Коментари - СДВР пусна видео на катастрофи с мотористи срещу незаконните гонки | Днес.dir.bg

СДВР пусна видео на катастрофи с мотористи срещу незаконните гонки

При спецакция в София в последните дни на юли пътните полицаи са проверили 253 мотоциклета и 254 души

Обратно в новината

Коментари - СДВР пусна видео на катастрофи с мотористи срещу незаконните гонки | Днес.dir.bg

Коментари

А за гонките, въртенето на гуми, форсирането на светофара и изобщо за високите нива на дивашки шум кога ще има клип? В нормалните европейски градове си има квартали в които е забранено да се кара мотор..Тук не стига, че трябва да му търпиш примитивните забавления, ами и да ги обикаляш и пазиш! Ай сектир! Тез с тротинетките и те вече подредени при мотористите. да не би и те да карат шофьорски изпит за да фучат с тоя текерлек по тротоарите? Вземете да глобявате и да въдворявате ред, не само да правите клипчета

В 95% от случаите донорите сами са си виновни. Пресичане на маркировка, неспазване на дистанция, каране между колоните автомобили, Отнемане на Предимство, несъобразяване със знаците, несъобразяване с пътните условия, изпреварване на колона на кръстовище, минаване на червено, превишаване на скоростта, каране на задна гума, Каране без фарове, Форсиране за да му поднася задника (пуберска слава), Липса на колегиалност, арогантност... Да продължавам ли? И после: "Оле, мамо, кво стана?! Пазете моториста, щот' той няма акъл в тиквата сам да се пази!" В зелката му само 2 мозъчни клетки: "дай газ" и "аз съм по-нахален".

Куките да покажат видео за загиналия пред СУ мотоциклетист! И за загиналото на бул. Цар Борис семейство мотоциклетисти, и за загиналите с мотоциклет на Цариградско - пред Плиска и пред Окръжна болница! Или пак пазим "наши" хора????

в повеччето случаи са виновни мотористите.....Те казват, че колите не ги пазят...Не може да караш както си искаш и все едно си си в двора пък после другите са ти виновни......

Какво ми пускаш видео ! Тия олигофрени са безмозъчни. Високи глоби и конфискация на моторите. Дори и затвор. Пътищата ни не са за гонки на олигофрени. Дебните нормалните хора за аптечки и подобни тъпотии, а не можете да озаптите тия боклуци, които вдигат шум и застрашават живота и здравето на другите хора. Що за безсилие е това ? Бахти и властта...

Тъпите тюфлеци пак разчитат моторджиите да им свършат работата и послушно да спрат да си правят гонки вместо да има полицейски хайки, арести и реална работа. Точно както предупреждават преди празници да не си държите ценностите у дома ако заминавате. Мамицата им тюфлешка. И на ганювците, които ги защитават и се обясняват как достойните български полицаи много искали да спазват закона, ама "отгоре ги натискали" - също.

Точно.

Всички тъпунгели с мотори и тротинетки бяха виновни за ПТП_то без 1. Оня, който го побутнаха леко.

До един са донори на органи! Паплач, която тормози всички и всичко! Трябва да се забранят тотално!

от 10 год не съм в Бг като гледам какви таланти има май още 10 няма да се прибера

Трябва ЗАБРАНА за шофиране на Мотоциклети, мотори които вдигат ШУМ над 60 децибела... За да НЕ СЪБУЖДАТ или ИЗНЕРВЯТ целия квартал или цялото село... Да шофират такива мотоциклети САМО на мотоциклетни ПИСТИ, далече от жилищни райони, на ПОНЕ 1 ( един) километър разстояние...

Минус, защото искам да се забрани продажба и притежание на шумни мотоциклети!

В огромната част от случаите вината е на Ганьо в автомобила. Един даже подбутна мотора пред него, сигурно защото му пречи. Наскоро една патка-шофьор реши да спре на редата на кръстовището, за да влезе в забранената улица, защото видяла свободно място за паркиране. Полицията вместо да пуска клипчета да вземе да върши работата, за която и плащат стотици милиони. Дир за пореден път е с тотално неадекватно заглавие.

