Коментари - СБЖ и студенти защитиха отстранения от СУ проф. Мирчев | Днес.dir.bg

СБЖ и студенти защитиха отстранения от СУ проф. Мирчев

Днес от 18 ч. пред университета ще има протест срещу уволнението на преподавателя

Обратно в новината

Коментари - СБЖ и студенти защитиха отстранения от СУ проф. Мирчев | Днес.dir.bg

Коментари

Аман от националисти и расисти!!!

ясно е, че съдът ще го върне в университета, само не е ясно дали обезщетението ще бъде за сметка на искащите уволнението на Професора, щото когато започне да плаща нарушителят на закона, тогава може би ще се отлепим от дъното...хвала на Професора и срам за ректорчето

ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА НА ЗАПАД ПОНЕ ОТ 1945 Г. НАСАМ, СЕ СЛУЧВА ВЕЧЕ И У НАС. ТОЛКОВА ЩЕ СЕ ИЗУЧИМ ДА ПОЛЗВАМЕ ЕВФЕМИЗМИ, ЗА ДА НЕ БИ ДА СЕ ЗАСЕГНАТ НЯКОИ ЧЛЕНОВЕ НА ОБЩЕСТВОТО, ЧЕ ЩЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ ТЪЛКОВНИК, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ КОЙ КАКВО Е ИСКАЛ ДА КАЖЕ. СОЦИОЛОГИЯТА ЩЕ ПОСТРАДА ОТ ТОВА НАЙ МНОГО. НАПР. ДЕБЕЛИЯТ СТАВА ЧОВЕК С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО, ПОСЛЕ ЧОВЕКЪТ С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО СТАВА НЕЩО ДРУГО И ТАКА ДОКАТО НАКРАЯ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ КАКЪВ Е ОТ ТАЗИ ГЛ.ТОЧКА ЧОВЕКА, ЗА КОЙТО СТАВА ВЪПРОС. ЩЕ СЕ СЪЗДАДАТ НОВИ ДУМИ, МНОГО НОВИ ДУМИ, ЗА ДА НЕ ПОЛЗВАМЕ СТАРИТЕ. ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ НАУЧИМ. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО. КАКТО В ДОКЛАДИТЕ НА ЕК ЗА НАПРЕДЪКА НИ : ТРУДНО РАЗБИРАШ ХВАЛЯТ ЛИ ТЕ ИЛИ ТЕ УКОРЯВАТ, ПОНЕ ДО СРЕДАТА НА ДОКЛАДА.

Тези студенти са потомци на комунисти, сталинисти, убийци, още не може държавата да се оправи от тази комунистическа пасмена

И в тази новина са намесени 150-те пола ... тъжно!

Подкрепям проф.Мирчев! Време е либералния диктат да бъде разобличен и спрян! Неопределените - психично болни индивиди трябва да бъдат въдворени за лечение!

Никой не те пита. Хомофобът ще си остане уволнен.

То и теб никой не те пита, но защото си гей и си мислиш, че можеш да командваш парада

Подкрепям проф.Мирчев! Време е либералния диктат да бъде разобличен и спрян! Неопределените - психична болни индивиди трябва да бъдат въдворени за лечение!

Подкрепям проф.Мирчев! Време е либералния диктат да бъде разобличен и спрян Неопределените - психична болни индивиди трябва да бъдат въдворени за лечение!

И Хитлер така поучава в Mein Kampf

Много шум за нищо! Човекът е преподавател и си чете лекцията според това как вижда нещата. Това си е негово право, защото СУ претендира да се нарича "Свободен университет" По интересно, защо Ректорът,се излага в тази сага, след като самият той преди време трябваше да бъде подсъдим за прикриване на хонорари дадени на майка му..за това, че ме е "настойница" във всичко от неговото раждане до момента...с други думи...мамин син! Този скандал беше потушен и забравен, но има все пак хора, които си го спомнят.

