17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като плюхте по партии и електро да ви открехна, че с. Долни Цибър е на брега на р. Дунав и се състои от 99,99999% цигани. Та сега какво ще кажете? Че мангала дето крадне ток и това му е много? То си е така де. Тези крадат от околните села всичко, което не е заковано за стена, а понякога и закованото, заедно със стената.

За робите толкова... Ама Зуека лош, лош, че ви го каза в очите и си би шута от Руанда.

В това село масово се гласува за ДПС. Сега да поискат съдействие от Ахмед Доган да им пускат тока, нали той раздавал порциите.

Да ви имам проблемите. Аз въобще нямам ток въпреки че строежът ми е законен още от времето на соца. Колко му е да си сложите по една батерия и като имате ток да я зареждате, а после с инвертора да си пуснете хладилника ? Или да си вземете един бензинов генератор ?

Реализирай предложеното от теб решение за себе си и после ела пак да споделиш

А защо не си сложиш диселов генератор в апартамента на комшията?

Е все пак сме държава от третия свят. И тока , и поддръжката на мрежата и квалификацията на персонала съответства на това ниво!!

Работя в Бърно, но живея вече 3 години в едно село на 20 км. Не помня никога токът да е спирал даже за минута. А май ЧЕЗ управляват тока тук. Но нека се опитат да го спрат на чехите! А в Северозападнала България още си мечтаят за социализма и имат един от важните му атрибути: режим на тока.

Българинът е минималист: като спре тока казва "добре че поне вода има". Но като спре и водата, чак тогава се пробужда. Ето тук типичен случай.

Дали ! Българинът е робска душа - дори и тогава няма да се оплаче ! Ако тия хорица заведат колективен иск срещу ЧЕЗ, заедно с всички, пострадали от тия ояли се монополисти и има ЕФЕКТВЕН И БЪРЗ съд - да видим дали ще е така !

Трябва областният представител на ЧЕС за раиона незабавно да се уволни. Това което е необходимо се прави се изучава от студентите. Аман от неграмотници.

Ти па кой си да кажеш на частна фирма кого да уволни?

В същата ситуация сме и в Петричка община . На ЧЕС ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ИМ ПРЕКРАТЯТ ВСИЧКИ ДОГОВОРИ . Разговаря ли сме много пъти с тях . По арогантни и нахални ръководители никога са нямали . Не ги е еня за хората . Правят си каквото си поискат - не ги страх нито от държава нито от никой .

продължавайте да гласувате за БСП на месни избори. продължавайте да не помните българските поговорки за неволята. Ще си имате и режим на водата и на тока.

Брей, какви са тия месни избори бе? Кебапчета ли раздават на тях? Щото като са месни, трябва някакво месце да има за мезе, пък може и бира да сервират? Коя партия управлява България от 12 години насам? Май не е БСП? Защо България прилича повече на Афганистан отколкото на Австрия? Защо България продължава да е най-бедната държава в ЕС? Дори една Румъния дръпна много напред и трудно можем да я настигнем. Това при положение че когато свалиха Чаушеско Румъния беше една пропаднала, селска държава, пълна с просяци и вопиюща мизерия! Къде са те сега, къде сме ние! Така че внимавай и ти за кого ще гласуваш. Разбира се, и БСП не са вариант.

явно идея нямаш къде се намира Монтана... поне знаеш ли в коя държава е? 35 години там управляват кадри на БСП. Седни и погледни картата на гласуване за местна власт. а кебапчета се раздават... бързо се стига да Бузлуджа от там