Сергей Лавров: Курортът "Камчия" е идеалният образец за "меката сила" на Русия

Обсъжда се вариантът по преминаването на тази собственост във федерална, заяви руският външен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корупцията убива със мека сила България!

Бойко Борисов да настоява да се разрови и осветли боклука и мафията ,искаме да знаем кой, кой е кои са подкупените български политици предателли,къде във Брюксел се подвизават,като Станишев например!Той руснака си е прав за себе си,своите интереси,всеки иска родната му държава да има влияние,но по овратителни са българските предател и мошенници от посткомунистическият преход!

Е колкото на животно размазано на магистралата Подминаваш го със съжаление ...и известно отвращение

УаДа хванала българските политици и деловици със забранени количества рублофилство по джобовете! Предложено е на следващите рублофилски игри да се представят със Съветския флаг, защото най им уйдисва на табиата. Мониторинг е наложен с цел проверка колко точно е мека силата на Лаврентий. Уе уе уе! Иначе добре са дошли туристите завоеватели и сибиряци инфлуенсъри!

Рашки-алкашки хотят сделат Камчийскую республику. Не пройдет боярьiшники, никогда не проедет. ПНХ и чтоб сдохли от слово совсем.

Първо, не се пени толкова защото имотът е част от границата на България.Никой в Турция,Испания,Италия итн няма да ти продаде такъв имот,който е важен за националната сигурност.Ами те утре могат там да си построят и пристанище, кой ще ги спре? Второ,коя държава си продава най-красивите места с най красивите абележителности за....5 евро кв м? Трето: Индия е страна огромна колкото цял континент,но никой, абсолютно никой, никакъв чужденец няма право да купи там земя,може и да е американски милиардер.Сделките със земя се извършват само между индийци (местни),чужденец няма право да купи там земя. Четвърто: Русия толкова ли я закъса че почна да купува земя от България?Русия има по голям излаз на Черно море от нас, курорти ли нямат, морета ли нямат,или територията им отесня? Не, всичко се прави със замисъл и последствията няма да бъдат благоприятни за България,убеден съм. Никой няма право да разполага с Българската земя като със частна собственост,това трябва да бъде най-строго забранено

Оперативна печалба (EBIT) -213,75%▼ EBITDA -33,2%▼ Нетна печалба (загуба) -228,48%▼ Общо активи -18,66%▼ Капитал -18,86%▼ Марж на оперативната печалба (EBIT) -339,75%▼ Възвръщаемост от продажби -346,77%▼ Възвръщаемост на капитала -12,01%▼ Коефициент на бърза ликвидност -237,48%▼ Коефициент на абсолютна ликвидност -234,17%▼

Ако това е вярно, прокуратурата тутакси трябва да ви повдигне обвенение, че не сте обявили несъстоятелност.

Комунистката,настояща милионерка Станка Шопова със свой собствен хотел ,,Орфей,, е един от тарторите в КК Камчия

Сащ ще дават на Украйна Ф-35, въртолети "апачи" и щурмовика EMB 314

В Кранево, на първа линия отдавна е забранено, български крак да стъпва там. За българите или в периферията или навътре в селото. Един ден ме хвана яд, какви хубави хотели, а не са за нас. направих си експеримент и въпреки молбите на жената, да не правя проблеми, влезнах в един такъв. Поисках си стая за двама. Боже, тоя ни говори на български! Гледат те като нещо токсично и крайно неприемливо. Около тебе съответно само и единствено руска реч, всяваш смут отвсякъде. Отпратиха ме с дежурното и много ефективно "А вие резервация имате ли?" Не, няма как да имам. Понеже съм българин на северното ни Черноморие в иначе прекрасното курортче Кранево.

може би румънката Лаура Кьовеши да разпардушини спокйствието на българската корупция! Дай боже!

Значи ,това не може само едностранно Русия да вземе решение да федерализира със мека сила даден имот във чужда държава и да го обяви за руско владение,за това може би са подкуплили български представители във висшите етажи на властта и хора във съдебната система ,които специално за това да са сътворили закон за узакояване на комлекс Камчия да е руска територия!Има такива високоинтелигенти българи,които знаят как и със какви схеми и трикове стават странно богати!

...Пусть враги запомнят это, - Не грозим, а говорим : Мы прошли, прошли с тобой полсвета, Если надо, - повторим!!!

Къф си па ти бе?... :))) Хора, не ви ли писна вече от русоробски откачалки? :)

Половината център на София е купен от турчин, а вие тук за някаква Камчия ни пишете.

