САЩ налагат санкции на седем висши ирански представители след смазването на протестите в Иран

В черния списък са вътрешният министър Ахмад Вахиди - "ключов инструмент на режима в репресиите", и министърът на комуникациите Иса Зарепур, "отговорен за срамния опит за блокиране на интернет"

Обратно в новината

Коментари - САЩ налагат санкции на седем висши ирански представители след смазването на протестите в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ин спрат кокаколата и макдолдса, ако не помогне ще им спрат и КФС.

Тая религиозна върхушка беше натрапена на иранците от САЩ, за разлика от другите ислямски държави, в Иран широко се практикуваше и тяхната си религия, зороастризма. От тогава има около 10 000 000 привърженици на коренната религия емигранти по света. Иран се управляваше от светско правителство. "Висши служители на службите за сигурност също са обект на санкциите, които включват замразяване на активите им в САЩ и усложняват достъпа им до международната финансова система" Ако не са американски наместници, как "Висши служители" имат активи във САЩ?

САЩ започват да стават смешни с тези "санкции". Непрекъснато санкционирет някой, който се опитва да има собствена политика и да не се подчинява на монопоа на долара. Виж, за Саудитска арабия няма санкции. Забравиха убиистото на журналиста Хаоги, забравиха за превата на жените, забравиха за всякаква демокрация. Щом шейховете си държат парите в амаерикански банки, нямат никави проблеми с САЩ.

""САЩ осъждат блокирането на интернет от страна на иранското правителство и насилственото потушаване на мирни протести". Видяхме колко са мирни. Диваците палеха неред и унищожаваха имуществото на други като тях. А санкциите на ФАЩ са най смешните до сега. Размразиха им банковите сметки с милиарди долари. СЪщо като санкциите срещу Русия, уж много жестоки но не обхващат петрола, храната и газта. Но Европа трябва да не внася газ и петрол от Русия. Що така бе Миме?

Уважават различните етноси и чуждите култури, но постоянно ги ръчкат в опита си да ги американизират... Не се занимавайте с народ, обявил се за наследник на Персия... Онзи народ, управлявал империя хилядолетия преди да се появят прадедите на племената, които в последствие ще формират англосаксонското общество, камо ли днешната мириканска империя на фалша... Сиреч на краставичар да продаваш краставици... малко смешно е някак, но само за тези които са чели история, а другите за които се правят анимационни Д(р)исни филмчета с исторически елементи - вервайте, че Орфей е бил мангуста и тем подобните шитаци.

Нали беше за правата на жените, покрай тях искат да им пробутат и педалските работи. Браво на иранските власти!

Като видя педалското знаме и веднага почвам да харесвам Иран

А те не смазаха ли протестите пред и в Белия дом?Има доста осъдени.

Ни си спомням в САЩ имаше ли санкции при потушаването на демонстрациите предизникани от смъртта по време на задържането на афроамериканеца? Много избирателна демокрация, много!

Появи ли се шареното знаменце, става ясно какви протести са и кой ги плаща.

И кой ги праща, знайко?

Мноооо си прост баце. Затова те управлява Тиква.

След всяка нова санкция потичат бови бежански вълни към Еврооа и в този случай икономиката на Иран ше се оремести в ЕС. Ето,за един месец САЩ наоравиха така,че повече от един милион руснака оутинисти да нахлуят в ЕС под оредтекст,пе са жежанци.В същото време Казахстан,Украина,Турция,Армения и други вкарват руски стоки на оиразуя в страните ни.Хванах Ви в крачка,анериканци !

Абе, от къде ви ги раждат болните мозъци тия глупости! Честно, изумява ме човешката тъпота. Да, Айнщайн е казал, че само едно нещо е по-голямо от безкрайността и това е човешката глупост, но вие определено и Айнщайн ще изумите с "разсъжденията" си.