Сатанинска работа в 21 век: Изнасилвания и изтезания в руски затвори

Скандалът разтърси цяла Русия, защото заснетите кадри са невъобразимо жестоки

Обратно в новината

Коментари - Сатанинска работа в 21 век: Изнасилвания и изтезания в руски затвори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русофили срещу русофоби пак се възпалиха. Живейте си живота и го осмисляйте. Всичките ви заключения се свеждат до едно . Руснаците са върхът на сладоледа. Не американците са. Абе вие какви сте бе?

Така руските милиционери държат "под ключке" обикновените затворници чрез "надзираващите" затворници. Публикуването как затворник е изнасилен е равносилно на неговата смърт, после в затвора. По този начин руската прокуратура получава всякакви 'признания" срещу знакови затворници. По този начин бе вкаран в "ареста" в Москва губернатора на Хабаровск - Фургал повече от преди година. Негов "познат" свидетелства против него по поръчка на прокуратурата чрез изнудване.

Наричал руснаците "азиатски диваци" в своите произведения.Не е знаел че точно в Русия ще "прилагат неговата теория и то така че всичко се разпадна."

"Но този път нещата отиват отвъд всичко познато - и дори напомнят на кадрите от затвора "Абу Граиб" в Ирак и изтезанията, практикувани от американски военнослужещи. "

Поредната "туршия" от Дойче Веле, основен материален и идеен спонсор на ДИР.

ДИР.РУ е собственост на кремълското ФСБ чрез швейцарската гражданка https://papagal.bg/person/35E40E567BBBA4530E4190187BD9EB293BC410407558C8B38049684309D1BA5E Моника Йосифова Яков-Станишева. Бившата жена на Венци Йосиф Първа Частна Банка и днешна жена на синът на ковчежника на БКП- Сергей Яков-Станишев....шеф на ПЕС. Да видим колко време ще стои този коментар неизстрит, Вася живой бот Пригожина?

тия пък да не видят нещо от нас :) как е Миньо Стайков? оправи ли си походката?

Ами да, тука, в Русия е така. И винаги е било така. И ще бъде така. Народ който от крепостничеството директно се ужким отива към демокрация не може да е различен. Защото на крепостничеството ужким за пореден път беше сложен край през 1990-те. Да здравствует батюшка-самодержец Президент!

а "великият цивилизован запад" /или днешните му осатъатъци/, от светата инквизиция направо влезе в мафитотско- сатанински капитализъм. За справка Европа е континетта с най много убити и осакатени хора в цялата човешка истоия без конруренция.Днес този рекорд се държи от другото чучело ФАЩ където все още има концлагери в 21 век и частни затвори.Познай за какво става дума.

"Но този път нещата отиват отвъд всичко познато - и дори напомнят на кадрите от затвора "Абу Граиб" в Ирак и изтезанията, практикувани от американски военнослужещи. "

Все едно чета за турските затвори като този в Диарбекир.

Абе от кога DW са неизчерпаем източник на истински новини,че всеки ден ги цитирате,преписвате и тикате в очите на читателите ?!?? Откровенна пропаганда !!!

На запад е също.

Лошото е, че сме руска губерния. Начина на управление във всяка сфера се копира от там. Говорите за руските затвори като за нещо далечно. Кое ви кара да мислите, че тук е различно? Същото е, но в по-малък мащаб.

треторазрядна американска колония сме с елементи на 5-тия свят.

"Но този път нещата отиват отвъд всичко познато - и дори напомнят на кадрите от затвора "Абу Граиб" в Ирак и изтезанията, практикувани от американски военнослужещи. "

Ами ако изтезаваният е правил същото с другите и това е наказанието му, то всичко си е наред.

Пратим белата златка.

Голямата руска душа ще се възмути, ще си сипе едно и ще забрави. По традиция там не се върви срещу властта. А тя самата уж сега разбира какви записи има в своите архиви и ще накаже жестоко няколко човека. С оръжие, водка и метли са пречупили този народ.

А пък да видиш в Мексико наркокартела и полицията как избиха 43 млади учители студенти.

Добре че в затворите в САЩ само пият чай

Има ли някаква информация изтезаваните за какво са осъдени? Ако са извършители на тежки деяния, довели до тежки последици върху потърпевшите, дали не е леко правилно? Изнасилвач и убиец на дете, педофил, който се е гаврил с жертвите си, какво точно наказание заслужава, което да е адекватно на стореното?

Ходили са на митинги и са викали, че Путин е крадец Което си е чиста истина В семейството ако сте педофили си е ваша работа

Сами да влязат в руски затвор заедно със семействата си, всеки от съпрузите да гледа как изнасилват другия с дъска, а след това по живо - по здраво да освободят семейството да пише лъжливи хвалебствени оди за Русия

Така е по затворите в половината свят.