Трамваят сигурно също беше виновен, че не е спрял, за да мине Настрадин Ходжа със скутера и пицата... Ти като пишеш глупости, коя от двете мозъчни клетки ги съчиняваш?!??

От съ търкалят тия по улиците , ва? кат не умейш да караш мотърсайкъл, ми - нидей!

Във видеото прави впечатление, че значителна част от произшествията са по вина на водачите на автомобили...

Да ме прощавате, ама това видео изобщо не засяга "незаконните гонки". Или е поредната полицейска дебилност, или е репортерска кретения. Половината ПТП от видеото се случват, защото някой с автомобил нарушава ППЗДП. И нито една заснета незаконна гонка. Егати милиционерите!

Това е от серията “Аз ли карам”, хахаха! Дано им е за урок, но едва ли…

ДА СЕ ПАЗЯТ МОТОРИСТИТЕ

Карах доста време по улиците на гръцкики и италиански градове. Там си има изградена култура и търпимост между четири и двуколесните. Вярно че там, в по-големите градове, двуколесните са даже над 50%. Тук в България всеки малоумник, който се огъне в ламарини на 4 колела се мисли за единствен, велик и презира "тъпите мотористи" и "скапаните пешеходци". Съответно, като слезе от колата - започва да псува "смотаните шофьори". И мотоирстите са ни същата стока. Масово селски бекове, неспазващи правилата и дразнещи нарочно всички останали. Има изключения, разбира се. Но просто си не стааме... Тва е положението.

А за моторджиите те гражданска имат ли? иначе не ми е жал те са гадни и нагли

Малко е!!! Искаме клипове с по сериозни травми! Тия докато не им се отдели главата от тялото не разбират какво им се говори!

а тея с куулетата дето профучават по п пътеки рязко и не можеш ни да го чуеш ни видиш? забрана за колелета тротинетки по тротоари и шосета има си паркове алеи

Па и слушалки като сложат става съвсем трагично.

Какви паркови алеи бе, пиш :D :D :D Велосипеда е средство за транспорт, не за забавление в парка. Да не говорим, че парковете като цяло са пешеходни зони и там не детски колела нямат място. Иначе, че куптурата на много от каращите в София е зле е факт. Това обаче важи за абсолютно всички участници в движението.

До сега се говореше пазете мотористите а сега пазете се от мотористите

topanarite sofiori otnemat predinsvo na motoristi kakto se vizda

Точно щото се знаем какви сме шофьори се чудим колко трябва да ти го няма инстинктът за самосъхранение че да яхнеш мотор.

Най-се накефих, как пича изпревари колоната и се бухна в зеленяи трамвай!

В понеделник, на Т образно кръстовище излизам от второстепенен път. Обаче паркирали коли до бордюра и нищо не виждам, ни от ляво, ни отдясно, иде ли някой. За целта, ща не ща, изскачам напред. На практика препречвам едното платно, за да имам видимост. Същевременно от ляво ме приближава моторист и решава да мине покрай мен. В случая решава да мине зад мен! И след секунда се нацепва в първия паркирал от мое дясно. Нормално! Аз се чудя как не се качи на тротоара. Що реши да минава зад мен (че и не караше съвсем бавно) нямам идея и сигурно никога няма да се сетя.

Току що написа, че си отнел предимство на моторист и той е катастрофирал ли? Или нещо се бъркам?

на моторист, които е бил зад него???? хахахахахахахахахахахаха поредният донор!

"Същевременно от ляво ме приближава моторист" Заради този текст попитах. Който би следвало да означава, че мотористът се е движел по пътя с предимство. Анадънмъ?

