Сега британците видяха какво е да си вън от ЕС

Поне са обединени в едно: противници и поддръжници на Брекзит чакат заедно на опашка за бензин и час по час проверяват празните рафтове в магазините. А беше ясно, че той ще има цена

Обратно в новината

Коментари - Сега британците видяха какво е да си вън от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали искаха свобода от Брюксел?! Хак да им е. Даже в чалгария нямаме такива проблеми. Пък китайцште ще се оправят - работници с лопата да ринеш.

В Китай в момента масово се прилага режима на тока, обаче ДИР-а игнорира и предпочете да зарадва плоскоглавата си ватна аудитория с 'тежките проблеми' на Острова.. Приоритети.

Жалка история са вече DW !

Още на другият ден се оттегли Найден Фараж,,мразещ българите,,Излъга ги тоя ингилизин и сега нека страдат.Тук ще стане същото,комундета ,инфлация и жан виденовата зима.Но дебили у нас 80%и ще гласуват за месий,,800дни,

DW продължават да бълват небивалици. Ситуацията вече е под контрол и бензин си има, прпагандните централи наричащи се медии продължават пропагандата..

Смотльо, дори българските телевизии дадоха обширни репортажи за това и го видяхме с очите си. Не ти е виновно DW.

Аз в момента съм в Англия такива чак апокалипсиси, каквито описват от ДВ няма. Нито супермаркетите са празни като по Жан Виденово, нито има такава липса на горива като Югокризата през 90-те. Има паник опашки, заради такива медийни бомби и хората се презапасяват както стана с тоалетната хартия в началото на Ковид-а, но нещата се нормализират

при Жан Виденов се пазаруваше с купони, а ако нямаш кола не ти се полага купон за 10 л.гориво. Сестра ми трябваше да ражда и си набавихме на "черно" за линейката за да дойде и да може да я превози до болницата.

Така е - работливите евтини източноевропейци вече ги няма, няколкото милиона мигранти в Лондон и по цялата страна, повечето на помощи, пък си стоя и никой и да иска не може да ги изгони, нищо че има Брексит. Икономиката пък отиде по Пути Ленина. Стана точно като в приказката - хем солта, хем после стоте тояги.

Тез прости и нИщастни ингилизи.. а междувременно в самая крассивая и прИкрассная Рассия - ой праздник какой то!

Направо се чудя как САЩ, Канада, Русия, Китай, Япония.......... как оцеляват като не са в ЕС.

колко па ицеляват в Русия... предимно еврейските олигарси около президента им Шаломов. останалите - кучета ги яли.

И Швейцария и Норвегия и Сърбия... и Турция..

Единствената държава от твоя списък която перманентно 'оцелява' е Рассия. Заради генетичната обремененост на населението и от вековния отрицателен подбор. Съдба..

след края на СССР (съюз на съветските социалистически републики) като политическа структура бе сформирана ОНД (общност на независимите държави) ,но просто от повече от век географски 15-те държави си остават съседки помежду си, а и свързани от общоизучавания в тях руски език

Още нищо не са видели. Ще видят когато северна Ирландия се отдели от обединеното кралство и се присъедини към република Ирландия и когато шотландия гласува за независимост и също се отдели. Тогава дребна Британия ще стане малка спретната независима държавица от която абсплютно нищо вече няма да зависи.

Да бе да, шотландците умрат да пълнят гушите на евро бюрокрацията! Да си чул нещо за референдум там след Брекзита? Веднъж почуствали свободата, връщане няма!

Има много държави, които не са в малоумния ЕС, и при тях проблеми няма! Ето защо - ангчлчаните ги будалкат.

и кой са тез държави ва момче за швйцария ли става дума или за монако :)))))

Има много държави в ЕС, в които хората живеят достойно. Да не кажа всички освен нашата.

Всичко е изкуствено, и е постановка. Точно както 1997-ма в България. Спомням си как имаше един период - няма хляб никъде. Да, ама в училищния стол - имаше кроасани и баници. Не знам от тесто ли се правят, ама е факт че имаше

Продължавайте с коментарите...интересно ми е да гледам как гражданите на една де факто несъществуваща държава като бивша България дето няма икономика, живее на подеяния от Брюксел, намаляла с 40% от към население само за 30г и на прага да избира между чалга певци - след "грамотното" управление на Бандит Пожарникар, се подиграва на държава като Англия.

Съветвам те, ходи до терасите и панчарево да видиш какви пари се исипват там и пак ела да говориш! Това че ти нямаш пари и не живееш добре в България не значи че всички са като тебе.

UK си пожела BREXIT. Сега "островитяните" най-сетне разбраха какво означава "ОКЕАНИЯ" (1984, Оруел). Тепърва ще усетят какво е това "ЕВРАЗИЯ" и какво означава. Дизраели, Иван Вазов ... О, Английо, защо ли днес бездyшен жид те yпpавлява? 1876, август

Норвегия и Швейцария също виждат какво е да си извън ЕС, не? :)

Така е, ама Норвегия и Швейцария не си гонят робите дето им подмиват задниците и зареждат магазините, а си ги ползват по предназначение.