Някой си Гончаренко, вероятно платена укра, чрез западните фондове за "демокрация" пише според наредбите за Дойчовско зеле. извода нема нужда от коментар

Толкова увредени хора , освен и директно убитите, не съм виждал така безнаказано принудително да избиват масово милиарди хора...

Сатанинска работа е и да има м асонски ложи във всеки град, ама не ревете за това.

Злите езици говорят, че това е дълбоко вкоренен садо-мазохизъм в много хора в тази страна, още от създаването й. Казват, че генът им е такъв, защото е наследен от азиатските им господари през вековете, и от въздействие на алкохол и отрови. Ген на хора, изпитващи садистична нужда да измъчват, изнасилват и убиват и биващи абсолютно безскрупулни за деянията си. И на хора безпрекословно подчиняващи се на лидера си, независимо какво прави той с тях и с държавата. И това се виждало от цялата им история – от създаването до сега. За съжаление ние българите не познаваме напълно тяхната истинска същност и тяхната истинска История.

Брутално: Връзвали с кабели възрастни хора в "дома на ужасите" в Драгалевци. Това не се случва в Русия а в държава от ЕС.

Голяма работа станала, почти навсякъде по затворите е така, не само в Русия.

органически не ги понасям руснаците и знам защо… атомна бомба да падне, шампанско ще отворя

То това да беше само в Русия да пуснеш една сълза, а какво чудо по затворите Южна Америка и Африка не мш се говори. В БГ да не е по-различно. Все пак това са затвори, а не хотели. Само в Норвегия знам, че са на хотел, но тия там са тотал щета от липса на слънце, а и са с ниска престъпност, като изключим Брайвик.

Пияните получовеци на путкин с нищо не могат да ме изненадат. Няма лошо, да си правят каквото искат в съветската им кочина, само да си стояха там. Лошото е, че тези изроди ги пускат по целия свят, лятото и по нашето море е пълно с гнусни нагли орки.

Как да те изненадат, като си по-долен от тях.

Това е ежедневие

Какво стана с информациите за давене във вода, лишаване от сън и прочее методи за малтр.... ъъъ събиране на информация от ЦРУ в Гуантанамо? Или те са терористи, за тях може, че закон не ги лови в смисъл такъв дето да ги защитава

а вие ..защо биете негрите ?

Русия Империя на злото я нарече Роналд Рейгън

Там зависи за какао си сьден

В затворите на САЩ е още по-зле. Но НПО и СМИ там не се занимава със сатанизма в американските затвори, които са по целия свят. Загрижени са за сатанизма в руските затвори

Значи негроте са те клецали ;)

Масонски оргии!

Народ за пример. Ама и ние не падаме по-долу.

Руските надзиратели са учили от американските си колеги. Американските само че получиха даже награди, пенсионараха ги набързо и им уредиха живота с пари.

Толерастите веднага взеха да защитават затворниците. Ми така де, трябва като при нас - убиеш някой, изнасилваш няколко жени, боксираш невинни....и после условна. Какви са тея нередни неща, да се изтезават затворници

Ама после - на стадиона се уреждат сметките. По цивилизовано е...

Ватниците получават оргазъм при такива новини от Великая Рус.

"...Връзвали с кабели възрастни хора в 'дома на ужасите' в Драгалевци..." ---------------------------------------------------------------- Прочетете статията от първа страница и тогава коментирайте пропагандните материали на "ДВ-Нюз".

В Драгалевци, уредени да имат старчески дом... тези ако не са мутри та на. А мутрите без изключение в България са създадени от ДС и БКП под вещото насочване от съветски другари. Тъй че има логика да посочваш примера в коментар под статия за руските затвори. За съжаление по цял свят в затворите охранителите са масово психопати

Това е американска пропаганда.

В затворите почти винаги са ставали подобни извращения...там не винаги има контрол или поне някой не иска да има такъв. Но какво са кажем за църквите и манастирите във Франция, Италия, Испания??? А в нашите? Та от край време там се регистрират сексуалнаи престъпления и то от божи служители спрямо ...деца!!!

Ставнението ти е неподходящо с църквите и манастирите. В Русия става въпрос за държавна политика и норма на поведение. Крайно време е Навални да стане президент на Русия и да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС и НАТО. А този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин и прост фатмак като нашия пРезидент Радев да управляват успешно държава!

Разбира се, че е неподходящо. Как може да сравнява извращенията с деца с такива на престъпници. Жив и здрав да е Путин още дълги години и все така успешно да управлява братска Русия.

Какво да кажем за българските полицаи, които пребиха деца по време на протеститите? Тук даже и задържани или уволнени няма. Даже и забележка няма да им направярт. Ето това е разликата между Русия и ЕС.

