Създателката на "Астра Зенека": Следващата пандемия може да е по-смъртоносна

Вирусът Нипа има много по-висока смъртност, а мнозина виждат в него вероятен причинител на бъдеща пандемия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На единия етаж правим вируси, а на другия антивирусна програма.

Ако на Земята се появи вирус със 75% смъртност, това ще бъде една много добра новина за Вселената!

Няма по смъртоносна пандемия за човечеството от Астра Зенека.

Този "пророк" не се ли наяде вече.

Мдам, видя се пе правенето на вируси е добър бизнес, особено като не може да се докаже произхода им. В общи линии не му остава много на човечеството... Жалко за свинете, покрай нас и те ще го отнесат...

"Следващата епидемия ще.... " Работим по въпроса! Вервайте ни !

Очаква се 2022 епидемия от хемороиди, като 0,03 % може да получат животозастрашаващ запек. Да си сложим всички по един страп он , за да защитим останалите !!!

Това не е истинска ваксина, а търговска измама.

Колкото е по-смъртоносен един вирус, толкова по-малко вероятно е да се разпространи... Причината е проста. Няма кой да го разпространява. Отделно от това зависи и по какъв път ще се разпространява... Навремето голямо плашене със Спин, а той се разпространява по кръвен път или след сексуален акт, но не и по въздушно-капков път както е при грип или Ковид-19.

И си прав и не си. Едрата шарка е избила голяма част от индианското население. Та има и изключения. Чумата също е била 60-80% смъртоносна.. та зависи, тук преносителите са гризачи, а не хората.

...за съжаление...

Тази психоза, относни думите в заглавието, Ви пожелавам бял ден да не видите. Мор за такива като Вас.

Следващата ваксина може да е по-смъртоносна.

Много е страшно и само астра ще върши работа, значи само нея да се поставя! Тогава тази безогледна лъжкиня ще е доволна!

Като ги отстрелят такива като теб, грозницо, пандемиите рязко ще спрат!

И по-доходи!

Боже , хареса им!!! Сега няма да се спрат пред нищо!!!!

Изродите се активираха и почнаха да ни плашат със следващата смъртоносна пандемия... Дано горят в ада тия изчадия !

Плашипутаци

Тогава трябва да мре! Негодни не трябва да има!

За това ли скоро в американска лаборатория откриха случайно едра шарка.....и преди беше Ухан а сега ще са терористите...аха Май тези бързи милярди държавни пари ви се усладиха а ??? Нищо,рано или късно всеки ще се изправи пред ГОСПОД за да отговаря за делата си,тогава ще е страшно !!!!

Че какво общо има между свинете и човека? По правило вирусите, опасни за единия вид са безопасни за другия, който се явява заразител. Ама чист капитализъм - в момента каквото и да кажеш се чува навсякъде и всеки търси известност(лоша реклама няма). Не че е нещо ново но преди да влезеш във вестниците и телевизията не беше толкова лесно.

Кажи го на свинския грип :)

Дано!

Всеки е слаб рано или късно какво си казал бъобще.

Ами страшничко е да се избиваме с ядрени оръжия, явно това плаши шепата милиардери, и поради това пандемиите станах удобен заместител на войните, целящаши да се справим с поредната криза на тъпата либерална (капиталистическа) икономика. Ама да живее капитализма, нали за това вече 30 години ядем жабето. А предателят Горбачов се крие в Германия.

Предал какво кумонизма като идеология е утопия и не обхваща адекватно всички хора .Лидерите и наглите сред хората го виждат като възможност. Напредналите като съзнание го виждат като нещо чисто.

Бат Били веднага ще изскочи подготвен с ваксини, ако познатите нему терористи пуснат както той "предполага" вируса на едрата шарка.

Нипа освен човека ще закачи и свинете... А следващият измислен вирус, сигурно ще засегне отново човека, но в комбинация с едрия рогат добитък. Няма да мирясат докато не избият и хора и животни...!

А на теб кой ти го шушна това - Бил Гейтс самодоволния социопат ли или другите му дружки от СЗО?

Може, може ама може и да не, особено ако не си играете да ги отглеждате и пускате по хората тея работи!

Има видео как този педал бил гей говори за корона вирус през 2017г в Германия. Много самозабравили се лайнари трябва да бъдат линчувани.