Подкрепям напълно. Крайно време е да се спре с рекета на подобни грантови НПО чиято истинска цел е да се прикрива неудобната истина и да се налага цензура.

Ще плачете вие за 111-тото място на свободата на медиите

Снежно белите българи в защита на отстранения от дълбоката държава уважаван учен и умерен расист Мирчев. Да би мирно стояло Мирчев не би чудо видяло.

глупави хора могат да противопоставят едни науки на други. Трябва да се противопоставят науките на глупостта и невежеството, не помежду си. Да не говорим, че те плавно преливат една в друга - математика, логика и компютри се използват и в езикознание, и в икономика, и в юридически бази данни...археологията и реставрацията работят с химия, да не говорим за архитектурата която е между инженерството и рисуването. Глупава работа....

При всяко производство има определен процент брак.Така е и при хората.Разни педали , лизита и трансджендъри са точно това-биологичен брак.И знаете какво се прави с брака в производството-рециклира се.А относно расата в биологично-интелектуалната верига на върха е бялата раса , след нея е жълтата, а най долу са печките и арабо -циганите.Достатъчно е да се погледне приноса на всяка раса в различните области на науката , изкуството , културата.Фактите са очевадни.Всичко останало е тотално извратено.

Не знам от къде черпиш тия факти твоите,ама да те светна че приноса на арабите към световната култура и наука едно време не е бил никак малък....само пояснявам,четете история

това което човекът пише, не са факти. Това са примитивни убеждения на незапознат човек. Когато жълтата раса е имала държава и култура, белите хора са били още в горите. Същото важи за индийците, които между другото, са арии. Както и - персите. Без арабите и преноса им на античната наука и философия към Европа, още щяхме да сме в Средновековието и поповете да горят несъгласните с тях на клади по площадите - нямаше да е настъпил Ренесансът. Какво да говорим повече?

това е най-погрешния подход - просто защита на даден човек.Това не сменя нещата.А който го е уволнил само и само да си запази поста и да се хареса на господарите си, а "етичната комисия", а най-вече злонамерения доносник от "дълбоката държава", той не е просто завистливеца който иска да навреди на някой, зад доносника стои едно чудовище,затова там от корен трябва да се сече. Ако ги оставиш ненаказани те пускат метастази и затова тумора се реже в зародиш. Ако това не се разбере навреме нещата стават неспасяеми.

С цел по-бързото приобщаване към актуалните евроатлантически ценности, оттук-нататък в СУ ще бъдат назначавани 30% негри, 30% цигани, 30% гейове и 10% обикновени софийски дришльовци. Нивото на компетентност на кандидатите е без значение...

българина в рамките на конституцията може да говори каквото си иска

Така е г-н ибанов.

СУ е такова място, дето само може да се почувстваш щастлив от напускането. Толкова ги е шубе да не падне и сянка на съмнение върху евро-идентичността им, а оттам - че може да им спрат евро-проектите, че и децата си ще заложат, и майките си ще предадат и родината си ще омаскарят.

Сободата на словото е едно от най-великите достижения на демокрацията , в момента в , който тя бъде ограничена , няма повече и демокрация

Нямало Мафия

Кой накара тези студенти да го защитават?Отново изплува червената утайка.Този и сина му са срам за България!

Ох, че кеф. Сега дано и пукне!

гледай да не го изпревариш ти.

Напуснал е едно лицемерно общество - направо си е повод да черпи.

Сигурно току що си извадил големия черен вибратор от разпрания си задник и още ти държи влага.

би било да се каже - в кои класации. И какви са те. Кой ги прави. Тежестта им. Няма лошо СУ да се изкачва нагоре по престижност. Не разбирам само защо българските студенти масово учат в чужбина. Не четат ли класациите ? Иначе и аз подкрепям професора. Джендърщината направо ни залива и следват разбира се скандали. Дирижирани от определени европейски среди !! Класации явно няма да са достатъчни. Нека първо се справим с джендъризма !

