САЩ поставиха ултиматум на Украйна, за да продължат да им помагат

Изпратеното писмо от помощник-съветника по националната сигурност Майк Пайл включва ясни срокове за провеждането на реформите, които са подредени по важност

Обратно в новината

Коментари - САЩ поставиха ултиматум на Украйна, за да продължат да им помагат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Победа на Тръмп е очаквана! Само да не ни почват старата песен на нов глас да ни припяват!

A Бай Пън знае ли въобще, че се е срещал със Зеления наркоман?!

Ти от къде знаеш, че Зеленски е наркоман или ще повтаряш като папагал, каквото ти каже Путкин?

На някои видеа определено си личи, че е машмъркан. Не виждам за първи път шмъркачи.

Ти пък да не лижеш посолствоТО, че се дразниш от мнението на другите за бансеровците?

Наркоман е,наркоман.цял свят го знае само ти се правиш на пръднал в рейса

Той дори не помни по кои стълби се е качил на трибуната и тръгва накъдето се сети ! Чудя се дали не се управлява дистонционно или поставена флашка.

Той не знае дали е жив,камо ли дали се е срещнал с наркомана с тениската

Този конфликт няма да утихне просто така - без преговори. Докато продължава да тлее и ние да сме непряк участник в него, доставяйки оръжие за едната страна, винаги ще има опасност да се подпали и нашето килимче. За всеки случай потърсете в книжарниците книгата "Пълно ръководство за оцеляване по време на война".

Идиот

Фащисаните съвсем взеха да се гаврят със Зеленку :)

Най-демократично е намеса във вътрешните работи на независима държава.

Еле па демократична :)

Димна завеса най-вече за Конгреса на САЩ. Зеленски "ще изпълни" всички "демократични (на демократите) условия" и ще се яви чист и зелен като обикновен наркоман. (взел пример от Хънтър)

Да се знае и помни от всички: Най-пропадналата, най-корумпираната държава на света и световно царство на беззаконието, е УКРАЙНА. Неоспорим и безспорен Номер 1 / Number 1 в целия свят!!! Световен шампион! Номер 2 / Number 2 в целия свят и световен вицешампион по пропадналост, корупция и беззаконие е БЪЛГАРИЯ! Общото между двете кочини Украйна и България е, че и двете кочини са американски кочини и американски задморски колониални владения. И в двете кочини населението е съставено от бедни и безправни роби, пепредвидени и изчислени да дават фира и ресурси на своите американски господари-окупатори. Това е истината. Това е и положението.

Крадат и оръжие и го продават на черния пазар. Не чак танкове, но почти всичко останало.

Ние двамата си се поебаваме и си лапаме малките пишки.

връчиха му сметката на Zеленския..... нема безплатни помощи

Май се усетих че голяма част от помощите потъват незнайно къде

Зеленото джудже ще се върне на сцената с най-великия си номер, който все още тече в социалните мрежи, а именно :ГОЛ ОТ КРЪСТА НАДОЛУ, СВИРИ НА ПИАНО С МАЛКИЯ СИ ЧЛЕН.

Сега ще свири на черен дудук с малката си, чифутска устичка :)

Не знаем какво си мисли САЩ за осрайна но европейците който са запознати с истинската история знаят че РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА ДАДЕ И СМ, ОТ СВОЯТА ПОКРАЙНА ГРАНИЦА за това е целия западен вой срещу Русия а за България по долу коментатори мили български народ вие бяхте предадени от българомразците който превзеха властта 1989всичко беше подготвено от АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ затова Русия вече не я интересува за братушките защото Българите я предадоха най позорно това е печата на българите ОТ КАКТО СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е ИМАЛО ПРЕДАТЕЛИТЕ

За жалост си прав

Скоро ще кажат:-"Те не изпълняват нашите"препоръки "-спираме помощта".

нали тогава америка ше фалира официално

Пълни глупаци са всички които се поставят в услуга на американците нищо добро не ги чака погледнете Нашата държава Мила родина американците забраниха Южен поток забраниха Белене А сега юнашки ни доставят на супер високи цени природен газ ще ни строят на супер висока цена нови блокове на АЕЦ Козлодуй ще ни доставят на много висока цена гориво за АЕЦ без да им дреме за отработеното гориво Русия си го прибираше а ние ще си го държим да ни облъчва бъдещите поколения накараха монтираното ни правителство да скъса окончателно всички връзки с Русия а американците продължават да търгуват с тях е това ако не е тъпа държава със силно наведени властелини здраве му кажи

Витамин г и инфо на вас Ви е забранено да участвате в разговори вие сте абсолютно кухи лейки мръсни долни американски хемороиди Ясно ли ви е бе свине,стопени!

