Коментари - Семейството на убитото дете от Габрово било за пример... по документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо и този идиот ,който се нарича баща не е скочил заедно с детето,а е останал да размисли и да прави сцени! Какво сладко детенце,съдбата му е дала едно недоразумение за баща! А този баща мисля, че може много добре да носи отговорност, щом е останал да помисли и не се е хвърлил! Не заслужава да живее, въпреки ,че правото на живот го определя друг!

Ще го говорят седмица, ще го изкарат болен и накрая дори няма да лежи.. справедливост

Какво ни донесе демокрацията?!?!?

От години живея на Крушата, този малумник не съм го виждал и чувал наоколо. Сигурно е приходящ от някъде.

Утрепа дете, а след като ченгетата му спасиха живота, сега ще го храним :(

Като чух ужасната новина си казах: стига бе, ако ти писне сам ще се хвърлиш, но да си хвърлиш и убиеш детето!?!? Но сега разбирам тоя идиот се е надрусал и го е взел за извънземно, но въпреки всичко неговия живот му е по-мил и не е скочил урода мръсен!

Ми сега точно е трябвало служебният психолог да си даде почивка...този не заслужава да живее нито ден!

Скоро другаря Баанев ще ни поведе към светлата Евразия

Само не знам защо психолога не е помогнал на бащата да скочи....

Макя ви наркомани, ей ... няма да се научите да летите сами за там където САМИ сте се устремили ?! Детето, какво е виновно... ай ше Ви...

Нито една, забележете нито една партия включително и от вероятните нови на Слави Трифонов и на Румен Радев не проявява категорично, че е ЗА безкомпромисна борба с наркотиците! Защо ли?

Точно това коментирахме с мъжа ми.....Защо не са му помогнали на тоя “баща” да скочи....

Защото наркотиците са едно от нещата с които се хранят партиите. Другите са т.нар. сечест бизнес, сива икономика и т.н.

Профил на БГ мъжкаря. Първо решава да се самоубие но всъщност смелостта му стига само да убие детето си. Изтрещяла нация от пъзльовци...

Няма да чета до края, пак майката ще е виновна, тук служби и съседи не се месят това си е семейна работа, какво се ровите, никой не трябва да се меси в семейството и отглеждането на децата, както е по българската традиция и християнските ни ценности.

епа то и европата е пример по документи! а утрепа 2 милиона българи и 50 милиона от соц. държавите! и кво? темидата спи ли спи непробуден сън! прокуратурията - също!

Как да ти обясня, че не Европата уби 2 милиона българи, а те сами се самоубиха заради собственото си безхаберие и непукизъм... Все друг ни е виновен...

Съседите, най-много да ги наплюят. В бг съсед- съседа си, най-много мрази. И като стане беля. даже се радва за нещастието на другият.

Ако сам не се съхраняваш, няма кой, вече сме големи и сами трябва да се грижим за себе си, никой не го е грижа, и никой не ви е виновен, само страха и мързела

Къде сте бе, хиперсмели анти-джендър, анти-гей мъжкари? Къде сте, озлобени майки - хайде всички на шумен протест срещу новата соросоидна стратегия за защита на децата. Тъпотията, простотията и балканският тъпигьозлък ще ви убие бе, злобни душици!!!! Крещите по медии, фейсбук, по улици и площади, че норвежци, шведи, джендъри, гейове искат да ви вземат децата, правят тайни комплоти срещу вас, най-моралните и загрижените родители на света. Писна ми да чета във фейсбук как се самонавивате в простотията си срещу социалните, които, видите ли, искали по норвежки модел да ви отнемат деца. Абе, глупаци, я ми кажете знаете ли поне един случай гей-семейство да е откраднало дете, "за да го прави на гей и да се гаври снего." Това драскате по форумите. Хайде сега полицията и социалните да не се намесват в случая, нали това е лична семейна работа, нали така искахте??? Ама истината е съвсем друга. Насилието срещу жени и деца е много разпространено в булгаристанското семейство. Но пред хората мълчите като пукали, подвластни на псевдоморала, с който постоянно парадирате. Мъже бият масово жени, деца, а те мълчат, страхуват се, бягат, крият се, дори не смеят и да си помислят, че имат права и могат да се борят за тях. Самите "морални, загрижени" майки протестират срещу Сорос, ЕС, гейове, джендъри, истанбулски конвенции, оглупелии затъпели до крайност. А в смействата се самоизбивят. Глупав матриял, ще се изтребите и избиете в малоумието си! Промити мозъци!

Изпод мръсен, дано се изпържи в ада! Светъл път на това мило, невинно детенце!

Респект! Вече е късен час и са ми разпилени мислите, но исках да напиша точно такъв коментар...

Има ли намесени наркотици, разпитите са излишни...Народът оскотя. Евроживот...

Как да се намесят хората? Как да се подават сигнали за проблемни семейства и деца в риск, след като, повечето имат такова мислене, по скоро да натопят някого и да му направят мърсотия, а когато има реален проблем всеки подминава. Прост народ, слаба държава.

Стига сте го наричали "баща", детето е от предишна връзка на майката. Той само го е припознал, след като са се събрали да живеят заедно. Това, естествено, не го оправдава ни най-малко. Но поне обяснява нещата. След като майката е избягала от него, той я "наказва" по този начин. Обикновен убиец на дете, изрод. Тя добре се е спасила от побоите, но е трябвало да вземе и сина си. Защо си е мислела, че този жесток човек ще се грижи за малкото момченце, което не е негово?

