САЩ прехвърлиха в Европа голяма партида боеприпаси

Доставката ще обезпечи концепцията на НАТО „Четири по 30“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да се правят нови и да има работа за производителите,ние обаче отново си пъхаме скъсания задник ,за да го отнесем отново както през първата и втората световни войни,аман от бледлизци ,избирани от нас да ни затрият

“Основният проблем за американската армия не е Северна Корея, Китай или Русия, а нежеланието да се използва дипломация вместо самолетоносачите и разполагане на военни сили по света. Вашингтон има нужда от мъдри лидери, които разбират, че армията е само един от многото инструменти, които трябва да се използват внимателно и умерено”. Това казва Даниел Дейвис, запасен полковник от американската армия в статия поместена в "The National Interest" през м. август 2018 г. . Полк Дейвис изброява военните операции от последните години: в Афганистан, Ирак, Либия - които според него дадоха обратен резултат на очакваното. Регионите, където американската армия "постави нещата в ред", се потопиха в хаос и заплахата за световната сигурност и стабилност, произтичаща от тях, се увеличи многократно. “САЩ все повече използват заплахата от военна сила за подчиняване на Иран и Северна Корея. След 2001 г. всяка администрация използва (или разширява) обхвата на ученията в Европа и Азия, за да противодейства съответно на Русия и Китай. Това ли е в интерес на националната сигурност на САЩ? Ако в резултат на това терористичната заплаха намаля, отношенията с Русия и Китай станаха по-стабилни и американските въоръжени сили станаха по-силни - можем да кажем, че цената си струва. Но вместо това Америка получи обратният резултат . САЩ трябва да направят промени в стратегията си. Първо, трябва да се признае, че военната сила не може да разреши политически, етнически или религиозни проблеми. Второ, Вашингтон трябва да разбере, че Америка не може да разреши всички проблеми в света и не трябва да се опитва. Основната цел на правителството е да се запази безопасността на американците , да се защитят американските граници от атака и да се осигури просперитетът на нацията. Силната армия е важен компонент за постигането на тези цели, но не и единствената. Истинското световно лидерство се обуславя от устойчивото дипломатическо и икономическо взаимодействие", счита полковник Дейвис.

Има желязна логика в казаното от полковника! НО!!!!! Когато раковото заболяване започне да мистазира не помагат, молитви, знахари, билки и шамански заклинания а трябва хирург. Слава на бога че на земята има САЩ за да възпира попълзновенията на империята на злото, които са по опасни от раковите метастази. Даже мисля че закъсняват с терапията именно защото разчитаха на описаните методи!

но на всички е ясно какъв "багаж" имаш в това, що носиш над раменете си. Вместо това ще ти задам въпрос7 ВЯРВАШ ЛИ СИ НА ТОВА, КОЕТО ПИШЕШ И ВЯРВАШ ЛИ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕШ НЕЗАСЕГНАТ при евентуален краен не мирен развой на събитията дори в регионален, а не само в световен мащаб?!

Тезата на руската пропаганда в България да не вземаме мерки в своя защита защото ще станем мишени на руската армия е дълбоко погрешна ! Ние трябва да вземем всички мерки за да защитим територията и Народа си !

Аве англо-американски патриции! Ние плебеите от Стария континент ви поздравяваме и сме готови да умрем за вас! За трети път искате да превърнете Европа в Колизеум. въстанете роби! Ингло-американската сволач иска да затрие света! Обидени майки, протестирате против нагли политици, а невиждате, че се готви покушение не само против болните ви деца, а покушение срещу цялото цовечиство. Аве цезар! Малко хлаб и много зрелище за наша сметка!

Слава на НАТО. Добре че България е част от НАТО та повече руска окупация няма да има. Няма да бомбандират Варна,Балчик,Горна Оряховица и др. руските бомби .

Сами си правите страховата психоза и позволявате страните и народите ви да станат изкупителна жертва на американските интереси! На место американската територия и американският народ да са първите истински и единствени потърпевши от неразумната политика за световно господство и противопоставяне, на всяка цена, вие доброволно превръщате държавите и народите си в мишени на ответния огън на руснаците!

а защо американците и американската територия да не са първите заплашени?