Лавров скромничи, по черноморието и не само там се появява една страхотна мека сила, която ако те докопа няма измъкване

един тлъст руски депутат докладва че вече са изкупили половината черноморие, това е в руската част

...всъщност - Взискването на Нота - Тръгна. .....ествествено че НЕ от “наште” “управляващи”.

В САЩ веднъж да не си платиш ДАНЪК ВЪРХУ СОБСТВЕНОСТТА местният шериф обявява на ТЪРГ собствеността. Всеки, който иска, може да купи имота, НО местната община ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си прибира всички данъци до цент. А всеки опит за АНТИДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ на територията на страната завършва моментално в ОРАНЖЕВ КОСТЙМ и белезници. Затова от цял свят напират да имигрират в САЩ и да ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ. Като американски граждани. По никакъв друг начин не можеш да придобиеш имот. Гражданство и платени донъци! Камчия не е дипломатически имот и веднага трябва да бъде национализирана поради Пряка намеса във Вътрешните работи на Реп. България ясно заявено от руския Държавен секретар(министър на външн.раб.).

Евала, голи думи за 80% от електората. От една статия със съмнителна стойност извади железни заключена. Евала на капацитета ти.

Едни голи думи? Кой говори голите думи? Лавров?... ГосДума-та?... Съвета на РФ?... А? ... КОЙ?

Кажете кой е строителя там,на тази база и ще стане ясна причината за проблемите.

ЩО НЕ РЕВЕТЕ ЗА ПРОДАДЕНАТА ЗЕМЯ БЪЛГАРСКА НА ТУРЦИ, КИТАЙЦИ, ЕВРЕИ, АМЕРИКАНЦИ, АРАБИ ИТ. НАПРАВЕТЕСПРАВКА И ЩЕРАЗБЕРЕТЕ КАКТИХОМЪЛКОМ 1/4 ОТ ОБРАТВАЕМАТА ЗЕМЯ СИ ЕСМЕНИЛАСОБСТВЕНОСТТА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. А ЗАТОВА ПЪК СЛЕД НОВА ГОДИНА, ЧЕ ВСЕКИ ЕВРОПЕЕЦ ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ЗАГРИЗВА ПАРЧЕЕ ОТ РОДИНАТА И НЕ МОЖЕТЕ ДА ИМ КАЖЕТЕ КОПЧЕ. СКЪПАТА НИ АРМИЯ ЧИЯ ЗЕМЯ ЩЕ ЗАЩИТАВА И ОТ КОГО ЩЕ СЕ ПАЗИМ, ЩОМ С ПАРИ ВСИЧКО СЕ КУПУВА У НАС ?

Не се чудете, ДОЙДЕ МИ ВРЕМЕТО да си потърся вересиите, от който не си е платил данъците към компрадорската държавица РъБъ.

Демакрация, кой има па.ри има каквото си поиска. Да ни сте скачали

От 2020 г. всеки чужбинец ще може да купи земя в Бегея, пада забраната. После, кой на кого препродава си е негова рабата, може да препродава и на държава. И в един момент ще се видите изкупени тотатлно. Я от "мека сила", я от корав мур, я от резан. Ще ви купуват и препродават барабар с вас, крепостните....

важното е Сибир да не го продадат китайците.

Показа, че Путин го "боли" за сечта на горите в Буковина Карпатска на НЕЗАВИСИМА Украйна, докато Китай изсича поголовно Забайкалието. Доказа, кичта в Забайкалието, със СПЪТНИКОВИ СНИМКИ....и го арестуваха.

Другарки и другари! Дами и господа! Кой от вас мисли,че Черноморието все още е наше? Защо се предпочитат гръцките селца до морето им? Рашъните ли са виновни? Кво стана със Сънито, Златните, кой обезобрази къмпингите..... Корал, Смокиня.... ваши ли са? Кво стана със Арапя? Де е казиното със Емил Димитров и " Елеонора", де са шведките, полякините,чехкините, германките.....,? Де е " Морски звуци" и останалите кръчмета? Къде е гроздовата " Академик Неделчев", брезовският " Мискет" и карловският " Димят" придружени със мешена скара, татарски кюфтенца и сочни пържоли 52 номер.....? Двайсе дена на морето бяха заплата и половина.Ама нямаше банани-и-и-и-и.....

да мислят!? много надценяваш материала ти....