Цитираните държави са в общия пазар, независимо че не са в ЕС спазват правилата на ЕС.

И Швейцария и Норвегия са част от Европейското Икономическо Пространство - на практика са част от ЕС

Дойче веле с назидателен тон на български език. За това колко е лошо ако някой се опита да излезе изпод германския ботуш. Ами то е дойче зеле. Ще да е точно обратното. Засега Борис им го натресе с няколко милиарда подводно. И ще му затварят централи като цъфнат налъмите.

Нов референдум за отмяната на предният ли? И пак така ще гласуват ди мисля, Но не са за мислене да ви кажа. Няма да се втурнат да мигрират към бг или Румъния

а бе то и Сърбия като ги гледам не движат с празни туби и пеша ама и не съм забелазъл да тичат молейки се да влязат в ЕС

има в ютюб сайта късометражни документални филмчета за западноеропейци от месеци живеещи в Бъ-я

Заглавието е пълна глупост. По същата логика журналята що не кажат дали са виждали някой с празни туби за бензин да се разказва от бензиностанция към бензиностанция в Швейцария например ?

Швейцария е част от единия пазар и си внася вноските в ЕС!

Те скоро ще се оправят, и даже ще забравят.... ами ние какво да правим....?

пет пари не давам за брекзита им, пожелаха си го-получиха си го, всичко е точ. в момента и ние сме така-каквото си пожелахме, си го получаваме... друго ми прави впечатление, става дума за липса на шофьори, например. ок, липсата дойде от изхвърлените "гадни източноевропейци", които им заемаха работните места. ето, сега има работни места колкото искаш! прости въпроси -самите ингилизи имат ли книжки? не могат ли да карат камиони? -огромното количество от любимите им тарамбуки, тези, които бяха "много по-ценни от гадните европeйци", хептен ли нищо не могат да правят, освен да се плодят, да плюскат на корем, да правят золуми и да си чешат...правата? наистина ли нищичко друго не могат да правят?-например, да карат стоки, бензин и прочее....

Могат, но не искат.

Трябват специални книжки и курсове. Заради ковид има забавяне и на двете (англичаните по принцип са си мудни в това отношение, а с ковида съвсем). Много хора се пенсионираха, пренасочиха към други професии или се прибраха в родината си заради Ковид и заради Брекзит не пристигат нови. За младите хора професията шофьор не е привлекателна и бавно се запълват празните места от всичките фактори.

Нямат толкоз шофьори на камиони. Мислиш ли че всеки може да кара цистерна с бензин? Ще имат достатъчно след 6 месеца.

Vuprosite ti sa rezonni, za tarambukite im. A otgovorut e prosto: Nito mogat, nito iskat, nito im se nalaga da pravijat vsichko tova...Eto, nali armija ima vse pak!...

Да, бензин има в БГ , ама нямам пари...

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

След като DW го казва значи е точно наобратно.

Преди два дни говорих с мой много близък приятел в Бристол. Той ми каза същото това нещо за горивата и за шофьорите,а аз много се смях, и не вярвах. Днес го чета тук.. явно е истина.

А най-забавното е, че оня кретен, дето метна идеята първоначално, даже не му помня името, ама беше някакъв партиен лидер, се покри тотално и остави Борката да обира калая... :))) сега и шотландците като шотзитят от ВБ, ще стане съвсем култово... :)))

Следвщото лято пак ще се юрнат да се напиват на Слънчака и Златните! Ало, протестиращите, да им се вдигнат цените двойно! Господ на пази Кралицата! Останалите ще доклатят британското величие!

Само от заглавието разбрах, че става дума за Дойче Зеле ... пропаганда от най-ниска класа, ама такива са и читателите.

Никаква пропаганда не е, нямат бензид по бензиностанциите, рафтовете в магазините са празни. Отвори си очите, има и други сайтове, като не вярваш на DW.

И празни рафтове няма...За бензина е паническо изкупуването в момента, не че няма като цяло, а просто народът лудна и дори да не му трябва, ходи и пълни пълен резервоар и доставките до бензиностанциите бързо свършват. Иначе работна ръка трябва в доста сектори в момента.

Е па боли ме шмайзера за тези кръвосмесени орки...

"Статия" от DW..... ха ха ха.... половината фалишива, другата половина пропагадно назидателна.

Политиката не е за всеки, но това не пречи и най-големите идиоти да се пробват в нея. Историята познава и по-големи провали на дебили с пораснало его и тълпа повярвала на болните им амбиции. Идиоти сър!

Е, къде са тези празни магазини? Онзи ден бях до два и всичко си имаше.. Иначе за бензин опашки има защото всичко се юрна панически като казаха по новините, че липсват шофьори и стана като тоалетната хартия миналата година.

Че вие сте си на този хал още откъм 50-те години без прекъсване, та до наши дни, а още колко ли ви чакат занапред?......

Отмина времето на 27 ноември 1919 година, в Ньой. Отмина времето на Берлинският конгрес и Бисмарк ... Хитлер, Сталин, Горбачов, Луканов. Кармата народна свършва, със суспендирането на "правителствената" ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД и бъдещият закон за "задължителното ваксиниране"