Който се е захванал е загубил!!! Краварите са една долна нация фашистка която имат една цел да остане само техния Елти на таз земя!!!НАЙ-ВЪОРЪЖЕНАТА И НАЙ-ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ САЩИСАНИ БО..КЛУЦИ!

Не може два кораба с уруспии и три кораба с ъс затворници ,изсипани на земята на индианците да са нация.

С този ФАЩ

SirBob

"Но не срещу доставките на оръжие - нали у нас никой не краде снаряди и танкове и не ги продава на пазара. Много прозрачно ни се намеква: реформирайте се или умирайте", коментира емоционално телевизионната водеща Лариса Волошина." Укронацистката пропаганда продължава - отдавна изтече информация , че част от оръжията се препродават на трети държави, основно в Африка. То така например онзи скорошно уволнен генерал от ВСУ си беше купил вила в Испания за 4 млн долара, уж на името на жена му. Хем насрани, хем големи. Ккато обикновено.

Тази СВО да не се превърне в ГВО (гражданска военна операция). Току виж корумпираните украйнци позабегнат на изток. Ма сега парите идват от запад. ...Сложно им е. Много им е сложно там.

Слава Украине хахахахахахахаха

Много прозрачно ни се намеква: реформирайте се или умирайте", коментира емоционално телевизионната водеща Лариса Волошина. Връщайте се към Путин, там властимащите ще плуват в свои води. Добре, че у нас този процес протича без война.

Не им е лесно. Га ядаха бисквитките на Викито Нюланд преди 10 години не реваха, ама сега...Путин не дава вече пари на ръка. А Американците дават ма искат фактура с касова бележка

Ако джуджето Зеленски послуша пенсионера Байдън, това ще е най-голямата му грешка. Нека види какво се случи с държавата България която е последните години бе НАПЪЛНО ОВЛАДЯНА по всякакъв начин от Сащ- Политически, Икономически и във всичка една област на обществения живот. България бе превърната от Сащ в псевдо държава със ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ, приличаща на човек който е на смъртния си одър. България бе обезкървена от американците, където срещу реални свои пари заделяни от залъците на отрудените си данъкоплатци, получи САМО ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ - Виртуални самолети, Виртуални военни машини, втори път Виртуални Самолети, Виртуален нефт и газ ежедневно пристигащ от отвъд атлантика. Виртуални Атомни Реактора, Виртуално Нискокачествено ядрено гориво и т.н. И още много и много Обещания за наивници.

Ти си луд. Никой в нищо не може да те превърне - ставаш това което си.

.......и "Динамо"(Киев) да спечели Шампионската Лига

държавните предприятия "Укренерго" и "Нафтогаз" Активи срещу оръжие....... Глупаци

....ха ха хааа зеления наркоман май вече ще виси на колесника на някой американски самолет ...напускащ Украйна !!!

Това трябваше да стане преди година и половина, нали? Но щом това ти дава надежда за жалкия ти животец, fine.

Преди година и половина Зелю не беше още напълно зависим от Биден.

Руските подлоги са се загрижили за САЩ и за Украйна. Няма нужда. Не се тревожете. Ако Расия беше толкова процъфтяваща, защо руските тролове драскат глупости? Защо има милиони руснаци, които са избягали от руската кочина. Колко са американците избягали от САЩ. Колко американци живеят в България и колко руснаци живеят в България?

Руснаците бягат защото има война и изпращат техни войници. Америка не води война на собствена територия, нито близо до своите граници, а и не изпраща свои военни. А, ако изпраща, то те са “платени” миротворци.

Нещо май не ти понася новината, а?

Ако у нас се въведат такива реформи, няма да има партии и никой няма да иска да е депутат, юрист или държавен чиновник.

Това значи, че наркоманчето трябва първи да влезе в затвора.

Това е червен картон за Украйна, но Зеленски да не се предава, САЩ ще им помогне, те и на индианците помогнаха (както някой беше казал).

Украинците са там ,където ние бяхме 90те години и където щяхме да останем ако не бяхме влезли в ес . Рашистан им направи услуга ,че започна тази война .Ще изчистят червения боклук ,болшевишкия тумор от държавата си . Ние не го направихме и затова сме все на края на опашката .

Прав си,това е типичната америслямска помощ, която получават държавите, имали нещастието да ги демократизират.

“Независима държава”

САЩ реформират както в Афганистан, Ирак и Либия.

Трябва да увеличат (либерализират) цените на енергийните "пазари" (борси). Преминават на "динамични" / "спот" цени.

Уж за корупцията обаче "Освен това списъкът съдържа изисквания за реформи в работата на надзорните съвети на държавните предприятия "Укренерго" и "Нафтогаз". И някакви закони им били подготвили. Сами трябвало да се гласуват и готово.

При нас писмото доди ли ?