Глупав въпрос.

ами какво да се оставим да ни завладяват зелени човечеета ли?

Вкараха 1 милион религиозни фанатици от Африка и Азия.Сега ще ги въоръжават.А еврогейците ще ръкопляскате.Жалка история.

крепостни, нали ваш е ония девиз : ако искаш мир, готви се за война?? или : трудно в учението, лесно в боя? еее, ко стана бе, забравихте ли ги?

СПОРЕД ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ВАНГА, ОТ ЕВРОПА ЩЕ ОСТАНЕ САМО ПЕПЕЛ.

а селена какво казва, или маг деси?? що не се спасяваш в россия, а живееш тук в непрекъснат страх??

че Русия няма да нападне цивилизована и мирна Европа така, както окупира Приднестровието, нападна Грузия, окупира и анексира Крим и воюва в Източна Украйна. Ватниците разбират само от сила.

За да си спокоен, изяж си вратовръзката, залята с шоколад.

Свали потури за да назоваваш други, които за теб са недосегаеми. Да обясняваш на потурняк как наистина стоят нещата - няма смисъл. Затова отговарям кратко: Русия ще стои там, където трябва и където реши. Щеш не щеш и теб никой не пита. Точка. Да лаеш колкото си искаш.

чите ли друзья? какъв ви е проблемът, нали на краварите оръжията са скапани, а вие имате толкова бързи ракети, че дори изпреварват сами себе си, даже и такива с ядрен двигател. Па да не говорим и за ония, секретните, дето са толкова тайни, че даже сами не знаят за себе си. Що се притеснявате?

Щото си прост бе, затова. Защото слагането на повече простотии в Европа означава насочване на повече простотии към Европа, ей затова. Не означава повече ракети насочени към САЩ, ама дървената ти тиква къде да го схване ... Нали уж рашките били миндили и скапаняци, що постоянно се експандира и увеличава военното присъствие на САЩ? Колко по-окупирани да станем? Нали ватниците били пияни, самолетите им падали, ракетите им картонени, танковете от консервени кутии, а лодките им по-зле и от индианско кану? Защо така бе Миме? Кой увеличава постоянно? Ми НАТО ... Русия си е на собствена територия, САЩ разтоварват в чужди страни обаче, то така хубаво, нали не е в техния двор. Превантивен удар, а? Много отбранително, нали? Нали САЩ все се защитавали ... с над 500 официално обявени бази през 2015 ... днес сигурно са над 700 ... Верно голямо защитаване пада ...

заради истината се притеснявате - „Нали ватниците били пияни, самолетите им падали, ракетите им картонени, танковете от консервени кутии, а лодките им по-зле и от индианско кану?“ Добре си го описал.

Сто контейнера за ХЕЛОУИН и вдигаме ШУМ Па може да са за Женският Контингент на НАТО ОТАН

Заплаха Възпиране Превантивен Удар все думи от ОТБРАНИТЕЛЕН характерЪ

Народа е доволен от президента Първанов дето подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападни както нападна Украйна

Сигурен ли си, че Русия иска да ни нападне? За какво сме им на руснаците ние, които се обръщаме като ветропоказател насам-натам, понеже нямаме национална доктрина и не знаем кой искаме да ни е съюзник? Много се писа по въпроса, но нека повторя - за Крим руснаците са пролели толкова кръв, че никога няма да го подарят на НАТО, каквито бяха плановете на Запада. В Украйна самите украински граждани от руски произход не искат да останат в рамките на тази държава, а руснаците естествено ги подкрепят. Чувствата им към тях са подобни на нашите към македонците, с тази разлика, че украинските руснаци не се отмятат от произхода си. Надявам се вече да си разбрал и да не пишеш нелепи твърдения.

пределно ясно знаем, кой искаме да ни е същзник- ЕС и НАТО.

Аха, толкова са благодарни, че направо се изселиха над 2 милиона ... Същото и с Украйна става ... Страшна благодарност, голяма радост за ЕС и НАТО ... Отделно НАТО няма да си мръдне и пръста ако у нас влязат войски на тези, които никога не са спирали да имат апетит към нашите земи. Справка - Кипър ... Генералчето си каза - да се оправят, то е вътрешно ...

