17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не им завиждам! Голяма работа като са в Шенген! Тая организация е лицемерна до костите си!

Шенген, идеме, или отваряш входния вратник или улазваме през прозорецо.

Евросъюза ще се разпадне,Русия и България пак ще са заедно

Докато в България митниците се управляват от мафията, Шенген няма да видим. Нито пък просперитет. Киро опита да разтури гешефта на мафията и веднага всички мафиоти се обединиха и изгърмя бушона Трифонов. Дебилите в България обаче се интересуват повече да си бият жените, отколкото да се откъснат от мафията, която ги държи бедни роби.

Много ясно че ще ги приемат! Бойко Борисов си няма там своя митница, като у нас "Капитан Андреево", където да минава трафика на хероин за Европа!!! Когато си върнем митниците от мафията, може и нас да решат да приемат.

Голям коментар, голямо нещо!

Хърватският президент вчера се изказа против даването на оръжия на Украйна, Хърватска купува руски газ с рубли. Това явно не пречи Хърватска да бъде приета в Шенген. Наш Киро се разстла като килимче в краката на Лайнен, за да демонстрира пещерната си русофобия, а дори един Шенген не се сети да изпроси за нас. Киро, ако се задържи на власт до края на седмицата и война на Русия ще обяви еднолично, но и това няма да ни помогне да влезем в Шенген! Явно никой не обича подлизурките и предателите.

Още през февруари Хърватия реши да прати оръжие на Украйна на стойност над 16 милиона евро! Кого баламосвате?

Чакайте по солидарност да влезе Украйна в Шенген и после ния. Всъщност като се замисля тя вече е в шенгенското пространство тика в Чехия и Словакия си ги пускат даце и без документи. Ако не беше страшно щеше да е смешно.

" Седмо- кради по-малко !" Имаше на времето такава пиеса...

Т.е. вие прецаквайте нон-стоп държавата и нарида си, но ние ще ви спираме 20 г. за всичко-спиране на 4 здрави реактора на АЕЦ Козлодуй, спиране на евтиния газ от Русия, скоро и нефта, по-малки субсидии за селското стопанство/например в сравнение с Франция/, по-големи изисквания за изпълнение за бизнеса/магазини, ресторанти, цехове и др./ и т.н. и т.н. Докога ще ги чакаме бе тези еврогейове!!! Та ние сме по-стара държава от всички/с изключение на Италия и Гърция/!!! Ай сиктир бе

Бойко началото на 2020г. каза, че тази година (2020г.) 100% ще влезем в Шенген! ;)

Ти на Тиквича ако верваш..

Основната пречка за шенген - управлението гербдепесе - беше премахната. Остава руското влияние. Т.нар. Северна Македония може(ше) да бъде изтъргувана за влизането на българия в шенген. Пазаръка продължава... Но върне ли се гербдепесе в управлението под каквато и да била форма шенген е чао.

Глупости !

Докато не изгоним холандския и финландския посланник и не наложим вето на влизането на Финландия в НАТО, както те наложиха вето на влизането на България в Шенген - ще си стоим отвън.

Пасортите продавани от ВМРО помниш ли г? Или ти вряваш, че чужденците са глупави и стават само кинти да взимаме от тях?

И какъв е проблема с паспортите издавани на етнически българи, че не се сещам. Мисля, че чужденците не те смятат за равен, това мисля.

Кире, нещо Франция не ти ли се обажда? Христо Иванов защо не посети френския посланик?

Амчи за кво ни е Шенген? Мунчо ще ни води в сибир.

Явно близо 20 години не сме достойни за Шенген. Явно сега е момента за референдум да видим трябва ли да сме в ЕС

А ти в Евразия ли искаш да се локализираш?

Е па той от Евразия никога не е излизал. Сбръчканата старческа ръчица иска да завлече със себе си всичко в блатото. Хак да им е на младите, нема само неговия живот да е смачкан, я? Бегом в руското блато!

След Хърватска, ще влезне и Румъния. България за сега остава извън схемата, тъй като Европа разбра колко сме наведени в посока Кремъл. Чакайте инвестиции, западен стандарт. Руски стандарт в чаша за могъщата България. Жалко, но гледаме напред, белким някога се смили някой от Европа над нас.

Чакайте инвестиции, западен стандарт. Тези лъжи не минават вече. 30+ години лъжи. Като светлото бъдеще при комунистите. Ако има референдум България ще излезе от ЕС.

В неделя ти е последния шанс да се добереш до брадска Русия. Там скоро няма да са в ЕС!?

Пиши пиши глупости, още малко ви остава да се лигавите с този ес.

ти да си пиеш хапчетата по редовно. Главата ти се изпразнила като изоставена хралупа. Все едно нещо ще направиш, че чак ЕС ще се разпадне. Боже много изветрели хора има в нашата мила родина.

Народа да мисли за кого гласува ,защото и без това сме на края на Европа ...

е 12 години докъде го докараха ГЕРБ - на опашката на ЕС.

На опашката но с преспектива. Сега дори и без преспектива, има разлика , нали?

