Трус в СДС: Свалят Лукарски на Национален съвет

В края на месец януари тази година, 8 от 14-те членове на Националния изпълнителен съвет на СДС снеха политическото си доверие от Божидар Лукарски.

Обратно в новината

Коментари - Трус в СДС: Свалят Лукарски на Национален съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тез са ясни! Ми Бе се пе кога ще умре?

Ще се освободи още едно място във файтона, все още наричан от някои партия СДС.

Желю Желев (1989 1990) Филип Димитров (1990 1994) Иван Костов (1994 2001) Екатерина Михайлова (2001 2002) Надежда Михайлова (2002 2005) Петър Стоянов (2005 2007) Пламен Юруков (2007 2008) Мартин Димитров (2008 2012) Емил Кабаиванов (2012 2013) Божидар Лукарски (от 2013 - 17.4.2018 ???) Това са председателите на СДС, при кого ли СДС стана бутикова партия или организация ? Познайте !!!

Да го ЕКСТРАДИРАТ в САЩ за тьрговия с орьжие за Сирия -ИДИЛ

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН! АМИН!

СДС? Ах, да... имаше някога и такива. Отдавна беше... има няма 20 години. Сегашната гротеска спокойно може да се разпусне, никой няма да забележи. Някой да забеляза кога изчезна НДСВ?

Тоя юнак докарал партията си до финансов колапс, а ние му бяхме поверили икономиката на цялата държава.Какви ли ги е натворил ?

Батко, тъпо! По-недостойно е да се възхваляват силните политици на деня и да им се натягаш! Политическите трупове са извън властта.

Няма страшно Пеевски ще се погрижи за него!!!

Всички Председатели на СДС се надпреварваха да предават интересите на избирателите си което съвсем логично доведе до мизерното му състояние сега! Никой не обича предателите ЛукАвски! Май не го разбра!!

Красимирчо, защо занимаваш хората с тези политически трупове. Знам че така са ти наредили от сороските структури, но не усещаш ли колко се излагаш? Кой го интересуват тия?

Какво ни занимавате с разни крадливи и продажни маргинали настоящи политически трупове?

Сигурно на следващите избори ще имат 14 гласове(хи-хи-хи) Къде са милионите или милиарди дето скачаха по площадите?????????? Конюктури

Щом в мотивите не фигурира възползване от служебно партийно положение в полза на близки до него лица , значи че не сте никакво СДС а най обикновенни пребоядисани използвачи.

Хора като Лукарски разсипаха СДС, да се маха по-бързо и да отива в забвение. С нищо добро няма да бъде запомнен.

Божо е пълно недоразумение и карикатура, но не смешна.. Има сериозни затруднения със сглобяването на смислени изречения и елементарни логически последователности, като изразяването им се ограничава до мучене и гъгнене. Смятам, че Божо не е способен да ръководи нещо повече от сакото си..

тия пак се цепят! кои са мравкити?

от чужбинско и да го впрегнат в каруцата, ама той иска скъп фураж. кой ли не предаде СДС, кой ли не направи кариера - само истинските седесари останаха излъгани и измамени от породата "куче влачи диря нема".

Невероятен трус ;) Според мен ще затворят Токийската и Лондонската борси, докато премине ужасът на инвеститорите!

Ха, че то това трябваше да го направят преди 1 петилетка поне ... некадърното крадливо и лъжливо мекеренце с фамилия Лукавски

Още една грипна епидемия и ще останат по брой колкото привържениците на Славия!

много моля.

Гледай днес от 19:00 по телевизията колко Слависти ще се изсипят в Пловидв, не коментирай без да си в час незнайко!

Тия партийки вече съществуват само за лидерите си и шепа все още верни симпатизанти, които не са изгубили надежда. Още щом като коалиционен партньор на ГЕРБ вместо да се опитат нещо да променят, се полакомиха за министерски постове и нищо не свършиха, стана ясно колко струват. СДС /и производните му/ свърши каквото можа и трябва да отиде в историята както полската "Солидерност". Животът върви напред и се променя.

А защо ти си загубил надежда и нормално ли е според теб редовия седесар да изгуби надежда? Това, че други партии са силните на деня, директно влияе само на личните кариери на група активисти, които губят властови позиции. Да ти припомня ли, че в ГФР, в Швеция социалдемократите печелиха изборите в продължение на десетки години. Какво трябваше да правят там симпатизантите на другите партии? Да станат всички социалдемократи? Вярно е, че от гледна точка на един човешки живот една партия като е извън управлението в продължение примерно на трийсет години е ужасно много. От гледна точка на общественото развитие обаче тези трийсет години са капка в морето!

След свалката, няма ли да има годеж?

Добра де, може ли някой да ми отговори, какво толкова щеше да е по-различно, ако СДС беше достигнал толкова обсъжданите 4%, освен партийната субсидия? Айде нека са 7%! Да, качеството на приетите закони щеше да е различно. Сега парламента няма юридически и като цяло експертен капацитет. Но и в този случай СДС нямаше да има лостове, с които да влияе съществено на политическия живот в страната.

Можеха да променят закони, но те предпочетоха да са министри, като само Москов горе-долу разбираше от това, което управлява, щото е лекар все пак.

Лукчо изгорЕ;) Но покрай него има и други "трикаджии" от неговия тип - та като сте почнали да метете... Сещам се за един бургаски кадър, силно приближен до кмета ни (гербаджия), който през цялата последна изборна кампания на въпроса защо няма бизнес в Бургас, повтаряше в захлас "ми то най-големия работодател тук е общината";)

" 8 от 14-те членове на Националния изпълнителен съвет на СДС." Толкова ли останахте? Това не е национален съвет, а чакащи на автобусна спирка, някъде в покрайнините града.

Има още доста други сини паразити за изхвърляне, че да събере СДС-то поне 4% на следващите избори. За сега не могат си плати дори наема на "Раковски"- сигур щот са се честни бедняци...

ТО ВЕЧЕ НЯМА СДС ,А БОКЛУЦИТЕ ВСЕ СЕ ИЗБИРАТ И СВАЛЯТ ПОД ЗНАКА НА СДС

Бъркаш реалното с желаното. СДС съчетава двете идеи, и консервативната, и либералната. А първите партии в България са консервативната и либералната. В настоящия момент СДС наистина е извън законодателната власт, но от това нищо значително не следва!

Aleko

Какво е това СДС? Младите хора не са чували за това нещо.

Съчетавало идеи...как величествено звучи за една шайка крадци и продажници ХАХАХАХАХ и тоя некадърник уреди себе си и любовницата си а сега като няма за крадене го сваляли. И въобще кво ни занимавате с тия мяргинали?

лукарски е парашутист. Когато свалят един парашутист (от самолет се извършва) то той се приземява на най-високото възможно място - позиция. Та? свалиха ли го за шеф на националния съвет или ?

Този от снимката КОЙ беше ?!

Е поне не е Пеевски, или една Корнелия. Не че съм му фен.

ПЛЕМЕНИКа на ДСагент Гоце Пьрванов