17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо такава "държава" НЯМА!!!!! Това е сътворение на САЩ, непризнато от повечето страни в ООН!!! Второ мисия на ООН в Кувейт Н Я М А !!!!! Това е поредното изпълнение на САЩ целящо "раждането" на нещото като държавица Косово/мястото кадето се е зародила Сърбия!!!!

1. В Кувейт НЯМА мисия на ООН. Така че косоварите просто са включени в американските сили, разположени в Кувейт. 2. Косово НЕ е член на ООН и не може да участва в мисии на ООН по поддържане на мира. 3. Основанията за присъствието на косоварите в Кувейт са двустранна договореност между САЩ и Косово. Не знам дали изобщо са питали Кувейт. 4. Чудя се, дали и на нас не могат дани спретнат подобно присъствие в някое от съвместните съоръжения (някои ги наричат бази), които имаме със САЩ на българска територия и ако стане - как ли биха реагирали управляващите и народът.

Е сега вече Албанците ще си купят подводница със гребла.. И пляс пляс педалите..

Косово и Албанците са Ислямски ЗМИИ. ТИя са Османците, които останаха в Европа, след Балканската война през 1913 г.. Като убият в ТЪМНОТО, албанец, косовец, турци, хем ВИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България, САЩ и цяла Европа..

Пълни глупости. Те не са религиозни (пък и дори да са, кво). Също така са добре настроени към българите.

Военните на Косово значи. Демек, главорезите от ИДИЛ.

НАТО е най голямата легална престъпна организация кoято служи в интересите на Америка.Използва територията на тези страни каtо плацдарм,задължава ги да купуват само Американско оръжие под предлог " По стандартите на НАТО " продава на цена която тя определя след заплащането на определен аванс чакат с години няма конкуренция, няма избор. Всичко това е " добра сделка" и когато трябва да " накаже някоя страна" тези престъпници под предлог ,че няма " демокрация" започват и включват малките страни като единни , колективни, защитаващи " човешките права и свободи" Кaкъв цинизъм, лицемерие наглост и простащина когато страни най-верни съюзници на Америка- С.Арабия,Катар,Кувейт човешки права ли има когато още отсичат глави?

Путк.. им лелина ! Къде е Краваристан ,къде Косово и къде ..Кувейт ?!

Прибраха под крилото си известни мафиоти. Дир нищо не пише, че 7000 американски парашутисти долетяха баш от САЩ и скочиха над Естония, която на километри от Русия. Как търсят там?!?

Ще кацат на моя.,.като го надърва!.?

Малко си надул бройката. По скоро са 700. "Over 700 US paratroopers participated in a large-scale overnight jump over central Estonia..."

И как армията на Турция, която е в конфликт с Русия по отношение на Сирия, сега пак се противопоставя, но в Косово срещу подкрепяната от Русия позиция на Сърбия? Тази заигравка на големите Русия и САЩ с мегаломанските османски позиции не е на добре.

Турската армия и Турция като дърдава нямат никакви конфликти с руската армия и Русия. Манипулират те, а ти им вярваш.

Взети са "под крилото" им срещу един крупен заем или договорка за бази или какво се сетят - американската бизнес политика е доста гъвкава.

ТЕЖКА МИСИЯ!!! Мироопазваща в Кувейт. Косоварите има търговско предприемаческо собственически нюх и присъствието им в Кувейт ще се отрази добре на икономиката в Косово. Де е Кувейт, де е Афганистан...

Какво ви учудва? Така завършва Рамбо 3 - "This film is dedicated to the brave Mujahideen fighters of Afghanistan."

Добре си беше при Съветския съюз. Студена война.. Война,..война ама СТУДЕНА ! А СЕГААА.. - горещ МИР !?

За горещ КУР бленувам, баба !!

Е, гаа ти балканяшките дебили ! И тия отиват да мрат за интересите на ...Америка?! Ми , амерканчетата да пращат дъщерите и синовете си там !

Гледал съм няколко предавания на сръбска телевизия, емисията "Чирилица". Развива се тезата да се докаже на американците, колко е Сърбия голям и ценен фактор, да се спреятелят. Естество за награда америте трябва да им върнат Косово. Мечтаят си за неоколониална империя включваща Босна, Черна гора, Косово и Северна Македония. Наричат е "србски свеjт" по подобие на "руский мир". Е отговорът на САЩ очевидно е студен душ.

Забравих да да кажа, че за осъществяване на тези цели Сърбия трябва да стане икономически тигър и Белград притегателен център за опеменатия регион. Проруската политика е само шашма за повдигане на акциите им пред американците.

...си ДЕБИЛ! Близките ти да вземат мерки - медицински, социални...!