Тъпако, Кипър не е в НАТО. Дори не е бил в ЕС, където е от 2004г. и то двете части на Кипър съвкупно са член на ЕС. Та тия путлерастки лъжи нали знаеш къде да си ги навреш?

От БЛАГОДАРНОСТъ ЕМИГРИРАХА

социализъм нямаше как. Даже до граничните градове се ходеше с открит лист, издаван от милицията.

Интересно ми е кой и защо плаща за това - "разширяване на американското присъствие в Европа".... Както ми е интересно, ако реши Европа войските на САЩ да се изнесат... ще ли се случи това без ексцесии....

да не е луда Европа да поиска това?

Европа и не може да го иска, понеже е окупирана. Само безмозъчните идиоти още не са го разбрали. Бивши немски политици още преди 10+ години си казаха, че ЕС няма външна политика, а изпълнява тази на САЩ. Разбирай го както искаш - като нямаш армия, ще храниш чужда ... Както виждаш, със САЩ не може да се преговаря за нищо, нито търговия, нито нищо... Правите каквото кажем, или се махаме от договора. ЕС се ръководи от избрани от никого боклуци така или иначе, те клякат винаги.

това не е разширяване, а окупация

хубаво е да има повече оръжия на НАТО. Вече путеф няма да си помисли дори за агресия спрямо ЕС. Толкова е очевидно надмощието.

си цъкаш плюсове?

имаш плюс от мен.. заслужаваш го. А и нали ви плащат по една рубла на коментар.

надмощието ..!!буахахахаххаха какво надмощие може да имат една групичка от хартиени тигри в ЕС начело с банановеят слон ФАЩ, който го играе като пиян комарджгия за последно залагане на празно.

Верно си много прост ... Нали ще те изпука за броени часове, тея 4 по 30, дето за 30 дни можело да се мобилизират какво ще те огреят, като ще са изравнени със земята? Ти да не мислиш, че при конфликт с Русия, рашките ще тръгнат пеша след танковете? В кой век живееш?

вече няма никаква заплаха путеф да си помисли дори за референдуми, зелени човечета и окупации на НАТО държави в ЕС. Радост за всички.

никакви зелени човецета не му трябва на спуканият катун ЕС и без тях той е като пиян одрусан,изнасилени изоставен цирк.

Лошоооо. Не е на добре тази работа. Не знае утре срещу кого ще бъдат използвани тези оръжия и боеприпаси.

боеприпасите и снаряжението ще .. осигурят разширяване на американското присъствие в Европа.

"ОКУПАЦИЯ".

Време е да си вдигаш чукалата от лошата НАТО-вска България.

Защо пишеш от чужбина бе ? Това е български сайт. Там нямате ли си тоалетна?

и за България мога да пиша откъдето си искам. А рускинята нека не злоупотребява с гостоприемството ни и да не дава акъл там където не са и го искали.

Какъв българин си ти бе боклук ? Кой знае от колко време не си стъпвал тук. Ама ти плащат там да се изхождаш из нашите сайтове. Ае марш в кочината си!

ЗНАЕМ ГИ ТЕЗИ НОМЕРА."рускиньо"

Потурняк да затвориш човката. Да не мислиш ли, че имаш право повече от рускиня да присъстваш в този сайт. Забравил ли си неграмотнико, че това е световна мрежа, а не потурняшка. Заминавай на историческата родина и там командвай.

Поведението на НАТО и американците ми напомня поведението на османската империя преди векове.

Краварите си чистят складовете с оръжие в европа за да могат нови да произвеждат защото тяхната ''демокрация'' може да се налага единствено с убийства на невинни защото видите ли не са им я уважили и поискали..

Непрекъснато се тръби колко е важно да знаеш историята си. Много често тези които те охраняват, реално са те окупирали. Хубаво би било Европа да се отърве от САЩ.

И като се отърве какво? Пак ще е голяма лъжица за путювите устенца!

САЩ е обетована земя ,на нея войни не се водят ,водят се в Европа ,Азия и Африка ,затова карат джепането в Европа .

В борбата си с Русия САЩ заложиха Европа!