Стърча с носа на колата на нивото на паркиралите отдясно коли. Най-много една педя по напред от тях, колкото да погледна иде ли някой. Явявам му се параван - моториста не вижда от мен, че след мен има рдица спрели до бордюра. В следващата секунда гледам този как свива, уж влиза във второстепнниа, той ме обикалял отзад, моля ти се. Отзад! Ами там няма нищо - само дървета, тротоар с пешеходци и успоредно спрели коли. Къде си мислеше, че отива и той не може да обясни. Много лошо се удари. На никой нищо не каза. Едно, че го болеше, друго че се усети каква простотия прави.

Означава че като наближаваш кръстовище без видимост трябва да се сетиш, че някой за да излезе трябва да се изнесе повече напред. И ако намалиш скоростта ще може да реагираш. Щото като се утрепеш голяма полза, че си бил имал предимство. На курса и това се учи как се кара при намалена или ограничена видимост. Ти книжка имаш ли?

Тоест от 250 проверени - 20 акта и 30 фиша - 50 нарушители. Всеки пети.

Катастрофи с донори по-скоро. Иначе "пази моториста".

Малоумници на колела! Тъпаци скапани!

Моторист като видя в огледалото, веднага спирам в дясно, слизам и се кланям до земята.

Абе ти пътя си напред не поглеждаш ли въобще ? Сигурно все в лявото (че и дясното) се кьориш ? Аз съм със стаж от над 40 години и сигурно повече от 2 млн.км (една част от тях и професионален на камиони ) ...Карам си извън градско -прав ,сух ,хоризонтален у-к ,горещо , климатик нямам ,но лявото стъкло смъкнато ... пред мен никой , кротнал съм на 100 и в един момент ...нещо изтрещява в ляво от мен със звук на ниско прелитащ изстребител ... Добре , че съм с опит и не се стреснах... а само след секунда виждам как пред мен вече се отдалечава нещо на две колела (в същност само една дебела гума се виждаше ,която буквално приплъзваше на мах обороти по асфалта ( номер никакъв , а само един надупен задник с развяти плажни шорти и плющящи от вятъра джапанки на стъпенката изнесена силно назад ...Глава се не виждаше , за да зърна дали е с каска ...тя бе забита ниско надолу под кормилото ... Та те това ,дорде премигна се отдалечи поне на 150 метра пред мен и в същото темпо след миг се скри далеч зад хоризонта . Казвам ти , че имам навика да си поглеждам огледалота ...но 5-10 сек преди това за последно не го видях изобщо ,че е след мен ...вероятно и фар е нямал ...Карах с 100 а тоя поне с 150 отгоре ...Как да го видиш ...даже и звука не можеш своевременно да чуеш близо до Мах1 ...

А палците си на краката стискаш ли ги здраво?

"Пазете се, мотористи, за да ви пазят и вас!" Ъъъъъ, не ви разбрах въпроса...

Държа ловна прашка на терасата си и пускам гайка м16 по всяко копеле, което се изфорсира по пътя край мас. Препоръчвам на всеки да го прави, и жертвите-мотористи рязко ще спаднат. Копелета недонаебани.

Вчера на един тъпан саксията му се размина на милиметри.

Шампионите този път са от края на клипа - 00:53.

Гадният трамвай не се мръдна, за да направи път на моториста - тц, тц!

Мотроджиите се имат за много специални, но в същност са тъпи парчета. По-тъпи от тях са само футболните запалянковци.

Така е, ако им видиш муцуните, баш са си аграрни трактористи и селендури. Не може магаре да язди, мотор ще кара...

8 секунда - някакъв спира безпричинно и за капак стоповете му не работят. Дали моториста, който се нацепи в него е виновен? 15 секунда - някакъв нацелва мотоциклет отзад, докато първия чака за ляв завой. Дали моториста е виновен? 20 секунда - някакъв дебил прави забранен ляв завой на червено. Дали моториста, който се нацепи в него е виновен? На тия балъци от СДВР каквито са им акциите, такива са им и клипчетата - нерелевантни и откровено тъпи :) пп: иначе последните тротинеткаджии бяха супер смешни, и от две тротинетки изпаднаха 4 човека

Щях да напиша същото, някой е спал като е правил клипа!

