17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Банско вече се превърна като визитна картичка на България пред света, покрай всичките Световни купи по ски и сноубодр, които се състояха там през последните години, и може би е редно да бъде родното му място! Най-малкото чужденците знаят къде е Банско, докато за Разлог все още не са чували!

Всичката Мара втасала... Абе, македонска му работа.

съществува много по-голям спор и то научен, не махленски, къде е роден Паисий, в Банско или Самоков

Толкова ли всички проблеми са си решили ,че за това са решили да спорят. Това е крайна селянея.

Неофит Рилски не е единствен. За родно място на Васил Левски спорят Карлово и Калофер. За родно място на Христо Ботев спорят Калофер и Вършец. За Място, където е загинал спорят връх Бузлуджа и село Свежен. Вероятно истината никога няма да излезе наяве.

Пропуснах - става дума за място, където е загинал Хаджи Димитър.

И вирусът не може ги спря. Страхотен, невероятен местен патриотизъм! Всъщност той си е "наше момче македонче" откъдето и да е от двете места. Све йе македонцко, и Ацпарух, и коня му шарколия. Штото с китайцето прават точно 2 млрд. и три милиона без манечко.

Росен е в Банкя, защото е 2ри братовчед на бабата на Бойко. Освен това е член на ГЕРБ, което категорично доказва произхода му. Утре ще има брифинг на правителството по въпроса.

Тея че се изпотепат, бате!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

Защото ако я намеря, ще има.

от Банкя е

има народи дето си знаят история и личности с точни дати и места от повече от хилядолетие,. Ние тук не можем да посочим неща от преди 150-200 години. Що за история и памет!

ве!

Бог казвал, че християнството се изразява чрез смирение и опрощение....

Кметовете на Разлог и Банско си правят пиар, уж защитавайки всеки избирателите си, а народът се плюе и разделя. Нищо ново.

Или е от Димитровград или е от Левски.

И Майкъл Джексън е от Банско

Където са му направили музей, оттам е, сиреч Банско.

Бе има ли значение бе??? Познавам приятел на баща ми, Бог да го прости, родил се в Ню Йорк! Показа ми американския си паспорт - ходил специално до посолството на САЩ в София да си го извади. И какво като е роден в Ню Йорк??? Цял живот - от петгодишен си е живял в Кюстендил и там почина човека. Ама му беше кеф да има американски паспорт. Къде си роден няма значение. Важното е как си живял!!!

В Каспичан!? Се е родил!?

Градовете в България не могат да си поделят историята, а Гражданите за Европейско Развитие на България се надяват България и Македония да я поделят...

Последно - поден е в БанкИ

"В първите си публикации пише, че е роден в село Баня, но няколко години по-късно, през 1883 година, 2 години след смъртта на Неофит Рилски, след лична среща на Константин Иречек и Неофит Рилски, самият Иречек публикува категорично мнението си, че Неофит Рилски е роден в Банско, тоест той се коригира", каза Светла Барякова, директор на Музеен комплекс - Банско. Този абзац малко ме притеснява! Как така Константин Иречек се е срещал с Неофит Рилски, две години след смъртта му? Някак трябва да си оправите изказа, за да не се получават подобни недоразумения!

Или...по-точно, тази Светла Барякова, трябва да мисли какво точно казва!

Роден е в село Неофитово, Старозагорско.

Това са глупости, тези си спорят за това откакто съм бил дете - преди половин век.Подгрявате стари манджи, защото се чудите с какво да си запълвате тъпите сайтове.но не сте само вие. Ако гледате сутрешен блог на бнт със сигурност ще се изнервите от малоумни повтаряния! Този народ съмсем изглупя. До дебилизъм изглупя.

ТОва е голям проблем. Трябва цяла България да се занимае с него. Всичко друго оправихме, нагласихме и изяснихме само това остана. И е световен проблем и драма.

В Симитли естествено.

родил се на пътя по средата между Банско и Разлог, майка му е от Банско, а бащата от Разлог.