Зам.-кметът и счетоводителят на община Септември с обвинения

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на двама ръководни служители в община Септември.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-кметът и счетоводителят на община Септември с обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кметът от коя партия е ??

Така, от ден на ден случаите на злоупотреба с държавна, пардон - народна пара стават все по чести и драстични. Кметовете, зам.кметовете и т.н. Фандъкова, изпускаш контрола драга, активирай се малко. Ни се виждаш ни се чуваш, май много дълъг ти стана мандата и ти омръзна вече. А нека друг дойде малко, белким има повече ентусиазъм от теб.

ПРОВЕРЯВАЩИТЕ ДА ПОСЕТЯТ И ОБЩИНА ПЕЩЕРА, И ТУК ИМА КРАЖБИ И ЗЛОУПОТРАБИ.

МНОГО КРАДЛИВИ ОТ ТАЗИ ОБЩИНА.

Като гледам как се е охранил със сигурност не е само от една държавна заплата!!!Но ще му се размине като на всички досега!!

Мотивите на апелативния спецсъд за оставането на кметя на поста направо къртят мивки!;) Альооо, ми кмета е началника на Общината и ТОЙ е този, който назначава заместниците си, бе;) А главният счетоводител без санкция от кмета да пусне едни пари?! Само, ако е луд и си подритва топлото местенце!

Тази прокуратура е остатък от социализма, главния счетоводител няма контролни функции. той единствено може да отговаря за щети свързани с отчетноста. Кмета и обшинския съвет носят отговорност за взетите решения счетоводителят изпълнява нарежданията на кмета. Тези обвинения са от ФИНАСОВ КОНТРОЛ 1962 г

счетоводителя са ги "измислили" далаверите и са прибрали откраднатото. Началника им е чист като изворна вода ненапита.

Тези герои, ако са спестили пари за гаранция направо са велики... малка община, а богата, богата.

Нали кметът се кълнеше, че е невинен? Мошеник!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия сме силно възмутени от репресивната политика на ГЕРБ. Защо не вземат първо да съдят прасетата в собствената си кочина, а чак след това да се занимават с Нас?

3 месеца условна, с право на обжалване и една оставка от кабинета. Случаят е приключен.