Съветник на Зеленски: След 6 месеца ще говоря от Крим. Медведев: Може и да е от изолатора

Войната вероятно ще завърши на масата на преговорите, но резултатът от преговорите зависи от ситуацията на бойното поле, заяви Йенс Столтенберг

Обратно в новината

Коментари - Съветник на Зеленски: След 6 месеца ще говоря от Крим. Медведев: Може и да е от изолатора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ни заблуждавате постоянно Украйна и НАТО губят войната, педали. България ако си изпрати последните оръжия за Украйна в замяна ще получи среден пръст.

руската измет така се нулира, че няма на къде

яд те е нали, газ пикаеш хохохоу

Шансовете след 6 месеца Медведев да говори от Киев за стократно по високи от шансовете след 6 месеца който и да е от киевските хулигани да е дори близко до Крим, да не говорим в Крим.

"... ще говорим за това какъв ще бъде Крим" Абе, укро-дебили, Крим беше ваш 23 години! От 1991 до 2014 г. И какво бъдеще му създадохте? Какво построихте!? - НИЩО. Добре че Путин го взе и построи нови пътища, , нови болници, нови летища и дори нов Мост!

Ако можете и Кличко не ви е набил, както е тръгнало

Долнопробната Тюрма ще падне.

Тия психично болни мегаломани с подкрепата на НАТО затриха половината украинци в мъжеспособна възраст. Лошото е, че на украинките деца ще им правят араби и негри от бежанските центрове във Франция и Германия. Ей така се затрива цял един народ и в частност славянския ген.

Всъщност до майдана Украйна беше руска губерния. После губернатора избяга в подмосковието. Това не го ли помниш руъснашко помиярче?

Сийте са маскари..нали Ганьо ;-)

Украйна губи и панически си взема териториите, а пък братушките устремно отстъпват....

русия е помия.

А "мъжеспосбна възраст" какво значи? Аз осъм години съм бил на училище, таква дума не съм учил!

Тия и двамата след шест месеца ще са си живи и здрави ама до тогава що сиромаси ще си заминат заради техните идеи.....

Дано Украйна успее да се освободи от руското робство. Дано НАТО строши зъбите на руския поробител.

Росия е лайнярска работа. Да сте чули един русофил да си е пратил сецата натам? Ми не.

140 сантиметровото джудже след три месеца ще вземе почетен Оскар за затриването на един рускоезичен народ. А ти, Бай Ганьо прост и неразбрал, все така ще обикаляш с мускалите из Европа да се кланяш на чужденците.

Ама напушен наркомански клоун!!!!!! Тия в така наречената УсрАинА кви дроги ползват се чудя!? То държава нямат той мечтае в Руски Крим интервюта да дава…… Чист хохълски идиот

Единственото което усещаш са мускалите у задният ти пояс.

Войната е време за да завърши на масата на преговорите! Няма и какво да се дискутира - руснаците в източните региони си казаха мнението! Те отиват към Русия! НАТО престава да изнудва Европа за оръжия и финанси! Европа се моли на Русия да възстанови доставките на газ! САЩ възстановяват със свои средства СП1/СП2 - без да им се искат допълнителни пари за щетите! (Иначе ще са много повече!) Цяла Европа започва доставка на газ от Русия по цени определени от РУСИЯ! Заслужават си го! Но няма да студуват и няма да си предадат индустрията на САЩ!

много му ниско челото , пръст , два !

Руската пропаганда влага много на българския пазар, страшно са изпаднали щом сме стратегическа цел. Драги орки и всички трудещи се за РФ, каквото и да пишете в Дир.бг, няма начин да убедите българското население във вашите опорки. Слава Богу, полезните идиоти в България са по-малко от мислещите хора. Путин направи основна грешка, че се полакоми за цяла Украйна, а не се задоволи с Крим и част от Домбас и Луганск, сега ще загуби всичко.

Твоето колко е?

