Сърбия, Албания и Северна Македония премахват бариерите, правят "малък Шенген"

Намерението е до 2021 година хората на Балканите да пътуват само с лична карта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е тов само как ще предотвратят прекарванета на незакони стоки -наркотици оръжие имигранти. Ако това се спре другото е много добре.

2021г албания и македония ще са в ес! а србите ще си подсмърчат в србия!

дека у трите страни си влазам с бугарскиот пасош и губим грижа.

Бацеее, гледаш ли ги твоите приятели, правят малък Шенген, пък ние уж искаме, после пък не щем, сега май пак искаме или пък даже и ние вече не знаем какво искаме, за големия Шенген де!

Че това ще стане след една седмица без тази среща

Ама косовото краварско как ще ги прескачат???? Алнбания и см си мислят че еврогейския към който се натискат ще да им позволят да си правят каквото искат ли????

в идеята няма нищо лошо, но 1во, какви работници да се движат свободно, като от тия държави народа бяга на запад само, и 2ро не ги виждам сърбите приятели с албаниците, ама никак

Какви интриганти да правят от нищо нещо! Сякаш един човек ще се реши да пътува само защото, на все още съществуващата ГРАНИЦА, няма да ти искат паспорт! Същото и с България! Какъв шенген блянувате!

че то Тито беше направил балкански шенген, ама Милошевич и Туджман го махнаха

е тжва е нож в гърба ни ако макезония я приеман т в ес какще дпре после другите дведа влизат в ес

Тия ще вземат да направят Балканска федерация !?

Добре де Косово що го пропуснаха, косоварите къдя ще ходят като са в центъра на "Малкия Шенген"?

Столица, бе бате.

Демек "Балкански Шенген"...;) Баце, виж ся - ако онези продължават да ни не щат в техния евроШенген, да вземем да влезем поне в Балканския, а?! И без това ти си един "естествен лидер", така да се каже, на Балканите - даже един те беше нарекъл "най-големия шеф на Балканите" - та да влезем там , викам - "по вода, въздух и земя", никакви компромиси!;)

Ква Шенгения то си е направо малката Отомания. Трябва да поканят и султан Ергонан да заформят голямата Отомания. Ех мерак, мерак.

Междувременно Ердоган почна да работи на южната граница на империята. Има мерак, да. Скоро ще подгони и раята на балканите. Макетата и шиптарите да вадят хляба и солта и да пишат покани че иначе мазило ще им трябва,

Няма да стане! Мога да се обзаложа! "Македонците" и албанците се гласят да влизат в ЕС, а Сърбия се тегли като магаре на мост, подстрекавана на Путя Първи-Къси. Явно руснаците са подучили сърбите , да го играят същия театър както Велика Британия и проблемът с ирландската граница - тоест, хем да не си в ЕС, хем да ползваш облагите ….

Ся ако мутрата от Банки изпълни условията може и да влезе в Малкия Шенген.

Това пътуване с лична карта ние го имаме още от 2007-ма и то в цяла Европа. Тез чак през 2021 ще пътуват така помежду си - смятай колко си назад когато не си в ЕС.

брей- тия влезнаха у шенгеня, а ние -не.