се обади и на Ким Чен Балистичен?

Съвсем съзнателно вика на Путин клутин, което означава изклатения. Такива са данните на разузнаването.

Изклатя на ма-ка ти в миризливата уста.

Не си в час момче! Той на сина си името забрави ... Няма как да се скрият куп гафове освен ако решат по-скоро да го "ваксинират" с Астра Зенека ...

Само полови прякори ми тургат вече. Стар бил байдън, ама според мене се гаври нарочно.

.

Благодарение на Русия, сега пишете на български в България, знаете ли? Освен това, в отговор на полските глупости от вчера, днес Русия изгонва петима полски дипломати.

Ти в чий казашки гъз си правен бе, идиот малоумен, прост и необразован?

Благодарение на Русия си тъп като Лавров. И даже като Путин и неговия гей-приятел Шойгу.

Ще си останат само руските стада Цивилизацията си отива

руски... вие пишете на кирилица и говорите РАЗВАЛЕН български...

Няма да позволим да пишете нормални неща, за това ни плащат, да плюем Русия. Не го ли разбрахте а рашки, а и Америка дава права на педалите като нас, а Русия ни преследва.

пак ще ви правим добруджа ако трябва ала генерал колев... най обичаме азиатски нашественици...

Особено с такава армия от олигофрени и педалчета като теб:))))))))

айде пътя от България...

На Путин вече му викат клутин, което означава изклатения. Това е архиобида, но ботокса се прави, че не чува.

Дали е клатен но майка ти със сигурност от цял батальон.

Путин се радва, че редовно го клатят. Че какво да прави спишле 2см?

им трябв ана рашъните... че спада...

Да, ама Виаграта се прави от Пфаизър. Сибирските диваци и това не са способни да произведат.

В превод от руски това означава клатен. Уважението към Русия клони към нула.

Да го нарече? Късопиший ли?

Клатена е майка ти и то цялото село, бунак

Руснаците са много по- БЛИЗО до Българите, отколкото до сърбите.. Сърбите са частично Славяни и частично- Византийци.И затуй пприличат повече на гърците.. А ние, БЪлгарите сме частично Славяни и частично- БЪлгари. Българите идват от земята, където е Украйна сега. А Славяните идват от земята където са Чехия, Полша и Унгария. Би трябвало Русия да подкрепя България, а не тия византийци- сърбите.. И да се ОБЕДИНЯТ България и Македония... Сърбите - измамници излъгаха РУсия да направят тая сръбска измама- Югославия.

славяни.. кви пет леа... няма такова нещо славяни...

Хапчетата...

Докторе прав си раздай хапчета на всички във форума щото много неадекватен народ има тука...

Американец и на снимка бих го ритал ненавиждам ги унищожиха света а сега искат и война която ще засегне и нас

Бих ритал тълпа руснаци, но само на живо.

По погрешка ти турих минус, а те излезнаха 3 наведнъж.

Нормален човек никога няма да отиде в Русия. Ние и двамата сме идиоти, ама и ние не искаме

Fuck you stupido :)

Американец и на снимка бих го ритал ненавиждам ги унищожиха света а сега искат и война която ще засегне и нас

руски боклук поклонник... моите деди са воювали с руските нашественици... кво мислиш , че всички са ззабравили за руските набези над България вкл 1944... ей много ви се ще ... амам няма... зсега ви дадохме да си купувате апратменти...

Ами каквото почукало, такова се обадило.

Все по жестоко Вчера байдън нарече Путин клутин, което в превод означава клатен. Никакво уважение вече няма байдън към бедната Русия и редува обиди към така наречения и президент със санкции. Смешно е да гледаш руското дървене на господаря.

Знаеш ли, Бойко подаде оставка... Кой ще ви плаща от утре нататък?

И ние бяхме до Америка и видяхме как в страна където НИКОГА не е падала бомба, а само е газила и грабила умове и богатства има толкова много : Бедни Бездомни Без застраховки Без зъби Прости Зле облечени Ядащи помий Обратни Необразовани и прочие хора. За жалост тези хора не са виновни а системата и алчността на евреите които са им стъпили на вратовете.

Щото мижиците процъфтяват - 60 милиона под прага на бедността. А за Русия този праг е много под въображението ти.

Ехооо espece de connrad, you are piece of grand morseau de shit. Разбра ли ме цървуланко беден :) Писсх ти го простичко на англо френски :)

бе руснак гледаш там... гледай си в твоята кочина... и най-вече НЕ ГЛЕДАЙТЕ в България...

Доста глупави и недеакватни идиоти пишат тук. Проверявайте информации преди да пишете глупостите си иначе изглеждате по зле и от героите на Доньо Донев. Сащ имат много по голям интерес да имат дипломати в Русия отколкото обратното и съм сигурен, че клоаката около Байдън внимава по колко да гони. От 2014 до сега за незнаещите са изгонени около 9 процента от американските дипломати и при 40 знаете ли какво ще се случи? Ще го разберете скоро, нещата отиват на там,като този път Русия ще вземе това решение, за това е и изпратен посланика, да предупреди че идва време за край на дипломатическите отношения. Уверете се сами след като видите сами как Байдън ще успокои топката. И не се излагай те, смешни и жалки сте като освен глупости нищо не пишете, но не е лесно в това кръглото над раменете да е празно.