Искат да я превземат от вътре бе. Ти не знаш ли?

да не съм пропуснал вечерната прповед на зеления или ще го сменят и сега тоя го замества.

Империята на доброто усрайна: Сменя насилствено имената на хората. Забранява ползването на език, различен от полското им наречие. Отгледа си неонацисти Азов, а сега ги възхвалява като герои. Изби хиляди от собствения си народ. Затвори българските училища и запали с бензин етнически българи.   

От къде? Нали им взеха парите им блокираха банките и достъпа до "свободният свят".

Руската пропаганда - във форумите има, на протестите на копейкин - нищо.

Децата ни са в България ,защото са българи,а твоите ако искаш ги пращай на Луната.

Така да знаете Русия е сила и тя ще покаже на САЩ кой командва. 

С размерите на бобено зърно...

Забрави да кажешч це си педераст

Повече от твоето

Такива думи вече не се учат в училише, драги ми смехурко. Там най-много да те научат как да бъдеш небинарен транс.

Клуб Комедия

И това го казва, трол със забит вибратор в анала.

Елементарно, от отвъдното хахахахахахахахахах

Главата на Медведев е несъразмерно голяма спрямо мижавото му телце. Друг коментар тук е излишен.

Нормално е народ, който петстотин години, петстотин, е стоял под турско и е предал своя Апостол, да не разбира украинците. Хората се бият за земята си, която с всеки изминат ден им става все по-скъпа.

честно казано, вероятността Михайло Подоляк да говори по телевизията от Крим е над 90%. Само че ще хвали Путин от Крим. Ако човек му познава биографията - ще разбере, че той може лесно да се отметне от Зеленски и да стане руски гражданин и пропутински. В ранните си години е живял в Беларус и е изгонен от там, защото е писал, че някакъв министър "пречи на беларуско-руските отношения". Местното КГБ-то на Лукашенко го изгонва от страната. В Украйна после пише срещу Юшченко, че уж не бил отровен от руснаците, а от свои хора. После става близък с партията на Юлия Тимошенко, Сега пък е човек на Зеленски, националист и русофоб. Като нищо може да мине и на страната на Путин след 6 месеца.

Не знам кой ще говори от Киев след 6 месеца, но знам че само с една част от военният си потенциал, Русия взе и държи 20% от територията на измислената Украйна, ако целият съвкупен Запад да й помага и да воюва против Русия и Чайковски.

да, с всеки изминат ден им става все по-скъпа.... защото става все по-малко. Накрая ще се задоволят само с Лвов и околностите.

Кои са тези дето са си казали мнението? Херсон преди войната има население от 290 хиляди души, по време на референдумите 100 хиляди, а след отстъплението на РФ в града останаха 70 хиляди, тя сметката е лесна и за второкласник, няма и 10% от Херсонска област приветстват руския мир. Абе, хора, мислете малко, в България има 300 хиляди души от турски произход, а ние сме няма и 7 милиона, искаме ли подобен развой на нещата? Смятате ли, че това не се наблюдава?

ти недей да дразниш че да не се случи вместо от крим украинците да говорят от кремъл че тогава ти няма да си в изолатор ами в ада

Ракети почнаха да удрят Полтавска, Днепропетровска, Харковска области!

Маймунска шарка заразен от другарите

Китай и в частност Си Дзипин ще има да се кае, задето се води по акъла на технофашиста Шваб. Малките жълти човечета ще го бият до напролет по главата, докато избият всички зануляващи глупотевини от Запада.

Край Бахмут полетата са пълни с останки на укроназита - какъв Крим кви пет лева

Живяхме с изтока, сега със запада. Ами, какво да ви кажа? Съответно, кокошка и кон! Разлика огромна!

Украйна вече извоюва свободното развитие на Европа за следващите 40-50 години. Но на местно ниво русофилите ще трябва да се елиминарат допълнително. След Унгария, най-тегаво ще е в България и Германия, но ние ще се справим :)