Не само Русия. Гемрания също взе да се събужда нещо, че не се знае... Германците си дават за пример Русия и Путин, германците пеят руски военни песни, германците мерят по глобуса разстоянието от Германия до САЩ и Русия... Още не е дошъл моментът, обаче не се знае знае ли се... Та щатяните се подготвят докато е време...

Измери си разстоянието от едното ухо до другото

Възпиращи От мигрантите или за ТЯХ

КАЖИ КАК БЕСПЛАТНО ИЛИ ОТ ДЖОБА СИ СЕ НАВИВАМЕ ДА ЗАЩИТАВАМЕ РУСИЯ А НА ТЕБ ЕДНИЧКИЯ ЗА ТЛЪСТА СУМА!!!???

Европа е окупирана от фащ! Факт.

Американците са световни мутри. Бият за да плащаш за да те пазят.

Европа е окупирана от САЩ. Това са окупационни войски, за да държат в подчинение държавките в ЕС. Европа се управлява от Вашингтон.

по-добре, отколкото от кремъл, че се вижда с просто око, каква е разликата.

Де бе, свали си превръзката на очите. Тогава ще видиш.

Разликата е очебийна! Когато бяхме съюзници с руснаците, те ни даваха ресурси почти без пари и имахме широк гръб, който ни пазеше от завоевателните мераци на съседите. Сегашните съюзници използват каквото намерят за добре, без да плащат и са готови да ни продават всякаква техника, която не им трябва. Аха, да не забравя, искат щедро да надупчат земята ни за шистов газ, а ако не сме съгласни, да ни го продават на "щедри" цени. За руснаците бяхме братушки, а повечето американци сигурно не знаят, че има някаква провинция в Европа, наречена България.

Кратко за идиот - с Русия Европа ще остане жива, а с САЩ - ще стане на пепел.Какво ти хареса повече?

Защо американците искат по-разширено присъствие в Европа? Защо залагат на все по-засилено военизиране на европейските територии, които са далеч от тяхната? Отговорът не е труден - от войните досега те печелеха с минимални в сравнение с европейските държави загуби. При факта, че съвременните оръжия за масово унищожение биха заличили Земята, или сме луди, че го позволяваме, или изобщо не трябва да ни е страх от война, защото такава не е допустима за здравия разум. Напрежение е имало и винаги ще има, защото Русия, с нейната необятна територия и огромни природни богатства, от векове не дава спокойствие на Запада.

защото Путин все повече откача и е време да му се свият сармите

И каква е разликата между Путин и Тръмп? Че единият все още, въпреки неразумната ни политика на противопоставяне, проявява някакво уважение към нас и приема наши политици, а другият не ни обръща никакво внимание и предлага портрета си в цял ръст за снимки с тях.

САЩ след всяка развързана от тях война или развързана от другия (Втора световна) забогатявали все повече и повече. И сега с този астрономичен дълг, който се увеличава фатално всеки ден, войната им трябва най-много.

25 руски трола дават мощен отпор на НАТО :))))) Дерзайте, идиоти!!!

Все тролове ви се привиждат! Не съм трол, а образован човек с много свободно време, дълъг жизнен опит и активна гражданска позиция. Затова пиша по форумите и за моя радост получавам високо одобрение. Значи си струва да го правя.

Искам смислен отговор на въпроса - какво ''възпират'' американците в Европа и по каква логика ?!

ЛЮБОВТА НАРОДНА

А САЩ в рамките на военният съюз НАТО възпират ,,освободителните"мераци на Русия която завладява територии сваля пътнически самолети и избива мирно население в Украина!

откъде ви намират такива малоумни зомбита? някъде развъдник ли има?

Ето типичен пример за тролене. САЩ "възпират освободителните мераци на Русия". В същото време техните "освободителни" мераци предизвикаха няколко "пролети", революции, войни и огромен бежански поток в Европа. Но това не е важно, важното е непрекъснато да се внушава, че Русия е враг на всички.

