Семейство Байдън, Камала Харис и съпругът й помагаха в кухня за бедни преди Деня на благодарността

Препасани с престилки, четирима разпределяха порции от традиционната печена пуйка, сос грейви, сладки картофи и зелен фасул

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е то да си тъп либерал. Ти му казваш, че даже и собствения ти народ бедства, че държавата ти е пълна с клошари и бездомници, то животното место да оправи социалната система хванало да се рекламира за следващите избори. Тъпи, нагли либерали загрижени само и единствено за педофилите и хомосексуалистите, а да и за негрите. Байдън е лайно на конци. Господарите му не желаят да извадят хората от нищетата. Нито в САЩ, нито където и да било другаде по света. Само демонстративно се рекламират за предстоящите избори. Това е то да си либерал (синя кръв)природно увреден и с мазна, лицемерна и гнусна душевност.

от тези ли се учат?!

Не ни занимавайте с тези сноби Тия , по колко тъти се хранят на ден и с каква храна? Не можеш да нахраниш един човек завинаги!

за наивници...

Безочливи артисти, а в същия момент избиха и продължават да избиват хиляди хора по света, мръсни американци.

Това е като оксиморон, да храниш тези, което оцеляване зависи всъщност от самия теб. Ами вместо да им давате пуйки, направете така, че да няма бедни и ТЕ ДА МОГАТ да си ги купуват. Защото излиза, че те правят така, че да има бедни, които после за PR акция да хранят.

Ей това е сбърканото на капиталистическата социална система. Вместо да има намират работа и да стимулират хората сами да си купуват храната, те ги хранят на готово и по този начин стимулират мързела в хората.

Най-влиятелният пост в света е пълна пародия.

И си мислят че с това ще изкупят греховете си пред човечеството....

Поне демократите правят такива представления за връзка с обществеността. Тръмп дори не беше виждал лицето на избирател 4 години.

Идиота Bidon И за това да сервира не го бива, Jill му дава насоки. Пален провал

Какво лицемерие! Както и жеста с помилването на пуйката

Че там има ли бедни!?Ний отиваме при тях за по-добро , а то...!

Палячовци, които си правят евтин ПР. Така решават световните проблеми, които сами създават. Да не забравяме и благородното помилване на пуйката.

Вместо да лови мечки с голи ръце тоя с кво се занимава, прави кекс . Абе с една дума, цивилизация, а не като азиатските диваци и световния сатрап.

Schilo

Май се подмокри от това лицемерие?

Байти и новината!! Да ви у подлогите.....