Коментари - СДВР показа нападателите на момчето в столичния автобус (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да гният в затвора тези изроди. Те знаят ли как се гледа дете

Глоба за родителите! Само така ще разберат колко е сериозно положението с възпитанието на тия непълнолетни престъпници.

Червен "суичър" или "суетшърт" (sweatshirt)?

Какви стинмки са показани? Нека да се обявят лицата им публично, не по този начин, да се цитират имената им, произход и всичко за тях. Нека не се прикриват подобни уроди, които тепърва кой знае какви вреди ще нанасят на обществото!

Интересно, колко от сипещите закани срещу четиримата малолетни изроди би направил нещо, ако по това време е бил в автобуса...

Малолетните нападатели са виновни 30 %, а 70 % техните родители. Така, че и родителите трябва да бъдат задържани и санкционирани. Те въобще не се интересуват какви ги вършат техните "питомници". Това е вече масово явление в България. И негативните последици са налице. Ще има и по-тежки случай при това повсеместно безхаберие!!!

По 2 години ефективно и ще се научат да не правят повече така... За съжаление сме в България и ще ги пуснат на свобода да тормозят хората...

Свалили тениската, а отдолу - същия идиот-агиткаджия.

Докато не разрешат носенето на оръжие легално , ще бъде така.....Що не дойде да ме нападне някой от селяци в Тексас та да видиш ква фанелка, ще му свалям...9мм

Само гледай да изпилиш мушката добре.. на такова разстояние - четирима - по-скоро това ще важното.

на такова разстояние няма да имам пропуск, ако ще и с изкривен Макаров да стрелям . Още на първият паднал и ти вече ще си окалял калниците, няма да може и майка ти да те изпере, така ще опръскаш всичко наоколо...

Арр на келешите хляба в ръцете при бай Ставри и после на околовръстното при турските тираджии да отработват обществено полезен труд.

В София само п-утки започнали да живеят ;)) Няма кой да скочи на трима 16-7 годишни скакалци ?? Големи биткаджии, само си бръснат ръцете и краката и ходят на фитнес. Така битка не се става, филмари.

В софето живеят шопи они не са много добре с главата ,обиждаш путките они ко беа ков бой ши спретнеа

ти па се изцепи. точно в софето има сичко, но не и шопе..

в тази част на София има само 1 българин - Бай Асен Циганина.. Двама от филмарите-нападатели се казват Дейвид и Денис, другите ги забравих..

В София отдавна вече софиянците са малцинство. Тук е цялата "мъжествена" провинция, която виждаме ежедневно как защитава старите хора на село - обири, изнасилвания на възрастни жени, побои и убийства.

Е, не се виждат все пак. Покажете им лицата, че да се намерят справедливи хора да им свалят гащите на подходящо място. Изроди, само със могат да се озаптят.

Ами значи с право никой не се е намесил след като са видели че са тинейджърски работи които могат да се видят ежедневно.. Само се питам как на 20 годишни ги определи момчето пък се оказаха негови набори....

Ами тъп си. Затуй се питаш.

абе овцо, нали ако ги спрат утре точно ваш'то НПО ще ги варди и ще изкара хората 'насилници' а 18-годишните 'дечица'. на ви 18годишни 'ненасилвани' путьовци. и да, да ме прощават ЦСКА-рите, ма и те са същите говеда, пардон, свине, както и говедата.

Евроидиоти, сър...

Че тези са два пъти по-яки от това момче. Телосложенията са им на възрастни. А и като са 4-ма си е трудно да се намеси човек.

Ami ako nyakoy chichko na 35-40 g. im udari po edin shamar kakvo stava posle.

В затвораааа

Който трябва вече знае кои са, къде живеят и т.н.

Надявам се Ред Енимълс или Сектор Г да ги срещнат "случайно" някъде по тъмно и да им видим лицата после. Говедцата ще открият много житейски истини докато си събират зъбите по асфалта.

Жалко за момчето, ма кат ти гледам свинските писания... такива прасета кат тебе само на транжорната да се пращат за да се прочисти прасофонда, пардон генофонда.

сите сте маскари.

DA GI VKARAT V PANDIZA I DA GI PUSNAT NA MANGALITE TE SHTE GI DOVURSHAT TIA BOKLUTZI TOVA ZASLUJAVAT.NEKA DA DADAT I RODITELITE IM I DA GI PITAT SHTO ZA BOKLUTZI GLEDAT.OGUN DA GI GORI

Покажете снимките на тези путьовци, които са гледали отстрани. Пък след това да викнем онази учителка от Пазарджик да организира едно заплюване. Може и само на снимката!

Къде са сниките им?

