17-11-2017 20-11-2018

Коментари

излизаме от НАТО и вкарваме С-400 и су-35.

Ние не сме индианци да ни изколите,нито мексиканци да ви слугуваме,нито африканци да ви робуваме!

Путин е време да инсталира ракети в Куба, та тези изроди да си седнат на мазните задници.

САЩ и Русия са срещу България! И двете обслужват интересите на Сърбия и набившия КОМИНТЕРН! Тия две империи, що не вземат да се награбят най-накрая. Ще им викаме: ГОРЧИВО! ГОРЧИВО!

подозирам,че българскитте партийни лидери и политици,със корени и жилки от саморападналото се БКП и последвалата дива мутренска демокрация със безнаказаност и без лустрация ,обуздана единствено от валутен борд,членство във ЕУ иНАТО,се опасяват и страхуват от конкуренция на членството на МАКЕДОНИЯ и АЛБАНИЯДа не би да се окаже,че жизненият и икономически стандарт на Македония и Албания да е по добър от нашенският на познатото ни статукво на всички български партии вилняли и крали десетилетия наред!

Егати наглеците. И ние искаме Европа, Русия и Китай да наложат санкции на Американското правителство докато не уредят въпроса с отделянето на Калифорния и Тексас. Или направо да се слага на масата въпросът за разтурянето на САЩ. Иначе санкции до дупка. Нещастни джендърмени.

САЩ НЕ отрече за готвени санкции срещу България заради Северна Македония!

Да ние краварите ще имаме още площадки в Европа,близко до нашия измислен враг

Да да да ние пак не сме разбрали ! Виждате ли как го извъртат ако не си съгласен с нещо значи си руснак трол руски агент какеото и ще да е ! Веднага упоената точка или слушаш или ще те смачкаме !!!! Е няма да стане тъпанари !!!! Край с вашата история ! Дабийте си го в тъпото малоумно съзнание ! Всяко начало има и край !

Не може да наложи санкции даже на учениците дето закъсняват за училище в собствения и щат Фалшифа новина си беше от самото начало А и тя каза че няма санкции Просто преведоха друго Рушките тролове

Не си разбрал(а), проблема не е републиканската кака, а това че позицията е излъчена по „Гласа на Америка“ точно преди срещата. „Гласа на Америка“ е официален пропаганден канал на ЦРУ и никога не би излъчил подобно нещо без да е съгласувано с централата.

Където е стъпил лайнян,краварски ботуш,става война,страдание и морален разпад!

Ама естествено че щатите силно подкрепят присъединяването на Албания и Северна Македония и имат силен интерес да се случи час по скоро! Но не защото е в полза на региона, а защото като членки на ЕС САщ ще имат правото да разполагат свой военни бази на териториите им и така да имат по-голямо присъствие в Европа и по специално на Балканите.

Значи радиото, което е създадено за да прокламира на цял свят официалната американска позиция за всяка политическа драма по света, се пробва да ни плаши... и сега говорителят на правителството на САЩ прави нескопосани опити да ни успокоява. Еми, типично поведение на САЩисаните.

Никой не вярва на американците. Убийци и лъжци ...

на шише с пясък в ООН пред очите на целия свят което обяви за химическото оръжие на Садам, само пълен идиот може да вярва в добронамеремост на каторжниците

Се знаеше още вчера. Изказването на сенаторка си беше просто лобизъм. Казано на български, плати ли си и за изказването. Пита се в задачате обаче-кой е платил на лобистката фирма, след като вече се разбра, че българската история или по-точно в кражбата на българската история от страна на Македония не е приоритет на нашите нови честни и почтени.

Не е лобистко... Посланикът на САЩ се предлага от Президента и се одобрява от Сената. При изслушването си в сенатската комисия на Конгреса на САЩ Уилям Монтгомъри успя да грабне посланическия пост като заяви че българската конституция никак не му харесва „етнически”. Даже се зарече да я променя. „Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим. То не ни удовлетворява, защото поставя под въпрос възможността ДПС да участва в бъдещите избори. То прави невъзможно създаването на други партии, например на македонска. Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим”;) Така че от години това е политическата линия на управляващите в САЩ.

Кирчовците които инсталираха са най-голямата санкция срещу България. Няма нужда от други санкции.

Аха, разбрахме позицията на Американското посолство в България. Подкрепя Македония. Явно не подкрепя България и българската позиция.