Не виждаш ли ? Поне още не сме станали пушено месо…

ПРЕМИЕРЪТ Иван Костов ще направи експозе за условията на тригодишното споразумение с МВФ на 17 юли пред народните представители. Независимо дали ще има питане от опозицията по въпроса, аз съм готов да представя рамките на споразумението и програмата на правителството за изпълнение на тригодишното споразумение, заяви г-н Костов вчера.

никой българин или украинец не би си дал доброволно без бой кръв постигнатото от корупция,злоуптреба със държавна местна власт,служебно положение бизнес,богатство за това са си създали и подхояща съдебна система от съдии и авокати,юрстконсулти,нотариуси,кметове,полицаи!Проблемът е голям!

Споко! Всъщност щатските колеги нормират печалбата на украйнските такива! Вече няма да се краде 50/50 %, а 70/30 в щатска полза. Нищо страшно! Вилите няма да се купуват в Ница, а само в Барселона...

Ами някой в статията си го беше казал - идват избори в САЩ. Вече се надигат доста гласове срещу размера на тая помощ, синчето на Байдън го разследват... Трябва спешно да направим нещо бяло и добро :)))

Айде причини за спиране на неуспешното контранастъпление.

Пълни глупости

добре дошли в Империята!

А спрете да крадете щото свършихме печатаните пари....

Бившия, вече, министър на отбраната Резников тези дни подари на щерка си вила в Кан за 7 милиона долара. Айде още давайте.

Я, нова опорчица - браво, има напредък!

Ква опорчица бе дебил?? Има го в западната ( твоята) преса

Някой ме нарече "дебил" и стана "умен". Браво!

Ама ти се обиждаш ли? Така е... истината боли

Проверих - "западната преса" са хибридните "руски" сайтове на български език. Ако не си пропагандатор, наистина си "не-дебил"!

Проверил си грънци... толкова си читател колкото си и писател...демек трол...ае улево че твойте глупости и за тоалетна не стават

Проверих, а ти?! Ако не докажеш твърдението си, си пропагандатор. Но то е ясно - такъв си! Та, къде е доказателството?!

Нещо си се объркал тролче...аз не съм ти информатор....чети...ако можеш...ако не можеш спри да дращиш глупости

Този, който твърди нещо значимо и укоримо, но не може да го докаже, е пропагандатор. Сега всички разбрахме кой е тролът. А пък обидите съвсем не помагат в "пропагандата". Понимаеш?!

Аз руски не разбирам....явно ти си вещ по тоя въпрос....да не ти е фамилията Тагаренки? Като гледам с каква ярост защитаваш подопечните ти теми....

Не разбрах коя е "западната" преса?! Това е темата, поставена от трола "Сократ". Трябва да се учат езици, вкл. и руски - функционалната неграмотност е опасна!

Единствената опасност са дебили като теб....

Това за "не-дебилите" е ясно - не е необходимо да се самобичуваш. Та за "западната" преса?! Ето, доказано е - отново "пропагандатор" на фалшиви новини. Нарича се трол!

Разбрахме че си трол...успокой се...бягай сега за центове

"Западната" преса?!

Ето това е разковничето: "реформи в работата на надзорните съвети на държавните предприятия "Укренерго" и "Нафтогаз"." "Антикорупцията" е дъвка, която и ние дъвчем 30 г. и вече не пуска сладичко.

Наркомана-джуже,се чуди откъде да намери месо за окопите,кръвните му братя го натискат за държавни служители

Първо Столтенберг дохвърча неочаквано, че да им начука канчетата на усрите, сега и това изискване. Само шараните не правят изводи, а се водят от усроробската пропаганда.

Щом САЩ и Западна Европа поставят ултиматум за реална битка срещу корупцята,кражбите,измамите,прането на пари във бизнеси и банки,то украинцте и българите да вдигнеме ръце ,да се предадем със хора и ръченци на руските непбедими танкове и Путн,понеже само Русия еднствено н разбира за тези неща,нещо като бедна държава и народи ,живи дяволи!

САЩ искат демократични реформи и борба с корупцията - путинистите, разбира се, са против - те се ползват от демократичните ценности, за да ги рушат. Оксиморон се нарича това, както и хибридна война срещу демократичните държави. А техният фюрер щял да вдига със 70% бюджета за отбрана. Само какъв охолен живот очаква руснаците!!! Е, троловете ще получат някоя и друга копейка от този бюджет -- това предизвиква бурната им радост, което води до нови инфантилни постове в тази "форумна клоака".

А за усраина си мислят, че е някъде в Ирак!

Точно така - за тези инфантилни опорчици говорех. Доказателството бързо реши да се появи!

Си един от нас в клоаката.

Не, такива като мен не изговаряме инфантилни мантри, а говорим разумно, без обиди - ако "путинист" и "трол" е обида, тогава за какво работите?!