Какъв родоотстъпник трябва да си, за продължиш да бъдеш русофил след подобна арогантна и безсрамна руска претенция??? Ей сега е моментът да се изгонят всички руснаци с гнусни мераци (поредни) към БЪЛГАРИЯ. Да си набият в алкохолизираните главуняци, че тука не им е бащиния, само са на гости, и ако им е толкова трудно да се държат прилично, значи е време да поемат обратно пътя към казана.

Асамблея Знаме на мира, демек камбаните Да се върнат на другаря Тодор Славков...

Докъде може да стигне нахалството на някои руски политици? Кой им позволява да им минават подобни мисли през главите? Кога България ще отговори на поредното предизвикателство на нахалниците?

Ти кво, чети за какво става въпрос, пък после си пъти че е трагично от към маТриал.

Още едно доказателство,че с руснажите взинаме-даване не трябва да има.Цялата ни съвременна история го показва,че България от циганин,турчин и комунист нищо хубаво не е видяла.

А във вилно селище "Пирин" до камчия, дори се позволява да летуват на българите, най-отялвлени гъзолизци на съвецко-путлеристката власт. Каква милост! Да живее другаря Путлер!

Днес детски лагер, мека сила, утре зелени вежливи човечета, в други ден - военна база, твърда сила и т.н. После мост до Камчия, Пучин кара самосвал, жп линия до камчия, Пунин кара влак, референдум за присъединяване към матушката, Путин гласува във Варна ... Знаем го бе, гледаме го тоя филм Затова конфискация на руските имоти в Камчия и да бегат у Артек.

да бягат в камчатка

Той е прав! Така, като направят във Варна новия команден пункт на НАТО, аеританците и руснаците ще се сдобрят чрез Камчия!

друго си е твърдата сила. 6ти американски флот да форсира през дюните :)

Много лесно се прилага "мека сила" когато знаеш, че е невъзможно да получиш "горещ" отпор! Това е и цялата имперска политика на съвременна Русия - изнудване на съседните малки държави по всевъжможни начини - икономически, политически и военни. Справка: Украйна, Латвия, Литва, Естония, Грузия, Беларус, Финландия през миналия век, Сирия.

"вариант за преминаването на собствеността във федерална"??? Какво ще рече това - продаване на комплекса на руската държава ли? Това не само, че мирише лошо, но и смърди. Явно не може да се има доверие на управляващите ни продажници демократи, които са готови да разпарчосат и разпродадат България за жълти стотинки!

Имаш ли идея колко чужденци купуват имоти в БГ? А това че РФ изкупува от некоректни руснаци имотите им и ще плащат данъците, има ли нещо лошо? Не сравнявам военните бази дадени без нищо на сегашните ни приятелчета. Няма място за сравнение нито за цели, нито за средства.

Всички американски бази у нас са дори на по-строг режим - територията, на която са разположени, Е тяхна. За неопределено време.

Ама там се шматкат американски военни, а не руски далавераджии от кол и от въже.

2019-12-26 08:50:36 износване (нерегистриран) Проблемът на управленската каста в Русия е тоталното мозъчно износване. Не случайно едно от изискванията на демокрацията е управление максимум два мандата. Путинчето трябваше да се оттегли отдавна, докато все още можеше да дава смислени предложения. ---- да остане в историята с нещо запомнящо се! За сега е само с окупацията на Крим, с няколко десетки хиляди убити в Донбас, с окупацията на 25% от Грузия, с убийството на Немцов, с убийствата на Гейдар Джамал и сина му Орхан, с убийствмото на г-л Лебед и с още стотици "по-малки" убийства ... но му е "малко"! Иска "Голям Шлем" - тотална окупация на Европа с Тръбата, ликвидация на Белорус, превръщайки я в губерния, връщане на Аляска "в родните земи" и налагането на "русския мир" във на "Нов Световен Ред"

Африка тоже наши "родные земли", а ЦАР - центр "симфонии "вагнер"

Ехааа, какъв мозъчен тръст сме си имали...

Не виждам какво има да се разбира Русия с България по отношение на един лагер за деца след като те самите са го занемарили и не си плащат данъците ?

МАрш у Путинистан!!!!!!!!!!!!

Извинете, а моста до Крим, кога ще го строите?

а той започна да се разпада...

В главата ти ли се разпада?

Няма дупки и пропадания в асфалта. Само дето руснаците си признаха че по ГОСТ, под асфалта има глина, която слягала.

всичко му се полага, да го ползва, но да не си плаща сметките.

