САЩ призоваха Китай да престане да "подкопава суверенитета" на съседите си

Упрекват Китай, че е милитаризирал няколко островчета в Южнокитайско море, също така, че Хуавей може да бъде използвано от китайското разузнаване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Spring cleaning work is a good case to do a huge mass of work on tidying up urban areas, on the street, at home. Roads, courtyards, gardens, squares and urban square not only clear from the dirt that formed during the winter Today cleaning with the onset of spring is an opportunity do a huge mass of work on tidying up urban areas, rooms and also in my apartment. Roads, courtyards, parks, squares and other urban areas not only clean up after last winter, take out the garbage, but also prepare for the seasonal period. For this purpose it is necessary to restore damaged bardyurfs and pavements fix broken small architectural forms sculptures, flowerpots,artificial reservoirs,benches, fences, and so on, refresh fences, painting and other. Our company does spring cleaning cottages not only in urban areas , we can put in order your own house square, apartment, tanhaus. Trained specialists production company Forest Hills can hold spring cleaning cottages. Our company does spring cleaning plot in the district, but with pleasure we will help tidy up . Our competent specialists the Flatiron District spend spring cleaning plot. Our General Partnership cleaning holding Dongan Hills KARYN, is engaged spring garden cleaning in Flushing under the direction of KATHY. Better housekeeping Midwood : spring cleaning New York

Най-милитаризираната държава крещи - стоп ! Има опасност да се защитите от моите агресии ;)

Уж си чел на български, пък не си разбрал. Трудно, нали? Четене с разбиране

Само се чете как се заканват и заплашват САЩ КИТАЙ РУСИЯ и всевъзможни военни сили....... а никой не се замисля че само живота да го създаваш и запазваш е нещо уникално..... Войната и насилието е като допинг на Злото....

Това за Хуавей може да е вярно .......но кокво до кожем за Майкрософт , Google други сайтове???

Те са чисти :)) и Фейса е чист, само малко не :))

Ми те според янките са единствените, дето могат да бъдат използвани за шпиониране, защото са под пълен контрол и ръководство на САЩ! На други това "демократите" не искат да позволят! Само ТЕ!

Дреме им на китайците какво бръщолевят надрусаните кравари.Ами ако не дай-си боже пиоскат САЩ да им върнат заемите що ще сторят бре?Та и цялата държава да продадат на Китай, пак няма да се издължат.

Ама много сте интересен - САЩ са в изключително изгодната позиция да дължат на цял свят пари, които те печат. И ако Китай поиска да му се върнат заемите, които са около 2 Трилиона САЩ просто ще им напечатат колкото трябва. Ама какво ли ще стане с износа на Китай за САЩ, който е 500 Милиарда на година ???

Като им го обясняваш и все едно че ще те разберат... Освен това надали щатите дъкжат нещо на Китай. Това за което говориш за валутните резерви на Китай... Които имат смисъл само ако долара е силен. Изобщи жмичките са в ръцете на янките: винаги е било и винагим ще бъде. А ние нека чакаме гибелта на капитализма, както са го чакали дядовците ни...

Не е така приятел! С дълг се купуват ефективни икономически предприятия, фирми, корпорации, банки, земи и т.н.Всичко се котира на борсата! И в моментът цели браншове са китайски, макар да са официално американски! Например половината от автомобилната индустрия в САЩ е китайска! Държавните ценни книжа са си ефективна валута!

Присмял се хърбел на щърбел

.....от САЩ. В Лаос, Камбоджа и Виетнам. И тия ще ме учат да не си бъркам в носът! - казал Иванчо, гледайки през ключалката какво правят майка му и баща му в спалнята.

Лудите крави зорлем си търсят белята да им се изредят руската Баба Меца и китайския Дракон ! Па може и аз да топна бг-чушката !

Простотията си е простотия независимо от субекта. Заместете в твърденията държавата със САЩ и вижте какво се получава.

Не знам доколко са прави тук САЩ. Но същото може да се каже за тях. Кога ще се изтеглят от Гуантанамо Бей? За когото някога са плащали наем на Куба. Хаваите и местното население на Аляска също са искали независимост пред ООН.

САЩ продължават да навиват болта плизо до скъсване . Сякаш не са наясно ,че голяма криза в Китай е нищо за свикналите на трудности Китайци .. ..НО голяма Криза в САЩ ,спокойно ще Разбие,Разглоби САЩ и ще предизвика Масова емиграция от САЩ Финансова Война между Китай и САЩ ще доведе до превръщане на Долара в .Хартия без никаква Стойност,до Краят на САЩ ...а Китай държат Ключа решават дали ще живее Доларът или не .

Тръмпи постъпва глупаво. Обтегна отношенията с Русия, дърли се на Иран, а сега и Китай...И ние ПАК сме от грешната страна :(.