В тази класация участват срещу заплащане. Данните - стъкмистика в EXEL.

Как ги разбирате. Само обяснете сега какво е EXEL???

гнусните гей-соросоидчета разпространяват розов фашизъм. Нищо ново.

За първи път чувам, че социологията била наука, че чак и професори имало. И без това знаем кой учи хуманитарни и правни науки. Тези с малко мозъчни клетки, които нямат умствен капацитет да учат за инженери, програмисти или лекари.

Тъп си , да знаеш .

Извинявайте, че ви засегнах. Не знаех, че сте от нископлатените клошари. Как е да знаеш, че 19 годишен програмист печели годишната ти заплата за 2 седмици?

Това иди го разкажи на Таков, Екимджиев или Герджиков муахаххаха

пустиняк, що не се ш-баш отзад?

вече сме го чували. Как е в панелката - мама плати ли ти тока и Нет-а?

Не знам, живея в къща за 250 хиляди евро.

не, не....не питам в каква къща живееш. Питам друго нещо - дали мама ти плати тока и Нета и тоя месец. Общо към 150 лева са. Не са много за програмист като тебе.

И инженер Ганев, големият откривател....а забравих и оня лекар, дето искаше да ми слага пирон в ръката, без да има нужда и отровителите от Биг Фарма...абе, що не си ебете майката, цифровици гадни...

а не се ли сещаш, че ако не бяха гадните цифровици нямаше да можеш да пишеш глупостите си в Интернет? Също така, нямаше да можеш да караш кола щото нямаше да има коли, и щеше да цепиш дърва поради липса на климатик докато седиш вечер на свещи :-)

Изперкал комплексар!

Свиквайте, това е първата лястовичка на воинстващата политкоректност... Културният марксизъм в настъпление.

Започна се....браво! Първо Мирчев, после и други врагове с партиен билет, пардон политнекоректни...

Слушах една лекция на Мирчев - има ги в Тубата. Човек, който казва, че "циганите са ЖЕРТВИ на прехода", заради реформиране на икономиката, че обедняват и са тласнати към дъното на бедността.... и ти да го наречеш "расист" и че има антицигански възгледи е АБСУРД. Мирчев просто обяснява социалните процеси от 1990 до днес. и как те се отразяват на разните етически групи - българи, турци, цигани...

АКО ИСТИНАТА Е РАСИЗЪМ ,С ГОРДОСТ БИХ СЕ НАРЕКЪЛ РАСИСТ. ИМАШЕ ЕДИН ПРОФЕСОР С ТОПКИ, КОЙТО ГОВОРЕШЕ ИСТИНИ И ТЕ ГО ИЗРИТАХА.

..а не си ли задавате въпроса:... кой е проф. Атанас Герджиков...?...и кому прави "услуга" в случая...

Червеният СБЖ и група комсомолци,защитиха талибана Мирчев...

Ама че си прост джендър.

Абе калъф ти въобще прочете ли какво е казал професора или просто трябва да пишеш?

Ми, човека си проповядва истината за циганите и бежанците ! Какво му е лошото ! Като има тема за тях, по форумите всички квичат против тях, а които не пишат, също им е писнало ! Предполагам ,че са го дамгосали, ако е говорил против евреите ! Там , нещата стоят по иначе ! Те са му изяли главата ! Използвали са циганите и бежанците да придадат по европейско звучене на уволнението !

Най-слабите студенти са предизвикали уволнението на професор Мирчев. Двойкажиите, дето професорът ги е късал на изпит. А ректорът увърта като лясковска циганка

А някои казват, че в България имало свобода на словото. След този случай, сигурно ще слезем с още десетина места надолу

Червената гмеж се размърда. Този студент беше организатор на мижавия протест през лятото-есента пред СУ.

