17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ei Sterev ne si li hodil po drugi strani da vidish kakvi sa patistata tam horata ne ispolzvat tozi tip asfaltova nastilka ot 40 godini tova e pritinata za katastrofi vseki den tam ima grapava nastilka s asfalt ili beton v bg polagat glatka c mngo malko asfalt i stom vali stava parzalka

На този, който пише с латински букви му слагам минус без да чета написаното!

Тъкмо да напиша "Тир-а турски ли е?" и чета, че е румънски. На всичкото отгоре българския микробус го блъснал отзаде... Какво става бе?Само дрогирани ли карат по пътищата ни? Уж сайде чужденците ни беха виновни досега?

е успял да се промуши покрай тира, но оня е хвърлил къч и го е нокаутирал

и разни баничарки, служебни разбира се, се управляват от идиоти които не спазват никакви правила. Пълно е с такива тъпанари.

https://www.facebook.com/video.php?v=3192528114130352 Вижте това и си правете изводи.

Ма в този случай не е виновен тираджията с тира бе!

Как точно ще се удари в задната част на насрещно движещ се камион?!? Съболезнования на близките на загиналия. Проходът на Републиката е много приятен, но заради лудите тираджии е изключително опасен. Мен там румънски тир ме е изпреварвал, при все че бях с чисто ново БМВ. Смятайте този как караше и на какви места изпреварваше! Беше абсолютно откачен!

На завой-не е можал да се задържи в завоя,или ремаркето на тира е занесло и евлязло в насрещната лента. В случая от писането на некъдърните журналисти нищо не се разбира..

Или тира при маневра го е закачил.

slavrado

Явно някой е ззаспал на волана. Съболезнования за загиналия.

Ударил се в ЗАДНАТА част, на НАСРЕЩНО движещ се ТИР?!

или е тръгнал да изпреварва, или тира е поднесъл, а може и да са се разминали твърде близо с висока скорост --- бернули не прощава.

На Д. Бернули (или поне на гроба му) да се ударят 100 тояги на голо. Правилно е споменал в една реплика по-горе форумеца "Как" - толкова могат журналистите. Да бяха написали (Проходът на републиката е затворен заради катастрофа", а когато научат подробности, да напишат по-изчерпателна стаия.

А какво ви е виновен Бернули в този случай?