17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо освен за подлога за изхождане на ФАЩ.

От сега ще ви кажа двата варианта и единият не е много хубав за Булгаристан. Или Сърбия си взима Косово което си е нейна територия. Или Албания се разширява през Косово и Македония като накрая се обединява с Турция през Булгаристан. Първият вариант е този, за който трябва да работим, но имайки предвид ментално-интелектуалното ниво на Булгаристанското население ще си дайстваме по втория на пълни обороти.

Мале,се едно слушам премиерите на Израел и Палестина и ръководителите на Русия и Украйна, България и Македония. За пореден път се убеждавам, че всеки заслужава съдбата си.

Единна Сърбия, единна Украйна. Създадоха този прецедент с Косово, сега защо Крим е Руски..... Защо Русия избива и гони украинците от териториите им, ами защото така е било през последните 10 века. гониш хората от една територия и по силния си мести свои хора в тази територия. Така са вземали еничари за да намалят населението и да накарат хората да се изселят за да не им вземат децата. така са убити няколко милиона арменци, за да може планината Арарат да е в Турция, така са изгонени българите от беломорска Тракия за да може да е Гръцка. Това направиха албанците, като изгониха сърбите от тази територия и същото прави Русия сега в Украйна.

решението е просто бомбене на сърбофашистите до дупка! и пак ще дадем въздушен коридор на НАТО

сръбските шовинисти!

Излиза че Генералният секретар на НАТО, въпреки заплахите които направи вчера, не е успял да "помири" Курти с Вучич, та сега и Барозу щял да се пробва;)

Няма такава пародия ! Тези дори не познават нравите на балканите , но ще правят рефер ! Глупаците !

Сърбите на Балканите са 10+ милиона албанците 2млн Хеъватите 4-ри милиона.

...са най-долнопробната издънка на древните български племена. Развили се като супершовинистично общество, вярващо в абсолютното си првъзходство над всички отанали наоколо и абсолютната си нетърпимост към всеки несъгласен с техните разбирания. Те са антипод на всичко попадащо в графата "евроатлантически ценности" и затова съгласно дневния ред на господстващата в нашия регион световна сила (САЩ), те трябва да изчезнат като независима самостоятелна нация. И ние, които се определяме за българи не сме много по различни от сърбетата, но все пак има останало нещо човешко в нас. Единствените които са по-големи боклуци от сърбите на света са рашките.

Ми че превъзхождат ни правеха реактивни самолети тиз а български самолет чул ли си

Илиян Илиев

Когато БГ имала самолетостроене дори са нямали авиация !

Разходи се до Белград да им видиш магистралите и мурафетите. После се върни и се пусни по Тракия.. по ТРАКИЯ, пич! Идва от ТРАКИ. Едно племе, знаеш ли коя година е живяло тука? В израел още не са знаели кво е това лихва..

Славянско братство!

"Християнска държава" като антипод на неденосчето на пентагона в близкия изток - "ислямска държава".. кво стана с нея? Свършиха кладенците (петролните) и ù избеляха знаменцата май, а? или им ги изтръгнаха от ръчичките. хохохо :)) Чувам, че турция влиза да прави пълномащабна СВО в северна сирия.. пак.

русофилите са прдатели и русофобите са предатели, сърбофилите са предатели, всички те са българомразци!

сърбите са подлеци, и това ги води до растеж в териториите, за съжаление елита който сме възпитали по врмето на соца без значение далие про запада или про русия е куц... въобще самовъзприятията ни за нас самите и за развитието и реланите процеси са много слаби, бях гледал оня Бойко Василев, който иначе е профеисоналист, и гледах как може да не стига до дълбоки изводи въпреки че може да е добър коментатор и с добър фокус , обремененени сме с грешни представи за самите нас и от ляво и от дясно и са наслагвани много по отдавна самото ни революционно движение за освобождение до голяма степен ни е натоварило с грешни представи

Какво ни занимавате с някакви балкански драми? Сърбите никога няма да сса доволни и това е доказано в историята. Няма да се кротнат, докато не завземат всичко м/у моретата на Балканите или бъдат разпарчетосани на мини-държавички. Аз като не-сърбин, предпочитам ВТОРОТО!!

