Сенатът на САЩ одобри помощта от $40 милиарда за Украйна, Москва с нови данни за биолаборатории

Началник-щабовете на американската и руската армия обсъдили по телефона въпроси от "взаимен интерес"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двама маскирани олигофрени.

Путин беше в цунг-цванг, а сега е и в цайтнот. Опасявам се, че сега му остават следните варианти: 1. Да създаде провокация с много жертви в Курс, Воронеж или Белгород, за да има оправдане да въведе военно положение и мобилизация. 2. Да посегне към червеното копче.

как няма да одобрят като сенаторите им са с акции в Локхиид Мартин и трябва да се произвеждат оръжия и да се увеличават печалбите, Да не мсилите , че мислят за бедните украинци? Не , мислят за джоба си.

войната е мир !!!

Същевременно в великите Щати има недостиг на бебешка храна и рекордни цени на бензин/нафта/газ/храна Шоуто тепърва започва!

Сега вече със сигурност трябва да изпратим тежко въоръжение в помощ на Украйна и да вдигнем транзитните такси за газта на руснаците през балкански поток тройно!

а през това време доде ти "мислиш" в кочината ти .... ббаахаха dir.bg dir.bg назад Поставиха "Часовник на дълга" срещу Военния клуб в София, сумата расте всяка секунда Снимка: Dir.bg Поставиха "Часовник на дълга" срещу Военния клуб в София, сумата расте всяка секунда Таблото на управляващите партньори в Експат Капитал Николай Василев и Никола Янков показва над 31 милиарда лева, данните ще бъдат актуализирани в движение

САЩ ще воюват с Русия до последния украинец.

Според някои известни републиканци, две трети от тези помощи ще бъдат откраднати от НГО и фирми, близки до синчето Байдън, Клинтън и цялата демократска мафия. Каквото пък се докара в Украйна ще бъде демилитаризирано от прецизните ракити на братушките!

Те вече не ги и печатат парите а просто пускат малко цифри в сметката. Един вид никакви разходи и никакво покритие.

Е КАК ПЪК ГО ИЗЧИСЛИ ТРОЙНО ????? А ЗАЩО НЕ ПО 333.3 ПЪТИ ????? ДЕЕБА МАЛОУМНИЦИТЕ ДЕЕБА!!!!

Тези пари няма да стигнат до Украйна. Тях ще си ги разделят американските фирми, произвеждащи оръжие. А Украйна ще ги плаща ..., някой ден ... ако остане такава държава ...

Ако Украйна бе нападната от друг, кой щеше да се тревожи за нея? Нито е в нато, нито в ес, а войната се води отдавна целокупният запад срещу Русия. Дано тези милиарди не са взети от нуждаещите се американци. Пък и - някой питал ли е, дали те са съгласни страната им да изсипва милиарди за чужда държава? Надали едва ли. Май никъде никой никого не пита, откъде аджеба са взимани парите и има ли одобрение от поляци, българи и други.

"Местните власти не очакват войната да приключи до есента." Дори през най-варварските години на човечеството войните са били прекратявани през есента за да се прибере зърното както от надащите така и нападнатите, за да може да се преживее зимата. Ако Украйна смята, че с 40 милиарда харизани долари ще оцелее, е в многоооо голямаааа ГРЕШКА

Сащ са се побъркали и скоро света ще е пред апокалипсис.

се пазят от руския вирус...

Бай Дън подсигури родата наркомани. Да му мислят укрите. Ще умират за "демокрацията". Слава Кокаине. Слава ЦРУ.

проклинат ги американците там и те почнаха да виждат мизерия докато тъпото им правителство хвърля пари по някакви нацисти...

"Помощта идва. Това е наистина важна помощ. Такава, която може да гарантира, че украинците ще победят" НА ВЪРБА В СРЯДА ЩЕ ПОБЕДЯТ!

Ние българите сме на страната на ЕС и Америка! С тях е и нашия национален интерес! 74% от българите подкрепят ЕС и 67% НАТО! Това са фактите. Българския народ е умен. Не случайно сме държава на 1340 години, най-старата в Европа след Гърция и единствена запазила името си и до днес от самото основаване!

