Саздов заведе дело срещу Елена Йончева

Причината е клевета и набеждаване, заяви собственикът на тенис клуб "Банкя"

Обратно в новината

Коментари - Саздов заведе дело срещу Елена Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая цървулана- само интриги и лъжи.

Много лъже.

Ами типично за червените гниди кампания в стил ДС , демек очерняне , аз друго не запомних. И сега какво , тази бабишкера отива в ЕП , за да хвърля кал по България ...?

Академик Каун Борисов още не си е върнал партийния билет от БКП. Затова бе деполитизиран от МВР.

Петните доброто му име, можеше и да е... Газдов

Ще я осъди,бъдете сигурни.Подхлъзнали са я с информацията за Саздов.Избързала е без да си провери фактите.

Ставките растат а Йончева досега не се е дънила. Комунистка срещу криптокомунист- битка на титаните....на далаверата.

От тук знаем за големи далавери ,ама защо българите не знаят за Черепухин и Буда.

големи щети е получил,паднали са му черепите.....какви хора играят в този тенис клуб....

Нормални хора.

Елена Трийончева срещу Иван Саздов..... Нагушили се на бедняшката трапеза и сега ше правят панаир.

Ленчето затъва все повече. В началото интригите и сплетните може и да са полезни на комунистическите боклуци, но като мине време и всичко излезе наяве нещата се обръщат. Набедените започват да си търсят правата, а интригантките дори и евродупедатстването няма да ги спаси. Съдба комунистическа...

Много се съмнявам защотов показаните документи от Легия се видяха много повече от далаверите на този от това което Елена иска да провери цацаратурата.. Ама защо го не чувам тоя черепстия че ще съди Легия?????

Тоя цървул ли е аверът на тлъстия сикаджия?

Ами ами какъв друг да е? То около него други няма,

Погледнете му физиономията и няма нужда от доказателства. Ще го отупа и него, колкото и да плюете!

Ако не си лъжец и измамник не те взимат в БСП

За да си симпатизант на ГЕРБ и Бай Хой – Пунта Мара, е задължително условието да си Тъп, Грозен и от Село. ОПГ ГЕРБ (Грабим Редовно Република Булгаристан) е една безродна банда, превърнала народа си в най-бързо измиращ в света, най-беден и най-унизен в Европа.

Елена да му оскубе перушината в съда

Офшоркаджийка с обвинение за прани на пари дава на прокурор собственик на офшорна фирма и ЕВЕНТУАЛНО(?!) пране на пари? Психиатрите да се самосезират незабавно.

Хахаха, точно преди евроизборите, когато се очаква Елена Йончева да ограви листата на БСП.

чл. 253 НК. „Който извърши финансова операция или сделка с имущество, или прикрива произхода, местонахождението, движението или действителните права върху имущество, за което знае или предполага, че е придобито чрез престъпление или друго обществено опасно деяние, се наказва за изпиране на пари с...”.

крият, че Йончева осъди на втора инстанция (при съд и прокуратура на боко Пунта Мара) за лъжа, но НИКОЯ медия не го отразява. Гробарите имат интерес да крият собствените си кражби и лъжи и налагат други лъжи, защото знаят, че феновете са им ПРОСТИ по определението на еднокнижника Винету.

Хитрата лисана - в капана! Йончева преигра и сега наистина ще бъде осъдена! А този който и подхвърли предизборно фалшивите "документи" ще си остане сух на Позитано! Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Ванка, гони я до дупка за клевети, лъжи и измами - след 1 седмица Нинова ще млъкне след като подаде оставка, а тази ще е в прокуратурата

"Ванката" да съди Йончева. И да побърза, докато населението (80%) дебили се е захласнало по Падишаха, а прокуратурата (цацаратурата) е негова. Тъкмо ще гледаме се5ир.

Намери си майстора най сетне

Тоя мутренски ''майстор'' май най накрая си намери реалния майстор, защото далаверите му са бая колкото и да попрочистиха търговския и имотния...

Ще гледаме Саздов! Живи ще бъдем, ще видим. На мен ми се струва, че голяма сопа ще отнесеш. Елена Йончева никога не говори без доказателства. А това, че ще има процес е още по-добре, защото доста ще се разплете от това твърде завързано кълбо. Според теб излиза, че имената на фирмите и сумите, Елена Йончева си ги е измислила гледайки в таван. Ще видим!

Този заслужава да бъде съден само за начина по който изглежда.

И имотния и търговския регистър падат, бате.

Не знаех, че имал добро име този.

