САЩ преценява индивидуално визите на 24 руски дипломати

Тези, които не бъдат одобрени, трябва да напуснат страната до 3 септември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

време е всички с руски паспорти да ги пратим обратно в руската кочина. ЕС и САЩ да не са социален дом за тези монголоидни боклуци. терористи , руски курви и пиерасти

Не ми е ясно руснаците и китайците кво се занимават с тая детска градина

И какво, да страдаме за нея ли? Айде нема нужда

ДЕПМ

ама вий да не искате да кажете, че Байдън се здрависва (в Швейцария) с такива, дето мисли за убийци ???? Не думай !!

Че си обикновена диария Смешно ли ти е

Соросганта скоро ще вие на умряло, като започат преследванията им за престъпления срущу човечеството!!

Степенувал си се до крайност, момче, трябва ти лудница, и то добра

За сведение на англо-френците Русия е незаобиколима и всеки агресор си е намирал майстора там! А азиатският „сатрап“, известен още като „жужето“ ПУТИН казал на БайДън: Не само Кримския, но и Колския, Ямалския и Камчатския полуострови са наши! И литий си имаме за литиево-йонните батерии, и итртий си имаме за оптичните влакна и уран си имаме за работата на АЕЦовете ни и берилий си имаме за превенция на ядрените ни централи и диаманти за оптични лазери и бензинец ни дал Господ (за да не зависим от харабите) и много сосновиий лес, от който да правим бумага за фейк доларите на Америка и цял Байкал за водка „Пьотр Первий“ и самогон си имаме и сельодка – тоже и огруцъй и картошки и бабки тоже есть!!!!

А на Българите не ги преценяват , чакаш като поп за визи ? Обещаха без визи Българите в САЩ и вече 20 години чакаме ! Поне да бяха наказали с Закона Магнитски Лицето Методиев Борисов , краде та се скъса Чекмедже с пачки евра и кюлчета злато и не е виновен ! Ако някой Българин збърка или нещо нелицеприятно не каже край не му дават виза , а този има Милиарди незаконни и не е в нарушение ?