Сърбите застават пред урните на фона на бойкот и коронавирус

Опозиционните партии няма да явят на изборите, защото според тях тях свободни избори са невъзможни заради деформацията при медиите и ерозията на демокрацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа значи Вучич е сръбския Бойко дето съсипа демощрацията и не слиза от власт.

Хунтата разработва подобен сценарий и за България. Умишлено иска да зарази повече хора с отваряне на танцувални клубове, молове, закрити басейни, фризьорски салони. Иска по време на избори да има много болни, да гласуват по малко и да фалшифицира резултатите от изборите.

Никога не са били затваряни в България. Останалите изредени от теб неща ги отвориха преди месец. Ти изглежда живееш още в миналото.

Не изписвайте сърбия с главна буква. Това е неуважение и обида към българския народ.

тУРЦИЯ

Че сте пуснали новина за вучов?

западната пропаганда, финансирана от Сорос, е готова са смаже всеки славянин, православен и/или е в добри отношения със Русия. И облратно. Готова е да подкрепя ислямисти, терористи и дори неонацисти, които са против Русия.

Някoй

забележете, че в медиите не можете да прочетете никъде нищо лошо за Косово или за албанците там. Нито за демокрацията там. Нито една критика. НИТО ЧЕ ИМА ПРЕСТЪПНОСТ ИЛИ НАРУШЕНИЯ НА НЯКАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА... И с други държави е така. Затова пък редовно четем статии колко е зле в Русия, в сърбия ... в Сев.корея...

Някoй

никой не пише нищо за бедността в САЩ! Нито за 40-те милиона човека там, които живеят скупони за храна. Нито за милионите без здравна застраховка... Затова пък редовно четем колко е зле във Венецуела, как вдигнали бензина в Иран от 15 на 20 цента....

Слава на другаря Вучич, слава на СССР!

Навсякъде по света едно и също. Ако в стаия писана от опозицията в Русия за Владимир Путин, я преведеш на английски и смениш само името с това на Доналд Тръмп, без нишо друго да променяш. И дадеш на 100 американеца да я прочетат, 60 от тях ще кажат, че статията е истина. А 40 републиканци ще кажат, че е лъжа. Ако в стаия писана от опозицията в Сърбия за Вучич, я преведеш на български и смениш само името с това на Бойко Борисов, без нишо друго да променяш. И дадеш на 100 българи да я прочетат, 60 от тях ще кажат, че статията е истина. А 40 гербаджии ще кажат, че е лъжа.

Позната картинка! Също като ганьовците. Много активни във Фейсбук и Дир-а, но на избори отиват за риба и за гъби, щото нямало смисъл. И за всичко са виновни Бойко, евреите, САЩ, Русия и ген. Мутафчийски! Балканска пасмина!

Да го духат сърбите.

Сърбия в ЕС ще влезе ама друг път.

Сърбите по напред от нас в много неща нищо че не са в ЕС

И в какво са по-напред?

Че то сърбите не се натискат а ги натискат за тоя ЕС... а и те явно намериха начин да се измъкват по тъча.