Уважението на Европа си пролича

Когато спрем да сме руски мекерета - тогава Шенген

европеиския политик обича да му говорят за корупция, но малко от по друг аспект, не кои е корумпиран, а колко той ще намаже. Хърватите май беше около 2008 година даваха яки приеми и на журналисти и на политици във Великобритания и и получха право на работа преди даже да са влезли в ЕС, докато Българи и румънциси чакаха 7 години.С труците примера е, че плащат по един милион на Европеиски политик, ако каже добра дума за Турция и това е от много години, а нашите плащат за лоши думи за България, пример е Елена Йончева, Костов, но не са сами там са мнозинство

и аз имам подобни мисли. Знам, че корупцията е еднаква, във всички държави в Европа. Но ние и румънците сме глупави сами да си преекспонираме проблема с корупцията и това винаги ни е било в наш личен ущърб. Трябва политиците от всички партии да мислят дългосрочно, да са задължени да работят за отличния имидж на България. И това не изключва борбата с корупцията. Но най-ме е яд, че и другите го имат същия проблем, просто не го показват.

стана ясно защо Панелистан остана зад борда-Капитан Андреево

едва ли ти е стнало ясно!!! европеиския политик обича да му говорят за корупция, но малко от по друг аспект, не кои е корумпиран, а колко той ще намаже. Хърватите май беше около 2008 година даваха яки приеми и на журналисти и на политици във Великобритания и и получха право на работа докато Българи и румънци и си чакаха 7 години. Турците плащат по един милион на Европеиски политик ако каже добра дума за Турция и това е от много години, нашите плащат за лоши думи за България, пример е Елена Йончева, но не е сама там са мнозинство

Какъв шенген? България трябва по най-бързият начин да напусне таз пропадаща организация,наричана ЕС.

Ганьо

Не ни трябва евро още. Вкарайте ни в Шенген, после като пооправим покаже ивро вътре може да мислим за евро

Не мога да разбера,какви САЩ,какво евро и пр.са ви в главите! Шенген за нас,които пътуваме,е отврат.Навсякъде пасконтрол.Летища,пътища,пристанища-там,на опашката."Отличниците"си минават като на парад.Срамота-кога приеха Хърватска,кога покриха критериите.Ние,с нашите смотани политици-корумпета,ще си висим,по сополивите опашки.Съдба.

Ами въпрос на политици - наште галфони са толкова самовлюбени, че докато олизват обилно задните части на Брюкселски и щатски политици през ум не им минава да поискат поне едно елементарно нещо за гражданите на държавата си, като приемането ни в Шенген или отмяна на визите за САЩ. Киро довечера и руското посолство ще закрие, ще скъса дипломатически отношения с Москва, и война ще обяви на Русия, и ще се обърне гордо към Брюксел да чака и той погалване по главата, като предшественика си, обаче за българите няма да се сети, разбира се. На Киро му стига тази награда, да го погали фон дер Лайнен по галвата.

Ама по коя глава

За какво ти е шенген. Единственото предимство което дава е посещение на САЩ, Канада и Австралия без виза. За ЕС изобо не ти трябва, пък и колко ли хиляди българи са се засилили да щъкат из света. Самолетните билети до САЩ са бая скъпички, така че този който иска да иде , има възможност и сега.

Македония ще влезе в Шенген преди България, който си плаща минава през бързия коридор

Европа е силно корумпирана и нечестна

Голям праз

Украйна преди България

Македония ще влезе преди България, който си плаща минава през бързия коридор

И Северна Македония ще влезе в Шенген по-бързо от нас.

Когато и румънците ги приемат, те ще прелитат за Гърция без опашка на границата. Опашката ще е за нас, щото не зняаем да гласуваме за евроатлантици, а само за руски балалайки!

То ако ставаше само с подлизурстване на евроатлантизма, ние в това сме световни шампиони.

Объркал си се. Фактическото подлизурство е към москва. Евроатлантическото е само на празни приказки и само, да отбием нимера!

В момента в Хърватско цените летят нагоре, ще им излезе през носа еврото, както стана с другите държави през 1999-а.

Орка, цените летят нагоре и без Евро. Добре, че не приехме Еврото сега, и това не съвпадна със сегашната инфлация, че такива като тебе света щяха да опищят!

За да си в Шенген не е необходимо да си приел Еврото, Чехия, Полша и други държави са в Шенгенската зона, но са си запазили своята валута!

В Полша и Чехия, русофили няма, нито партии, способни на предателство в полза на русия като възраждане, бсп, итн възхода янев и др. Затова тука еврото трябва да се приеме задължително, за да се отдалечим възможно по-далеч от руската орбита.

Е точно тука ЕВРОТО НЯМА ДА СЕ ПРИЕМЕ. НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ.

Това не е важна тема, важното е че гоним агресора от у нас....това ще нахрани всички!!!!

Мен лично никой не трябва да ме храни. Справям се и сам. Всяккви кризи съм минал ( вкл. на средната възраст) и гладен нем останал. Па теб кой трябва да те храни...не знам.

Герб над година ги няма във властта, а Шенген си остава все така далеч. Успокояващото е, че не приемат и много по напредналата от нас Румъния. Тоест тях ще ги приемат, а нас десетилетия по късно.

Ей за това ви разправях, че трябваше да натиснем Франция, когато искаха да сваляме ветото, да си поискаме Шенген! Ае ся пак блъскайте минуси!

Ето ти!

Така е, стига политиците да работеха в интерес на България. За съжаление, не виждам политик, които да го прави. Специално Кирчо ако можеше и благоевградска област щеше да подари на Северна Македония. Няма как да от такъв човек да очакваме да се пазари и изисква неща в интерес на България.