Новината е всъщност празна - прехвърлили 100 контейнера. Какви контейнери? Стандартния морски контейнер може да стигне до 22 тона общо тегло - или 17 - 18 тона товар в него. Тогава 100 контейнера са 1800 тона - това е много, сташно много! Ротата ми никога не е усопявала да изстреля на една огнева повече от 2,5 тона боеприпаси (пехотна рота, треляме с АК, ПК, ПКТ, РПГ, КПВТ). Средно сме били тон и половина боеприпаси. Значи това 1200 ротни огневи. Но ако са били с въздушен транспорт 100 контейнера? Тогава общия товар става много по-малък.

То ако е за въпрос ,,вагнеровците" в Сирия които са били въоражени също като твоята рота не са могли да изстрелят и килограм боеприпаси,но американците ги избиха! Също и на Садаместия Хюсеинов войската не можа да изстреля по един тон боеприпаси и беше сразена! Така,че за смъртниците от ,,освободителната "руска войска тези контейнери означават още хиляди безименни гробове!

Ай стига де, американците избили 8 човека в Сирия. В последвалите събития в Източна Гута американците са били над 2000. Ако се съди по това, как рязко и силно изквича "свободния и цивилизован свят", който неизвестно какво правеше на територията на суверенна държава.

Не ни занимавай с ГЛУПОСТИ!

Не заблуждавай хората ,на една огнева подготовка не може да се изразходват повече от 200 кг боеприпаси или 300 с теглото на кутиите и сандъците ,или това са 4-5 кутии за АК ,3-4 за ПК и ПКТ и 10 изстрела за РПГ ,ако има КПВТ на машините още стотина патрона и за тях ,къде ги измисли тези два тона ....

Една рота е 100 човека. 2,5 тона са 25 килограма на човек. В този ден стреляхме с РПГ-тата. 100 гранати в сандъците колко тежат? Освен това вхърляме и по 3 гранати РГД5 на човек - 300 гранати колко тежат. Освен това се прави упражнението с АК 2 пъти (70 патрона за АК-то) и един път с ПК и един път с БТР-а ( 70 партона за ПК-то + 16 патрона за КПВТ-то). Сложи, че всичко това в било в сандъци. Един сандък (около 25 килограма) има 1320 патрона за АК и 880 патрона за ПК. За КПВТ-то нямам спомен, но там само куршума тежи 65 грама и е голям колкото картечния патрон. Просто си бяхме напълнили една газка (2,5 тона) долу горе колкото може да носи и върхахме сандъците празни. Тази беше със стрелба с РПГ-то. Когато стреляхме само ами качвахме 16 сандъка патрони за АК и ПК и всичките си заминаваха.

Глеам пак спорите за НАТО и това че никой не питал българина. И кво ако беше питал? Мислиш българина е умен и знае какво е добре за народа? Дай му 2 кебапчета и бира и свободата да имигрира за 5 евро на час по чужбина и друго не го интересува! Който има 2 или повече мозъчни клетки, ще се сети че НАТО е беше и май още е добро за България. В бъдеще това може и да се промени. Виж, ЕС не е добър за България. Какво ни носи? Свобода да миеш кенефи по Европа за 5 евро на час (има изключения разбира се, но 95% от българите работят точно такава работа) И 2-3 милиарда за асфалт които Тиквата краде. Друго няма! И в замяна дадохме всичко!!!

Типичен психодесен малоумник "демократ". Всъщност либералите сте най-големите фашисти и ама изобщо не обичате демокрацията. Според вас народа е винаги прост и трябва да бъде малтретиран постоянно.

Имаше един договор за УНИЩОЖАВАНЕ на ХИМ Оръжия Другите ги унищожиха Американските още не поради липса на СРЕДСТВА

Имаше и друга договореност - когато се разпадна Варшавският договор, западните сили гарантираха, че НАТО няма да се разширява на изток. Всички знаем колко удържаха на думите си. Тогава колко сиви гънки в главата си трябва да имаш, за да не разбираш кой е с агресивни намерения и кой не иска война, защото сам е опитал какво носи тя на народите.

Българите е на страната на Русия

Ние обичаме руския народ, но НЕ СМЕ на страната на Руската държава

Казано просто, САЩ се готви за война и иска това пак да се случва в Европа. Ще продаде оръжие на европейците. След това ще даде кредити за възстановяване на европейските държави. Ако разбира се, нещо е останало от САЩ. Защото според различни симулации на Пентагона, при нова световна война, от САЩ много няма какво да остане. Но самото начинание е грозно. Това е нещо като затвърждаване на рекета и предавалне в доброволно американско робство. Идеята е да се купува всичко американско, не зависимо дали е 2 или 3 пъти по-скъпо от алтернативите. Стандартен мутренски рекет. Е така се оформя "печелившата американска икономика".