САЩ ще се бият срещу Русия до последния заблуден украинец …хахаха

40 милиарда прясно напечатани кухи и лишени от покритие долари, които украинците ще обезпечат с природните си ресурси. Цялата тази истерия на САЩ спрямо Русия е заради отказа ѝ да преотстъпи природните си ресурси на САЩ-империята на злото. Точно за това и искат да свалят Путин, от власт и да сложат на негово място марионетка като Зеленски. Искат да подчинят руския народ както го направиха с много, много други народи по света с тяхната крива демокрация и съвременно робство.

Също така гласуваха помощи за БГ, ще вземем на босия цървулите!

От 30 г се топим кат лански сняг и почти не остана от народа български.

Харизани? Ти къде си виждал краварите да харизват, те само взимат! Укрите ще ги връщат с лихвите, че и отгоре!

- Подариха ни Укрйна -помислиха си Байдън и Кисинджър. - Подариха ни 40 милярда - помислиха си Комомойски и Парашенко -

Досега, за 3 месеца война, 38 държави са дали на Украйн оръжие на стойност 64 милиарда евро. И никаква полза.

Този заем да не е като този който отпусна вчера ЕС на Украйна - заем който е гарантиран от правителствата на държавите членки и съответно като не ги върнат Украйна тези пари ще ги вземат от другаде но банките и кредиторите нищо не губят.

НЕ! До пред последния. Последния ще трябва да плати сметката! Няма нищо безплатно на този свят както и оръжията предоставени на Украйна и унищожени или пленени от Русия.

Бившия съветски съюз е хранил над половината свят докато САЩ консумираше колкото половината свят затова имаше гладни

Млък селски. Ако беше от София щеше да знаеш какво са ни причинили американците. Ако беше малко по голям щеше да знаеш как се живее с идеали, кой е народа с който се разбирате без да знаеш език и колко са красиви и дашни рускините. Ако беше малко по умен щеше да видиш, че те готвят за пушечно месо. Ако беше малко по информиран щеше да знаеш че целият свят мрази янките с причина. От тях никой доброне е видял. Ако беше малко по богат щеше да се срещаш често с украинската наглост и да ги разбереш. Но понеже не си но от горните неща, мога само да ти същуствам

Ше фанатжПутин за дедовия, ако ще и 100 милиарда да им дадат но байдън ше го линчуват самите американци.

Еднитре произвеждат храна за половин свят другите войни за целия свят

- Спасиба - помисли си Путин

А нещо за туберколозата в руските затвори?!

Ще има още дронове от сърце

Москва обяви нови данни за дейността на биолаборатории в Украйна Ами треснете ги тия доказателства. Ама нещо ги няма..

Да им бяха дали 100 или 200 или 300 и повече млрд долара! Защо само 40 им дават? Това пари ли са или що? Стиснати тези американци много. Американците! Дайте на Зеленски атомни бомби и Русия да ги изтрие от картата на Европа защото вече става досадно много и скучно. Само евакуации някакви и непрекъснати победи на Зеленски. До кога с тази мъка?

В Украйна са засекретени 40 лаборатории, в които руски мишки са били генно модифицирани за донори на стволови клетки, подобряващи дейността на умствено изостанали руснаци (близо 65% от нацията).

защо плачиш на чуждш гробища . гледай си рассиия

Украйна и да дпечели войната ще е поробена навеки от заеми

Двамата украински евреи, на снимката, кроят шапка на украинците. Честито на печелившите!

От тия 40 милиарда са български?!? Бойко даде на сащ милиарди ЗА НИЩО още преди години. Всичко е оскубано от балъци като герберастките. Сащ не дават и пукнат цент за украйна.

В момента върви състезание кой първи ще убие Путин.

Как царевицата помощ от САЩ машини комундета я изпратиха директно за съюза защото там иначе умираха от глад.

Бързат да разработят новите щамове за предстоящия зимен сезон, ама руснаците малко им пообъркаха плановете с тайните биолаборатории.

Няма български. 40 милиарда прясно напечатани кухи и лишени от покритие долари, които украинците ще обезпечат с природните си ресурси.

Бойко е Велик! Срещу него да тичате не можете да го стигнете! Истински патриот и родолюбец!

Ти пак си пил белина, по съвет на Копейкин.

Кой кое