17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПУТЛЕР ПЪК ЩЕ ИМ ПРАТИ НОВИЧОК И БОЯРИШНИК.

ма нъл индия щеше да се спасява със спутничката бе? ко стана?? и те ли се отказаха като бразилия и венецуела?

Първо: Русия вече изпрати помощ на Индия, докато САЩ ще! Второ: Индия вече започна производството на Спутник.

спутник ще спасява само троловете на руското посолство. индия си има завод на астра зенека и си прави ваксините на място. проблема е, че страната е гигантска и е много трудно да се направи организация.

Хубаво е водещите страни да проявяват хуманност и блеготврителност. Добре е , че първо Русия, а сега и САЩ помагат на индия. Пита се, а обединеното кралство защо не помага, все пас Индия е била тяхна колония, а в известен смисъл и до сега е зависима от тях?

Те им изпращат редовна годишна лепта в сериозен размер. Троловете да вземете да четете поне малко. Така простотиите ви ще минават по-гладко.

Най-вероятно САЩ правят това защото Русия само вчера изпрати 22 тона с подобно оборудване и балони с кислород - нещото което основно липсва на индийските болници. Дирник, защо не писахте за това вчера ?

Защото не е вярно.

А защо не споменеш защо точно рашките изпращат точно сега и те? А? Защото преди няколко дни са изпратили огромно военно оборудване на Пакистан и са си скастрили отношенията с Индия. 75 вентилатора, 200000 маски..... ти прочете ли САЩ колко изпращат руски троле.

Мръсен лъжлив руски трол. Все забравяте, че тук не сме чак толкова тъпи, колкото нормалният ви контингент във Воронеж.

112 то дава отговор. Но това не е номер на спешен телефон а място по свобода на журналистика.

112 ти дава отговор. Но това не е номер на безплатен спешен труднодостижим телефон. Това е място на България по свобода на слевото.

Като медицинско лице не ми е ясно за какво е този зор с индийците. Защо е тази намеса в Божите дела. Тия се множат "като хлебарки" - редно е и в други области да са като тях.

Не ми е ясно само кого лъжеш че си мед.лице