17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СДС- това е едно смешно комунистическо изчадие- създадено да обслужи интересите на БКП в годините на прехода, да завземат всички ключови позиции и да оберат каквото могат. Това не са никакви дисиденти, а прости и алчни крадци. Ето затова СДС или каквото е там в архивите на ДС няма бъдеще и те го знаят, просто се правят на разсеяни.... изпълняват си поставените задачи, за да разсейват блеещия народ. О прости и тъпи народе, явно никога няма да осъзнаеш колко долно и гадно постъпиха с теб, как те окрадоха и продължават да те крадат а ти викаш неистово като ти подхвърлят някоя коричка хляб, защото 20 или 50 лева дадени на избори са точно това- една коричка, на фона на това, което можеш да получаваш, ако не беше толкова евтина проститутка! Затова и те държат неграмотен, за да не знаеш колко жалко и мизерно живееш- това е.

С(ДС) бе отрочето на Луканов и Желев. Първият дирижира излюпването на българската мафия, а вторият ще остане в историята като предател на деомкратичните надежди на българите!

е за Луканов. За Желев не си прав. Той просто не даде да се развихри безмерната простотия на кинжалите.

Какво е това сдс умряло куче.

Да си вземат и Боко под мишница и газ надалече , че Тея май направиха най големите бели , начело с мургавелкото от Драгалевци и цялата пасмина , продадоха ни за скраб и никой не ги бара 20г., То верно че най бруталните от тях гушнаха букета , но още има за ребрене , а и богати наследници имат .

с това тежко населдство. предишните псевдо всичко, за което се сетиш, лъгаха като за световно и си оплетоха кошниците.

Жалка история. Най- голямата заблуда в историята на България. Заблудиха милиони, ама милионите вече се усетиха.

Същата заблуда , като царя , Боко , БСП и сие , но ние сме балъци , щото удавника се хваща за сламка , ама вече в блатото спасение няма ,читави няма , а няма и да има . Слушаме си чалгата и караме коли 10употреба , но мерцедеси . С тая селения по добре да се спасяваме у време .

Събрали се СДС да го погребат и търсят кой да закове Ковчега ! Ей Маймуни Седесарски , да ви пратя Фори Светулката да ви опее !

Кои бяха тези..?

аз знам за Сирийски Демократични Сили, с любезното спонсорство на САЩ и ЦРУ.

Който и да изберете все ще е Боклук миризлив ! Мина времето на СДС , всички се окакахте буквално ! ЗА това не харчете Народни пари които получавате от Държавата заради заблудени Овце които по навик пускат бюлетинка за вас ! Закривайте се и повече не се обаждайте ! Ние сме за Мажоритарни избори и вие не си точете зъбите защото Унищожихте Държавата и я разпродадохте за жълти пре жълти стотинки

На умрялото СДС избират ковчег!!!

Сборище на "живите мъртви" си избира тартор!:))))) ...зомбита!

Тия па кои бяха? А, сетих се - дето шефът им в качството си на министър-председател беше основният вносител на безакцизен алкохол и цигари в България. Защото шефът не разбрал че разписва за безакцизен внос на алкохол и цигари, а мислел че се внасят Ксерокси.

Тц тц светът е притихнал в очакване на резултата от избора на новият лидер ... един файтон изгладнели продажници се опитват да се докопат до властта, за да се подмазват на чужденците и да крадат от народа ...

Ние тука, останалите в България харесваме и гласуваме за ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриотите и Марешки. Това са наши хора , те като нас , ние като тях и така. Ние сме против САЩ, ЕС, НАТО и искаме Русия и Китай. Който не му отърва -друм.

Ами когато същият този народ гласува за костов и същият боклук после го излъга и ограби ? Или като гласуваха за костов народа беше умен и интелигентен, сега като не искат повече продажни псевдо-демократи народът стана лош ? Лицемерно е да лаеш срещу народа си !

В кой автобус са се събрали?

Не било автобус, най ми ти било маршрутка :)

Не е и маршрутка , най- ми било трабанчето на Соломон Паси , което го рентвали за кило ракия

Който и да изберат е все едно. Ще трябва да свърши една черна работа - да погребе СДС! Амин!