Коментари - Седмокласници предадоха в полицията пълна чанта с документи и пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за децата в Стара Загора!!! Защото в София, в 5-то РПУ ако намерят чанта с пари и документи, крадат парите и подхвърлят документите. Това е софийската полиция. Днес. В това РПУ си има крадли и директори, които ги покриват.

стара загора? как разбра бе? пет пъти четох, научих им имената мартин, симеон и сабри, и училището разбрах--гео милев, и на загубанката името- калина, че и фамилията-михайлова, ама за кой град е не пише! сигурно си екстрасенс! обади се на редактора да си попълни новината!

за тези ЧОВЕЦИ възпитани в традиционните български ценности-честност,морал и вяра в доброто. Такива хора трябва да показват телевизиите, ДОБРОТО трябва да се уважава и демонстрира. Покажете тези деца по някоя от телевизиите,заслужават го. Поклон пред родителите които са ги възпитали, да са им живи и здрави и винаги такива честни и добронамерени.

Chefo77

Едно голямо БРАВО на децата! Поздравления и за родителите им, които са ги възпитали така!

Късмет е изкарала женицата че чантата не е намерена от някой депутат или държавен чиновник.

Господин РедБлу Манхатънски по-късно беше наследен също от лейди, която още като малка примерна ученичка в англ гимназия е намерила и предала на директора портмоне с пари. По този тържествен и радостен повод и във връзка с все по-нерушимата българо-атланитеческа дружба,нека английската гимназия да носи името" Лени Крадиц".

Дано поне се е сетила да ги почерпи с нещо или да им даде по 10лева да се почерпят

Страхотна постъпка..лъч светлинка в мрачното ни ежедневие

БРАВО

вместо едно браво и пожелание за повече хубави новини като тази.

Това е стара евроейска схема , чрез която тези деца се лансират за Бъдещи управници. Пример: Едно третокласниче в училище Атанас Генчев:ь" намира" скъп часовник на училищната външна чешма и го предава ха Директора.. Веднага пред цялото училище е похвалено за честност и доброта. На следващата година е избрано за класен пионерски ръководител на класа, а на по-следваяата за дружинен на цялото училище. Ъстановява се по-после, че татко е първи секретар на Окръжния комитет, а мама- работи Н-к отдел в служба, с която по-добре да си нямаш работа. Не щеш ли след избухване на демокрацията примерното момченце въпреки че е активист на Червените се оказва- охохоп- БГ пълномощен министър в ООН-е изпратен от Сините. Демек класовите врагове са сключили Сделка. Престоят в Манхатън се запомни с продажбата на БГ-апартаменти- държавна собственост и тържества с многолюдни партита -честване на семейни празници и подаръци за държавни разноски. Кога дойде време за врАщанье у БГ, Паша бей каза: А, Писмото за вращанье не съм го пОлучил. Демек екскурзията продължава форевър, даже и заблаговременно. Случката и героите са измислени и въобще, ама хич нямат връзка с БГ действителност.

За 8-те с минусите: Направили сте си Безплатен тест за моментен статус къде се намирате в Реалността. Бърза справка в БГ външно ще ви покаже че написаното в поста макар и в ироничен -смешковиден стил е 100% вярно. От което следва, че вие се намирате в число със знак минус отпред - в имагинерната част - отричате реалността. Ако работите за пари това е добре за вас- изкарали сте надница, но ако сте свободни форумни участници, това е лошо за вас. Намирате се на глух затворен коловоз.. А ако не можете да направите справка във Външно означава, че сте хептен зле.

Само дано дане съжеляват да постъпкта си след години

Не се гради лично щастие на чуждо нещастие.

Няма един милионер, който да не е изградил на нечие нещастие. Баланс му казват на това. Да не мислиш, че те милионерите са станали богати защото са много кадърни?

Chefo77

Вярно е, тези 500 лева щяха да им оправят живота направо ...

Браво! Тук си заслужава да задълбочите репортажа. Такива да са ни новините. Дай боже!

Браво! Тук си заслужава да задълбочите репортажа. Такива да са ни новините. Дай боже!

С такива статии Ви пожелавам да напълните сайта. Дано има повече положителни неща в живота на всички!

Браво на децата!

да напишете от кой град са децата. Браво на тях. Съмнявам се да са от София.

И защо се съмнявате? На мен софиянчета ми намериха телефона, издириха ме и ми го върнаха. Впечатленията ми от голям % от децата са повече от добри.

нямаше да го пропуснат, затова. нищо против честните софийски деца, има и такива. ако ви допада да не споменат града - на мен не ми допада.