САЩ: Разработваме мерки за подкрепа на България след спирането на газовите доставки от Русия

„Колеги работят всеки ден с премиера Петков, за да помогнат на България да обмисли как да се справи с това”, заяви помощник-държавният секретар Карън Донфрид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иии, познайтеее: ше го внасяме с кораби опакован в кенчета с лого КойаКола, хаха. Няма да плащаме скъпо за газа, ама за търговската марка и за транспорта шъ ни скъсат шортите. Хубавата новина е, че ще можем да ползваме дългосрочен заем от ЕС за тая работа и да го изплащат дори правнуците ни.

Съдейки по постовете май е време България да напусне НАТО и ЕС и да затваря границите. Тъкмо ще спрем емиграцията. Най добре със Русия така ще ни е по добре другари :)

Каг върви плащането с рубли? Някой знае ли?

СНИМКАТА! ФАЩ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ГЕРОНТОКРАЦИЯ! СТРАШНО Е ЗА ГЛЕДАНЕ И СЛУШАНЕ! А КАТО ЧУЯ КАК "РАЗРАБОТВАТ ПЛАНОВЕ ДА ПОДПОМОГНАТ БЪЛГАРИЯ", НАПРАВО ПОЧВАМ ДА КОПАЯ ЗЕМЛЯНКА И ДА СЕ ЗАПАСЯВАМ С ПРОВИЗИИ!

Айде взимай Копейкин и марш към Русия.

И как точно ще стане това, след като горивата в САЩ се оскъпяват по-бързо и от нашите? Как ще стане това, след като Байдън още с встъпването с във власт ограничи изкуствено добива на петрол на американска територия и това доведе то този скок в цените? За които обвинява Путин. Как очаквате да се вържем на тези лъжи? Впрочем, от устата на Кирчо нищо друго не излиза освен лъжи.

Продължавайте да ни спасявате от лайната, които серете върху нас- Ние сме ви безкрайно благодарни.

До март месец тази година разчитаха на руският петрол, сега им се налага не само да внасят петрол от другаде, но и газ защото са започнали да смукат от студеният си резерв които ще стегне за близо 9 месеца. Биха могли да добиват всичко това на родна земя ама "защото добивът е лош за климата" решиха да компенсират като от близкият изток да изпомпват повече петрол. Отделно ужким Европа ще бъде снабдявана с американски газ идващ от Южна Корея!? За сведение разстоянието от там до Европа е колкото от Най-близката точка на САщ до най-източната част на Турция. И на тази нация трябва да разчитаме за мерки? По добре да се върнем на руският газ и да го плащаме в рубли както другите нации из Европа правят от колкото да разчитаме на редицата несигурни източници.

...и всички проблеми идват от вас ...

Не ви желаем "помощта "....

ААААА те разработвали още.... пък аз си мислех,че корабите с газта вече пътуват към България!!! КИРЕЕЕ , КИРЕЕЕЕЕЕ!!

Те са ни разработили тъпото правителство сега ни работят народа от отзад.

Нека да видоизменим стария израз: "Не ви искаме ни меда, ни жилото, американци"!

Байден знае как. Нали е пръдльо

В българия до 1954 г. все още са се произвеждали самолети въпреки, че комунистите още 1945 закриват самолетната фабрика в Казанлък. А през 1954 вече окончателно закриват бранша и ни правят тотално зависими с покупки от СССР. Та може да се каже, че комунистите ликвидираха самолетостроенето, а "демократите" ликвидираха авиацията ни и ни направиха пак зависими от други държави.

Първо осъществиха меки да ни поставят в огромни проблеми и сега разработват някакви мерки за подкрепа. До кога ще ги "разработвата" не е ясно.

Докато ни изтребят от решаване.

ЗА НАМАЛЯВАНЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПОД 5 МЛН.ДУШИ СА ГО РАЗРАБОТИЛИ ОЩЕ ПРЕДИ 2000 Г.!!!

