Съветът на Европа призовава Москва да освободи незабавно Навални

Ден след разпускането на неговото движение, сметнато за екстремистко от московски съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите сме на страната на Навални.

Няма ли да си седнете вече на задните части еврогейски ''защитници'' на правата на човека дто при вас ги третирате по един начин ама за Русия искате да налагате друг начин.. Престъпник е с решение на съда и като всеки престъпник ще си излежава присъдата както става и по вашите територии ..

"През декември 2014 г. опозиционният лидер беше осъден в Русия на три и половина години затвор условно по обвинение в присвояване на 26 милиона рубли (тогава към 360 000 евро)" Леле чак още от 2014 се води "опозиционен лидер"? И въпреки това от тогава до сега нито стана политик, нито влезна в политиката. Между другото интересно защо са се намесили именно от европейският съд по правата на човека след като са го съдили за присвояване на средства на фирма за козметика!? Но иначе няма проблем да бъде арестуван и съден опозиционера който зашлеви Макрон, нали?! За него защо не се намесва европейският съд по правата на човека? Или не може защото Франция, Германия и Британците са разписали закон за твърда сила, който им позволява да арестуват опозиционни лидери и протестиращи!?!

чувла ли е Русия да иска в която и да е западна държава да бъдат освободени една дузина преспъпници.Като се има предвид че САЩ са практически затворническа колония с действащи концлагери в 21 век, и 100 000 затворници на 10 млн.население.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ще се сети за Асандж и Сноудън

Крадецът трябва да седи в затвора! Толкова ви е за Навални! Бъдете здрави!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Комитетът на министрите на Съвета на Европа призова настоятелно Москва да освободи незабавно руския опозиционер Алексей Навални Владимир Путин си го премести... пардон, даже не си го премести след този призив.ха-ха-ха... Еврогеювите трябва да са кристално наясни, че никой не се трогва нито от декларациите им, нито от призивите им! Русия си има закони и ги спазва! Отстоява своята независимост по начин, по който ние не можем...

Това е равносилно аз да призова съвета на Европа да ми преведе незабавно 200 милиарда евро!

Вчера чета, че над 50% от жителите на ЕС нямали доверие на чиновниците си, които не можаха да се справят с нито една от кризите - миграционна, епидемиологична, ограничават се правата на нормалните граждани. И отгоре на всичкото тия главанаци скокнали да окат Русия за измислени права на престъпници, които самите ЕС не съблюдават. Бездарници и натрапници!

Франция незабавно да освободи онзи дето удари шамар на Макрон. Човека е опозиционер от европейски мащаб.

Че лошо ли му е ? На топло е, хранят го, поят го , далече е от вируси, поебват го.....

Че и интернет ползва.

Не знам за вас, ама на мен тези двулични боклуци от европа ми омръзнаха сериозно.

А кога ще призоват американците да спрат да ни подслушват?

в резултат на което Путин отново си го премести в другия крачол...направо го умори да го мести в резултат на евроreйските "искания".

Абе аре стига с тоя Навални! Краднал от дарените му пари, ще си излежи прсъдата. 2 години, голяма работа Ходорковски лежа 9 години и нищо му няма! Стига сте ни занимавали с глупости.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ние, прогресивното човечество като един заставаме в защита на пламенният борец за демокрация и евроатлантически ценности.

Говориш от името на прогресивното човечество.Ташак ли си правиш или си олгофрен?

Надрусан е с евтин наркотик

действителността в днешната руска мракобесна диктатура: бандитите са 'патриоти', а нормалните хора - 'екстремисти'.

Проектите на Запада се зануляват един след друг - Ленин, Троцки и с-ие, в наши дни Навални, Протасевич. Само Горбачов излезе "успешен" по отн. на СССР. А дали не направи услуга на Русия?!? Времето ще си каже думата.

Каква е позицията на Съвета на Европа за Асандж ? За Сноудън ? За принудителното приземяване на самолета на Боливийския президент във Виена ? Жалки двуличници...

Можел е и досега да виси във въздуха след като е нямал разрешение от нито една държава да премине във въздушното ѝ пространство, ако Австрия не беше дала разрешение да се приземи за презареждане и съответно претърсване на самолета можеше още да е във въздуха 8 години по-късно! Тук има една основна разлика за държавните самолети е нужно разрешение за навлизане във въздушното пространство и всяка държава може да го откаже! Докато за гражданските полети има утвърден маршрут който не се нарушава и според международното право граждански полет не може да бъде отклоняван или приземявам принудително ако това не се поиска от екипажа! Кажете ми какво щеше да стане ако Литва приземи руски самолет докато прелита над територията ѝ на път за Калининград. Дали Русия щеше да каже това е вътрешен проблем на Литва ние не се месим нищо че самолета лети между две точки на Руската Федерация и предварително има одобрен план на полета, а и е собственост на руска авиокомпания!

Питай немците - те върнаха самолет и претърсваха .

Съвета на Европа призовах Москва да освободи незабавно Алексей Навални Ами ако Москва призове Запада да освободи Асандж, арестуваните за 6 януари в Капитолия, осъдените "жълти жилетки" и т.н.... Западът дали ще го направи?

Като си изтърпи наказанието ще го пуснат.

Ние настояваме ЕС незабавно да освободи Ратко Младич от затвора,заради скалъпеното обвинение за геноцид!

утре сабаалем ши го пуснат

Не се пише "ще го пуснат" изписвасе "ще му го бутнат"!

То е като Путин да каже на амерканците да освободят незабавно оня с бизоновите рога пред Капитолия, щото е тренирал за Хелоуин и случайно е попаднал там. ...И америте така ще се стреснат, че бързо,бързо ще го....прехвърлят в другия крачол.

Ами няма нищо общо едното с другото зайчик ! Ако Навални си беше сложил ушанка и беше нахълтал в кремль веднага щеше да го нагостят с олово . Понял ?

Говориш от името на прогресивното човечество.Ташак ли си правиш или си олгофрен?

Бая парици са вложили в него. И трябва да бачка, ще отидат зян.

Че лошо ли му е.? На топло, хранят го и е далече от вируси