Белият дом залага на ”Произведено в Америка”

Белият дом обяви, че планира тази седмица да мине под мотото "Произведено в Америка".

Обратно в новината

Коментари - Белият дом залага на ”Произведено в Америка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С огромните дългове които имат и изкуствено високия стандарт не виждам как ще са конкурентноспособни на пазара, освен да налагат със сила да им се купуват стоките

То това е най малият проблем за Китай,вместо произведено в Китай,ще пише ,произведено в Америка,това да им е проблема на краварите,но техните проблеми сега започват,и ще се задълбочават с всеки изминал ден.

А кога нашите чукундури- управляващи ще заложат на "Произведено в България"? Абсолютно всяка държава по някакъв начин защитава производство си. Само нашите дупедавци - разрушават и разграбват. Въпросът е до кога ще ги търпим.?

Белият дом залага на църни негроработници}:-)))

Ракети, пистолети, царевични пръчици, пилешки бутчета и телешки пържоли. Така ги виждам нещата аз.

Че какво се произвежда в САЩ вече, освен обезценени долари, и финансови измами и спекулации?! Дори и колите и оръжейните системи, произвеждани все още там вече са с китайски части, които само се сглобяват в САЩ! Иначе другото, което произвеждат, са разни ГМО боклуци, които никой извън САЩ не иска! Дори и холивудските филми вече не ги произвеждат в САЩ!

На обикновеният американец заплатата няма да му стигне за да си купи нещо произведено в САЩ.

Йогурт ?!?

Ще се учудя, ако напълнят десетина щанда.

Тия само преопаковат китайски стоки.

" ..... церемонията по вкарване в строя" - господин Стефанов вие Гугъл транслейт ли ползвате при преписването на статиите?

Лозунгът общо взето е лесно нещо. По-трудно ще е да бъдат убедени янките да купуват американски стоки, вместо десет пъти по-евтините китайски.

Бай Дончо тепърва ще има да разбира, че не е само до желание, а ЦЕНАТА при капитализма решава всичко.

Ха ха отиди при фашистите капиталисти и им кажи, че трябва да купуват евтиното, а не немското току виж вдигнеш продажбите на лади:))

Аве аз като те гледам тебе чарак -капиталиста , едва ли си карал нещо по добро от 20 годишено гоуФче от германсата автоморга!хахаха Палячо!

ако изпълни обешанията си ще има втори мандат. ако не отива да играе голф във флорида.

Не е ли по-точно "Произведено в китайска Америка"? Ние знаем, знае-е-ем......