Съжалявам много за тона и квалификациите, но съм извън себе си след прочитане на статията!!! Всички тези трагедии могат да се предотвратят, ако имаше свестен "матриял" - пак се извинявам за думата! Трябва да има ПРОСВЕЩЕНИЕ!!! Самите жени и майки са виновни за трагичните семейни отношения. Вместо да видят къде действително е проблемът, те проектират мизерните си семейни отношения по комунистически върху външен враг- ЕС, Сорос, Проект за защита на децата и т.н. КАк е възможно такова малоумие??? Не вярвах, че хората в БЪлгария са толкова затъпели!!!

"Доходите им са били нормални"Такива доходи имат само ненормалните политици с онези тераси и апартаменти,на всички нас доходите са толкова нормални,че не е нормално да хвърлиш седето си

Напротив, не манипулирай!!! БАлканска, булгаристанска простотия плюс изпран от комунистически затвор мозък. ЗА съжаление ти не правиш изключение! Ти си бита карта! Защо 2 милиона българи търсят реализация в ЕС, а не в любимата ти Русия при Путин??? На такива като теб ви трябва господар, който да ви мачка, а вие да се гърчите раболепно и благодарно! Затова целувате токчетата на Путин!

Гледай Ганьо набива минуси. Не е съгласен. Против логиката, но пак не е съгласен, харесва си му кочинката. Харесва си набити,убити жени деца, осакътени животинки. Гано е силен той се тупа в гърдите. Силен пред по слабите, как така ще му нарушите рахатлъка?!?!?!

"Семейството било за ПРИМЕР" .... Преценката е грешна! Поредната отвратителна новина... Няма ли нещо хубаво останало в БЪЛГАРИЯ?

А може би не е имала избор, или време за реакция. Просто с последни сили, да е успяла да се отскубне и да побегне?!?!

Вече свикнахме,че доходите ни са нормални,остава сега да свикнем,че всеки родител изхвърляки си детето е нормално!???

Див селянино, кога пък и успя да живееш като европеец? Кое в тази държава ни е европейско? Айде, аз съм тъп и не се сещам, ама ти ми кажи...

Напълно съгласна с втората част на коментара. Но си позволявам да апострофирам първата. Той не е биологичния създател на детето. Но след като го припознава, това значи че му е родител. Със всичките права и задължения в тази връзка. Този е убил детето си. Този е поредния комплексар, селска пръчка, психопат, изверг, страхливец, некадърен да се справи в обикновени отношения. И ще си получи наказанието рано или късно. То всичко се връща.... Детенце, светъл ти път, милото!

И после както в Украйна-с 60 годишна давност-Луков марш и други такива истории.Те тепърва предстоят

Психопатията, гнева,злобата и агресията, не са психическо заболяване. ХАРАКТЕРОПАТИЯ Е. Стига неграмотни менния като "Луд", "болен" и т.н.

Агресивният ти език издава, че с нищо не си по-различна от бащата-убиец, пали-клечко. Словесните терористи сте на ръка разстояние от физическите...

Разбира се, че има - "Лили Ангелова разходи прелести по гръцките острови"... Два клика и си там.

Ти насилвана ли си ма, жено?

-Поправка:Че е нормалко да хвърлиш детето си:(((Ега ти държавата която сме:(((

пак "евро-ценности" - аман - цялата цигания точно от там се толерира

До "инфо": "Словесните терористи сте на ръка разстояние от физическите..." Добре си се описала, скъпа. Ти дращиш тук, ти манипулираш и промиваш мозъци постоянно, понякога изплюваш десетки опорни точки под една и съща статия. Едва ли го правиш умишлено, просто и ти си един промитемозък. За съжаление такива социалистически манипулатори като теб носят огромната вина за промиването на мозъците на оскотелия българин. Ако българинът е свободен и осъзнат, манипулатори като теб ще изчезнат от хоризонта. Вие имате нужда от невежи българи, от пролетариат, от тълпа, за може да манипулирате и се налагате над другите! Вашето време отминава, скъпа! Запомни това.

Жалко за детето. Майката го е зарязала, кой да я търси има, кой да се погрижи за детето да не е с рецидивист и наркоман - няма. Жена, която зарязва детето си, за да "спаси" себе си, от кашата която самата тя е забъркала. Сега квичат за конвенции, ... Каква конвенция, какви стратегии могат да спасят децата на дами-въртиопашки?

И какво ще помогне още един хартиен лист с предписания!!! Хайде кажете афектирана особо? И сега си имаме наказателен кодекс, и закони, и закрила на детето, при това доста строги. Въпроса е да започнат институциите да си вършат работата, а това не се постига с гръмки "конвенции".

искам да попитам тук хората..някой помни ли соца, помните ли, че имаше семейства, нормални, задружни, лично аз не си спомням подобно зверство, някой да си спомня да е имало наркотици, дроги, криминали...най много някой подпийнал на служебен банкет мъжага да се скара и развика на жена си посред нощ и домоупрвителя веднага идваше да му чете морал, подобно падение в българското общество и подобно зверство спрямо една невинна душа, едно дете, хора...съвземете се, опомнете се...това е , не знам липсват ми думи, не мога да го опиша какво е лудост, животинско, не...никое животно не убива отрочето си...България, България в какво те превърнаха...

съм твърдо за истамбулската конвенция

никой не ги слуша, те и поизмряха, останаха 80% дебили

Дрога и тогава имаше, но не в тези размери .Разликата между соца и сега,че тогава дрога взимаха отрепките ,а сега децата на платежоспособни семейства???

ми аз си споамням! имашеседмични детски градини имаше домове за недъгави деца имаше тву имаше приюти за безпрезорни имаше домове за деца и юноши от къде ли се пълнеха??

В страната на Тиквите това е нормално.