Сблъсъци в Атина между полиция и протестиращи срещу Меркел (снимки)

Гръцкият народ премина през труден етап и аз бих искала да благодаря за това, което успя да направи Гърция, заяви Меркел преди срещата с Ципрас

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци в Атина между полиция и протестиращи срещу Меркел (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩОМ СИ РАЗПРОДАДОХА ПРИСТАНИЩАТА И ЛЕТИЩАТА И КРИЗАТА БЕШЕ ОБЯВЕНА ЗА ПРЕМИНАЛА! ШМЕРКЕЛ СИ ПОСТИГНА ЦЕЛТА,А ПРЕДАТЕЛЯТ ЦИПРАС СКОРО ЩЕ СЕ ПРОСТИ С ВЛАСТТА! ГЪРЦИТЕ СА ОРГАНИЗИРАНИ И ПЕЧЕНИ В ПРОТЕСТИТЕ!!! И НЕ ТЪРПЯТ ПРЕДАТЕЛИ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС!!!

още ли го разкарват тоя труп Меркел???

От гърците по нахално и противно племе няма. Дават им милиарди да ги спасят от кризата, а те си раздават 14-та заплата и пенсия и реват, че им дават малко. Искат и 15-та. Да плащат на други да им върши работата, а те да играят табла по цял ден в кафенетата.

Много си прав това е голяма помощ ...да вземеш заем от световната банка при 3 % лихва и го дадеш на Гърците за 6 % лихва -така прави мафията и помага.

"няколко десетки протестиращи се отделиха от шествие с участието на около 400 души". Оставям без коментар. На многомилионна Гърция и Атина, трябва ли да се обръща внимание на 400 гаменчета.

тоя път да се сменим да им дойе акъла на малаките... Те да се гушнат с Путлерастански СССР, ние ще си бичим с Европата...

парите на Германия и наглата гръцка пасмина сега протестира.

Прекалено си тъп за да знаеш за какво става въпрос

ОПРОСТЕНЧЕСКОТО СХВАЩАНЕ ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА Е ЗАПАЗЕНА МАРКА НА СОРОСОИДИТЕ!!! ПО ТОВА СЕ РАЗПОЗНАВАТ БЕЗПОГРЕШНО!!!

Гърция е залята от африканска паплач-целта е да се унищожи християнска Европа-Меркел е марионетка на Ротшилд,заедно в Макрон и още няколко пупета.. Анджела Меркелщайн може с един подпис да разреши всички проблеми с афро-матриала в Германистан и Евро-гейският союз. А именно-като подпише закон за социалните помощи на мигрантите и ги приравни с помощите на европейските горди граждани от България ,а именно 35лв.(17е.) детски за едно дете,а също и помощи от 0 е. за тези ,които нямат непрекъснат стаж в ЕС от минимум 1год.-както е в БГ...след това сами даже ще си купят обратен билет.

Гърция не е преминала, а е в един изключително труден период заради опита ти,дърта ялова краво рептиласка, да унищожиш и заграбиш люлката ба демокрацията-Гърция.Слава Богу, че гръцкия народ е така единен и смел, за да отстоява държавата си.Тези кредити и финансова криза са сценарий на Германия , Франция и евреите да унищожат една православна държава.Гърците би трябвало да подпалят Брюксел за гаврата.Само един въпрос-Защо ЕС отказа богатите гърци по свта да платя дълга.Как една държава с най-мощен флот ще фалира.Ами как-православните ГОИ трябва да се унищожат.А тази безхаберна чума е представителя на дяволите и зверовете зинали да прилапат Гърция.

Кремъл е пуснал дълбоки корени в Гърция. Аз разбирам Пасок и Нова демокрация да бяха направили тези демонстрации, но те се правят от комунистите и тъмната им половина с руски отенък анархистите, което означава, че само руското лоби ги организира, даже не е сигурно, че е руското лоби защото гръцките комуноиди отдавна са станали извънземни и кретенското им полумислене едва ли може да свърже, че Гърция е като музей именно заради немците и англичаните, които им пуснаха около 900 милиарда, от които им опростиха половината и им дадоха още 100 милиарда. Въпреки това гърците искат да живеят безплатно на гърба на държавата и онези, които им пускат кинти все да са виновни.

Шило

Я виж, накой руснак да няма под леглото ти.