презокеанските наследници на убийци и престъпници се обадиха с мнение....

5000 години. "САЩ призоваха днес Китай да престане да "подкопава суверенитета" на съседите си...."

То лъжеца вика "дръжте лъжеца", още като излезе Windows 10 самите американци казваха - система за следене, която може да работи дори като операционна система.

САЩ неуморно укрепват сувернитета на Мексико и Венецуела, както и на останалите латинодържави!

"Нито една страна не може и не трябва да доминира в Индийско-Тихоокеанския регион", подчерта Шанахан. много ясно най вече па Говедария

чудя се аз чудя се....дали си го премести чичката Си или не? ей туй е големият въпрос а не кво казал Доньо

Американските лешояди са ултра нагли. Най-големият агресор и нарушител на суверенитети в света са именно Америка... както и най-безмилостното е тяхното разузнаване, то подслушва, шпионира и лее кръв по целия свят...

Намери се кой да призове.....

Ще си намерят янките майстора,ако продължават да се обаждат

То и България сега взе да купува американски газ от другия край на света, който сигурно е в пъти по-скъп за нашата държава от азерския, руския и всякакви други газове, които са близко до нас. Но нали сме послушковци и САЩ трябва да печели от нас, естесвено без да се бърка и без да ни притиска ;) Вервайте им!

Изгонените мръсници и крадли ще станат търговски представители

Щото САЩ не подкопават суверенитета на десетки държави по целият свят, в това число и сувернитета на България. Придажбите на Хуауей нанасят вреди за милиарди на Епъл и на американската икономика, но пък носят милиарди на китайската икономика - кофти за Тръм и околните му. Никой вече не вярва на американската пропаганда!

Телефоните са най-малкото което правят Хуауей, те са като странично производство, силата им е другаде.

Kenn1111

Незнаех че САЩ граничат с Китай но като ги слуша човек има усещането че няма населено място по земното кълбо което да не гараничи със САЩ.

Китай призоваха САЩ да прекратят незаконното военно присъствие в Ирак, Афганистан и Сирия, тъй като то дестабилизира района и продължава военното противостояние. Също така Китай призова САЩ, да изтеглят военно-морските съединения от Ормузкия пролив и Персийския залив, тъй като те всяват допълнително напрежение в района. Също така им бе предложено да спрат незабавно с финансирането и вмешателството във вътрешните работи на Венецуела, Либия и Украйна.

Начи, престанете да подкопавате суверенитета на съседите, обаче вземете да повлияете на Северна Корея! Северна Корея да не би да е спряла да е съседна на Китай страна? Или "повлияването" не е подкопаване на суверенитета? А Хуавей - ама как така ще развивате 5G без да сте осигурили превъзходството на Епъл бе?! Кво си въобразявате вие, бе!? Ммммммммммм?! Как смеете да предлагате на пазара изделия, които са сравними по качество, че даже са и по-евтини от нашите?! Опасно е - щото шефът на една от фирмите е бивш военен! И не смейте даже да споменавате, че в УС на нашите корпорации пълно с пенсионирани генерали! Те не са близки до вашето правителство, а до нашето - следователно всичко си е ОК! А виж, тоя от Хуавй може да е близък до вашето правителство, което е огромен проблем!

Някой трябва да защити сравнително малките държави - съседи на Китай, от неговата агресивна политика в района, и САЩ го правят. Че кой друг?

- а обуръдването на САЩ не може да се използва за подслушване.... - и да го кажеме по друг начин: може би оборудването на Хуавей ще пречи на подслушването...

И това го казват лудите говеда, които свалят законно избрани правителства, и за последните 20 години водиха десетки войни по света?! Бахти смешниците са тия луди говеда!

САЩ се държат нормално и предвидимо, намирайки се още в миналото хилядолетие.

А ние сме сигурно в каменната ера тогава.

Този призив на САЩ ме кара да мисля,че те вероятно вече не могат да подкопават суверенитета на другите страни -особено в Латинска Америка!?Или поне не както досега !И Китай се оказва най-голямата пречка!Другата вероятност е че американската мечта е загубила много от своята привлекателност,даже някои вече казват -да ти пик..я. на мечтата! А може би тук наблюдаваме явление,което е обяснено с една максима на Сионските мъдреци-ако планината не отиде при Мохамед,значи Моше е дал повече! Струва ми се това е най-опасното за САЩ -те дават предимно едни зелени книжки,с които досега се купуваше всичко,дори и човешката съвест! Но сега и тези книжки загубиха популярност-при 22 трлн.държавен дълг на САЩ те даже са опасни!А от китайците може да си купиш евтино всичко /даже фасул от Смилян /!