Малката Лъжа вече лъже повече от Голямата Лъжа.

info :), спри вече да флиртуваш от тук с Елена :)) Не ни е нужно напомняне за кратката ви, но тъй запомняща се среща :)

Абе червени парцали точно Елена офшоркова ли намерихте за тая работа бе - то бива да сте прости ама вашето на нищо не прилича - нямаше ли поне един в БСП да намерите, който да се е омазан в далавери, че него да сложите за тази работа

Само да напомня, че цялата пртия герб беше осъдена ведно с бойко борисов за лъжа от СГСточно -реди година. И отново в злобарскитв ви обиди и генерализации няма нитоедин факт и нито една обективно доказана истина. Единствено допотопните методи на кръстниците на цветанов от ДС за разпространяване на слухове, които още не са разбрали как се е променила средата в ерата на интернет. :))))

Хора, няма ли някой истински българин - да смаже главата на двете змиии - лъжливата крушовска циганка и крадливата блядка??? Кой ви плаща да ги защитавате? Тези двете работят, и винаги са работели във вреда на България, в полза на путиноландия и собственото им обогатяване за сметка на българския народ. Проклети да са!!!

Сори моме ама тия двете са си соросоидки - не са от нашите

Франчиско Рибалта 8, огромна хасиенда високо над Барселона. Да се чуди човек -неведоми са пътищата Еленкини.. Надали някой кореняк в Барселона може да даде информация в коя посока се намира. Навярно том са все руски величия, като гладам оградите и портите.

Аз предлагам на Борисов да убеди Пеевски да наредят на Цацаров да арестуват Елена Йончева някъде в центъра на София (след като командироват стотина полицаи да я следят денонощно, за да издебнат момента), и да н сложат белезници когато влиза или излиза от колата си, и да изкарат кашони с да кажем стотина хиляди евро подкуп! А за по-сигурно да намерят и наркотик - да кажем кокаин, може и да се обърнат към Брендо за обезпечаване на фоказателствения материал! А, и да не забравят да си викнат телевизия да заснеме престъпницата, за да няма у никого никакви съмнения! И Гешев да си напише по-старателно този път какво ще говори при залавянето пред камерите, за да не му се налага след това да бяха от въпроси за лъжите и простотиите му... И най-добре този път да понаучат как се прави все пак задържане!

Няма нужда от ирония. Всички факти и документите уличаващи Блядка Милиончева в съдружие с Цв. Василев, последвалото ограбване на КТБ през офшорката на Блядка са публикувани в нета + документите за построените от свекъра и уж къщи за гости + документите за купени 7 д-ра гори над Панчарева, в съдружие със същия свеъар и адвокати от КТБ..... БЛядка Милиончева може да бъде избрана от 80% и мангалята за евродепутат, но ще депутатства в Сливенския затвор...

А там случайно да видя документите за офшорките на Пеевски и десетките милиони, заграбено от КРБ, с които си напазарува с майка му парцалите - медии и бизнесите? И питам без никаква ирония!

Елена осъдени Шефът ти осъдил какво мелиш тогава

Ако ББ не беше в далаверите с КТБ щеше да обеси по един служител на всеки ел. Стълб от гарата до Младост 4, но понеже и той има "заем" 200 млн. - мълчи като пън Крадци!

Елена, един много добронамерен съвет, на базата на заведеното срещу теб обвинение, цитирам: “Причината - клевета и набеждаване, изречено на предизборен митинг в Хасково, а вчера - и от ефира на bTV, където Йончева обяви, че Саздов е купил къща в Барселона за Бойко Борисов и че има офшорка - "Палмс Ентерпрайсиз", в която е превел 1,7 милиона евро. "Това е лъжа. Ще искам максималното обезщетение - търпя не само морални и здравословни щети, но и се петни доброто ми име", обясни Саздов...” Веднага заведи обвинение срещу Борисов и онези три недоразумения от ГЕРБ, този с дрийм-Тина, Делян Добрев, и шайкаджиите Антон Тодоров и Биков, които не само те обвиниха, че ТИ СИ ИМАЛА офшорна фирма, но и разнасяха несеци наред тази лъжа - тоест за много по-големи щети, респ. обезщетения! Това на първо четене - и поздрави след срещата ни на морето преди няколко години, останах с най-добри впечатления от краткия ни разговор...

Прокуратурата обвини Йончева за пране на пари, никой не я е „набеждавал“. Офроуд е офшорна фирма със съдружник Елена Йончева.

Абе спамър - лъжа ли е, че Йончева има офшорка - или викаш не е цялата нейна?