Докараха хората до лудост. Психично болните са се увеличили поне с 20 процента. Фирми фалират и затварят работещи фабрики. Западняците сринаха не само Гърция и България.

Гърция била преодоляла финансовите трудности, била опора на стабилността, излязла била на пътя на развитието, но... се намирала в състояние на рецесия, рязък спад на жизненото равнище, с увеличени данъци и намалени заплати и пенсии !? Ха ! Страхотна "спасителна" акция, от която кой кого спаси, не е много ясно !

Германия и Франция спасиха гърците от държавните им активи срещу скъпи заеми-"донорства"!

Гледайте на 17.01 как ще посрещнат Путин в Белград и ще почувствате кой е истинският лидер....

с "Елай, елай, Путине Владимире, да ни ослободиш от американски и европейски хайдуци!" :)))

Сърбите са прост народ. Духовит, но адски прост. Трябва да са благодарни на хърватина Тито, който ги спаси от прегръдката на ссср. И сега този прост народ е скаран с всичките си съседи и се радва на путпут. А преди пътуваха по Европа и света, докато ние бяхме роби с кльон.

...със цветя и знаменца,със цветя и знаменцааа... и със зорлем докарани хора за масовото мероприятие.Посрещане на провалилият се неосъветски диктатор.Изолиран и санкциониран от всички държави и международни институции!

Това което вие забрявате че кризата на Гърция е предизвикана от Германия през втората световна война еллада беше окрадена от Германия на стойност 40 милирярда приравнена днес на 200 милярда .а окупацията на реална Македония от България която напусна остави след себе си пълна катастрофа .така че внимавайте какво твърдите.

Щуротии.. а Германия не беше ли окрадена от т.н. съюзници след войната?! А 500 милиарда дето ви наля ЕС от 82 г. насам за да ви държи далече от комунизма? Кой ще инвестира в Гърция с над 50% данъци, като може да инвестира в България с 10% плосък данък и заплати 2/3 от гръцките?! Така работи капитализма мой човек! Фирмите искат да плащат по мъничко, за да печелят повечко! Спря ви кранчето ЕС то и ще трябва да свиквате! Вие хубаво ревете на умряло, ама няма вече от къде! Макрон на вас ли да ви дава или на жълтите жилетки?!

троле ами виж дереджето на робският руски народ със молки заплатки и още по малки пенсии

Много не ти се разбира лъжливият антибългарски коментар,но след ,,окупацията@ на Вардарска Македония оставяме много нови пътища и ЖП линии които още им служат!70 години след ,,окупацията”!

Умре комунизма .. и им затвориха кранчето на Гърците, изнесоха производствата в Китай и Източна Европа .. и Западно Европейската идилия свърши! Хайде обратно в блатото където си бяхте до края на 70 те години..

"Германия беше най-големият донор за трите международни спасителни пакета, които Гърция получи в периода 2010-2018 г. за справяне с финансова криза, която едва не я извади от еврозоната." Интересно, дали гърците го знаят това!

А донорите преди това? Гърция се оказа с 500 милиарда заеми, България на времето обяви дефолт с 14 милиарда! Пълниха им гушките да не вземат да се обърнат към комунизма.. ама комунизма умре и ще трябва да връщат изяденото..

Ако не беше Германия, гърците щяха да взимат заплати във венецуелски боливари! А болшинството гърци са просто тъпи и алчни комунисти, които изобщо не осъзнават, какво щеше да им се случи!

Пропуснах да ви напомня! Утре заранта слушалките да докладват на когото трябва,че продължава да се злослови по отношение на герб!

... или хубаво - или нищо... също като за всички в гробищата...

За някакви си 5 / ПЕТ/ години Гърция излезе от наложената криза, не си продаде островите и бизнеса, гъркините не дойдоха у нас да ни мият краката и на всичкото отгоре твърдят,че те са стабилността на Балканите. Поне от 1912-13 г. / изключвам Българоубиеца в древността/ тормозят и преследват всичко българско,но имат що годе нормални управляващи. А, помните ли по време на полковниците,когато отнеха гръцкото гражданство на Мелина Муркури, как тя се изрепчи публично на хунтата- "Родила съм се гъркиня и ще умра като гъркиня, а Патакос е фашист."Ал-о-о-о-о, балончетата!

