Сблъсъци с полицията на протест в Айтос след смъртоносната катастрофа

Над 1000 души се събраха и пробиха кордона с униформени, за да затворят пътя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЛКО МЕСЕЦА БЕШЕ БЛОКИРАН ОРЛОВ МОСТ- ТОЛКОВА МЕСЕЦА БЛОКИРАЙТЕ И ТОВА ТРАСЕ- ОПЪВАТЕ ПАЛАТКИ И ПОЛИЦИЯТА ИДВА ДА ВИ ПАЗИ-АКО НЕ ВЗИМАТЕ ПРАШКИТЕ И СПОДЕЛЯТЕ ОПИТА НА ХАДЖИПРАШКОВ

Не е вярно, че няма пари. Едрев се ослушва и до сега и чака финансиране не на местно ниво, а от държава. А през това време продължават да умират хора.

При Радев приоритет е грижата за хората, няма пари за асфалт. Така е правилно

Някой трябва да го направи този път. Сега викат, че не могло.

нема маски, нема сертификати. даже и джендърмерията пандемия, а ? мнооого зарАзен делта, а ? пратете кадрите на СЗО и тъпанарите от статистиката, и на оня идиот витанов

Основната причина е претоварен камион, което е масово срещано в страната. Така е защото никой не проверява и сътветно не налага санкции за това. Ако на всички главни пътища имаше кантари за проверка натоварване на ос и жестоки глоби за претоварване това нямаше да се случи, а и пътищата щеха да идържат повече без ремонт.

Ще има протести срещу кантарите.

Ама как ще ги проверяват камионите, като знаят на кого е зърното дето пренасят. На бившата жена на банкяското килче.

Тъжното е, че този протест е чак след като стана такава трагедия. Полицията защо се намесва? Хората са прави, че искат обходен път.

А бе хора, не искайте от служебниците да построят нещо бе! Те не са за тази работа. Те изчегъртаха ръководството на АПИ и на Автомагистрали и сега капацитът им стига дотам да ни обясняват защо работата не може да стане, да ни заблуждават, че инхаус поръчките не са законни при положение, че това е общоевропейски инструмент, създаден точно с цел избягване на обществените поръчки по ЗОП. Това е единственото предназначението на този инструмент, той затова съществува, за да се заобиколи ЗОП.

Калчо, кал на руски значи лайно. Искат от "служебниците" защото твоят ББ не ги е изградил. Но пък щедро е раздал стотици милиони за безпроектни проекти

Обаче виждам как всички инфраструктурни проекти са спрени. Също така служебните в прав текст казаха че парите са изчезнали-Би ли ги прибра ли някъде ама никой не знае къде.

Ех тая мантра, че били спрени. Нищо не е спряно - навсякъде си работят и по Хемус и по Видин и тн. Навсякъде където си имато ОФИЦИАЛНИ договори си работят. Спрян е единствено лот-4 и 5 на хемус, ама то там няма нищо на хартия - само едни предварителни плащания дето банкянския ги е направил за да има какво да се дерете сега троловете.

До Хммм: Аз нямам нищо руско. Ако "моят" ББ сега беше на власт, сега щеше да е на протеста и да обещае, че околовръстното на Айтос ще го започнат при първа възможност и нямаше да ги излъже! Щедростта е качество, строителните фирми трябва да получат авансово пари, за да наемат необходимата строителна техника. Но вие няма защо да се дразните, и вие си имате силна страна, да обяснявате на хората работата как не може да стане!

До Ало Банкя: Не знам дали знаеш, че цената на жилище в Банки е 1,5 пъти над тази от жилищата в центъра на София! Така че не можеш да унижиш хората от Банки. И още, в Банки въздухът, съответно озонът се сменя вертикално на всеки три часа и затова там отиват сърдечно болните да се лекуват! Такъв феномен има само на още две места в света, във Виши и в Карлови вари.

Истината е, че няма никакъв контрол и самоконтрол. Тираджиите карат като малоумни. Изобщо не се съобразяват с нищо иникой на пътя, а в чужбина са по- ниски от тревата.

Како, очевидци казаха, че преди влизането на този път в Айтос имало десет километрово спускане. Това е част от Айтоския проход през Стара планина. Винаги има опастост при толкова дълго спускане да прегреят спирачките на камионите и да се скъсат и тогава стават неуправляеми бомби! Наистина трябва да се изгради околовръстно щосе поне от северната страна на града.

Че трябва е ясно. И че им е обещано също е ясно. Онзи хвалипръцльо, Строителят на магистрали и стадиони Бойко Борисов вместо да раздава стотици милиони на фирми които никога няма едно камъче да преместят да беше изградил този обходен път!