Тия така и не проумяха че не са това за което се мислят......Незнам толкова ли са затъпели американците след такова смесване на всякакви раси че не виждат реалността и се остават да продължават да ги заблуждават колко са ''велики''?????

Чета мнения от сорта ако САЩ бъдат унищожени светът ще стане по-добро място за живеене ... не съм сигурен! В природата си има неумолими закони - една празнина се запълва по един или друг начин - пример - САЩ направиха на сол близкия изток заради една богоизбрана държава и ... създадоха ИДИЛ ... кое е по-добре - диктатурите или ИДИЛ? Има ли външна интервенция винаги има и промени - и винаги, ама ВИНАГИ, когато САЩ са намесени има избити и избягали, както разрушения и мизерия. Но какво би се случило ако ги няма? Кой ще заеме мястото им - Европа? Ние не можем собствените си проблеми да оправим, камоли на другите. Ами Китай - историята е показала, те те гледат много по напред и биха се съсредоточили в собствения си просперитет и сфера на влияние. Историята е показала и още едно нещо - момента на просперитет е при паритет между няколко блока от държави - както беше по времето на студената война. Всеки си знаеше мястото. САЩ нарушиха статуквото и сега волю-неволю ще им бъдат подрязвани крилцата. Империята им няма да я бъде - то се е видяло ... с толкова дълг и само с тенекии не става ... всички имат тенекии, всички големи имат бомби и за това изхода е предопределен - САЩ - зона на влияние америките - Азия и Африка ще са изцяло китайски, губещ ще е Русия ... като половината Сибир вече е в китайски ръце. Ес ... ние да му мислим!

Доста смислен коментар. За съжаление влиянието на ЕС в света непрекъснато спада, но пък с разширяването му на изток през последните 15 години вътрешният пазар на общността се увеличи. Основният проблем е в икономическото неравенство на държавите в ЕС. Някакси се получава, че уж по-богатите държави помагат на по-бедните, а те продължават да стоят по-бедни с десетилетия. И тук не става въпрос само за Източна Европа. Гърция, Португалия, дори една Испания са все още с по-нисък стандарт на живот от Германия, Франция, Австрия, Холандия. Ако ЕС успее да се интегрира и сплоти така, както САЩ са го направли при тях, няма да е чак такъв проблем намаленото му влияние в света. За съжаление неадекватната политика на ЕС по проблема с бежанците създаде нови проблеми пред ускоряването на европейската интеграция и се появиха нови линии на разделение между държавите в ЕС, вместо да се заличат старите разделения.

Учете китайски!

Какъв е проблема става дума за острови в Южнокитайско море не в юноамериканско

Американците изперкват. Нима не им е ясно че залязват? Китай без да демонстрира им бърка в мозъка, но кой да го проумее. Китай е новия №1 в света, само янките не го проумяват и естествено беснеят, но то е за тяхна сметка, времето на САЩ като хегемон изтича но кой да го проумее, че светът не е това което беше след Втората световна. ЕС и той ще проумее, че САЩ вече са бита карта. Крайно време е ЕС да изрита САЩ в слабините и да каже, до тука беше, стойте си в америката и не ни се бъркайте. САЩ нямат вече капацитета на първия, светът се разви толкова бързо, че ги измества от най-великата икономика и им показва, че всяко нещо има край .

Yankee, GO HOME !

САЩ 300 милиона ,Германия 82 милиона Китаи 1,5 МИЛИАРДА население и някои е тръгнал да им казва как да живеят и какви са им правата????Смехурковци!!!

Нещастни американски хвалипръцковци, военно превъздоство имали в района. В жалък Кувейт им трябваха три месеца и 500 хилядна армия само за да изтласкат 50 хиляди иракчани от там, какво остава за милиарден Китай с 10 милионна армия.

Айде посмали, манго! Къде видя 3 месеца? Операця Пустинна буря започва на 28.02.1991 г. За 4 дни столицата на Кувейт е прочистена от иракски войски, а на 100-я час от началото на войната вече има обявено примирие. Победената иракска армия се изтегля и подпалва при изтеглянето си над 700 петролни кладенци в Кувейт. Всичкото това като "благодарност" може би, че Кувейт е финансирал Ирак с 14 млрда USD във войната им срещу Иран. Мирният договор е подписан на 06.04.1991 г. Та къде са тука 3-те месеца, които си цитирал? Как успя 4 дни да ги раздуеш до 3 месеца? Не че съм фен на САЩ, но лъжите на никого не са помогнали, особено, когато лесно могат да се проверят фактите в интернет.