Идеята на клипа е не да покаже, че мотористите са виновни във всички случаи, а да видят какво може да им се случи, ако се смятат за недосегаеми.

8 секунда, явно за теб червеният светофар не е повод за спиране. 15. секунда. Ако си държиш спирачката, няма да отлетиш от леко докосване 20 секунда, понеже не караше с разрешените 50 км/ч, мотористът падна заради правещият ляв завой

До смях: "8 секунда, явно за теб червеният светофар не е повод за спиране. 15. секунда. Ако си държиш спирачката, няма да отлетиш от леко докосване 20 секунда, понеже не караше с разрешените 50 км/ч, мотористът падна заради правещият ляв завой" Не ги разбираш много нещата :) 8 Червеният светофар Е повод за спиране, но автомобилът си навлезе в кръстовището на жълто и спря напълно неуместно далеч след стоп линията и очевидно НЕ му светят стоповете както трява - третият стоп направи контакт при удара... Извинявай, ама задния как да се оривнтира при това положение? 15 Няма да "отлети" от леко докосване, ама ще бъде докоснат. И очевидния нарушител е "докосващият" 20 Няма да коментирам как му прецени скоростта. Дори да е в нарушение, това извинява шофьора на автомобила, който прави 3 нарушения едновременно? Много сте ми смешни подобни същества, които всячески искате да сте наопаки и си вадите от джобчетата недомислени аргументи, защитаващи явни нарушения на ЗДВП

Не са виновни, значи не се пребиха.

На 8 секунда му работят стоповете. Някъде около 00:10 угасват.

_stankow

Две тротинетки се блъскат челно - какво общо имат те с мотористите ? И къде на видеото имаше "незаконни гонки" ?

Вчера го гледах един "колега". 15 минути се увива с балаклави, ръкавици, наколенки, якета, шлемове... Накрая се метна на Хондата и отпраши с пълна газ, като взе завоя с коляното до асвалта - при положение че улиците и градинките бяха пълни с малки деца, майки с колички, кучкари с техните питомци... и въобще - пълно с народ. Запомних го. Следващия път, като се видим, ще си поговоря с него.

Пардон - асфалта...

Най- много ми хареса тъпака, който се размаза в трамвая. А иначе мотористите си ги знаем, те са безсмъртни и за тях правила няма.

Градско-извънградско-магистрала Ето тези числа ако се спазваха, повече от половината избити мотористи щяха още да са живи и здрави. Точка.

Лично съм виждал един, дето почти спрял реши да мине на червено и нацели кола завиваща от дясно, напълно по правилата. И тези с тротинетки и велосипеди трябва да ги глобяват. Мнозинството не спазват никакви правила. Някои си гледат и телефоните докато карат. А тези с тротинетките трябва да ги глобяват и за това къде ги оставят.

В крайните квартали на София, като се стъмни, си правят гонки. С коли стържат гуми. Форсират двигатели и с пукания. Дори само за шума, могат да ги одрусат. Да огледат работилниците наоколо.

И често завършват на инвалидни колички, че си трошат кръста. После постиженията са им, как са успели да седнат на тоалетната.

Това всички го знаем, само полицията не. Трябва при поредната им сренощна гонка, масово звънене, да им загреем здраво телефоните, поне и те да откачат малко като неспящите, които всяка вечер биват тероризирани от тия идиоти.

Колкото повече претрепани мотористи, толкова повече мир по улиците и тишина нощем.

Не, нека имат щанс да оцелеят. Много болки и снасяне по лекар и може да се очовечат - страданието облагородява...

Смешници. Който се качва на мотор в БГ е идиот

Мотористите са от "мислищите" в България. Те знаят най-добре и са с повече права! Другите да им дишат бензина!