Не съм съгласен с него, но свободата на словото е най голямата придобивка на демокрацията, студентите би трябвало да са умни хора, могат да влязат в дискусия с преподавателите си, а не да ги топят, много грозно и подло, но страхливи хора много,

За расисти няма място в университета!!!!!

къде видя расизъм?

За някои истината е расизъм

Те това е ''демокрацията'' ни дане смееш да кажеш истината на глас защото ще сенамериподлога да те топне...и барабар с другите надупени ще гледа да заеме някое местенце и избута изпититеблагодарение нанего.

Ти нещо като говорител на джендърите ли се явяваш?

То какво има против еврейте и защо ги поставя на едно ниво с циганите. Евреите са едни от най-умните индивиди на земята, което не може да се каже за циганите.

тече може и да са най-умни, ама за мене може да не са. Да не говорим, че твоето изявление освен че е глупаво и невярно, е и пример за расизъм. Също толкова, колкото ако някой напише, че евреите да най-тъпите на Земята. Но, явно - ти си най-тъп, и това няма нищо общо с расата ти. Просто си тъп.

Браво на тези студенти. А онези студенти обвиняващи без аргументи вън от СУ. И ректорът приел това решение не си е на мястото.

Ти си пълен дебил......

Дебил си ти. В науката и в университета всичко се основава на факти. Не може студенти да учат професор и да го гонят. Мога да го оборват с факти и да му посочват грешки. Но ти какво разбираш.

Така и не проумяхте че с протести нищо не става в мутроландия.. Щом не играеш по гайдата на шайката няма как да вървиш напредзащо всякаказана истина ти е ритник за навън от тамдето работиш..

Университетите нали бяха незвисими? Или не е баш така ...

държавно финансиране. Пълна скръб са, защото си мислеха едно време, че ще ги финансира държавата като преди, но като вземат парите ще си ги харчат, както си искат. Няма "две хубав" се оказа.

Демокрация,казвате ? Свобода на словото ? Да ама ако е политкоректно .

Коментари - СБЖ и студенти защитиха отстранения от СУ проф. Мирчев | Днес.dir.bg

СБЖ и студенти защитиха отстранения от СУ проф. Мирчев

Днес от 18 ч. пред университета ще има протест срещу уволнението на преподавателя

Обратно в новината

Коментари - СБЖ и студенти защитиха отстранения от СУ проф. Мирчев | Днес.dir.bg

Коментари

Аман от националисти и расисти!!!

ясно е, че съдът ще го върне в университета, само не е ясно дали обезщетението ще бъде за сметка на искащите уволнението на Професора, щото когато започне да плаща нарушителят на закона, тогава може би ще се отлепим от дъното...хвала на Професора и срам за ректорчето

ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА НА ЗАПАД ПОНЕ ОТ 1945 Г. НАСАМ, СЕ СЛУЧВА ВЕЧЕ И У НАС. ТОЛКОВА ЩЕ СЕ ИЗУЧИМ ДА ПОЛЗВАМЕ ЕВФЕМИЗМИ, ЗА ДА НЕ БИ ДА СЕ ЗАСЕГНАТ НЯКОИ ЧЛЕНОВЕ НА ОБЩЕСТВОТО, ЧЕ ЩЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ ТЪЛКОВНИК, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ КОЙ КАКВО Е ИСКАЛ ДА КАЖЕ. СОЦИОЛОГИЯТА ЩЕ ПОСТРАДА ОТ ТОВА НАЙ МНОГО. НАПР. ДЕБЕЛИЯТ СТАВА ЧОВЕК С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО, ПОСЛЕ ЧОВЕКЪТ С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО СТАВА НЕЩО ДРУГО И ТАКА ДОКАТО НАКРАЯ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ КАКЪВ Е ОТ ТАЗИ ГЛ.ТОЧКА ЧОВЕКА, ЗА КОЙТО СТАВА ВЪПРОС. ЩЕ СЕ СЪЗДАДАТ НОВИ ДУМИ, МНОГО НОВИ ДУМИ, ЗА ДА НЕ ПОЛЗВАМЕ СТАРИТЕ. ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ НАУЧИМ. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО. КАКТО В ДОКЛАДИТЕ НА ЕК ЗА НАПРЕДЪКА НИ : ТРУДНО РАЗБИРАШ ХВАЛЯТ ЛИ ТЕ ИЛИ ТЕ УКОРЯВАТ, ПОНЕ ДО СРЕДАТА НА ДОКЛАДА.

