Полугола жена от Фемен протестира срещу Тръмп

Гола до кръста активистка от феминистката организация ФЕМЕН внесе смут в музея на восъчните фигури в Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - Полугола жена от Фемен протестира срещу Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро е полугола свиня...

има едно видео кадето онези к ви от украина си навират замразено пиле в дупките.... ментални дрогирани животни... не щеш патриархат... а у искаш?*? ментални серпентинни заченки

Като се изказа изкуственият интелект на Майкрософт чат-бота Тау в Туитър, "феминиските да горят в Ада". ;) Това преди да го спрат след 24 часа от пускането, че общуването с хората го бе направил и почитател на Хитлер. Много показателен експеримент.

Естествено, че украинка. :)

Мечтата на всеки бей педераст цензуратор е да хване Тръмп за кура.

ТПЗ

E поне сега знаем кой им дърпа конците на тези юдомасонски курви.

Хехе. На Тръмп му стиска да хване истинска жена за чатала. На феминистките им стиска да хванат за чатала само восъчната му фигура. Иначе подкрепям с две ръце феминизма. Призовавам всички феминистки да не спират борбата срещу патриархалното общество и да се разсъбличат навсякъде и по всяко време! Особено по-младите и тия с чашка на сутиена от C нагоре!

тая дебелана едва ли Тръмп ще и обърне внимание. ще си повика повика и пак в къщи при пластмасовия

Ееееее ФЕМЕН, пратете някоя с нормално тегло. ПС: нормалното и наднорменото тегло се определя от лекари. ППС: ФЕМЕН, моля Ви не забранявайте изследванията на лекари в областта. Не забранявайте и теглилките. ПППС: в Джорджа са забранени кантарите на входа на Publix защото ибиждали жените с наднормено тегло.

Тази наистина е страшна. Не всеки може да изпие толкова много за да не се уплаши.

Тази не е укранка. Украинките са много красиви жени. С този ханш и паласки, не зная...

Прав съм, разбира се. трият поезия, не защото е лоша, а защото ме мразят. и това точно "толерантните". не понасят да им кажеш истината в очите, докато те могат да се гаврят с хората. лгтб диктатура на писта :-)))

А Присмехулник е прав, няма цинични или грозни думи!Има хора с изчекнато съзнание, които ги използват по грозен и циничен начин.Както не можещите да различат еротика от порнография, така и считащите, че сексуалността не съществува до 18.Тези отклонения са най-масови при развитите демокрации

"Гола до кръста активистка от феминистката организация ФЕМЕН внесе смут в музея на восъчните фигури в Мадрид.". и на кого му пука за някаква си тъпа патка?

Украинска им работа!Както обикновенно, за нищо не стават!