Какви деца,какви 5 лева?И ти си бил от осиращите площада лумпени.

АЗ НЕ. МОГА ДА СЕ ОТКАЖА ОТ АМЕРИКАНСКОТО ГРАЖДАНСТВО КАТО КИРО ПЕТКО, ПОНЕЖЕ .... ПРАВИХ НЕЩА В ИРАК ОТ КОИТО В МОМЕНТА СЕ СРАМУВАМ .... ....

Е че няма друг начин за справяне с този озверял и оскотял сбор от пияни мужици.

Див народ, дива държава!

Как пък един път не изтече видео от Гуантанамо….

Екатерина е имала Шешковски.Може духът му да е жив.

Нищо не е това в сравнение с празнуване на Нова година на Кьолнската гара.

Тази статия излезе точно на време , за да замаже случващото се в един български старчески дом!!!!

Дай линк.

Всичките извращения в българската народна армия бяха копирани от съветската - бой с колани, полагане, патешко ходене, и още куп “изобретения” на ватенките. Тези непълноценни хора са непоправими и неизлечими.

Убил си, изнасилил си - очаквай същото отношение към теб. Щом не уважат правата на другите, и твоите не трябва да бъдат уважавани.

Правилно! Око за око, зъб за зъб. Това са единствените работещи закони.

..."....Според Прокламацията на фишовете от 1775 г. в Масачузетс, британският крал Джордж II призова „субектите да възприемат всички възможности за преследване, пленяване, убиване и унищожаване на всички гореспоменати индианци“. Британските колонисти получиха плащане за всеки убит от коренните жители на Penobscot - 50 паунда за възрастни мъжки скалпове, 25 за възрастни женски скалпове и 20 за скалпове на момчета и момичета на възраст под 12 години....."...

Това е истинското лице на Русия, жестока, зверска страна, просто такива са руснаците - хора зверове, изпитващи садистична нужда да измъчват, изнасилват и убиват. Убииството на 17хил. пленени полски офицери не е случайно, също и изнасилването на 100хил. германски жени през войната. Такъв им е гена на руските изроди предаден вероятно от Ченгиз хан.

Я си припомни холокоста и после говори за руснаците

Подръж ми бирата, да ти разкажа за ГУЛАГ, братушко

Каквото са вършили немците в Русия 1941-43 гсд, това са получили в отговор 1945год.

No comments... "...ЖЕРТВИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНОЦИДИ Още със създаването си днешна Америка е основана върху труповете на милиони индианци и роби, към жертвите на американските геноциди трябва да се включат и избитите в предизвиканите от САЩ войни tumblrmhfb64vuD41rd745po11280Когато стане дума за масови убийства и геноцидна политика съвременния човек е дотолкова облъчен, че в подсъзнанието му веднага изниква думата „холокост“. Ако приемем, че реално броя на избитите евреи от нацисткия режим са 6 млн. (за което няма категорични доказателства), то жертвите на американските геноциди са в пъти повече. Но преекспонирайки едно научно не доказано твърдение, американците отклоняват вниманието от собствените си престъпления срещу Човечеството, които са в много по-голям мащаб и бруталност. I. Геноцидът извършен над коренното население на Америка Геноцид – „съзнателното и системно изтребване на етническа или национална група“. Официалното му приемане стана от общото събрание на ООН през 1946 година. Забележете, година след Втората Световна. Нима преди това западните нации не бяха отговорни за геноциди в много по-големи и зверски мащаби?! Най-показателното е, че САЩ отказват ратифицират Конвенцията на ООН за геноцид. И това не е чудно. Много аспекти на геноцида са „реализирани“ спрямо коренното население на Северна Америка. Този момент от американската история рядко се преподава в училищата на САЩ и Канада. Причината е ясна: в резултат на „най-дългия холокост“ в историята на човечеството, са избити 95 от общо 114-те милиона местни индианци, живели на територията на днешните САЩ и Канада, пишат световни медии. Според книгата на Д. Стенард „Американският холокост“, издадена през 1992 г. от „Оксфорд юнивърсити прес“ тази цифра е дори повече от 100 милиона. Този „успех“ се дължи на всички извършени зверства, които дефинират думата „геноцид“ – масово изтребление, разселение, десегретиране чрез затваряне в лагери, умишлено заразяване с болести. „Концепцията на Хитлер за концентрационните лагери се дължи до голяма степен на изучаването на английския език и историята на САЩ. Той се е възхищавал на лагерите за бурите в Южна Африка и за индианците в дивия Запад и често пред най-близкото си обкръжение e споделял своето удовлетворение от „ефективността“ на унищожаването на коренните индианци„, пише в книгата си „Адолф Хитлер“ Джон Толанд. ..."....