Америка и ЕС да спре да Подклажда война и ще се нормализират нещата.

Държава Косово няма - Косово е Сърбия, точка!

косвово има толкова български топоними като имена, които сърбите не разбират, и толкова песни които ти ще разбереш какво се пее в тях а сърбите няма, че е срамно да с енаречеш българин казваики че косово е сръбско, ти си полезния идиот с тези си приказкине и патриот, не знаещ

Косово ми е Кърджали викаш, а? Понеже имената, песните, религията, културата и езика, затва да го дадем на Турция? Хубав аргумент. Нека да ги дадем на Турция, пък ние да си вземем Македония (северна, та чак до Халкидики и (само)Траки). Аз съм за. Твоите началници от Козяк какво мислят по въпроса?

имената и песните на не косовраите са Български, ти като българин викаш да не даваме кърджали на турците ми на гърците.... въобще сърбите нямат никви основания за претенции към Косово освен една битка която губят и тая битка е на васланите сръбски владетели били се заедно с османците срещу българските държави по късно същите тези сърби били се на страната на османците водят една куца битка със османците където малоброините османци ги смазват, но чрез подла измама сърбите убиват май султана, със същата подла измама когато ни се правят съюзници а в гръб вземат македония и подлагат българите на небивали репресии,

между другото русофилите ми казвате че съм от козят а русофобите,че съм руски трол, толкова сте ПРОСТИ. предатели долни

Който е дал - да пише що го е дал. Преди под нареждане на Америка под прикритието на НАТО влезна е Сърбия и изби 35000 мирни граждани. Раздроби държавата сега идва велика Албания - мюсулмани-шиптъри това е ЕС няма европейци..

Американците натиснаха копчето за утвърждаване на държавността и контролните ù механизми, както в косово, така и в тайван. Същото направиха и в още няколко "държави" измежду които и украйна. В колективния запад започва инфлация, заради недостиг на вносни суровини вкл. енергия. Неистово се търси периферен конфликт.

има една лъжа,че сърбияе проруска , сърбите може да говорят в полза на русия но като цяло деиствията им винаги са били про западни винаги са обслужвали западния интерес, като народ, са някъв сбирщайн от българи и босненци напомпани с фалшива история и национализъм. вучич отдавна е предал косово...

Да бе - те са малоумни и не помнят кой ги бомбандираше! От къде ви намират в АЗК - поне някакъв потбор

явно не си ходил скоро в Сърбия, пълно е с билбордове за вечна дружба с Русия

много сте зле хора:))) сърбите нямат и една хилядна от нашите паметници за благодарност към Русия и нямат и грам в историята си че са се освободили от османско Благодарение на Русия,а получават независимостта си по време на Берлинския конгрес в следствие на храбрата битка на нашите опълченци на Шипка, а на Берлинския когрес са от най активните които настояват да бъдем орязани.... тези плакати са една тяхан асамо илюзия, но няма нищо общо с любовта, а са си чиста доза използвачество, щото през 90 на 20 век разбраха, че болните им мозъци за доминиране и колонизация на балканите не могат да се справят без чужда помощ, преди бяха пуделите на великобритания, но америка ритна великобритания и сега се надяват на Русия, за да са отново колонизатора на балканите

САЩ защо направиха Косово? Ще кажеш че война на Балканите им е била ясна цел?

то косово реално никога не е било сръбско, имат един малък период в който е на душан и една битка с османцие но и в двата случая населението е било българско самия душан не долюбван от сръбските историци щото е 3/4 българин а сина му 7/8 българин

Споко, държавата спонсор на тероризма не може да снабдява Вучич в момента и едва ли ще рискува.

Е.. на САЩ все са и останали оръжия - не е всичко за Украйна

Държавата, спонсор на тероризма си направи база в Косово- Бон Филд.