"Помислите" малко преди да ръсите мозък

Коментари - СДВР пусна видео на катастрофи с мотористи срещу незаконните гонки | Днес.dir.bg

СДВР пусна видео на катастрофи с мотористи срещу незаконните гонки

При спецакция в София в последните дни на юли пътните полицаи са проверили 253 мотоциклета и 254 души

Обратно в новината

Коментари - СДВР пусна видео на катастрофи с мотористи срещу незаконните гонки | Днес.dir.bg

Коментари

А за гонките, въртенето на гуми, форсирането на светофара и изобщо за високите нива на дивашки шум кога ще има клип? В нормалните европейски градове си има квартали в които е забранено да се кара мотор..Тук не стига, че трябва да му търпиш примитивните забавления, ами и да ги обикаляш и пазиш! Ай сектир! Тез с тротинетките и те вече подредени при мотористите. да не би и те да карат шофьорски изпит за да фучат с тоя текерлек по тротоарите? Вземете да глобявате и да въдворявате ред, не само да правите клипчета

В 95% от случаите донорите сами са си виновни. Пресичане на маркировка, неспазване на дистанция, каране между колоните автомобили, Отнемане на Предимство, несъобразяване със знаците, несъобразяване с пътните условия, изпреварване на колона на кръстовище, минаване на червено, превишаване на скоростта, каране на задна гума, Каране без фарове, Форсиране за да му поднася задника (пуберска слава), Липса на колегиалност, арогантност... Да продължавам ли? И после: "Оле, мамо, кво стана?! Пазете моториста, щот' той няма акъл в тиквата сам да се пази!" В зелката му само 2 мозъчни клетки: "дай газ" и "аз съм по-нахален".

Куките да покажат видео за загиналия пред СУ мотоциклетист! И за загиналото на бул. Цар Борис семейство мотоциклетисти, и за загиналите с мотоциклет на Цариградско - пред Плиска и пред Окръжна болница! Или пак пазим "наши" хора????

в повеччето случаи са виновни мотористите.....Те казват, че колите не ги пазят...Не може да караш както си искаш и все едно си си в двора пък после другите са ти виновни......

Какво ми пускаш видео ! Тия олигофрени са безмозъчни. Високи глоби и конфискация на моторите. Дори и затвор. Пътищата ни не са за гонки на олигофрени. Дебните нормалните хора за аптечки и подобни тъпотии, а не можете да озаптите тия боклуци, които вдигат шум и застрашават живота и здравето на другите хора. Що за безсилие е това ? Бахти и властта...

Тъпите тюфлеци пак разчитат моторджиите да им свършат работата и послушно да спрат да си правят гонки вместо да има полицейски хайки, арести и реална работа. Точно както предупреждават преди празници да не си държите ценностите у дома ако заминавате. Мамицата им тюфлешка. И на ганювците, които ги защитават и се обясняват как достойните български полицаи много искали да спазват закона, ама "отгоре ги натискали" - също.

Точно.

Всички тъпунгели с мотори и тротинетки бяха виновни за ПТП_то без 1. Оня, който го побутнаха леко.

До един са донори на органи! Паплач, която тормози всички и всичко! Трябва да се забранят тотално!

от 10 год не съм в Бг като гледам какви таланти има май още 10 няма да се прибера

Трябва ЗАБРАНА за шофиране на Мотоциклети, мотори които вдигат ШУМ над 60 децибела... За да НЕ СЪБУЖДАТ или ИЗНЕРВЯТ целия квартал или цялото село... Да шофират такива мотоциклети САМО на мотоциклетни ПИСТИ, далече от жилищни райони, на ПОНЕ 1 ( един) километър разстояние...

Минус, защото искам да се забрани продажба и притежание на шумни мотоциклети!

В огромната част от случаите вината е на Ганьо в автомобила. Един даже подбутна мотора пред него, сигурно защото му пречи. Наскоро една патка-шофьор реши да спре на редата на кръстовището, за да влезе в забранената улица, защото видяла свободно място за паркиране. Полицията вместо да пуска клипчета да вземе да върши работата, за която и плащат стотици милиони. Дир за пореден път е с тотално неадекватно заглавие.

