Втора екзекуция за магьосничество в Саудитска Арабия

Втора екзекуция заради магьосничество, разпоредена от властите в Саудитска Арабия за последните три месеца, потресе света. Вчера в една от северните провинции на кралството бе изпълнена смъртната присъда на жена, обявена за вещица, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Втора екзекуция за магьосничество в Саудитска Арабия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това е една от държавите - най-върли противници на сирийския режим заради "нарушенията на човешките права" ... хахахахахахаххахаха жалки западни марионетки

Ето пример за демокрация в действие - Саудитска Арабия, абсолютна ислямска монархия, само че няма да чуете нито една критична думичка от Запада, защото това е най-верният съюзник на САЩ в Близкия Изток. Ето в такава средновековна деспотия скоро ще се превърне и Либия, и Египет, а сега Западът готви същото бъдеще и за светска Сирия, само защото е съюзник на Русия...

Колко ужасно,че има хора в България,които намират тази екзекуция за справедлива.Трябва да имаш супер мизерен живот,че да оскотееш толкова.

Сигурно е доста гадничко, да ти отрежат главата, като на кокошка? Защо не й предложиха един запазен електрически стол, секън хенд, американците са много дволни от тях, нищо не се усещало, все едно да те засърби между рогата, и готово ! Но, сиер да става, шоу да бъде!

Горката жена не е искала да си показва способностите, но не е издържала и е тръгнала да помага на болни. Излиза, че управляващата върхушка в Саудитска Арабия се бои от такива хора, защо ли..... ;)

Оооооо едни такива присъди ако имаше и в БГ за тия плъзнали ,баячки, гледачки и врачки които печелят от страданието на хората!

Време е някой да подпука нашите гледачки,екстрасенси и магьосници.

Магьосница- като си вдигне ръцете и гърдите й изчезват. Та, кой я кара да си вдига ръцете тази.

Тези закони в много случаи са доста по-справедливи от светските. Особено за убийства и изнасилвания.

На Саудитска Арабия кой може да и каже нещо ? - Никой ! Петрол има да се удави Китай в него тъй че ще има още много много много такива присъди . Можем само да гледаме как падат бомбите в поредната "диктаторска" държава.

Ислямският свят живее още в 6 век, когато се е родил скапания им пророк

Отскоро по нашите книжарници се продава книгата "делюзията БОГ" на Ричард Докинз. Красота. Там всичко е обяснено, и за исляма, и за християнството, и за магьосниците. Само дето вярващите са повече и по нагли от невярващите, и в името на религията си могат да вършат всякакви дивотии, за разлика от атеистите. Това ако не е дискриминация.....

Между екзекутираните 4000 китайци, 2391 са били с българско самосъзнание! Сезирах МВнР . РБ трябва да обяви война на КИТАЙ!

Време е да се намесят каубоите и там

Айде пак американците виновни!

докато се занимавате с арабите вземете отношение по безчинствата на нашите цигани ! цигани не плащат здравни осигуровки но бият лекари - мълчите като задници ...

Коментара ти е абсолютно неуместен. За разлика от Саудитска Арабия, която няма разписани закони България има. Следователно България трябва да си прилага законодателството и няма място за Амнести интернешънъл.

Е, защо? Нека си каже болката. И той е тези дето смятат, че циганите са големия проблем на тази страна. Ако трябва да бъдем честни - българите са големия проблем на тази страна :)

На тия янките май са им хвърлили око да ги освобождават. А смъртните присъди в Китай (4000 на година) като нищо могат да се окажат по-малко като процент от смъртните присъди в щатите.

При всички случаи! Можеш да бъдеш сигурен в това

Толкова ли те затруднява математиката? Китай - милиард и половина, САЩ - 350 млн. Смяташ ли, че в САЩ има 1000 смъртни присъди годишно? И то изпълнени, не само произнесени? Я имат 20-30, я не. Тъй че не се изказвай толкова неподготвен.

Ти пък сега. Как развали хубавия задълочен разговор с някаква глупава математика... скоро ще поискаш и да мислят хората. Нека само си поватрят "истините" дето някой им е набил в главата и да се изживяват.

21 век обезглавяват за магьосничество! Никой не заклеймява и поставя под изолация подобен режим. Та там дори има американски бази. И сигурно гледат Хари Потър.

Не може, имат си петрол хората! И докато крал Сауд слушка заръките на Големия брат за темповете на производство, всичко ще е ОК. Пък и на кой му пука за някаква вещица с бурка?!

Точно така е! Клинтъница въобще не е обезпокоена от тези средновековни прояви и не я е грижа за човешките права там. Саудитите са сол ташак на САЩ,послущковци с много петрол, и отгоре на всичко, заедно с Катар командват Арабската лига да взема "правилни" решения по набелязаните за цел арабски страни,като Либия и Сирия...А иначе Клиторшата беше много обезпокоена от "нечестните" избори в Русия и нарушаването на правата на човека там...

:) Ревете още, че живеете в България.

При нас има закони, като наказанията са доста солени, е не смъртно наказание, но сравнени с други законодателства законите ни са доста сурови. Но. НО прилагането им е другата страна на медала, където всичко същност е беззаконие. И трите независими власти са една хранилка за лакоми, некадърни, безпардонни ... индивиди

Американците пак раздухват глупости преди да сложат ръка върху поредната нефтена територия. Колко такива присъди има за последните 10 години в Саудитска Арабия и защо чак сега ви дойде на ума да говорите за това?

Смяташ че като са само две за тази година са обосновани? Тогава дай теб да те осъдим за вещестро, щото например не ме кефиш, и да разправяме, абе карай то само една присъда за толкова време, голяма работа.