СДС: Търсим подкрепа от други партии за удвояване на БВП

Eдна стотинка не остава в българските общини, всичко отива в МФ, заявиха сините

Обратно в новината

Коментари - СДС: Търсим подкрепа от други партии за удвояване на БВП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За усвояване. Не за удвояване. Не сте разбрали.

ХА ХА СИНИТЕ ГЛУПАЦИ СЕ СЕТИХА СЛЕТ 30 Г. ПРОСТОТИИ . НАЛИ ВРЕМЕТО БЕШЕ ВАШЕ ? И КЪДЕ СТЕ СЕГА ? НА БОКЛУКА . ВСИЧКИ СЕДЕРАСТИ КОИТО СЕ НАМИРАТ НА ТОПЛИ МЕСТЕНЦА ВЪВ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ТРЯБВА ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ И ДАДЕНИ ПОД СЪД . ТАКИВА КАТО НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА.

последно сдс беше на власт през 1997г- софиянски! бвп 1997г беше 11 200 000 000 $ днес бвп вече е 56 830 000 000 $ очевидно не се нуждаем от експертите на сдс за удвояване на бвп!!

Тия се сетиха!? След почти тридесет години война, която от СДС-ериата водиха с срещу България с цел унищожаването на икономиката, сега изведнъж се сетиха, че трябва да се увеличи БВП. Ами много лесно става - само трябва да има едни 3800 унищожени заводи, едни работещи 5-6 милиона българи, мъдро държавно управление, което с политиката си да улеснява и да осигурява реализация на произвежданото, така, както правят САЩ, Китай и...всички останали държави в света с изключение на следседесарска България, която беше подложена на тотален погром от неграмотния седесариат!

СДС.... чака ....търси под вол тее.ее...е.ле За 30години в България всички Негативи са се Удвайсеторли ...БВП е сринат на нула, може и по зле. Хайде СДС ДА съди Костов за 20години погром на Държавата Една 0.нула и да я удвоиш е пулен боклук, че и загуба на време и субсидии за сбъркани СДС....та приобщени към ДС... та

Костов окраде що можа Кой ще чака 10години кандидат пройдохи за експерименти Да заложат 100милярда лични средства И тогава да видим ....когато му дойде времето Един нагъл крадец на връх с ????..турско име на Държавата стига

Не ми я никак ясно на какво той казва децентрализацияя.Народното Събрание Конституционен съд, министерски съвет, Агенции, партии. Всички те не са били никога децентрализирани, а тъкмо обратното-централизирани в София.

Тия смешници още ли съществуват? Пак ли въртят плочата за комунизма и Държавна сигурност? С такива "приоритети" ще гледат Парламента през крив макарон. Помня преди последните парламентарни избори, журналисти запитаха техният лидер професор Румен Христов, дали ще влязат в Парламента. Отговорът беше "Не е въпросът дали ще влезем, а колко места ще вземем!" Голям майтап!

Само че мафията си има държава и е тази, а при нея това са правилата!

Едно време имахте властта, и защо не го направихте ?... или сега сте различни не разбрах ? Вече всичко сме видели ...и не вярваме. Ако намерите от някъде 100-200 милиарда - Може и да стане , но знам че не можете да намерите. Иначе нямаше да правите политика а щяхте директно да си вземета властта.

що не се изкажете по некоя актуална тема, може и външно политическа

кое вие ли ще го удвоявате бе, в каква посока

Сетили се какво кога да искат!Я направо да я отписват тази формация и да си остане Напълно забравена в миналото вместо членовете ѝ да се чудят как да се покажат пред медиите!

търсим подкрепа за удвояване на БКП!

Тия крадци не могат да удвояват, а само да УСВОЯВАТ.

Леле...СДС, имам някакъв спомен - тия кои точно бяха? Дет продадоха авиокомпания Балкан за 250 хиляди долара ли? Сетих се....айде друм към Карлово или отдето там изпълзяхте. Имахте своя шанс - просрахте го. Следващото прераждане - пак.

Абе Сините, тези червени покривки и килими намек ли са?

На първата снимка се виждат 4 човека, на втората 6. Малко е объркващо. Последно, в СДС, четирима ли останахте, или шестима?

Намалете чиновците,намалете им заплатите,като изключим учителите,лекарите,и полицаите защото чиновците по канцелариите,агенциите,министерствата не произвеждат никакъв брутен вътрешен продукт,а само лапат кинти.

Айде ако може хора от поколението, което осъществи прехода - родените горе-долу до средата на 60-те години да бъдете така добри да се разкарате от политиката. Престанете да пречите. Няма значение дали сте леви или десни - вие сте белязани от политичската и икономическа система преди 1989г. и от прехода, който осъществихте. НЯМА ДОБРИ ПРИМЕРИ ОТ МИНАЛОТО. Вашите поколения се провалиха и е редно да се примирят с това, че не стават. НА мен ми писна от оправданията ви - едните хвалят комунизма, другите го обвиняват за всичко. Е да ама минаха 28 години и реално единственото наследство на комунизма СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ, които явно не съзнавате, че продължавате да пречите да завършим тоя преход.

Глупости! Прехода отдавна е завършен. Преди много години. Още с обира на остатъците от активите на България от икономическия инвалид Костов и избрания висококвалифициран крадец Божков прехода завърши. Няма какво да се краде - няма преход. Сега само се обират трохите от онази богата до 1989 г. държава. И с тези трохи се изхранват политиците през последните двадесетина години.

Та тези кои бяха?

умрела работа тия само цуцат пари от бюджета едвали имат 0.01% подкрепа, Костов им разказа играта . И един файтон немат.

СДС е заявила желание и търси подкрепа от други политически формации за обединение около идеята за удвояване на БВП Нали си имате Иван Костов, за какво са ви експерти по БВП от други партии?! Или, казвате, голяма грешка стана навремето, признаваме...

Съгласна съм, че свръхцентрализацията доведе до утвърждаване на феодалния модел: човекът от Банкя и финансовият му гуру прибират всичко под един покрив, защото им е много по-лесно.;) После раздават на принципа който слушка, папка. Целуваш ритуално пръстена и получаваш, не се подчиняваш или не искаш да си "независим, с подкрепата на ГЕРБ";) - страдаш.

Накарайте едрият бизнес да си внася данъците и може и да се утрои.

ПРЕЗ ПЛАЧ - ЛОРД ЛУКАРСКИ , БАРОН БАРЕКОВ И СЪС СИДЕРОВ - ВСЕ ВСЕ ПОМИЙНИ СЪЗДАНИЯ !!!

БУКВАЛНО!! С ПОДКРЕПАТА НА НАРОИЛАТА ГИ БКП !!!! ВИЕ ГАДИНКИ МЪНИЧКИ ОТВРАТИХТЕ ХОРАТА ОТ ИСТИНСКИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ !!! ВИЕ СТЕ НА БОКЛУКА НА ИСТОРИЯТА И ПРОСТО НЕ ПЪЛЗЕТЕ НАВЪН !!!

За удвояване или за усвояване на БВП ?

Сбъркали са буквите.

БВП ще се удвои в момента, в който всички политически партии си вдигнат чуковете и отидат по дяволите.

Този двупартиен модел е толкова ретро, ама много ретро. Трябват ни ЕКСПЕРТНИ политически организации: всяка жаба да си знае гьола е казъл нарродът ни!

Аз пък прочетох - за усвояване .... то било за удвояване. От тези дръгнаха новобогаташчетата...