ВИНЕТУ,МАНИТУ,СЕДЯЩИЯТ БИК,ТАТАНКА-ЙОТАНКА И ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ

Хайде да се успокоим малко и да погледнем трезво на нещата.Ленчето нека разследва,нека пише ,това е хубаво за всички,но не да лъже.И така както Слави си седна на задника така и кака Лена да знае ,че за политик не става и не искам такива като нея да си правят експиримент с професията на наш гръб.За друго е учила,и да бъде коректна,че много е затънала в тинята..

В тинята са затънали ГРОБ и и всички тъпаци, които гласуват за тях!!!

Любимите ми български имена са: Саздо, Груйо, Въто, Траян, Харалампи, Спиридон, Вълчан и още няколко...

Милиончева търси треската в чуждото око, а не вижда гредата в своето собствено. Типично по комунистическо-русоиден прийом.

СаздоМазов в този прелъстителен костюм с черепи и кости е страшен и плаши крехките русофилистички- агентки на Путин.

Нещо като Винету дето се кичи със скалпове, само, че индианеца не е доживял до такава дълбока старост....

Тоя па......

Пожелавам на Елена Йончева здраве и още повече смелост.

Казвах му на Борисов: Елена Йончева е с обратна захапка,хване ли не пуска. Гле,й го сега на какъв огън се пържи!

Иван Григоров Саздов !?!? Гугъл знае!

Той и Сашо Диков знае и изнесе информацията, че същия този Саздов подписа с китайския милиардер Стивън Ло колосален лобистки договор за 34 милиона евра. Целта на контракта на Саздов е по-добра връзка с институциите ( !?)– държавни и общински, за осъществяване на инвестицията в туристическия, хазартен, спортен и увеселителен комплекс Св. София в размер на 1,6 млрд.евро. В договора е записано, че Саздов ще има думата при определяне на строителните фирми за мегаобекта – няколко хотела, казина, спортни и конферентни центрове, аквапарк в землището на с. Равно поле, където Ло закупи голфигрището на Красимир Гергов Св. София и над 350 дка земя.

Лъснаха ви кирливите ризи и почнахте да търсите защита от"безпристрастния и обективен български съд".Времето ще покаже ,че сте организирана престъпна група ,която краде безжалостно от държавата и еврофондовете.Само Лаура Кьовеши ще ви оправи вас разбойници .

Този Саздов е като Жоро Плъха, застрелян от доктора в Пловдив. Достатъчно е да се види снимката му.

Садо-мазо с черепите купува на наш Баце къщурка в Барселона. Има си и офшорка. Целта на една офшорка е да спестява данъци към държавата, чийто шеф се явява същия този Баце. Наш Цецко си има панорамен асансьор. Абе тези как не ги е срам да се явяват на избори?

Със същото темпо , с което някои не се гнусят да ги избират.

е лошо да поразпитат Сашо Томов по случая с парите на рокера.

не го ли виждаш,че е масон та дрънка...

Не е масон, зидар е ! Заедно с братчеда Ради, чрез фирмата "Бетон 2" зидат къщи в Барселона !

Саздов, язък ти за физиономията, щом вместо пищов използваш прокуратурата !

Собственоръчно ли си написа молбата или батко ти помогна с правописа ?

Политиката стана по долна и от проституцията защо политици се явяват само богати и корумпирани личности

Напротив, влизат бедни в политиката, забогатяват без да имат пари, квалификация... От крадене, то друг източник няма.

Хазар. Не зная кой си. Парите те правят по спокоен, но не и винаги много щастлив. Хазарта кой го започна след промяната игра на карти и печечалби. Някои си бизнесмени. А и данъци не плаща ха, идваха полицаи и все едно нищо и може би покрай тях запали ха безпаричните младежи, не зная така мисля, докладвани ми за едно от интелигентен и богат род отчасти момче. Същото го прави и пушача от вмро, поддръжници на младите. Същото е и с конфискувани те наркотици. Много млади си отидоха от този свят, но запазих своите в парламента. Всеки желая да е там, защото там е сигурността на доходи, закони недосегаеми.. И кой да не виждаме изход. Поне преди десет години що ли бе живот по спокоен, но обяснение вие кажете, ако не бъдете здрави и яж и пий до преяждане. Вместо обиди пожелай им, дано вдяна иглата, много дебела и от държавно, бизнес, крадене, далаверки, краката им не и държаха и сърце пръсна и на 55 некролог виси от осем години

леле,леле,леле колко страшно е ве4е в България.........

Хубавото е, че солунските братя са сътворили българската писменост. Лошото е, че управляващите всеки дан насилват тази писменост с първобитния си уличен жаргон!