САЩ са изгубили разузнавателен дрон над Триполи

Към момента не се посочва причината за изчезването на апарата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците почнаха да ги ловят като врабци ( това не е първия)

Няма ф-ки, не летят, боингите са паркирани, варела на Мъск няма как да помогне и дроновете се изпозагубиха ... Да им пратим едно две кучета да го намерят тоя дрон.

Да не летят афките?Сигурно и днес азраелски ефки со трепали ислямски терористи съюзници на Путин в Сирия или ъмерикънци са трепали джихадисти в Ирак

Говорим за новите, хубавите, най-най-по дето са Ф-22, Ф-35 не за антиките дето ги чакаме. Та американците ги спряха щото си имат кусури и то не какви да е, а големи. Пък за израелските може да летят щото и пооцапат нещичко няма да е петно на големия брат. Политика човече. Тя по българско не вирее и затуй не ти е ясно и не само на тебе ...

Тия дронове ги карат едни мацки на по 25-26 години от един северен централен щат. Преди това си оставят децата на детска градина късния следобед си прибират децата. С мисията кото станало станало. Все им е тая.

който не си държи дроновете на каишка си ги губи. естествено... :-)))

Cezarbg

Това. Невъзможно!!!!!! Там е демокрация от хилядолетие американците либийците ги приветстват с олово между очите!!!!!!!

и съюзниците им ислямотирористи биват разпадани на съставните им части от американски дронове ,,Предейтор” и по новите и много по ефективни ,,Рийпър” Рл

Американската военна фрегата на платна "Филаделфия" е била потопена от артилерията на триполската крепост още преди 2 века и половина! Е не преди 1000 години, но си е военна победа! После Кадафи ги изгони от Либия и свали два от бомбардиралите го англо-американски военни самолети през 1985г. уж в отговор на атентатът над Локърби.

...фрегата ,,Филаделфия и дрън дрън свалени омерикански самолети... преди двеста години е основана САЩ ,а Американците от средиземноморският флот няколко пъти сваляха либийски мигове след бъркотши с провокации,а накрая избомбиха либийски казарми и на Касафито двореца за което гой си отмъсти с Локърби на невинни хора.

Турските спец сили в Либия свалиха китайски дрон на генерал Хафтер(подкрепян от ОАП ,Египет и Судитска араб.) с лазерно орьжие. Турция подкрепя правителството на Либия признато от ООН.Турските дронове Вайрактар ВТ2 са в подкрепа на Либийското правителство.

Естествено, ние пак сме подкрепили ГРЕШНАТА страна! Халифа Хафтар ликвидира Халифатът в Дерна и халифът и Ал Либи, главорез от Афганистан, Сирия и Ирак, един от ръководителите на ИД! Хавтар смаза джихадистите и обедини 3/4 от територията на Либия! Останала е територия между Завия-Бен Гашир- Тажура ограждащи Триполи! Ще дойде и неговото време, ако има години, защото никак не е млад! Той е единственият, който може да омири тази ТЕРИТОРИЯ и да я направи отново единна държава! Но тогава за възстановяването и ние едва ли ще бъдем канени!

вие сте руски миндили и нямате нищо общо с България

Налифата Хафтер след гибелта на Кадафи беше 5 години в Сащ(както Багдади в затвора контролиран от Сащ) и сега е в Либия. Хафтер сега е срещу правителството на Либия признато от ООН. Новата игра на Сащ в Либия.

tonk11

Аз не разбирам. Нали щатите въдвориха нам демокрацията преди 7-8 години. Що тогава летят над територията на независима демократична държава? И кой по дяволите сваля дронове в една демократична държава? Явно е фалшива новина нова.

коалицията срещу САЩ.изглежда ще стигне глобални размери

Нормално, развитите страни като САЩ губят техника, азиатската средновековна империя СССР губи по двеста крепостни солдати наведнъж. Съдба...

педерастче веднага застана в партер щом усети краварския паднал дрон отзад

А от ненормалните,сё гърчите като чираци из калните еврониви да им бИреш европлода и еврозеленчука.!. ДатеебемУгюбрясалия чиракопитек.!. мбууухахаха

докато изсери гамно като тебе

евронива,европлод,еврозеленчук.........големи комплекси.Май си се пробвал на селскостопанска бригада е Европа да заработиш някое евро,ама бързо са изритали мързеливият ти задник. Поляците шамариха ли те много ? Кажи :)))

Италианския дрон е свален, а САЩ техния са го "загубили" !? Е, а дано го намерят. :))

Дроновете са сравнително уязвима техника,но докато САЩ си признават другите крият загубите си.

другите не позлват дроновете си за плашат гаргите по нефтените полета на чужди държави

Няма как! Нали тези дето са свалили се веднага хвалят и публикуват снимки!

като ф22 и да са го напръскали с водичка и да е ръждясал

Това са фейк новини. Всички знаем, че в Либия демокрацията победи още през 2011...

Американците да се обърнат към руското посолство. Може и да им го върнат

Ах този Путин...

_stankow

Палавник ! :)

Случват се такива работи.

атомни бомби затриха по морета и океан та един дрон няма

"Операциите с американски дронове в Либия са изцяло координирани със съответните правителствени служители..." С международно признатите правителствени служители ли?! :) Докато САЩ-исаните не източат нефта и природния газ на либийците, бая дронове ще изчезнат...

До седмица ще се появи на пазара в Дупница, с пренабити номера.

Kenn1111

Гледат сеира и като видят че тия дето не са им симпатични почнат да бият ги потупат малко с бомби да изравнят пак силите.