17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заев не подкрепя българката или е Опозиция... Не поем се оправя с тези партии

От 120 години все насам бягат като ги напънат гърци, сърби и албанци! Уикенда е пълно по центъра с макета, а колко жилища са купили само в София! Зловещо промиване на мозъци е било! Хиляди са били по концлагери по островите на Бели Оток!

Явно там се мисли така: -Щом е хубава и умна е българка!

Много е хубава

Schilo

За тия ЕС само през крив макарон.

като теб!

Когато те се извинят на Иран за окупацията на Персия 330 г. п.н.ера.

Нека сърбоманските потомци дадат поне едно разумно обяснение за омразата си към българите, както и всичко що е българско. Каквото и да е станало някога, не можем да носим отговорност за нещо, което предците ни са извършили преди 100 години и е време да се сложи край на простотията на две общности с еднакви корени.

Предците ни не са извършили нищо лошо преди 100 години! Не ги приравнявай със сърбите, дето постоянно ги сърби някъде...

Schilo

А бе, че са правили глупости, правили са, ама гърците го оставиха в миналото, а тия продължават да се хранят от това. И, как да не кажеш, че сме един народ, като и на тях все някой друг им е крив?

Честно боли ме мъдото какво се случва на "скопени"...Да умират в картофите с тяхната шибана омраза. Вече на цяла Европа, а и на цял свят им ясно,че тези там са пълни малоумници.

А дали не сме си задлужили омразата в Македония, защото по заповед на Кремъл, нашите комунистически предатели тероризираха българите от Пиринския край да се пишат македонци, и сърбите в сговор с нашите комуняги и Русия тероризираха българите във Вардарска Македония да се пишат македонци. Комунистите у нас извършиха много пъклени дела, убийства, предателства, кражби, .. за което не бяха наказани, нещо повече, още ги избират и още управляват. Много тъп народ сме!

БСП (БКП) да се извини официално и тогава ще започне краят на македонизма.