САЩ предислоцират свои войски и оръжие в Европа което означава,че нищо няма да продават,а ще възпират плановете на Путин да засели руснаците в рая на небето.Което означава,че се е побъркал и се готви за война

Явно САЩ се готвят за война за чужда сметка и за сметка на тези хора, които готови да умрат за САЩ. САЩ готвят катастрофа на чужда територия - европейска и ще наблюдават отстрани как ще загиват други, а "изключителната" нация с дебели задници ще процъфтява слез войната без да има европейска конкуренция.Така мислят те. Мислят, че спечелят. Обаче грешат,тъй като отсреща има Русия с нови видове въоръжения. Отскоро в САЩ излезе сериозен аналитичен държавен Доклад с разисквания защо някои народи готови да се съпротивляват , а някои - не и какви средства трябва да се използват да се сломят дух на нацията.Тези многобройни средства, които използват САЩ, обясняват тази абсурдната готовност на европейци те да гинат поради някой, поради нечия хегемония и хищничество. Волята на европейците е потисната, независимо, че Европа в историята си преживяла няколко катастрофи с цената на милиони жертви. Но с новите видове въоръжение вече няма да има кой ще брои жертви и определя цената.

ФИНАНСОВ ЕЛИТ НЕПРЕМЕННО!

ГИ ЗНАЯТ И ТЯХ И РОДНИНИТЕ ИМ!

каубоите ще стават СИБИРЯЦИ СИБИРЛАНДЕРИ

8О % от населението на САЩ живее в 5 щата където са и индустриалните зони главните доколкото са останали. ДРУГО РЕШЕНИЕ Е - ДА СЕ НАМЕРЯТ СМЕЛЧАЦИ АМЕРИКАНЦИ ДА ЛИКВИДИРАТ АМЕРИКАНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ И ВОЕНЕН ЕЛИТ.

А защо не пускат МИГРАНТИТЕ на ООН Не е ДЕМОКРАТИЧНО

Заедно с МЕРЦЕДЕСИТЕ върнати от ЩАТИТЕ изпратили и малко фойерверки за ПОСРЕЩАНЕТО им

И сега кой е агресивен? С над 900 военни бази по света и сега това

АМА те са ВЪЗПИРАЩИ

за ужас но русофилията Тръмп не разбива НАТО. Много благодатна новина - тролетариата ще захлеби.

Да бе, Тръмп не го разбива. По този начин го УБИВА.

JUDES

Руснаците ясно заявиха, че всички, които насочат оръжие срещу тях, ще са мишени на техния ответен удар. И тъй като всички членки на НАТО са обединени под една военна доктрина – тази на САЩ, то всяка страна членка на НАТО е потенциална мишена и в случай на конфликт или провокация гърми, изпарява се. Точно това е и желанието на САЩ – жив щит и заложници на техните интереси – това са страните от Европа. Вече всички оръжия на САЩ (НАТО) са насочени срещу Русия. Финансовия и политически елит на САЩ и Западна Европа усилено си строят противоатомни бункери в Нова Зеландия и Южна Америка. В Швейцария всеки дом има бункер, задължително, по закон. На какво се надявате бе хора? Р Е Ф Е Р Е Н Д У М за България в Н А Т О ! – Даже Партията „Столетница“ упорито бяга и се противопоставя на този въпрос! . . . На какво се надявате бе хора?!!!! На какво се надяват нашите политици е ясно – на мандат, на потупване по рамото и на сребърници, а ако стане напечено, тогава ще му мислим . . . тогава обаче ще е късно. Това не е АЕЦ Белене или южен поток. Тогава няма да има „ама братушки туй, братушки онуй. . .“ На какво се надявате вий дето нямате бункери и частни самолети? – на здравия разум на тези дето ги имат? Те го НЯМАТ, доказали са го вече!

