Коментари - Тръмп определи Фейсбук като ”антиТръмп” мрежа | dnes.dir.bg
назад

Тръмп определи Фейсбук като ”антиТръмп” мрежа

Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече Фейсбук "антиТръмп" мрежа, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп определи Фейсбук като ”антиТръмп” мрежа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този се е заиграл със социалните мрежи като луд с х.. си.

Много малко плюнки има към световния терорист-към Путин са повече макар че и той е против фейзбук.

Самата платформа едва ли има отношение към Тръмп, но добре организираните и отглеждани с години либерални щурмоваци определено заливат целия медиен и мрежов ефир с анти Тръмп пропаганда.

Тръмп сам срещу еврейската мафия

КУШНЕР - ЗЕТ МУ Е БАШ ЕВРЕИН И ИВАНКА ПРИЕ ЮДЕИЗМА КАТО СЕ ОЖЕНИ ЗА НЕГО :)))

Е ми когато искащ да дупиш целия свят.. нормално е всички да са срещу теб.

МОЙНАТА МЕЖДУ ЕВРЕИТЕ ПРИ НАС В САЩ ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА :)) ... ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕ ДА СПРЕ ТОВА БРАТСКО КРЪВОПРОЛИТИЕ Е БАЙ ТРЪМП КАТО РЕЙГЪН , БУШ БАЩА И СИН ИЛИ КЛИНТЪНЕЦА ДА НАПАДНЕ НЯКОЯ МАЛКА ДЪРЖАВА :))

спрете му туитъра на тоя

има задачата да държи под око гоите ,както и милионите сайтове в нета ... и да го използва за мръсни планове срещу тях !

Честита демокрация, извинете - ДЕМАГОГИЯ 27.09.2017, 22:45 Авиация США по ошибке нанесла удар по мирным жителям в Афганистане https://link

рос-ком-надзора го спира, и така и той разбра че мрежата е срещу властта ... Наталия Касперска му е казала ..

Въпреки че Тръмп е Президент на САЩ, в сайта Яхуу, пишат само глупости за него, а обикновени мнения, които го подкрепят- ги махат... И това вероятно става с ПОДКУПИ от Арабски и африкански Шпиони... Най- добре ще е американците да почнат да убиват араби и негри и да им взимат парите, за да не могат да плащат подкупи... А и така арабите ще се махнат ОБРАТНО към Арабия.

На кофо пречи Фейсбук - на Тръмп и на Путин ! Душички мамини :)))

Бай Дончо, Бай Дончо - цензурирано.

Не разбирам как след като туитър акаунтът му бе изтрит от администраторите Тръмп продължава да туитва?

FashistBook работи за глобалистите и цензурира и манипулира наред! И как иначе като е управлявана от глобалисти. Тия "руски реклами" са всичките за Клинтън, как така тая информация не е спомената!

Ако го правиш за пари ОК - ама иначе си за Карлуково.

Тръмп използва всички социални мрежи... А Фейсбуук още през 2015 започна негативна кампания срещу Тръмп, като през Септември миналата година лично Зукърбърг се включи със свои постове в нея, а на твърденията че използва мрежата си за черен ПиАр скромно отвърна: ""Идеята, че фалшиви новини, публикувани във Фейсбук, могат да променят вота е лудост", мнение което изглежда е променил напоследък... освен ако и последните му действия не са част от кампанията му против Тръмп;)

Съчувствувам му Изглежда е блокиран от доста хора.Ами американците са създали тази мрежа в която взаимотношенията нямат нищо общо със реалния контакт.Да си закрие профила и да не се занимава със глупости.В тия мрежи едва ли ще угоди на всички.

Бачо Тръмпе, И ,,, туйтър,,---е хранителна среда за серсеми!:)))),

Пляскаме на крака и пукаме шампанско!

Ако някои ни играе по свирката и слуша - той е демократ, ако не ни слуша или ни критикува - той е диктатор и следва да бъде засипан с демократични бомби.

За никой американски президент не е имало значение какво пишат във фейсбук, защото това звучи несериозно.Ума ми не го побира защо Тръмп прави това-иска да се хареса на младите хора ли,но така губи сериозните гласоподаватели.

Не се напъвай - отговорът е много прост: Тръмп е без мозък. Но на теб ще ти е трудно да го разбереш, защото и ти като негов привърженик страдаш от същото.

Фасбука си е най- порнографски сайт за запознанства. Да живее порнографията.

Сигурен съм, че одобряваш Обмисляме ще дръпнем шалтера на интернет, за да се гледат само телевизиите на истината и да се чете Комсомолска Правда. Проблемът е как ще се прехранваш ти и останалите рублофилски тролчета.

Ами крайно време е дебилите да бъдат изчагъртани от интернет. Те са като вредните бактерии в природата - убиваме ги с хлор.

Затваряяяяяяяй!