Ем и така не е :) Цялата война е повече от 6 месеца - 5 и половина месеца преди Пустинна Буря се точи Пустинен Щит, което време е използвано основно да се струпат военни сили в района. Самата Пустинна Буря е 42 дни, като повечето време са бомбардировки. И последните 4 дни е сухопътната операция, за която говориш, за доочистване. И не започва, а завършва на 28ми февруари. И войната си има причини - Кувейт започва да точи петрол от най-голямото иракско поле с диагонални сондажи през границата. Освен това, за разлика от Ирак, произвежда много над ОПЕК квотата си и сваля цената на петрола до 10$ на барел, с което вкарва Ирак във фалит.

а пък, в скорошна статия в дир-а, пише, че САЩ искат Великобритания да излезе от ЕС ....?

Китай, нито Русия, нито двете заедно имат капацитета да противостоят на САЩ и европейския съюз. По никакъв начин, нито икономически, нито военно. Русия разбира това много добре и затова отделя копейки да плаща на пет нещастни трола, такива като КГБ, ака, вежливия и няколко други гниди да цапат интернет пространството. Напразно. На последните избори се видя, че за Русия са само седемдесет годишните.

не си разбрал: не става дума за подкопаване на "суверинитета" на страните в югоизточна Азия, а за намаляване силата на световната хегемония на САЩ.

Да я намалят

Дано да НЕ се налага да се разбере кой на кого, и с какво и колко може да се противопостави - И икономически и военно !!! На хора с ГЛАДКИ мозъци като теб обаче , на които и компютърана който си седнал да изказваш мнение, и чиниите в които ядеш може би са китайски , да НЕ говорим и за всичко останало , някой трябва да им обясни , че нищо не им е ясно , и затова е по-добре да си мълчат !!!!

хаха ти си по промит мозък и от самите кравари ве, САЩ не само, че не могат фа спечелят каквато и да е по-сериозна война, срещу която и да е по сериозна армия, да не говорим за Русия или Китай, и причините са много прости, 1 - САЩ нямат пари за дълга война и ще фалират, 2 - американската "армия" е съставена предимно от 20 годишни пикльовци, имигранти които са отишли в армията само за да получат виза и разни престъпници които е трябвало фа избират между затвор и армия, и цялата тая сбирщина няма изобщо морал или кауза да воюва, при първата избухнала бомба половината "войници" ще се разбягат като пилци :)))

Ами никой нормален не се стреми да пада ниво по долу от възможностите си.....,така че нито на Русия нито на Китай им прави впечатления фантасмагориите на тръмпчо и еврогейския..

Китай да престанат с окупацията на Тибет и тогава да отправят съвети към Щатите как да се справят с нашествието на латиносите

окупацията на Тибет? хахах ей откъде ви намират такива гении

Ако САЩ бъдат унищожени мисля че света ще бъде много по-добро място за живот. САЩ са просто едни празити..

О, празит, кога излезе на повърхността?

Китай ако ,,подкопава суверенитета на съседите си" то САЩ и подчиненото му НАТО действа с агресии ,икономически блокади и войни срещу страни от други континенти.Например нападението на САЩ над СФРЮ,Ирак,Афганистан,Либия ,Сирия ,а сега агресивната и военна и икономическа намеса над Венецуела ,а в миналото нападението над Куба , окупирането на Гренада и войната във Виетнам безславно загубена от САЩ.

Cezarbg

ГОЛЕМИ яйца !!! Си ДЗИ ПИН си го премести!

"САЩ призоваха днес Китай да престане да "подкопава суверенитета" ".. а ний с ЕФ-ките ко шъ прайм?

Китай още не е произвел оборудването за нашите Ф-16. :)

хахахахахахха намерил кой да се обади ! пфу !

Дават ли си сметка краварите, че китайците ако се съберат и пръднат едновременно, жертвите в Кравария ще са повече от жертвите в Хирошима и Нагазаки, взети заедно?

Такива шеги бяха много актуални в детската градина.

Ще замирише на печено кравешко из моретата където обора си пъха носа,и ще се приберът завинаги в индианските територии

Най-добре във Вечните ловни полета!

Ами ти какво правиш в славянските територии? Нали от Азия си дошъл тук и си заграбил тази земя? Или си забравил историята?

пиниз хан твойта баба и някои други може и от Индия да са дошли, но моята не е мърдала оттук?

Плюсовете сигурно са заради забележителния ти правопис.

Българин, който не знае дори правописа, седнал да дава оценка на други нации - това сме ние.

"Когато една страна дава обещание и не го спазва, трябва да сме недоверчиви. Когато същата тази срана не дава никакво обещание, вече наистина трябва да храним недоверие към нея", допълни Шанахан Как ясно и кратко е охарактеризирал краварите този кравар!

Краварите колкото по-бързо се приберат в Горно Мексико, толкова по-добре за тях. И за нас разбира се.

Войните на корпорациите идат .... Никаква свобода не носят хамериканските сребролюбци, проблем им е че някой друг прибира парите а не те.