17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сандов ще съди там трева, че са му свършили запасите за пушене :)

Това срещу което трябваше да се борят, влиза в репертуара на новоизбранниците, явно е правилна абривиатурата, Продължаваме промяната стартирала преди 30-на години. Явно политиката разваращава и се явява цирей в обществото. Много ясно е какво следва да се направи.

Да променяш граници на резерват със закона за ГМО е нещо като да разрешиш евтаназия със закона за държавния бюджет - Нерде Ямбол, Нерде Стамбул! Прахта, която ни хвърлят в очите вероятно си е свързана точно с промяна на критериите за отглеждане на ГМО (явно някой отнякъде ни натиска). А това вече застрашава всички ни БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Та как се променят критерии за оценка на риска от отглеждане на ГМО с мотив, че 2012 г. от буря е разрушен вълнолом аз не мога да кажа, но е очевадно, че пак идат проблеми поради алчност и тъпотия.

Нашите управляващи все някой упражнява натиск върху тях и те горките винаги се съгласяват.И всичко е все в ущърб на хората в България и все някой от тях се облажва.

Северното Черноморие е много апетитно и много алчни маймуни потршват ръчички да го прилапат и застроят. Не вярвайте на Сандов, той е от червена фамилия. Човек на 38-39 не може да изглежда на 50 г. С други думи той за външния ки вид не мое се погрижи, ше се грижи за ведовството си нанайси.

Измамници! Колко му платиха на Сандов, за да извади част от земята от резервата? Какво ще се случи с "освободената" земя? Някой ще я "усвои" ли :) Зелен министър, вместо да защитава защитени териротии той ги подлага на сеч... Позор! Затвор!

Той и оня Дунчев от WWF искаше да се увеличи промишления добив на дървесина, а да се намали нормалния... Високите са далавераджии.

Променят закони през преходни и допълнителни разпоредби за други закони. Промяна ли? Не мисля!

Нищо добро не ни очаква от зеления милионер и без трудов стаж Сандов и неговия замесник и милионер Белев!

Сендов е псевдобоклу като псевдо еколог.

Не си прав, явно човекът знае много добре какво прави, лошото е че ние не знаем и ни хвърлят прах в очите.

С новите промени ще има ГМО. А1/3 от страната е изостанала земя - Натура 2000.