Хората в прованса се запасяват със стари гуми, дрехи, пдч-та за да има с какво да се топлят зимата

Щом разработват мерки и теглилки никой не мое да ни спаси.

Да разработите и малко мерки за тъпотията. на Киро и кражбите на Боци и Ахмет ,или са се огъзили вече в правилната посока.

ПЕТЪР ВОЛГИН: Вече знам каква ще е следващата радостна енергийна новина, която възторжено ще ни съобщи Кирил Петков: не само няма да плащаме на американците, те ще ни плащат, за да имат удоволствието да ни доставят втечнен природен газ!

Търсят пушечно месо срещу руснаци и китайци и търсят будали. Кире срам ме от тебе щото си лапнал въдицата и щото гласувах за вас са е.а. Излъгал си надеждите на бая народ.

САЩ ДА НИ ПОМАГАТ В КАКВОТО И ДА БИЛО - само лошо иде от тях навсякъде по света разрушения, убийства, смърт, разбиванена държави и народи. Айде благодарим - нямаме нужда от миризливият ви втечнен газ! Па с кораби, па течен, па после вгъзообразен - айде няма нужда от такава "помощ". Имаме си тръби за бърз истински ЕВТИН сигурен ИЗОБИЛЕН природен руски газ, с който живеем прекрасно от над 50 години! Не ви искаме миризливият ви втечнен газ, чиито добив замърсява световно Планетата! Американски учени го разкриват, забележете! Нали имаме Зелена сделка - там нещо чиста енергия, фото, мотоволтаици, атомна енергия, Подиграват се света, САЩ добиват мръсен миризлив втечнен газ! Ай сиктир бе - ползвайте си го вие там на 10 000 км от България.

Сигурно ще ме спрат!? но не РФ спря газа а ние за да покажем колко сме ЕВРО и САЩкорумпирани за да покажем солидарност с "правилния ред". Сега вече около 40 западни фирми си купуват газ и ни гледат сеира на нас българите. Полша не я мислете те са славянските чифути и правят всичко други да са им виновни.Иначе си вземат газ от РУСКАТА за ГЕРМАНИЯ. Че и друг газопровод си имат ако Германия им спре газа.

God Bless America И нека още веднъж чада мои да благодарим на Всевишния нам Господ Бог, затова че на този свят ги има Съединените американски щати. Иначе скверните юруди на това психично болно и явно побесняло джуже лилиПутин, както също и задкулистните китайци зад гърба му досега щяха да мародерстват не само в Украйна, но из цяла Европа, включително и в България, и щяхме да видим елементарните демократични ценности през крив макарон. Който и да е ако той погазва божиите закони и не се "вслушва" в небесните знаци то той ще гори в преизподните на АДА. Чест и Слава на Съединените американски щати и благопожелания за всички демократични държави в света! Слава на Украйна и на героите на тази велика страна! Слава тебе Господи !!! Амин !!!

Американците ги е страх от страха.

Мислят . Ние мислим че газта вече е на път

САЩ са верни приятели и не изоставят своите.

Пращат им не поискани бомби от въздуха.

ОТГОРЕ СЪС САМОЛЕТИ И РАКЕТИ!

Вижте внимателно снимката на Белия дом. Барикади и камиони пред сградата. Обичан е обитателя. Подкрепя толерантните.

Като САЩ няма друг, тъй могъщ на света. САЩ е нашата упора, гарант за нашата свобода.

Като САЩ няма други, тъй могъщи на света. САЩ е твоята упора, и те шиба във гъза.

май тебе и господаря ти шибат..ха.ха ха

кой плаща по 3'50 за бензин, по 2,50, за хляб по 8-10 лева за олио, за ток, вода, и който има парно нема ти казвам сам си знаеш кюмюрддио смешен. яко клатаноък на РъБъто от запада . ббаахаха

Нацииналният интерес е най важен. Крайноста на Сидеров не успя да спечели народа,но от всички останали единствено Възраждане напират да се спре този натиск от Америка над нас, както и ситуацията с Еврозоната от която ще обеднеем с още 30%. И на сегашният фон на енергиина криза ще е убииствено за нас.