Тези студенти са потомци на комунисти, сталинисти, убийци, още не може държавата да се оправи от тази комунистическа пасмена

И в тази новина са намесени 150-те пола ... тъжно!

Подкрепям проф.Мирчев! Време е либералния диктат да бъде разобличен и спрян! Неопределените - психично болни индивиди трябва да бъдат въдворени за лечение!

Никой не те пита. Хомофобът ще си остане уволнен.

То и теб никой не те пита, но защото си гей и си мислиш, че можеш да командваш парада

Подкрепям проф.Мирчев! Време е либералния диктат да бъде разобличен и спрян! Неопределените - психична болни индивиди трябва да бъдат въдворени за лечение!

Подкрепям проф.Мирчев! Време е либералния диктат да бъде разобличен и спрян Неопределените - психична болни индивиди трябва да бъдат въдворени за лечение!

И Хитлер така поучава в Mein Kampf

Много шум за нищо! Човекът е преподавател и си чете лекцията според това как вижда нещата. Това си е негово право, защото СУ претендира да се нарича "Свободен университет" По интересно, защо Ректорът,се излага в тази сага, след като самият той преди време трябваше да бъде подсъдим за прикриване на хонорари дадени на майка му..за това, че ме е "настойница" във всичко от неговото раждане до момента...с други думи...мамин син! Този скандал беше потушен и забравен, но има все пак хора, които си го спомнят.

Подкрепям напълно. Крайно време е да се спре с рекета на подобни грантови НПО чиято истинска цел е да се прикрива неудобната истина и да се налага цензура.

Ще плачете вие за 111-тото място на свободата на медиите

Снежно белите българи в защита на отстранения от дълбоката държава уважаван учен и умерен расист Мирчев. Да би мирно стояло Мирчев не би чудо видяло.

глупави хора могат да противопоставят едни науки на други. Трябва да се противопоставят науките на глупостта и невежеството, не помежду си. Да не говорим, че те плавно преливат една в друга - математика, логика и компютри се използват и в езикознание, и в икономика, и в юридически бази данни...археологията и реставрацията работят с химия, да не говорим за архитектурата която е между инженерството и рисуването. Глупава работа....

При всяко производство има определен процент брак.Така е и при хората.Разни педали , лизита и трансджендъри са точно това-биологичен брак.И знаете какво се прави с брака в производството-рециклира се.А относно расата в биологично-интелектуалната верига на върха е бялата раса , след нея е жълтата, а най долу са печките и арабо -циганите.Достатъчно е да се погледне приноса на всяка раса в различните области на науката , изкуството , културата.Фактите са очевадни.Всичко останало е тотално извратено.

Не знам от къде черпиш тия факти твоите,ама да те светна че приноса на арабите към световната култура и наука едно време не е бил никак малък....само пояснявам,четете история

това което човекът пише, не са факти. Това са примитивни убеждения на незапознат човек. Когато жълтата раса е имала държава и култура, белите хора са били още в горите. Същото важи за индийците, които между другото, са арии. Както и - персите. Без арабите и преноса им на античната наука и философия към Европа, още щяхме да сме в Средновековието и поповете да горят несъгласните с тях на клади по площадите - нямаше да е настъпил Ренесансът. Какво да говорим повече?