Кризата не беше наложена, а беше плод на крадливите и лъжливи политици на Гърция! Кризата беше преборена, благодарение на Германия!

С две думи, ПЛАНИРАНАТА ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА, продължава с пълна сила....

Германия и Франция спасиха крадливите гърци от прегръдката на руската кочина, а половината свят още ближат рани от тази руска прегръдка. За благодарност, както винаги, гърците мразят германците. Направи добро, изяш ла.......но.

Както Германия и Франция спасиха и България - повдигнаах я, за да я закопаят по-силно. Посочи ми един-единствен показател, който се е подобрил в България - образование, здравеопазване, икономика, демография, култура, морал...!!!

След Виденовата катастрофа има постоянно подобряване на показателите на България. Това изцяло се дължи на външни фактори, МВФ и Валутния борд, перспективата за влизане в ЕС и фондовете на ЕС. Да се отричат тези неща е грозна наглост! Има много неща, които не са наред, но те са плод изцяло на простотията на аборигените и ДС мафията! ЕС ни дава перспективи, които вие просто не можете да видите, а още по-малко да използвате! Не ЕС направи Пеевски и подобни най-големите в страната! Не ЕС избира БСП и ГЕРБ! ЕС е изцяло положителен фактор за България!

"ЕС ни дава перспективи, които вие просто не можете да видите, а още по-малко да използвате... ...ЕС е изцяло положителен фактор за България!" Ах, леле! Пази, Боже, от перспективи!!! Образованието в България СЕ СРИНА от 3-о място до паследната дупка на кавала. Половината от учениците СА ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ. Пропорционално - половината от депутатите също. Отворените писма на "умните и красивите" бяха ПОТРЕС - нито 1 писмо нямаше без правописни грешки. Парад на чалгари, простащина и гейове; Армия от работещи бедни, бездомници, клошари, вегетиращи пенсионери, алкохолици, наркомани и психари. На другия полюс - КРАДЛИВИ червени, сини и кафяви милионери. Халал да са Ви перспективите! В Европа не е по-различно - за 5 години евро столиците заприличаха на гета...

Историята доказа, че не трябва нито да се приемат подаръци на гърците, нито да им се дават! САЩ и ЕС направиха Гърция буквално рай на Балканите, а гърците така или иначе ги мразят :))) А относно применето на подаръци от гърците, това е доста известна стара история :)))

И няма да са роби

Горчива , но истината е една , Меркел направи Германия отново велика.Германец от ниската средна класа си позволява живот , който българин или руснак от висшата средна класа не може

защото истината е ,че е меркел напраи всички на изпаднали германци, но с гърците удари на камък!

Браво на гърците, не са се уплашили и протестирали срещу Меркел, само тя ли не е разбрала, че е изпята песен.

Си мечтаем за тази песен

През последните години неолиберализма загуби легитимност по цял свят, не само в Гърция. Няма да се изненадам след няколко години да я посрещат по същия начин и в родната и страна.

бързо е забравила, че лично причини трудния етап, но гърците няма да забравят никога!

на братята гърци! не търпят боклук ,който ги е мачкал !

"Отминаха трудни години и ние УСПЯХМЕ ДА УКРЕПИМ ЕВРОПЕЙСКИЯ ДУХ, да се заемем с различни проблеми, които имат голямо значение за Европа и Гърция, каза Меркел." Това Бабе още не е осъзнало какъв крах причини на Европа...

"Германия беше най-големият ДОНОР за трите международни спасителни пакета, които Гърция получи в периода 2010-2018 г. за справяне с финансова криза..." Хи-хи-хи...С едната ръка дава, с другата ПРИБИРА: Германия спечелила €2,9 млрд. от помощите за Гърция Сумата е от лихви по гръцките държавни облигации "Германия е големият печеливш от милиардите евро помощ за подкрепа на Гърция, като от 2010 г. насам е спечелила около 2,9 милиарда евро от лихви по гръцките държавни облигации, съобщава агенция АНА-МПА, като се позовава на отговор на германското федерално правителство на въпрос на Зелените в Германия. Отговорът е на разположение на германската агенция ДПА, се казва в съобщението..." .

Гърците се показаха по-тъпи и от нас... Германците ги спасиха, а гърците ги намразиха заради това...

Храни куче да те лае....!?!?!?

Храни куче да те храни.