Като знам какво е построено до момента много ми е интересно ти в коя държава живееш те обясняваш че фирмите не били построили нищо? Но нищо-раздаването на пари е само на приказки, както на приказки ще си остане хубавия живот дето ти го обещават мошеника канадеца Радев и цялото служебно правителство.

Трябва следващите жертви там от тировете да са от семейството на някои висш началник от МВР и чак тогава да се стреснат тези търтеи милиционерите и да направят нещо да няма повече такива трагедии а не да пречат на нормалните хора да протестират

МВР не са АПИ, какво са виновни, че няма път?

това си е полицейско насилие. Служебното правителство-оставка щом позволява милиционерски произвол.

чакай

На прости българи никога не им харесват богати турчета. Работа ве пичове, работа. Не да чакаш от чалгари и юпита подаяния.

Простият българин мрази успелите хора, не само богатите турчета! Простотията върви при тях ръка за ръка със завистта, злобата и омразата!

А най-много от всичко мрази успели в чужбина българи, които се връщат в България, за да успеят и тук.

Расизъм има в коментарите, осъзнайте се, няма значение пострадало то семейство какво е, можеше да се случи на всеки. За съжаление под крилото на резидент Радев се роди и етническо напрежение, а пострадалите на пътя можем да бъдем всички. Виновниците имат един етнос и той е безнаказаност и комплексарщина.

Бате, мразим мангалите още преди Радев да се е родил.

Мразя простите като тебе, ама кво да ви правим и вий душа носите.

Тез хора трябва да поставят начело на тоз протест Костадин Костадинов и Партия Възраждане. Щото само ний можем да оправим България и да я спасим от свободията дет ни я насадиха НАТО, ЦРУ, ЕС, Брюксел, евреите и Ердоган. А заради жертвите от трагедията - истински българи славяни, шофьора ако не е славянин, трябва да лежи в доживотен затвро и семейството му да плати стотици милиони рубли кръвнина на семейството на убитите българи. Но надали сегашните продажни соросоиди и еврогйове ще доведат справедливост, само тия дет служим на Велика Русия мойм да посигурим справедливост в България и в целия Славянски Свят.

Служете си на Велика Русия и не ни се бъркайте в българските дела!

Така е, когато протестират турчеещи мангали или цигани полицията не може да ги спре. Обаче като протестират българи, вадят палките и млатят на ред.....

Все повече ще стават сблъсъците между протестиращият народ и хунтата на Радев!

Браво! Време е и ние от русе и региона да се дигнем срещу тези смъртоносни пътища! Не може подобно издевателство да продължава!

Няма кой да организира това

Така е. Обаче, ако и карате нормално ще е още по-добре. Защото в района, без значение с каква регистрация си, всички карат с 200,като побеснели.

Оня ден пътувах с автобус имах шанса да надникна в кабините на тираджиите. От няколко десетки, които погледнах, май имаше един или двама, които не говореха/щракаха по телефона или не бяха с единия крак, качен на таблото или нахлупени над волана с вид на задрямващи (свидетелство за което беше лекото криволичене по/извън платното)

Турците ВЪН !!! Да бягат към Турция да си търсят правата, тия шпиони на Реджеб Ердоган...

jingiby

вън идиотите като теб, вън...

Мой, тука не става въпрос дали са турци, цигани или афгани. И ти и аз можехме да сме там. Да не говорим, че това не е единственото място с недомислени пътища, тежък трафик и т.н. Но Темата е голяма. Не им лесно и на АПИ

Стига глупости! Това са български граждани, родени и живели винаги в България. Аман от тъпотии!

1-во, това, че са родени тук ги прави български граждани а не българи. 2-ро нито имената, нито езика, нито вярата им са български. 3-то.... 4-то...

1. Под българин се разбира български гражданин на всякъде по света без изключение. По същия начин под американец се разбира американски гражданин, под франацузин френски гражданин, под руснак руски гражданин. 2. Българските граждани от различен етнически произход, съответно с различни имена и език от бълагрския, както и вяра, имат равни права съгласно коституцията!

Ти се бъркаш баце, българин и български гражданин са две коренно различни неща! Пример - всеки циганин (за огромно съжаление) се води български гражданин, но циганите не са българи!

Събужда се най-после този град. Време му беше! Оттам съм излязла в далечната 2006-та защото всичките спяха дълбок зимен сън и не успях да ги събудя.

Мила Г-жо/це, Дано сте будна там където сте, но искам да изразя несъгласието си по отношение на събуждането. Градът не се събуди, а беше събуден. Идеята е да не чакаме да ни будят! Има аларми, има и имаше показателни неща навсякъде в държавата, които трябваше да ни "събудят". Но ние сме си заспали, такова ни е мисленето. И за най-голямо съжаление такива "събуждания" са от днес за утре. Честно казано, нямам идея как и какво трябва да се направи, за да не е така