Много ме кефят булгаропитеците с продажно правителство, готово да ги продаде на ВСЕКИ. Повтарям НА ВСЕКИ! При това - ЕВТИНО. А простия народ се чуди кое е по-добре - с Европа ли, с Русия ли, с Америка ли... Клети бантускоти, никой от изброените не му дреме за добруването ви - всички ще ви клатят така, както са ви клатили през годините, ще си останете надупени, само тоя "плътно зад вас" дето ви "оправя" положението ще се сменя. А вие докато зачезнете ще продължите да се лаете взаимно в кучешкия ви спор "с кой е подобре". С никой! Най-добре е сам за себе си, ама нямате хора, кофти племе сте, което съвсем закономерно зачезва и ще зачезне.

русоробе

На някои продава, но на САЩ подарява!

Докато християните празнуваме, хасбарата си уплътняват времето да сеят жлъч и омраза по форумите, като няма как да крадат през почивните дни.

идеалният образец за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО- наказанието СМЭРТ

Един вид ново руско посолство или консулство.

Неплатени сметки. А парите откраднати.

Ами, и Баце е бил включен в играта! Кво е търсел там на " празненството".

Статията е за това, че руснаците не си плащат сметките, но за русоробите - българите са виновни.

Извинявайте че ви освободихме.Повече няма да се повтори. Живейте както искате.

За разлика от повечето русофилски настроени политици и иереи, Антим I отстоява неизменно българските национални интереси. Когато разбира, че руските империалистически интереси ги застрашават, той подкрепя либералите в лицето на Стефан Стамболов и Петко Каравелов, с които е и дългогодишен приятел. "Вие ни освободихте от турците, чудя се, кой ще ни освободи от Вaс?", попитал Антим I княз Дондуков през 1879 г., на банкет по повод неговото изпращане в Търново.

В момента сме под американска окупация!!!! Ергоган ли смяташ, че трябва да ни освободи от американските окупатори-фашисти???

Освен това напоследък, късокракия гном обменя флуиди с Ердоган.

ОСВОБОДИТЕЛ ВИЖДАТЕ ЛИ Точно такива като теб и дедите ти избихте нашите освободители, а ние приехме и настанихме у нас емигрантите бягащи от болшевишкия рай - червения терор. Кой е по-признателният? В цялата РФ нямате нито един паметник на Царя Освободител Александър II.

Руснаците отдавна са превзели "меко" цялото ни черноморие!

Браво ! Какво по-хубаво от това Руснаците да идват и да харчат парите си в България , за разлика от Укрите които идват да ни взимат парите и работата и да ги изнасят в тяхната държава ! Руснаците харчат в Турция от 60 до 70 Милиарда долара , защо да не харчат поне половина от тази сума в България !

Всъщност руснаците идват, но си носят и тоалетната хартия от русия. В България оставят само екскрементите си. Плащат си за квартирите на руснаците в Русия.

Ха ха, и минералната вода си носят....Много мразиш

Един хотел не могат да управляват, а се напъват за Империя. Ха хаха ха

после се сърдят, като им се смее цял свят

А теб какво те бърка хотела, а тази империя как я съчини. Болен мозък.

Не чул за Новорусийска Империя?

Браво , нека Братушките да са близо ,за да ни ОСВОБОДЯТ в точното време в точния момент ! Политика икономика не тика Крим е бил Руски и такъв си остана ! Укрите са измислена нация и измислена Държава ! Укри марш от България , нас ни освободиха Русия ! Прекрасно е че България помага на Русия !

Колабораторите заслужават само едно единствено наказание.

Доброволните роби на руските роби никой не може да освободи бе путиноид нещастен!

Само преди 2 дни по национална тв излъчиха сериала "Екатерина Велика". За няколко часа си припомняш исторически факти, даващи отговор на почти всички актуални въпроси,които дискутираме тук. И най-важната поука - историята задължително трябва да се познава от политиците,за да могат да отстояват адекватно националните интереси.

Проблемът на управленската каста в Русия е тоталното мозъчно износване. Не случайно едно от изискванията на демокрацията е управление максимум два мандата. Путинчето трябваше да се оттегли отдавна, докато все още можеше да дава смислени предложения. Сега е в мозъчна смърт, заедно с дегенерата Ларвов. Нищо добро не я чака Русия с тия, Най-моного нов разпад.

Предполагам, че така руснаците си плащат сметките и в Сирия. На забравено плащане.