Дебил съм защото гледам сръбска телевзия? Не изказвам лично мнение, а само шта си причат брачата.

Оти ни ма фанеш, ...та да мъ подкрепиш?

стратегическият партньор на САЩ в Европа - албанската мафия има повече бойци от силите за сигурност на Косово и върши много повече работа за Престъпниците от етсблишмента

Допълното пушечно месо, което ще замени американските джендъри. Затова използват и българските контингенти, освен за чистене на тоалетните и теляци н богоизбраните.

Косово и Албанците са Ислямски ЗМИИ. ТИя са Османците, които останаха в Европа, след Балканската война през 1913 г.. Като убият в ТЪМНОТО, албанец, косовец, турци, хем ВИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България, САЩ и цяла Европа..

пък християните казват "не убивай". Ти явно си мосул-ман или някаква друга секта.

Всички от НАТО и ЕС, в това число и ние ("барабар Петко с мъжете") сме изпратили и поддържаме миротворци и сили за сигурност в Косово ,KFOR и ЕУЛЕКС, за да им осигуряваме мир и сигурност които самите те не могат да си осигурят, а сега техни сили отиват вКувейт! Не само мирише, но направо вони на нарочно забъркана от някого си каша и напрежение в световен мащаб, защото изкуствено създадената "държава" Косово е нож в гърба на други страни и разположените там международни сили са открито заявяване "защита на националната сигурност и националните интереси" на една географски твърде далечна от тях страна!

Че то косово не е ясно дали я има със сигурност те тръгнали други да пазят!Идиоти под крилото на идиоти!

Тези мангали са много удобни за мисии, защо да жертват американски животи като могат да пращат шиптъри. Този в дясно с клюна е много расов екземпляр и как лошо гледа, все едно са го обрязали скоро :)

АЩ взеха под крилото си първата международна мисия на войници от Косово - ново пушечно меса за господарите !!!

Местното население на Косово се радва на своя държава, докато местното население на Крим е под руска окупация и робство.

Местното население не мисли така, украинска пикло...:)))

това абсолютно незаконно създадена държава от САЩ, която даже пет държави членки на ЕС изобщо не го признават и никога няма да признаят: Словакия, Испания, Румъния, Гърция и Кипър!

Събуди ли се вече? Вече няма да бълнуваш.

"Взеха под крилото си"... :)))

Наркуманци ти са сдушват. 2 мафиот ски държави.

е незаконна държава!

Косово може, а Крим не?

Да не уважават джихадисти

Албанците ни дават 60% от Македония. Сърбите и руснаците, кога са ни давали и 1% от Македония? Едните ни смятат за приятели, другите ни смятат за врагове. Обаче анти-албанската пропаганда от години е мощна! Да се чудиш откъде?

Сърби, ще прокарвате пак път до Мусала, за да може германският президент да се разходи из Рила като пра-дядо му!

Създадоха си държава, а сега и терористи ще обучават в името на аллллаха да ни избиват... Гнусни американски варвари !

Сръбските агенти ги очаква една съдба - да висят по уличното осветление!

започнат най-напред с теб...

Не са под "крилото" а под командуването на армията на САЩ(през 1949 година милициите наречени "Национална гвардия" стават войскови подразделения от федералните въоръжени сили на САЩ) 09.03.2021 "Косово за първи път изпрати войници на мироопазваща мисия... Косово изпраща войници по молба на Централното командване на САЩ. Войниците ще бъдат под командването на Националната гвардия на Айова."

А най-голямата на Балкните американска база в Косово, кой ще я пази?

Не на Балканите, а в цяла Европа.

“Войници от Косовските сили за сигурност се присъединиха към части на американската армия в мироопазваща мисия в Кувейт.” Мъ в Кувейт има ли война?

Не, ама щом са закарали косоварите там, значи има тренировъчни лагери за терористи.

До колкото знам в такива мисии могат да участват само въоръжени сили на признати държави. Косово не е международно призната държава. Значи този контингент е просто наемни бандити.

Правилно. Освен това, в Кувейт няма никаква мисия на ООН. В момента се провеждат 12 операции (мисии) по поддържане на мира на ООН. Нито една не е в Кувейт.

Ние сме я признали! Айдеее сърби към Белене! Косово е било българско много преди сърбите да излязат от пещерите и да се нарекат сърби!

Ние сме признали Косово. Но Косово не е член на ООН. Следователно, не може да участва в операции на организацията.

Преди това САЩ са взимали "под крилото си" Ал Кайда, талибаните, чеченски и албански терористи, ИДИЛ, и всякакви други гнусни ислямисти!

Вземай и ти, какво ти пречи?