Хубаво, да. Обаче, няма да ги линчуваме с писане по форумите, а с протести на живо

Естествен подбор ще се случи доста скоро, просто защото Били Гея е решил да пусне още биологични оръжия. Няма как са повярвам, че случайно някак си, няколко месеца преди да тръгне Ковид имаше проучване на Гейтс точно по такъв сценарий.

Гогов отново в стихията си. Гогов, тази не е съдателката на Астра-Зенека (компанията е създадена още преди тя да се роди), а едит от разработчиците на ваксината на Астра-Зенека.

Е кво още милиярди към фармацията .

Очевидо нема да останеш безработна.

Вече си го имате, остава да му спретнете само логистиката! https://m.dir.bg/dnes/svyat/otkriha-sluchayno-epruvetki-s-edra-sharka-v-laboratoriya-v-sasht За протокола: всички си отиваме от този свят с празни ръце, както сме и дошли!

Веднъж пандемия - цял живот пандемия! Сега само пандемии ще измислят.

Така се водят войните вече. Модерната бойна техника е прекалено скъпа, за да се жертва в бойни сражения. Трупа се само за респект. Останалото е с вирусчета, изкуствени конфликти, настройване на хората един срещу друг

"Трябва да можем да разработим нова ваксина за 100 дни, след което да се извърши доставка, обхващаща всички страни на планетата, в рамките на още 100 дни", Абе Били, това да не е следваща версия на УИНДОУС? И какво - ще разпращаме новата ваксина по интернет? Нещо си се бъгнал яко май...

Само дето при Ундолса, ако има бъгове - не е фатално и ще го оправят с 50 ъпдейта. Пък, ако във васкината има бъг - амин.

Кажете, че още утре всички ще умрем, и ще се свърши тази лудост. Всички живеят в страх и контрол, то по-добре умрели! Без работа и пари, без свобода, но живи... какъв е смисъла. Аз затова се ваксинира, да съм добре, на свобода и всички да са живи и здрави,. Ама на яко ще се мре, в страх и несигурност.

Новият вид тероризъм е налице,няма да има вече бомбени атентати.Вместо това ще има Пландемии и тотален контрол над населението!

Все повече осъзнавам, че сме никои и живеем в кошмарен свят, управляван от истински сатанисти. Това, което говори Бил Гейтс днес, са вече предрешени събития, които ни очакват утре. Как до преди 10г не ни грозяха вируси и пандемии?? Но тогава на мода беше тероризма - избухваха самолети, летища, сгради и се оглеждахме по терминалите за брадати индивиди с куфарче. Тези времена са като детска игра с настоящата действителност. Сезона на биотероризма е официално открит - и така докато упостошат света.

Каквато си я направите такава ще е следващата пландемия

Последните години вирусите и пандемиите станаха много актуални. И някому изгодни. Далеч не са тези които правят ваксините...Овцете да му мислят

Е баси имунната:)))

Мундзата

Нека да е по смъртоносна и първо мине през вас,та да се спре с тоя смут и страх от медиите един път завинаги! Разберете го,всяването на страх от медиите е много по страшен от всяка болест на света!

В медиите се всели дяволът и започна да сее страх сред населението,ако спрете интернета и телевизорите си и излезете навън ще видите,че няма вируси,няма страх,няма да има,кой да ви плаши повече,няма да има лъжи нон стоп и животът си тече...

Тия откачалници май си имат бизнес план кога какви пандемии да се появяват...

А за кога горе долу я планирате?!?!?? ДЕПЛ...

Някакви психопати си играят на вируси.

През колко време ще правят пЛандемии?

"Според милиардера съществува риск в близкото бъдеще терористи да разработят и пуснат много вирулентен щам на едрата шарка." Това звуче като признание, от къде идва сегашната проклетия и кой я е пуснал. или?

Ето защо човечеството ненавижда евреите!

По този начин да убиват ,а в същотото време с огромни печалби и само вируси да пройзвеждат.Бог да ви гони до девето

Такива елементи като тая нямат място в обществото, трябва очистително!

.....а също и ваксината ви!

Вече и на децата им е ясна картинката! Никой не е взел нищо със себе си, ненаситници.