САЩ изпробваха успешно хиперзвукова ракета (видео)

Тези оръжия от следващо поколение не оставят на противника време за реакция и го лишават от традиционните механизми за нанасяне на поражение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сЪРБИЯ СЪЩО ИЗСТРЕЛЯ РАКЕТА, ПЪК УБИ САМО ЕДИН ЧОВЕК

На руснаците пак ще им се наложи да ядат оръжия..

На най големия износител на пшеница? Малко трудно.

Браво! Най-после!

Ехеее.. Откриха топлата вода. Руснаците имат такива от 15 години.. Даже стреляха по терористи в Сирия от кораб в Каспийско море.

Нека си показват новостите, че да се знае от всички с какво разполагат! Умните хора си крият козовете.

Ако този инженерен ресурс на човечеството се насочи в някоя по-полезна насока, тогава може да просперираме. В момента сме завладени от страх и надпревара за могъщество. Докато държави като САЩ и Русия си позволяват да разрушават и демократизират държави като Украйна и Сирия, например, така ще е. Трябва да дойде оръжие, което би направило абсолютно всички други оръжия безсмислени, за да спре порива за алчност на някои. Само тогава ще престанем да си играем на войничета и да казваме сори за поредните убити жени и деца и разрушени съдби. Но този ден, струва ми се, е далеко!

Китай е основния съперник на САЩ, Русия е треторазрядна диктатура на която се обръща внимание единствено заради ядрения и арсенал наследен от СССР. Днес там един прост транспортен самолет не могат създадат.

Никой от кометиращите плужеци тука, не познава обекта на своята омраза/любов достатъчно добре, което им пречи да гледат обективно. Русия хвърли адски много ресурс в разработването на тези ракети и от гледна точка на чиста бързина, техните свръхзвукови ракети са някъде около 2 пъти по бързи от скороста цитирана в тази статия. Има сериозен технически проблем..труден за преодоляване над 5-6 маха. Проблем, който високотехнологична държава като САЩ може да реши НО не е ясно дали си мислят че си струва да бъде решен. Има признаци че 5-6 маха за ракета, са точно толкова ефективни колкото и 10 маха на руснаците. Въпроса не е дали Русия води в това конкретно направление в този момент - тя води, спор няма - въпроса е до колко си струва, а не дали САЩ го могът същото - ако се фокусират върху това, няма спор че и те ще могът!

Това е то "мека, хибридна, дирнишка...." лъжа си от всякъде ! Американчо прави първи опит с такова оръжие... Руснаците и те направили такъв опит оня ден... В същност руснаците правиха такива опити преди 7-5 години. Ракетите "Циркон" и няколко други са на редовно въоражение в армията им ! Не са в период на изпитания - дирниците съсзнателн лъжат ! Северна корея изстрляла... снаряд (според някой си с който дирниците почти разговаряли). Ама може и да бъде ракета... Ама те нямат право на ракети защото са "затворена, комунистическа държава" ... Ама сега били изолирани заради Ковид (аха, другите не са изолирани). Ама нещото "паднало" някъде в морето - ами стрляли са по цел която е в морето - не са стрляли по Южна Корея или Япония... И така полека лека дирнишката лъжкиня ни вменява някакви си мисли далчни от истината ...

Преди 5 - 7 години блядовете още са търкали две дървета едно в друго за да си запалят огън в пещерата. Стига лъжи!!! И при да четеш Путкин Тудей и прочее пропагандни и фейкаджийски медии. Блядовете винаги само са крали и копирали!

Да вземеш да си извадиш пръстите от контакта, и си избърши устата че нещо много се запени..

Пооткраднали нещо и толкова.

Путчета фашистки, много кратко ви трая монополът при хиперзуковите ракети, а? Дето Галактиката трепереше пред тях и пред магучая. Диви мечкоеби!

И "мъжът" с име на женски полов орган има такива ракети, ама още са му на дискети......муахаха!

Да.....в игрални филми, а путака тества в союзмултьфилм едва през 2020!

Ми то и ние имаме хиперзвуково оръжие. Старите С-200 дето и ние ги имаме си развиват баш такава скорост. Къде 1500м/с.

На путака анимационните са по-добри!

20 маха . Истински. От Путин . А Бидона е празен . И пак са откраднали от 'неможеща и кола да направи"" Русия

Е само в тази сграда не съм влизал!

Вече копаят по дълбок бункер за Жужи.

В обятията на шойгу

Той си има.....крие се в него от корона вируса итропка нервно с токчетата.

Ти си мислиш, че Жужи вече не притежава нещо подобно в отговор на това тук? Да не е луд да си разкрива картите!

Къде ли го скриха руските циркаджии

В союзмультфилм

Абе тоя самолет е кацнал докато ракетата излита? :) :) :)

5 Мах? Руснаците имат 25 Мах. Путин се е посмял добре.

Реално един кур имат

той още ли е в задника ти?

Посмали Манго! С тази скорост се движи Международната Космическа Станция!

Фашистка и мафиотска Русия и този път стана смешна.

Мдаа така е, сега ще се чудят къде да скрият армадата от самолетоносачи/1 брой/ ................

САЩ и те барабар Петко с мъжете.

Фашагите да не видят нещо.

Че НАТО поне от 40-50 години тества хиперзвукови ракети, ама в Холивуд.

А русняците в Останкино..

Да.....в игрални филми, а путака тества в союзмултьфилм едва през 2020!