Кравари!

Говедата няма начин да не се бъркат, където не им е работа.

Духа в Скопие на колене! Санкции нема!

И кои са сащ-исаните, та да налагат санкции на България...Алоооо мърши това си е работа на България, погледнете някоя географска карта...и без изказвания, че сащ имат интереси на балканите...Мършите нямат право да имат каквито и да е интереси извън тяхната държавна граница...

debila не знае дее булгаристан.. санкциите са наложени веч 30 г се пак колония...

Циганин неграмотен, пише се България и с главна буква, марш в западнала европа да миеш кенефи...

До 1990 г. България наистина се пишеше с Главна буква Народна република България!!!! Сега, когато е колония на САЩ/ЕС и на нАТО, каквото и да пишеш, почти нищо не зависи от България.

Американците избързаха да размахат тоягата пред България... и сега лъжат като за световно за да скрият истинските си намерения, които никога не са включвали морковче и за България.

Нека поне не забравяме, че САЩ спасиха България слевд Първата световна. Между другото САЩ след Втората световна са съгласни да приемат БГ като съвоюваща страна, подобно на Италия за да ни спасят от излишен линч. Сталин е против обаче. Та споменавам това само за да предпазя традиционно плюещите от престараване. В САЩ винаги има някой на друго мнение. В случая лобистка платени от РСМакедония дрънка за да си оправдае парите дето е взела. Какво от това? Той и Тръмп ходи и си дрънка там свободно каквото иска. САЩ няма да наложат санкции, защото ще докарат референдум за базите , а даже и за членството в НАТО. Надявам се знаят това.

колко сладко лъжеш!!!

САЩ-инаците и англичаните бомбандираша София, което е в разрез с всякакъм воински морал...От тия биологични отпадъци добро не сме видяли...

Също са бомбардирали България. Ама родоотстъпниците като вас го наричат война.

При това първата заповед за бомбардировките на България е формулирана много интересно... Поради силната противовъздушна отбрана на Плоещ, чийто нефтопреработващи заводи са били първичната цел, и за да стигне горивото на бомбардировачите за обратен полет до базите им се препоръчва на тези от тях които не могат да хвърлят бомбите си в Румъния да си изберат някой град в България и да хвърлят бомбите си над него, едва 2 години по-късно започват целенасочените бомбардировки над България.

Руснаците са бомбардирали летището край Добрич... същото от което излитат самолетите бомбардирали Одеса. Е, после снабдяват с авиобомби и англо-саксонските самолети, но това е след като Българските ВМС, докато пазят немските конвои, потапят 6 руски подводници.

Кирето да прати на БайДън едногодишно предизвестие да си разкара базите от България (така е по действащия договор) и ще видите как много бързо американците ще почнат да натискат макетата. Хубаво, ама за това се иска да имаш топки, а нашите политици знаем какво имат.

румъния взема 1,6 Милиарда долара годишно з а 2 от 6 бази

русифилистична лъжа

Путкин здрасти

Още ли се заблуждава някой, че ще можем да спрем макетата да влязат в ЕС ако не спрат с българофобията? Това засега е нищо, чакайте да видите какво се вика българофобия след като и макетата станат 'новоевропейци'!

А Конгреса?! Да не забравяме че Конгресът решава, и задължава, правителството на САЩ, оглавяване от Президента, да предприема санкционни мерки към този и или онзи... тъй че мнението на Байдън и сие в случая не е меродавно... а само замазване на ситуацията с преждевременното изказване на злополучната дама;)

А признава ли го като опашата лъжа от страна на СРМ?

Интервюто е дадено на "Гласът на Америка". Гласът на Америка (VOA) , мрежа за радиоразпръскване на Правителството на САЩ , звено наИнформационна агенция на САЩ (USIA). Функцията на VOA е да насърчава разбирането на Съединените щати и да разпространява американските ценности. Ежедневните му излъчвания включват новинарски репортажи, истории и дискусии за американски политически и културни събития и статии, излагащи правителствената политика на САЩ. VOA произвежда и излъчва радиопрограми на английски и чужди езици и управлява излъчващи и релейни станции за тяхното предаване.

Ти от Скопие ли си? Не е лъжа, гледах го видеото на сайта на VOA. Още си стои.

Лъжа било хахаха. Айде чети мухъл смотан: https://mk.voanews.com/a/6397629.html