17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачовете да се използват от полиция и жандармерия да се на тренира личния състав. И спец пасти от армията може да се включат. Ако никога не си бил някой, не знаеш какво е в реален бой. Но срещу хулиганщината се действа със сила. Но предварително се говори, предупреждава. Поставят се ремаркета с клетки за събиране на тез дето не слушат. Хулигани те трябва да видят че насреща имат добре обучени хора, и да си избият от главите всякакви желания за конфликти

Хванатите за трети път в спортно хулиганство трябва да бъдат кастрирани безплатно.

Арестувани, арестувани, колко пък да са арестувани? На другия мач пак са там...

Абе защо никога не се казва какво става с тези дето ги арестуват? Нека скъпите ни журналисти се поровят в темата

който не е кадърен да стане спортист, става фен

Колко трябва да си повреден, след като в два поредни мача се самоубиваш с автоголове и да обвиняваш съдиите?! Едва ли това трябва да ни учудва от хора, които заблуждават себе си, докато подкрепят чужд клуб.

Валерката, Сидеров, Джамбазки, Шкембе-войводата няма ли нещо да кажат? Щото и ултрасите се пишат патриоти и защитници на клета майка българия!

Здравейте, първо не сме аз и Вие хората които да решават кой закон е без смисъл и кой не и аз пуша и ми е готино като изпия 1 ракия или си пия кафето да си запаля цигара в заведението. Проблема на хората в България е, че всеки си мисли, че много разбира и много знае, а законът е закон за да се спазва дали е глупав или не времето ще покаже. А това го дадох като пример, че държавата няма капацитет един елементарен закон да наложи, а какво остава за борбата с корупцията, здравеопазването, образованието, демографската криза и тн.

редно е полицаите да ги въоръжат с гумени патрони и просто да стрелят. Така прави цюрихската полиция. Предопреждават, а след това започват да стрелят.

Корумпираните рекетьори, които ги бива само като трябва да бият протестиращи срещу правителството граждани или да ритат повалени момичета в корема ли бе, умник? Тия същите, заради които постоянно плащаме обезщетения за превишаване на правата или ги залавят в углавни престъпления? Тия същите, дето никакви ги няма цигани като бият българи, ама после са на място като трябва да пазят циганите от народната любов, тия ли трябвало "просто да стрелят"? Я ходи се скрий, дървен философе. Аман от малки момченца, дето не виждат по-напред от носа си, ама държат да имат големи мнения.

Боклуци,ще се избият по между си за нищо,а когато трябва да бият циганите,които ни убиват,никакви ги няма! Сега се бият с полиция и по между си за нищо,е така от простотия,да покажат,колко са прости,нищо друго не показват!

За съжаление, колкото ни е смешна държавата, толкова ни е смешен и спорта и феновете мъ с малки изключения, инциденти стават по време на спортни събития навсякъде, но при нас това е ежедневие на баскетбол на футбол на не знам си какво. Докато хората не разберат, че и спорта и икономиката и държавата са в това положение, защото те са производна на обществото ще е все така, но като гледам май това няма да се случи, защото на повечето хора им е по-лесно да живеят в корупция, да не спазват правилата и да се мислят за тарикати, а той живота си тече и света се развива. И докато глупаците фенове на Левски и ЦСКА не разберат, че футболът е за забавление, а не да си избиваш комплекси все по малко и по малко фенове ще на на стадионите. Те на спортно събитие ли отиват или на война тези хора питам аз и щом може в страна като Великобритания да се изкорени спортното хулиганство, като знаем техните диваци какво правят когато се напият, значи може и при нас, но какво да се очаква от държава която не може да наложи елементарен закон да не се пуши на закрито в заведенията.

Та кога казваш в Англия успяха да изкоренят спортното хулиганство ? Иначе безсмислици като закона против тютюнопушенето в заведенията нормално да не се налагат особено .

Защо даваш пример все с неразумен и преждевременен закон? Ами не може да го наложи, защото е ненужен закон. И ако ти не можеш да прецениш кой закон е разумен, кой не, кой да прецени? Значи има богоизбрани ли, които могат да разсъжадават, и такива, които нямат това право? Така ли?

Ще се престрашат ли БГ политиците да сътворят и приемат най-после един работещ закон за МВР?. До кога ще се търпят разни пикльовци да се подиграват на полиция и нормално живеещи български граждани? Нима не виждате какво става в тази ненормална държава ? Не виждате ли какви новини текат ежедневно по телевизии и радио? Тридесет години творите демокрация . Демокрацията не се отъждествява само във възможността да пътуваме свободно и безпрепятствено извън нашите граници. До кога ще се лъжем и ще си завираме главите в пясъка.?

Първобитно-човекоподобна история. Думата Фенове остава впечатлението, че говорите за човеци в статията.

Голям мач... Няма ли ги моряците да ги опухат и едните и другите, все едно са некви ритащи се добитъци, нда и свине от ония, черните...

Де каквото и да се случи, все има бити полицаи. Предполагам сме на първо място в света по съотношението: "бити полицаи" към "бити престъпници". Сигурно в полицията ги приемат с единствено изискване-да могат да носят на бой.

Ами то вчера един полицай си призна " имаме вече имунитет на обидите, които се сипят срещу нас" ама се питам има ли имунитет срещу побой на лице, което е представител на държавност?

ДОКОГА бе, псевдо полицаи, прокуратура и съд?!

Това не са фенове, а добитък !

Каквито полицаите, такива са феновете.

Добитъка си пасе спокойно, не се бие с никого. Това са отрепки.