Сблъсъци между турски и сирийски сили край град Рас ал Айн

Военните действия се разразиха на фона на изявленията на Анкара, че си запазва правото да предприеме друга трансгранична операция срещу кюрдите

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между турски и сирийски сили край град Рас ал Айн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди с Русия да се разберат, американците дигнаха рьце от сепаристите. Опитаха да замажат неуспеха си да ги контролират и като видяха че става смешно. Отеглиха се. Руснаците срещат сьщия проблем. Но и те предупредиха ако не отеглят какво следва. Асад сьщо играе роля и то добра за да печели. Кьм днешна дата, има много фалшиви новини и май в помощ на сепаристите има специален снимачен екип да опьне на режима нервите и да прави грешен ход. Чета новини всякакви източници, и сепаристите не допуснаха режима да контролира уговорените територии. Ако там режима се обьрне и почне с сепаристите бой веднага ще се намесят коалицията,сега просто се дьрпат и оставят подьржащите от Турция групи да се оправят с подрьжка от вьждухо. И тук в тая бьркотия ако една фалшива новина може да обьрка пьзела. В момента 4ри дьржави се занимават сьс сепаристите.О тях Тръмп като Хамлет ,,Да бьда или да не бьда''.

50 ГОДИШНИЯ ПЛАН НА ЕВРЕИТЕ ДА СЬЗДАДАТ ВТОРИ ИЗРАЕЛ(КЮРДИСТАН) СЕ ПРОВАЛИ. ТАЗИ ДЬРЖАВИЦА ПО ПЛАНА ВКЛЮЧВАШЕ ЗЕМИ ОТ ИРАК-ИРАН-СИРИЯ И ТУРЦИЯ. ЗАТОВА РЕВАТ ТОЛКОВО ЖЕСТОКО (ЕВРЕИТЕ.ОТ САЩ-ФРАНЦИЯ-ГЕРМАНИЯ) ИСКАТ ДА СИ ОТМЬСТЯТ НА ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН.

Психопат, не ни губи времето с твоите примитивни разсъждения ами бегай да практикуваш майчиния си език в анадола. И на тръгване да оставиш българскя си паспорт.

Хората са си прави. На тоя луд турчин няма как да му се има вяра. Завзема територии. Няма как без бой да му ги оставят. Като нападне турция родопите, ще му ги дадем ли без бой?

Стига с вашите путлераски внушения,че Турция ще ни нападне и ще завземе български територии. Напада и анексира територии на чужда държава Русия в Украина!

Русия в Украйна напада .... ама турция в Сирия не ,,... логика баце

Приятелю турция вече е превзела част от България!!! И продължава с помощта на управниците ни! Отиди в ... Кърджали примерно, или Пазарджик ... няма да споменаваме СТОТИЦИТЕ цела в който българска реч не можеш да чуеш с месеци . Имаме ДВЕ официално регистрирани ЕТНИЧЕСКИ "партии", Едната от която е ПАРЛАМЕНТАРНО представена в България .. вече и в ЕВРОПЕЙСКИЯ парламент. Слушане новини на ТУРСКИ по НАЦИОНАЛНАТА си телевизия .... За какви родопи ми говориш .. за какви 2 лева ?!?!?!?

Ха бакалъм!

50 GODİSNOTO PROJE NA EVREİTE (OT 1910g.) OUT. SIZDAVANETO NA KURDSKAYA DIRJAVA SVIRSİ. BLAGODARENİE NA ASKERA(TR). ZATOVA REVAT OT AMERİKA-PARİS-BERLİN. PROVALİ SE 50 GODİSNOTO PROJE.

TE NE SA SİRİYSKİ A TERORİSTİ OT PKK S KAMUFLAJ. TOVA E ISTINATA.RUSKİ İ TURSKİ VOENİ SA V DİALOG. TOVA E PROPAGANDATA NA PKK.

Тия седемте войници, които ги заловихте вчера при Рас ал Айн(Серакание) , какви са-араби или кюрди?

Това дето си го "написал" на майчиния ти език ли е ?

Егати лъжливта пропаганда в България, няма как това да се случи, след като Турция и Русия се разбраха. Пукат пропаганда до дупка заради терористите.

Ами докажи го бе, аркадаш! Сигурно имаш собствени източници.

Турците и сирийците да се бият , пък аз ще охранявам петрола...мммм кинтиии

Ало редакторите Пропуснахте пояснението Окупационни пред Турските сили ......

Ама таваришчите май не мислят така. Сътрудничат си нещо.

САЩ са най-големите измекяри. Бяха съюзници с Ирак, Турция и кюрдите. Забиха им нож в гърба. Русия не прави така.

Не мисля, че е точно така.

Ако беше казала, че изобщо мислиш, щеше да е изненада!

Русия не прави така, да. Просто сътрудничи с аскера.

Турците трудно контролират присъдружните им банди от сирйски главорези. Вчера имаше миниметен обстрел на руска база. Ако Русия и Иран ги изоставят, турците ще бъдат силно уязвими от американски санкции, трябва да внимават!

TURSKİ İ RUSKİTE VOENİ SA V POSTOYANEN DİALOG. TAKA CE MEJDU TURSKİ İ RUSKİ VOENİ NO PROBLEM. PUTİN İ ERDOGAN SA V DİALOG. TEZİ NOVİNİ SA PROPAGANDA . KURDİNSTANSKATA DIRJAVA VECE YA NYAMA.

падни на колене, нагъзи се, пръдни блажено в името на алаоху акбароу.нали така правите лупмените ?