17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сайт който не може да обработи 1000+ calls за 60 секунди, и е издал 50000 документа за ДЪРЖАВА (колкото и да сме стопени, още се броим на милиони). Баси техническата трагедия и некомпетентност, чудя се кой братовчед и свекър с дълги години опит на майкрософт уърд, е спечелил тая поръчка ...

Някоя ИТ фирма е взела яка пачка за ненадеждна програма. Много хора теглели, като че ли България е Китай..

Евала Каца! Голям мозък си!

Хунтата на Радев едно нещо не могат да свършат като хората...

Защо? Сайтът те ли са го правили или предишните, където пращат IT да пасат овце?

Искат Ковид паспорти само в страни с активна 5G. Явно има връзка с ваксините.

Само там където има вещици и зли духове. По-скоро такива които вярват в тях, прости и ограничени като теб

Костадин Ангелов бивш министър на здравеопазването - Ковид 19 не е опасна инфекция. Казано в народното събрание ,има запис в YouTube. Не е опасна инфекция защото е щам на грипа.

трябва да има и антителата.

Нека зелените сертификати първо да минат през съд в България и съд в Страсбург, както и чрез сезиране на Омбудсмана и Президента на Република България през Конституционния съд. Те са дискриминационни и ще се докаже - незаконни.

Той си пада и без хакерски атаки

Само факти, на база гугъл има статистика по страни и средни данни за последните 7 дни. Средно за последните 7 дни на база 100 хиляди население Словения 50.9% ваксинирани, 51 положителни, 0.19 Починали Босна 15.5% ваксинирани, 17 положителни, 0.94 Починали България 19.8% ваксинирани, 47 положителни, 1.47 Починали Израел 61.8% ваксинирани, 14 положителни, 0.11 Починали Румъния 29.5% ваксинирани, 77 положителни, 1.89 Починали Норвегия 68.9% ваксинирани, 08 положителни, 0.04 Починали Дания 75.4% ваксинирани, 13 положителни, 0.03 Починали Германия 65.8% ваксинирани, 14 положителни, 0.07 Починали Англия 67.4% ваксинирани, 66 положителни, 0.19 Починали

Правилно е да се чете в България починали от КОВИД 0.20 останалите, 1,28 от грешки в некадърната здравна система

Какви са тея факти, пълни с грешки? В Англия например цифрите са съвесм различни (справка uk.gov). Но то защото всеки е капацитет и поства "факти" и само съска на оВцете, че са тъпи, затова сме на хоя хал .. на името си не вярваме, че не ни лъже някой.

Какъв е броя починали и позитивни според този сайт? Средно за последните 7 дни?

"Добре де, мама му стара! Обяснете ми, как експериментална течност може да бъде задължителна?! Как може да ти откажат правото на труд, ако откажеш експериментална течност?! Как могат да ти откажат магазини, кина и кафенета? Как? Да не би конституциите, в този свят, изведнъж да са били суспендирани? Действат ли още? А юридическите закони? Важат ли още? Щото, ако не важат, и аз да тръгвам през просото и да им пикам на законите. Всички ония, които твърдяха, че са „напълно предпазени“ - докога ще са напълно предпазени? До първи бустер, втори бустер тра-ла-ла? Започвате ли вече да подозирате нещо? Излъгаха ви, да си сложите две, сега искат и трета да слагате, а после и четвърта и пета...Докога ще слагате? Запитвате ли се вече, или още вярвате в приказката, с „напълното предпазване“? А, ако тези бустери ви кажат от джоба си да платите? Те и сега са от джоба ви, но, представете си, ви кажат, че бустера вече вие, лично, ще си го плащате? Ще платите ли? А, ако ви задължат хем да си го сложите, хем да си го платите? Какво ще направите? Аз не съм биолог, но от гимназиалните знания - никой вирус не може да бъде вирулентен толкова дълго време. Вече почти две години „жив е той жив е“ - егати терминатора! Две години, грип няма и няма - само това чудо. Едва тия дни грипчо се върна на бял кон и подозрително прилича на страшния си побратим. Тоест - от него също се умирало?! И тестове валят ли валят отвсякъде, чак в пощенските кутии. Защо е толкова важно да си направя тест? Този тест не е създаден за тази цел, но много държат да го направя. Даже и някакъв шантав термин измислиха - „безсимптомен“. Вижте, какво - ако нямам симптоми, значи не съм болна, нали така учеха преди? Или сега всички, не само юридически, но и научни закони са суспендирани? Те били вярвали в науката?! Коя наука? Мене други науки са ми преподавали, откъде я извадихте сега тая нова наука? И експерти, доктори - на килограм, дрънкат глупости по медиите! Откъде ги изкопахте толкова учили-недоучили? Просто съм шашната... Гледам какво става в Италия - за да работиш, или трябва да приемеш течност, или да платиш тест. Това в кой закон го пише? Не стига, че здравето си е лична работа и никой няма право да ти се бърка, ами и трябва да им плащаш, за да работиш. Разбирате ли? - Трябва да платиш, за да работиш! Това издевателство никога не е било! Не вярвам в революциите. Мисля си, че всичко е в ръцете на редовия човек и, ако не бяха мнозинството повярвали в приказката за двете дози - нямаше сега да е такова дереджето. Но има време - към петата доза, предполагам ще светне вече на всички. Ако не светне - тежко ни и горко!"

Така тук във Франция,при близките ми в Италия,при познати в Германия и Холандия.Дори и в САЩ!Всички налагат насила тази ваксина,която помага според тях за леко протичане при предразполежените към това. Ние шепа недоволни,нищо не може да променим.Вено трябва да се примирим.

От написаното си личи чутовна неграмотност, но за сметка на това креслив многознайко , който разбира и от вируси, нищо че не е лекар. Достоен за съжаление индивид ...

Не е експериментална течноста а има пълно разрешително