това е най-погрешния подход - просто защита на даден човек.Това не сменя нещата.А който го е уволнил само и само да си запази поста и да се хареса на господарите си, а "етичната комисия", а най-вече злонамерения доносник от "дълбоката държава", той не е просто завистливеца който иска да навреди на някой, зад доносника стои едно чудовище,затова там от корен трябва да се сече. Ако ги оставиш ненаказани те пускат метастази и затова тумора се реже в зародиш. Ако това не се разбере навреме нещата стават неспасяеми.

С цел по-бързото приобщаване към актуалните евроатлантически ценности, оттук-нататък в СУ ще бъдат назначавани 30% негри, 30% цигани, 30% гейове и 10% обикновени софийски дришльовци. Нивото на компетентност на кандидатите е без значение...

българина в рамките на конституцията може да говори каквото си иска

Така е г-н ибанов.

СУ е такова място, дето само може да се почувстваш щастлив от напускането. Толкова ги е шубе да не падне и сянка на съмнение върху евро-идентичността им, а оттам - че може да им спрат евро-проектите, че и децата си ще заложат, и майките си ще предадат и родината си ще омаскарят.

Сободата на словото е едно от най-великите достижения на демокрацията , в момента в , който тя бъде ограничена , няма повече и демокрация

Нямало Мафия

Кой накара тези студенти да го защитават?Отново изплува червената утайка.Този и сина му са срам за България!

Ох, че кеф. Сега дано и пукне!

гледай да не го изпревариш ти.

Напуснал е едно лицемерно общество - направо си е повод да черпи.

Сигурно току що си извадил големия черен вибратор от разпрания си задник и още ти държи влага.

би било да се каже - в кои класации. И какви са те. Кой ги прави. Тежестта им. Няма лошо СУ да се изкачва нагоре по престижност. Не разбирам само защо българските студенти масово учат в чужбина. Не четат ли класациите ? Иначе и аз подкрепям професора. Джендърщината направо ни залива и следват разбира се скандали. Дирижирани от определени европейски среди !! Класации явно няма да са достатъчни. Нека първо се справим с джендъризма !

В тази класация участват срещу заплащане. Данните - стъкмистика в EXEL.

Как ги разбирате. Само обяснете сега какво е EXEL???

гнусните гей-соросоидчета разпространяват розов фашизъм. Нищо ново.

За първи път чувам, че социологията била наука, че чак и професори имало. И без това знаем кой учи хуманитарни и правни науки. Тези с малко мозъчни клетки, които нямат умствен капацитет да учат за инженери, програмисти или лекари.

Тъп си , да знаеш .

Извинявайте, че ви засегнах. Не знаех, че сте от нископлатените клошари. Как е да знаеш, че 19 годишен програмист печели годишната ти заплата за 2 седмици?

Това иди го разкажи на Таков, Екимджиев или Герджиков муахаххаха

пустиняк, що не се ш-баш отзад?

вече сме го чували. Как е в панелката - мама плати ли ти тока и Нет-а?

Не знам, живея в къща за 250 хиляди евро.

не, не....не питам в каква къща живееш. Питам друго нещо - дали мама ти плати тока и Нета и тоя месец. Общо към 150 лева са. Не са много за програмист като тебе.

И инженер Ганев, големият откривател....а забравих и оня лекар, дето искаше да ми слага пирон в ръката, без да има нужда и отровителите от Биг Фарма...абе, що не си ебете майката, цифровици гадни...

а не се ли сещаш, че ако не бяха гадните цифровици нямаше да можеш да пишеш глупостите си в Интернет? Също така, нямаше да можеш да караш кола щото нямаше да има коли, и щеше да цепиш дърва поради липса на климатик докато седиш вечер на свещи :-)

Изперкал комплексар!

Свиквайте, това е първата лястовичка на воинстващата политкоректност... Културният марксизъм в настъпление.

Започна се....браво! Първо Мирчев, после и други врагове с партиен билет, пардон политнекоректни...