Прав си, но май никой няма да те разбере.

Както казват руснаците "Пак ще бомбардираме воронеж" Защото не съм чувал американци да се редят на опашки за руски визи, доакто маериканските консулства и посолството са винаги под обсада от чакащи за визи. 10 дипломата по-малко = поне още едно закрито консулство.

За какво са им визи, да видят страната на тези убийци Кадиров и Путин ли?

Руснаците готвят секирата на 150... а и днес само нелегалните емигранти влизат в САЩ.

Да Hendel, след като зелените човечета на Путлер нахлуха в Крим 1,5 милиона руснаци на възраст между 30 и 40 години са напуснали широка страа моя родная :-)

толкова българи са напуснали малка България... а дори си нямаме Крим.

Глупости!!! Американците са промити до степен на абсолютен страх от Русия! Тях ги убеждават, че ще бъдат убити първите 8 часа от пребиваването им в Москва.. Та, затова няма навалица за визи...

новина.. най накрая съюзника ни показва, че е зад нас , не само България ами всички пострадали от азиатските вероломоства...

И що иска де се наведем?!

Не мога да не призная, че по-голям идиот от мен е само КГБ. Изобщо не ме слушайте какво бръщолевя, защото страдам от душевна болест. Понякога сам се пляскам по мутрата, толкова ме дразни тъпотията ми.

На кой му пука. Виж ако Европа и Щатите наложат запор на имотите и милиардите на руските олигарси, доста хора в москва ще изквичат на умряло. Ако безумеца Путлер продължи авантюрите си и това може да се случи.

Напротив в Русия ще бъдат безкрайно щастливи... Путин от кога повтаря на олигарсите да върнат открднатото обратно в Русия.

Ще го върнат, когато ботоксовия гном отпраши към ада.

е да е ясно че западните ни съюзници този път са зад нас ... дано не ни оредададът като 1944та ... оставиха ни на азиатските орди...

Schilo

Чакай сега, у нас дойде Трети украински фронт. Те, какви са? Азиатци?

Ха ха ха, нещо есминците дадоха заден и няма да влизат в Черно море,както самолетоносача дето се беше засилил за Северна Корея и направи 180 °. Поука : Не учете мечката какво да яде и пие и преди всичко не я канете на гей парад.

За сведение на коамдирите на ръждясалите руски железа. Америакнските ВВС току що изпробваха над Мекисканския залив ракета, която може да сваля рски фърчила т 250 км. Освен това се готви вакарване на въоръжение на новия хеликоптер Сикорски С96 Райдър - макисмална скорост от 400 км в час. Технологично Щатите са 15-20 години пред руснаците, които още летят със самолети проектирани в умрелия Съветски съюз.

волдемар ГУУУУТ.... време е руските главорези да си платят за страданията на България....

Schilo

Я, руснаците гонят дори и посланика на САЩ!

По дърветата цивилизация няма и се общува с грухтене

Schilo

Затова ли щатите изгониха дипломатите на Русия? щото не им трябват бели хора?

на драго сърце бих му бил шута също!

Че си никой

Schilo

Ти ли бе, форумецо?

е е че тои път сме от другата страна че 1944та тия нещастни азиатски миерници ни раакатаха фамилията... дано новия парламент да не ни гласи а руска миерна губерния в кал и лайна...

Я престани с тая долнопробна селяндурска балканска пропаганда ала САЩ, българите отдавна ясно са казали с кого са! Гледай си своята пропаднала кочина - последна по всички показатели не само в цяла Европа ами и в Света!

Защо гонят руски дипломати от всички страни.

Schilo

Всички? Сериозно?

От Северна Корея не ги гонят.

Schilo

А от Япония? И те ли са като Северна Кория?

Хахахахахахахаха! Колхозника наптаво да затваря границите и да връща нещата към нормалното за СССР ветсия две.

Тогава вече този жребец ще цвили с пяна на уста

Дъщерята на Лавров отдавна не е в краварника.

10 американски дипломата са много "разстроени" и "тъжни" да напуснат кочината! Те толкова много искаха да останат в мизерията, а виж какво стана накрая... Изгониха ги по плажовете във Флорида

Много ще страдат за удмуртия, дето може да видиш да се шляе тази странна двойка шойгу - Путин

Взели са си по една торбичка мазна чебуреки, че в Ню Йорк да не гладуват.

Горките американци, вече няма да ходят на почивка в удмуртия и Сибир Дето може да срещнеш тази странна двойка Путин и шойгу в овчи кожуси

Schilo

вярно е, има за какво да съжаляват?

По нагъл от от Арменец е само арменски чифут като Лавров

американците си го преместиха в другия крачол..ха.ха.ха.ха