Трамваят сигурно също беше виновен, че не е спрял, за да мине Настрадин Ходжа със скутера и пицата... Ти като пишеш глупости, коя от двете мозъчни клетки ги съчиняваш?!??

От съ търкалят тия по улиците , ва? кат не умейш да караш мотърсайкъл, ми - нидей!

Във видеото прави впечатление, че значителна част от произшествията са по вина на водачите на автомобили...

Да ме прощавате, ама това видео изобщо не засяга "незаконните гонки". Или е поредната полицейска дебилност, или е репортерска кретения. Половината ПТП от видеото се случват, защото някой с автомобил нарушава ППЗДП. И нито една заснета незаконна гонка. Егати милиционерите!

Това е от серията “Аз ли карам”, хахаха! Дано им е за урок, но едва ли…

ДА СЕ ПАЗЯТ МОТОРИСТИТЕ

Карах доста време по улиците на гръцкики и италиански градове. Там си има изградена култура и търпимост между четири и двуколесните. Вярно че там, в по-големите градове, двуколесните са даже над 50%. Тук в България всеки малоумник, който се огъне в ламарини на 4 колела се мисли за единствен, велик и презира "тъпите мотористи" и "скапаните пешеходци". Съответно, като слезе от колата - започва да псува "смотаните шофьори". И мотоирстите са ни същата стока. Масово селски бекове, неспазващи правилата и дразнещи нарочно всички останали. Има изключения, разбира се. Но просто си не стааме... Тва е положението.

А за моторджиите те гражданска имат ли? иначе не ми е жал те са гадни и нагли

Малко е!!! Искаме клипове с по сериозни травми! Тия докато не им се отдели главата от тялото не разбират какво им се говори!

а тея с куулетата дето профучават по п пътеки рязко и не можеш ни да го чуеш ни видиш? забрана за колелета тротинетки по тротоари и шосета има си паркове алеи

Па и слушалки като сложат става съвсем трагично.

Какви паркови алеи бе, пиш :D :D :D Велосипеда е средство за транспорт, не за забавление в парка. Да не говорим, че парковете като цяло са пешеходни зони и там не детски колела нямат място. Иначе, че куптурата на много от каращите в София е зле е факт. Това обаче важи за абсолютно всички участници в движението.

До сега се говореше пазете мотористите а сега пазете се от мотористите

topanarite sofiori otnemat predinsvo na motoristi kakto se vizda

Точно щото се знаем какви сме шофьори се чудим колко трябва да ти го няма инстинктът за самосъхранение че да яхнеш мотор.

Най-се накефих, как пича изпревари колоната и се бухна в зеленяи трамвай!

В понеделник, на Т образно кръстовище излизам от второстепенен път. Обаче паркирали коли до бордюра и нищо не виждам, ни от ляво, ни отдясно, иде ли някой. За целта, ща не ща, изскачам напред. На практика препречвам едното платно, за да имам видимост. Същевременно от ляво ме приближава моторист и решава да мине покрай мен. В случая решава да мине зад мен! И след секунда се нацепва в първия паркирал от мое дясно. Нормално! Аз се чудя как не се качи на тротоара. Що реши да минава зад мен (че и не караше съвсем бавно) нямам идея и сигурно никога няма да се сетя.

Току що написа, че си отнел предимство на моторист и той е катастрофирал ли? Или нещо се бъркам?

на моторист, които е бил зад него???? хахахахахахахахахахахаха поредният донор!

"Същевременно от ляво ме приближава моторист" Заради този текст попитах. Който би следвало да означава, че мотористът се е движел по пътя с предимство. Анадънмъ?