Ще станат героите утрсите ! МВР дава крила!

Нападателите са на 15-17 години!!! Къде са сега бг-мамкте и татковците, които твърдяха, че децата са най-важното нещо и ако нямаш такива - животът не струва. Покажете майките и бащите произвели и възпитали тези уроди!

И да им спретнем един другарски съд, а? Да се строим в редичка и дружно да ги заплюем в лицето- традицията вече е положена за това! После да им татуираме на челата "анти родител"? Ехеейй, и вички проблеми се решават!

А ти какво предлагаш? Да пием по една ракия, да теглим една майна и да забравим! По-лесно е, нали? Ти май си от тия, които биха стояли от страни, гледайки безучастно?

Аз предлагам всеки индивид над 10 -11 годишна възраст да носи отгворност за собствените си действия и да поема пълните последствия от тях. Категорично съм против дейсвията и вината за действията на отделни индивиди, особено на такива , които имат пълното когнитивно разбиране за това какво е противообществено поведение и какво не, да се вменяват на трети страни , било родители, училище и тн. Утре този 15-16 годишен като стане на 18-20 години и убие някой , какво ще каже на подсъдимата скамейка, той или адвокатите му - не е виновно горкото "дете", в такова семейство е израстнал", и вие ще го приемете ? Не разбирам, защо в нашето общество "децата" винаги трябва да се крият зад полата на мама или стола на тате до 40 + годишна възраст и действията им да се оправдават с действията или бездействията на тези около тях.

Коректното заглавие е: "СДВР показа якетата и качулките на нападателите на момчето в столичния автобус". На последната снимка би трябвало да се вижда малка част от лицата им, но са прикрити (размазани). Защо ги крият?! Всички трябва да видят тези уроди!

Фенове на УеФски

Изобщо "фенове"!

Тези уро.и не са родени от майки.Закона точно за такива трябва да е много строгт,от тях човеци не става.Ако имаше закони през тези 30г.,сега такива нямаше да има.А те с криминални досиета ,нарушавали законите с 10,20 пъти и нищо.Стига толерантност.

Да ги пусмнат на бай Сгтаври в централния софийски, така ще се зарадва на свежа плът...кухите "младежи" се лекуват по тройната рецепта бой,еван и сръбска музика.

Къде е Божков, Галеви, Таки и много други. Барселона? Тец Варна? Кой саботира привмането на еврото? Кой пречи на Първа инвестиционна да изпълни препоръките?Кой?

Е туй ко общо със статията?

аз си мислех, че са ги показали , както ги показват английското СДВР на страницата си - с високо качество мъгшот , тоест снимки в едър план на лицата , с обозначени години, ръст, и външни белези. Ма сам съм съм си виновен, кат летиш високо в очакванията си, падаш от високо:))

Ето това е нужно! ама уви!

Крайно време е за по-сериозни мерки към футболните агитки. Този случай е точно такъв, не знам защо продължават да го представят като ограбен тийнейджър. А за тези в автобуса - естествено, че ще се правят на разсеяни, когато имат ултраси насреща. След като слязат, тогава ще се обадат на 112 или ако видят, че друг се е обадил вече, значи са уведомени властите. Какво очаквате от хората, да влязат в ръкопашен бой, за да се разправят с фенове на ЦСКА и Левски? Тези са за съд, тук две мнения няма, но не одобрявам и провокацията с носене на символи на футболни отбори. На 14 г. е достатъчно голям, за да е наясно, че това не води до нищо добро и смятам, че е облечена нарочно.

Очаквам да попаднат на по възрастни улегнали хора и наред из автобуса да настане масова оргия-еван на кухи пубери...след това агитката ще се замисли...(е, освен ако не им хареса де)

Изместват фокуса от побоищата и убийствата на манговците. Свалили му фанелката.. не е като да го заколят или смажат с тухли или да го газят бавно в Катуница. Знаете за какво говоря. между другото, нищо чудно да е показно за новина-димка.

Изключително долни! Адско унижение! Ето за такова престъпление е нужно строго наказание!

Аре, бе 72 ч и постоянно задържане под стража, тия къде убиват по 3-ма 4-ма по катастрофите ги пускат след 24-ка. Хора с по 3-4 ареста за пико и треви не лежат толкова ефективно.

Дайте им лицата, бе.. защо се крият?

искам да видя и родителите на тези боклуци на по 15-17! Кой кенеф може да роди и възпита тези изчадия??!!!

Тия нещастници бая бой са яли по кратуните като малки....

Ми явно не са.

Другият проблем, дори по-притеснителния, е че никой не е защитил момчето. Лелята от снимката "разсеяно" си блее през прозореца. Превърнали сме се в изпразнен от съдържание, духовно беден и овчедушен народ!