Слушах една лекция на Мирчев - има ги в Тубата. Човек, който казва, че "циганите са ЖЕРТВИ на прехода", заради реформиране на икономиката, че обедняват и са тласнати към дъното на бедността.... и ти да го наречеш "расист" и че има антицигански възгледи е АБСУРД. Мирчев просто обяснява социалните процеси от 1990 до днес. и как те се отразяват на разните етически групи - българи, турци, цигани...

АКО ИСТИНАТА Е РАСИЗЪМ ,С ГОРДОСТ БИХ СЕ НАРЕКЪЛ РАСИСТ. ИМАШЕ ЕДИН ПРОФЕСОР С ТОПКИ, КОЙТО ГОВОРЕШЕ ИСТИНИ И ТЕ ГО ИЗРИТАХА.

..а не си ли задавате въпроса:... кой е проф. Атанас Герджиков...?...и кому прави "услуга" в случая...

Червеният СБЖ и група комсомолци,защитиха талибана Мирчев...

Ама че си прост джендър.

Абе калъф ти въобще прочете ли какво е казал професора или просто трябва да пишеш?

Ми, човека си проповядва истината за циганите и бежанците ! Какво му е лошото ! Като има тема за тях, по форумите всички квичат против тях, а които не пишат, също им е писнало ! Предполагам ,че са го дамгосали, ако е говорил против евреите ! Там , нещата стоят по иначе ! Те са му изяли главата ! Използвали са циганите и бежанците да придадат по европейско звучене на уволнението !

Най-слабите студенти са предизвикали уволнението на професор Мирчев. Двойкажиите, дето професорът ги е късал на изпит. А ректорът увърта като лясковска циганка

А някои казват, че в България имало свобода на словото. След този случай, сигурно ще слезем с още десетина места надолу

Червената гмеж се размърда. Този студент беше организатор на мижавия протест през лятото-есента пред СУ.

Не съм съгласен с него, но свободата на словото е най голямата придобивка на демокрацията, студентите би трябвало да са умни хора, могат да влязат в дискусия с преподавателите си, а не да ги топят, много грозно и подло, но страхливи хора много,

За расисти няма място в университета!!!!!

къде видя расизъм?

За някои истината е расизъм

Те това е ''демокрацията'' ни дане смееш да кажеш истината на глас защото ще сенамериподлога да те топне...и барабар с другите надупени ще гледа да заеме някое местенце и избута изпититеблагодарение нанего.

Ти нещо като говорител на джендърите ли се явяваш?

То какво има против еврейте и защо ги поставя на едно ниво с циганите. Евреите са едни от най-умните индивиди на земята, което не може да се каже за циганите.

тече може и да са най-умни, ама за мене може да не са. Да не говорим, че твоето изявление освен че е глупаво и невярно, е и пример за расизъм. Също толкова, колкото ако някой напише, че евреите да най-тъпите на Земята. Но, явно - ти си най-тъп, и това няма нищо общо с расата ти. Просто си тъп.

Браво на тези студенти. А онези студенти обвиняващи без аргументи вън от СУ. И ректорът приел това решение не си е на мястото.

Ти си пълен дебил......

Дебил си ти. В науката и в университета всичко се основава на факти. Не може студенти да учат професор и да го гонят. Мога да го оборват с факти и да му посочват грешки. Но ти какво разбираш.

Така и не проумяхте че с протести нищо не става в мутроландия.. Щом не играеш по гайдата на шайката няма как да вървиш напредзащо всякаказана истина ти е ритник за навън от тамдето работиш..

Университетите нали бяха незвисими? Или не е баш така ...

държавно финансиране. Пълна скръб са, защото си мислеха едно време, че ще ги финансира държавата като преди, но като вземат парите ще си ги харчат, както си искат. Няма "две хубав" се оказа.

Демокрация,казвате ? Свобода на словото ? Да ама ако е политкоректно .