17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пътят е относително тежък предвид острите завои и стръмни места, тоест не е за автомобили с проформа тех. прегледи и т.н. - все пак имаме и "ръчна спирачка и по-ниска предавка", при техника на аварийно спиране. При средна скорост за пътя от 50-60 км/ч това би трябвало да предпази от инцидент или водача е бил доста неопитен/неразумен.

И съм много горд с хората които видях там и пострадалите бяха много адекватни и тези които им помагаха и пожарна и полиция и лекарите с три линейки. Понякога съдбата ни поднася събития които не можем да променим но трябва да реагираме и тогава си личи кой кой е. И понеже попрегледах как е отразено събитието тук там и го сравних с това което изживях и мога да кажа че ако това са ни новините като цяло спокойно можем да спрем да ги четем.

Днес минах от там и бях петата кола след катастрофата. На едната кола са и отказали спирачките и човека се е опитал да избегне удар с коли пред него заобикаля ги от дясно и после навлиза в насрещното и удря кола пълна с младежи. Бях там към час и половина за да помогнем на хората слава богу всички бяха в съзнание и изключително адекватни хора. Човека който обявяват за виновен беше с жена си възрастни спокойни и много уравновесени и интелигентни хора. Имаше и много други млади хора които някак си правеха това което трябва - завиват хората с противо шокови завивки... носеха им вода... питаха кой какво го боли оглеждаха за открити рани и кръвоизливи и това доста преди идване на линейките и полицията и пожарната.

Всички версии опират до една единствена: племе - олигофрен. Парапитеци, на които умственото развитие никога няма да се доближи до нивото на съвременните цивилизовани хора. Никога.

Невинни са загинали заради пореден изрод изпреварващ все едно е еднопосочно движението. Дано подобни диваци срещат бетоновоз срещу себе си и си получават, което търсят.

Така се получава, за жалост. Пътят отдавна е недостатъчен да поеме трафика. Магистрала Ч.Море нямаше време да се роди реално - а сега едва ли скоро ще влезе в дневният ред . А до тогава - рисково пътуване, ранени, ядове и който оцелее.

Що ми изстрихте коментара, бе? Да ви сера на тъпата медия...

Ми а де. 'бана тий мамата ако се блъснеш около Обзор, докато те превозят до Варна.

На този път винаги се намират дебили като този с пловдивската регистрация, които тръгват да изпреварват по няколко коли преди завой. Жалкото е че са пострадали невинни хора, а не се е натресъл във тир или в дърво.

Ако само това е проблема, давай да строим. Ама като парите са по чекмеджета как и с какво.

150 км се пътуват 2 часа. Пътят е разбит. Тясно е и жпасно за изпреварване! Отврат!

Време е на герба вместо лъв един челен удар да сложат като национален символ. Ако няма място може и "пометен" пешеходец.

Столицата няма магистрала с най голямото пристанище, същото е ис най големите две пристаанища . На река Дунав има два моста които също не са свързани с магистрали ! Стара планина е естествена граница между севера и юга и трябват поне три тунела за да функционира нормално иконоиката. Това Докато не стане ще сме най бедната държава в ЕС !