Никой не се е намесил с основание - група побойници, вероятно дрогирани и пияни. Ако някой се намеси най-вероятно ще се стигне до сбиване, а стигне ли се до сбиване какво сочи историята? Или той ще ги набие и ще го арестуват и съдят, или него ще го наръгат с някой нож. Това е жалката действителност.

Един австралиец се беше намесил веднъж в подобен конфликт ... и после всички знаем до какви последици за двама от нападателите и за него - се стигна!

Татуирани олигофренчета. Бъдещето на нацията. хе-хе

Къде са снимките???? Виждат се само кадри със качулки или замазани лица.... според показаното - спокойно мога да кажа "ама това съм аз" :) Защо се публикуват неразпознавеами снимки?

дупенцата много добре са знаели, че има камери и затова са закачулени ?Което вече навежда на съвсем умишлено нападение, а не някакво спонтанно, провокирано и т.н., както ще се опита да го замаже адвокатът им !

Това са децата на лъжедемокрацията

Типични олигофрени с бръснати тикви и качулки! Еднакви са, трудно ги различавам! Ниско образование, без бъдеще в технологичния век, бъдещи дюнерджии с висок холестерол, диабет и импотентност! Нямат осигуровки и пенсии, тежат на цялото общество!

тези изроди да ги пратят в ТВУ

Сега по арестите ще е хубаво. Приятно изкарване.

Надявам се да ги бутнат в панделата, където да ги онождат денонощно!

Не ги оправдавам, но за една фланелка толкова шум - като стрелба с оръдие срещу врабчета. Освен това, нормално ли е да се разхождаш с франелка на спортен отбор, когато не си на мач? Колко срещи направиха от покуратурата със семействата на загинали от умишлени дествия?

Напротив, оправдавате ги.

Ти тъп ли си? Това ли можа да измислиш, "за една фланелка.." Проблема изобщо не е във фланелката, а че трима келеша, без да им пука от нищо, си позволяват да се гаврят с някой без причина, и то на обществено място, в присъствието на много хора. В затвора за няколко месеца им е мястото! И освен това е редно да заплатят за целия масраф дето занимават полиция, следователи и прочие. Да не говорим за причинените психически травми на момчето. А тази глупост кой каква фланелка е нормално да носи, изобщо няма да го коментирам!

Ако беше Вашето дете щяхте ли да ги оправдаете???

Ти сигурно и за изнасилването мислиш така. Какво толкова един секс....много си долен да знаеш. Пожелавам ти в бразилия да отидеш и да видиш една тениска, с пистолет в челото

пише се прокуратура. Второ - когато 4 редки дрисъка нападнат един, не само че не е много шум за нищо, но даже си трябва повече публичност. Докато мършите се оставят да правят каквото си поискат заради безгръбначни бугари като тебе, никога няма да прокопсаме като народ. Ако тия 4-ма "фенове" ги покажат публично, може другия път да се замислят преди да се държат като леш. Нормално ли да нападаш хора които носят друга фланелка, без значение дали е имало мач или не. Деба олигофренското изказване.

САМО ПУБЛИЧНО ПОКАЗВАНЕ, САМО ПРЕД ВСИЧКИ ГОЛИ ДО КРЪСТА, САМО С ПРЪЧКИ ПО ТЯХ, САМО ХЛЯБ И ВОДА !!!

чорбарите са агресивни, само когато са в групи ... иначе са страхливи и първи тичат да доносничат.

Само за протокола- ТОВА Е ДЕТЕ!!!!!!!

Само за протокола, престъпниците, също са деца.....

Фостата за теб говедо нещастно! Едно време Левски имаше фенове с които човек можеше да седне на по бира и раздумка. После се появиха идиотите-ултраси, наркопласьори и платена измет и тогава се пръкнаха и такива малоумници като теб - уж фенове, а всъщност комплексирани човечета и жалкари, които като личности са кръгла нула и се чувстват силни само ако са в група и затова правят разни агитки, хулигански формации и тем подобни глупости. Ушевите ако ви бяха пребивали от бой след всяко изстъпление (както правят по белия свят) досега ултрасите щяхте да сте изчезнал вид. Гади ми се от вас.

Как грабеж?!?! Това е тежко престъпление срещу малолетно лице и тия трябва да не излизат поне 10 год. от дранголника!

Пуснете ги, нали обещаха, че повече няма да правят така!

Аз си се разхождам с фланелка на "Metallica" и ни един чалгар не ми е скочил :)

... с тая брада...

Никога не се знае. Бъди внимателен! :)))))))

Pazi se ot fenovete na Azisss....