Стърча с носа на колата на нивото на паркиралите отдясно коли. Най-много една педя по напред от тях, колкото да погледна иде ли някой. Явявам му се параван - моториста не вижда от мен, че след мен има рдица спрели до бордюра. В следващата секунда гледам този как свива, уж влиза във второстепнниа, той ме обикалял отзад, моля ти се. Отзад! Ами там няма нищо - само дървета, тротоар с пешеходци и успоредно спрели коли. Къде си мислеше, че отива и той не може да обясни. Много лошо се удари. На никой нищо не каза. Едно, че го болеше, друго че се усети каква простотия прави.

Означава че като наближаваш кръстовище без видимост трябва да се сетиш, че някой за да излезе трябва да се изнесе повече напред. И ако намалиш скоростта ще може да реагираш. Щото като се утрепеш голяма полза, че си бил имал предимство. На курса и това се учи как се кара при намалена или ограничена видимост. Ти книжка имаш ли?

Тоест от 250 проверени - 20 акта и 30 фиша - 50 нарушители. Всеки пети.

Катастрофи с донори по-скоро. Иначе "пази моториста".

Малоумници на колела! Тъпаци скапани!

Моторист като видя в огледалото, веднага спирам в дясно, слизам и се кланям до земята.

Абе ти пътя си напред не поглеждаш ли въобще ? Сигурно все в лявото (че и дясното) се кьориш ? Аз съм със стаж от над 40 години и сигурно повече от 2 млн.км (една част от тях и професионален на камиони ) ...Карам си извън градско -прав ,сух ,хоризонтален у-к ,горещо , климатик нямам ,но лявото стъкло смъкнато ... пред мен никой , кротнал съм на 100 и в един момент ...нещо изтрещява в ляво от мен със звук на ниско прелитащ изстребител ... Добре , че съм с опит и не се стреснах... а само след секунда виждам как пред мен вече се отдалечава нещо на две колела (в същност само една дебела гума се виждаше ,която буквално приплъзваше на мах обороти по асфалта ( номер никакъв , а само един надупен задник с развяти плажни шорти и плющящи от вятъра джапанки на стъпенката изнесена силно назад ...Глава се не виждаше , за да зърна дали е с каска ...тя бе забита ниско надолу под кормилото ... Та те това ,дорде премигна се отдалечи поне на 150 метра пред мен и в същото темпо след миг се скри далеч зад хоризонта . Казвам ти , че имам навика да си поглеждам огледалота ...но 5-10 сек преди това за последно не го видях изобщо ,че е след мен ...вероятно и фар е нямал ...Карах с 100 а тоя поне с 150 отгоре ...Как да го видиш ...даже и звука не можеш своевременно да чуеш близо до Мах1 ...

А палците си на краката стискаш ли ги здраво?

"Пазете се, мотористи, за да ви пазят и вас!" Ъъъъъ, не ви разбрах въпроса...

Държа ловна прашка на терасата си и пускам гайка м16 по всяко копеле, което се изфорсира по пътя край мас. Препоръчвам на всеки да го прави, и жертвите-мотористи рязко ще спаднат. Копелета недонаебани.

Вчера на един тъпан саксията му се размина на милиметри.

Шампионите този път са от края на клипа - 00:53.

Гадният трамвай не се мръдна, за да направи път на моториста - тц, тц!

Мотроджиите се имат за много специални, но в същност са тъпи парчета. По-тъпи от тях са само футболните запалянковци.

Така е, ако им видиш муцуните, баш са си аграрни трактористи и селендури. Не може магаре да язди, мотор ще кара...

8 секунда - някакъв спира безпричинно и за капак стоповете му не работят. Дали моториста, който се нацепи в него е виновен? 15 секунда - някакъв нацелва мотоциклет отзад, докато първия чака за ляв завой. Дали моториста е виновен? 20 секунда - някакъв дебил прави забранен ляв завой на червено. Дали моториста, който се нацепи в него е виновен? На тия балъци от СДВР каквито са им акциите, такива са им и клипчетата - нерелевантни и откровено тъпи :) пп: иначе последните тротинеткаджии бяха супер смешни, и от две тротинетки изпаднаха 4 човека

Щях да напиша същото, някой е спал като е правил клипа!