В Евро зоната трябва лева да е стабилен,което не е така в момента.

Спокойно хора.Това е само временна мярка,докато Рушия изуе гащите.После ще има евтина газ и евтини руски проститутки.Имайте няколко месеца търпение.

ббаахаха и тва го дращи чалгопитек с изут потурнак и разпран от ебан пърдак. слугата и чтрака на западна европа цървула гюбрясал.. ббаахаха

Че защо ни са "руски проститутки" като си имаме Украински ?

Никога САЩ не са плащали обяда на друг.Мерките в дълговременен период ще бъдат финансова тежаст за България.Пазарът на газ и петрол ще се нормализира,но ние ще плащаме дълго време на по високи цени и това ще бъде заради вирнатите нослета на тези момченца.Всички се съгласиха да се плаща по руската схема,само ние не.

Поп концерт, кораб с мухлясала царевица и американски вицепрезидент на сборището на озверелите седеруги, седерасти, сороспий и проуркаински фашизоиди.

вероятно мерките са как да преминем на съчки и банани.

Искам ясно да заявя, че администрацията (на президента Джо Байдън) в пълна степен подкрепя България",-отзад.

Никой не казва обсче тази помощ на каква цена е, защото САЩ безплатно на никой не помагат

Газопроводът Балкански поток май ще се приватизира и ще има нов собственик!

А защо Киро тъпиро каза че не може да преговаря с Русия за газа понеже сме били малка държава и затова ЕС щял да преговаря вместо нас, а със САЩ може да преговаря? Защо и със САЩ за газа не преговаря ЕС вместо него, а ходи лично?

такива въпроси трябва да задават журналистите, но не ги задават

въпрос за 100 млрр долара, който журналист го зададе е за Пулицър!

Американците са подготвили нов доилен апарат. В ролята на кравата - българският народ. Но най-гнусното е, че ще го държат психо-десните измекяри... напълно безплатно.

Българските колониални марионетки са толкова жалки, че ти иде с един туц в гъза да ги изкараш на резервните скамейки. Някакъв помощник на помощника на намкво си потъпал Кире по гърбо, и тоя шут се пъчи като щурав, докато цените въртят като таксиметров брояч нагоре?!

Пази боже тия да ти помагат.

С какво помагат САЩ на обикновеният украинец? Скалво ще помогнат на обикновеният българин? Сащ помагат или по скоро изнудват своите агенти да изпълняват действия с които защитават действията на САЩ. .Мао е казал" Дори половината свят да загине в ядрена война , другара част ще бъдат комунисти". Явно САЩ са водени от подобен принцип. Дори Европа да бъде унищожена, важното е целите на САЩ да са постигнати.

Само накрая да не стигнем до хала на Украйна, защото цялата мръсотия там САЩ я забъркаха!

БРАВО НА .... VЪZРАЖДАНЕ :)

"да помогнат на България да обмисли как да се справи с това" - затова са срещите с подсъветниците по въпроса, ако договорите са като за самолетите, абсолютна неясно бъдеще

СЛАВА УКРАИНЕ

КОКАИНЕ;)

СЛАВА НА АМЕРИКА

Ха ха ха... Защо Америка да ви търси изход бре. Около вас е пълно с газ вие ходите зад океана. Махайте Простото защото ще ви набута и Еврото и сте дотам. Ние си караме с Форинти и Руски Газ и АЕЦ и не се олакваме

За да отслабят Прусия, а не че ни мислят доброто

Русия

Ще ни подкрепят,както подкрепиха Украйна.Това са хора за които няма значение,че хиляди ще умрат,а милиони ще мизерстват.Важното е да вървят печалбите

Ей к-рчовчи и кок-урчовци, дайте цени (преди и сега), за да сравним, ама що ли питам, няколко стотин % в ++ не ни мърдат.

Яж боб и конкурирай цената.