СССР я игра тая игра вече - сам с ракети срещу Свободния свят. Русия я повтаря и историята и ще завърши като фарс. Дивашките племена от калната локва ще си получат заслуженото :)

Кънчо, ние сме мишена за Русия независимо дали сме в НАТО или във Варшавският договор. Трябва повече да се потрудиш повече за да върже твоята пропаганда. Прочее, това с живият щит са го измислили руснаците, със заградителните отряди също. Или искаш да ми кажеш, че руските ракети ще ударят първо по живият щит и чак след това по американците??? Колко точно трябва да си глупав, че да се вържеш на това?

8О % от населението на САЩ живее в 5 щата където са и индустриалните зони главните доколкото са останали. ДРУГО РЕШЕНИЕ Е - ДА СЕ НАМЕРЯТ СМЕЛЧАЦИ АМЕРИКАНЦИ ДА ЛИКВИДИРАТ АМЕРИКАНСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ И ВОЕНЕН ЕЛИТ.

Образно казано руска мечка-стръвница,да я спира населението да не влезе в деревнята звяра и да прави бели.Същата работа е и със НАТО и Путинова Русия.Няма друг начин за възпиране на нахалните и веннолюбиви раши.

Рейгън им разпердушини империйката елегантно. Тръмп ще довърши остатъците от Русия и света най-сетне ще стане спокойно място ;)

Ех че след това ще започне едно ПРЕСЕЛЕНИЕ на народите по необятната СИБИРСКА ПРЕРИЯ ИХУУУУ Виждали сме го в ИСТОРИЯТА

На Европа май хич не и пука ,че следващата война явно ще бъде на нейна територия. Щом има пушка тя ще пукне рано или късно.

Че Украйна, Полша и Беларус за какво са?! То така или иначе пълномащабен конфликт не е възможен така че локални из пограничните райони.....

руснаците от преисторически времена (което в техният случай е преди 1000 години) са закърмени с вярата, че целият свят иска да им завладее безценната богата на ресурси територия... А това изобщо не е така (с изключение на скорошните китайски попълзновения) ОСОБЕНО от гледна точка на Европа.

Нека само да припомня на читателите и по-специално на евроатлантическите и козяшки тролове, че Варшавския Договор е сформиран като резултат от формирането на НАТО....справка исторически факти...

Ама той Сталин и другите покрай него бяха едни кротки, като монахини....

И за капак, властта ни сервира някои свои решения, които определено са „бомба със закъснител“. Първо, „тайните арести“. Европейската директива, с която оправдават това недемократично решение, съвсем не задължава държавите от ЕС да въведат подобна дерогация на основни права. Тя е предвидена само като възможност, когато извънредни обстоятелства налагат подобни мерки. Каква е извънредната ситуация в България? И защо тайните арести се въвеждат като нещо трайно и нормално, а не, примерно, само като временна мярка в условията на обявено по конституционен ред извънредно положение? Това са тежките въпроси, на които мълчаливата гилотина на механичното парламентарно мнозинство дължи отговори. Второто „блюдо“ със съмнителна стойност, което ни поднасят, е категоричната позиция в подкрепа на Глобалния пакт на ООН за миграцията, който легитимира порочния подход на „отворени врати“ на Меркел. Междувременно САЩ обявиха, че няма да подпишат този пакт. Защо ние го подкрепяме? Къде е нашата евроатлантическата солидарност? И, третото, от този тъжен паноптикум, е мълчанието на правителството в Брюксел по въпроса за скандалната Истанбулска конвенция, която беше отхвърлена от България както морално-политически – от широката общественост, научния и духовен елит на нацията, така и юридически – с решението на Конституционния съд, което сложи солидна преграда пред опитите тази конвенция и прокарваната чрез нея джендър-идеология да бъдат ратифицирани. Както е добре известно, брюкселското чиновничество иска ЕС да ратифицира Истанбулската конвенция.

Обеднения уран е отработено гориво от ядрени реактори, ако не се изхвърли над Европа, ще трябва да се депонира, а това е скъпо.

Пълни глупости, които може да ги каже само невеж или лъжец! Обеднения уран е природен уран и се използва както от американци, така и от руснаци!

Като му дойде времето ще им подам сибирския Хой... и кой откъдето е!!!