Идеята на клипа е не да покаже, че мотористите са виновни във всички случаи, а да видят какво може да им се случи, ако се смятат за недосегаеми.

8 секунда, явно за теб червеният светофар не е повод за спиране. 15. секунда. Ако си държиш спирачката, няма да отлетиш от леко докосване 20 секунда, понеже не караше с разрешените 50 км/ч, мотористът падна заради правещият ляв завой

До смях: "8 секунда, явно за теб червеният светофар не е повод за спиране. 15. секунда. Ако си държиш спирачката, няма да отлетиш от леко докосване 20 секунда, понеже не караше с разрешените 50 км/ч, мотористът падна заради правещият ляв завой" Не ги разбираш много нещата :) 8 Червеният светофар Е повод за спиране, но автомобилът си навлезе в кръстовището на жълто и спря напълно неуместно далеч след стоп линията и очевидно НЕ му светят стоповете както трява - третият стоп направи контакт при удара... Извинявай, ама задния как да се оривнтира при това положение? 15 Няма да "отлети" от леко докосване, ама ще бъде докоснат. И очевидния нарушител е "докосващият" 20 Няма да коментирам как му прецени скоростта. Дори да е в нарушение, това извинява шофьора на автомобила, който прави 3 нарушения едновременно? Много сте ми смешни подобни същества, които всячески искате да сте наопаки и си вадите от джобчетата недомислени аргументи, защитаващи явни нарушения на ЗДВП

Не са виновни, значи не се пребиха.

На 8 секунда му работят стоповете. Някъде около 00:10 угасват.

_stankow

Две тротинетки се блъскат челно - какво общо имат те с мотористите ? И къде на видеото имаше "незаконни гонки" ?

Вчера го гледах един "колега". 15 минути се увива с балаклави, ръкавици, наколенки, якета, шлемове... Накрая се метна на Хондата и отпраши с пълна газ, като взе завоя с коляното до асвалта - при положение че улиците и градинките бяха пълни с малки деца, майки с колички, кучкари с техните питомци... и въобще - пълно с народ. Запомних го. Следващия път, като се видим, ще си поговоря с него.

Пардон - асфалта...

Най- много ми хареса тъпака, който се размаза в трамвая. А иначе мотористите си ги знаем, те са безсмъртни и за тях правила няма.

Градско-извънградско-магистрала Ето тези числа ако се спазваха, повече от половината избити мотористи щяха още да са живи и здрави. Точка.

Лично съм виждал един, дето почти спрял реши да мине на червено и нацели кола завиваща от дясно, напълно по правилата. И тези с тротинетки и велосипеди трябва да ги глобяват. Мнозинството не спазват никакви правила. Някои си гледат и телефоните докато карат. А тези с тротинетките трябва да ги глобяват и за това къде ги оставят.

В крайните квартали на София, като се стъмни, си правят гонки. С коли стържат гуми. Форсират двигатели и с пукания. Дори само за шума, могат да ги одрусат. Да огледат работилниците наоколо.

И често завършват на инвалидни колички, че си трошат кръста. После постиженията са им, как са успели да седнат на тоалетната.

Това всички го знаем, само полицията не. Трябва при поредната им сренощна гонка, масово звънене, да им загреем здраво телефоните, поне и те да откачат малко като неспящите, които всяка вечер биват тероризирани от тия идиоти.

Колкото повече претрепани мотористи, толкова повече мир по улиците и тишина нощем.

Не, нека имат щанс да оцелеят. Много болки и снасяне по лекар и може да се очовечат - страданието облагородява...

Смешници. Който се качва на мотор в БГ е идиот

Мотористите са от "мислищите" в България. Те знаят най-добре и са с повече права! Другите да им дишат бензина!

"Помислите" малко преди да ръсите мозък