Съпрузи с увреждания осъдиха държавата

Ефросима Белева и Александър Аврамов трябва да получат 3000 лв. обезщетение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реално са осъдили българите за гешефтарството на властващите:((((((

Здрав на болен не вярва. За голямо съжаление и в други градове Социално подпомагане е на висок етаж без достъп за хората с увреждания. Дано нещата се променят и достъпа стане реалност.

Малко множко взе да ми идва от непрекъснатите претенции на разни "нуждаещи" се хора! Май здравите, бачкащи и плащащи данъци са най-онеправдани! И айде стига сте ни плашили с "молете се и на вас да не ви се случи"! Постоянно някой ни втълпява вина, че сме здрави и храним не само семействата си, но и растяща кохорта от "нуждаещи се"! Съдете конкретни хора, не държавата - т.е всички нас! Защото пак здравите ще платим!

Като не знаеш кои са тези хора и какви са били преди, кое ти дава право да се правиш на умен? Ако ти станеш същия утре какво ще правиш? И как в БГ се съди държавен служител а не цялата служба? Проблема е генерален, не личностен. Тиквеник...

stankow

Не е редно такива проблеми да се решават в съда. Не бива да стигат до там. Макар че не знам как администрацията ще се премести от 4-тия на 1-вия етаж. Планиране, изпълнение, финансиране - не една година заема.

Браво за смелостта на тези хора.След като "институциите" нехаят за проблемите на тези хора и не правят НИЩО за подобряване на средата и условията на живот. Кога най-сетне ще има мислещи управници?!

това си е готин бизнес план! ние ги храним и обгрижваме, те ни съдят сега да идат до съвета, после в поземлената комисия, сетне до министерски съвет, президентството, социални грижи, бюрото по труда, бнб, светия синод,и нтн! като изкарат от всички по 3 000 лв, ще си щивеят като щастливо семейство приковано в инвалидни колички!

Пич , моли се на Бога да не те срешне някой политик или мутра с лимузина и да мине през теб , като през тъпа овца- тогава ти ще си на мястото на тези хора , и няма да ти е никак смешно и весело и хитроумно това дето си написал... никой не е застрахован от съдбата ...

бе да те питам, щото явно си много знаещ, тия как си консумират брака, с асистент, или само с чужда помощ??

Хората имат време и нерви да се занимават и са си потърсили правата! Така трябва! Някак си е смешно служба, отговарящи за трудноподвижни хора да се намира на място, недостъпно за тях. Това с дежурства не става - трябва смяна на горните етажи и реконструкция. Няма какво да се оправдават от Полски Тръмбеж. Причината да се стигне до тук е незнание, не можене или нежелание на началниците на тази служба! Точка по въпроса! И след такъв резил е редно някой да им потърси сметка!

интересно - пожизнено, и 1-ва група, и с чужда помощ, и може да работи, това ми е малко странно. Знам че има на количка парализирани, които дори не могат да се хранят сами, да се облекат и т.н. и ходят през 2-3 години да подновяват ТЕЛК, режат им асистентите, особено се ядосвам като разбера че режат асистентите на слепи хора.Освен това не е ясно като са с чужда помощ не им ли помагат да се занесат документите до социалните, защо ходят лично, подписват го в къщи и асистента го занася. Случката конкретно тук не е много ясна.

Инвалидите в България са поставени в унизително за тях положение, защото на "държавниците" не им пука за тях. Те са ангажирани в кражба на публични и европейски средства в особено големи размери, нямат време за някакви безполезни създания в колички. Майната им. Като един от тези, които плащат данъци и пълнят бюджета, от който сега ще бъде платено обезщетението, съм недоволен че държавата е осъдена само на 3000лв. След като ще участвам в плащането на обезщетение от 170 000лв. към крадец от топлофикация, то нямам и против солидарно да участвам в обезщетение към тези инвалиди на двойна от горепосочената сума. Поне да доизживеят останалото им време достойно. Така или иначе, ако тези пари останат в бюджета, ще бъдат откраднати или разпределени за планово развъждане на цигани.

Ми , то да бяха само тея 170 000 ... те са много и са потресаващи нещата които плащаме на изверги, крадци и 'правилните хора' .... нооо като една робска пасмина от амеби - оглеждаме се в канчето на страдащите и слаби хора , и им завиждаме даже и какво ли не... жалко и грозно , но такива сме си всички ... ако българския 'мъш' вместо да бие жена си , биеше крадците, престъпниците и мародерите на народа - да сме се оправили отдавна ... но ... знаем си всичко , ясно ни е какви мизерни душици сме ...

Вие не осъдихте държавата България, а осъдихте народа, който ще плати за безбройните престъпления на управляващите! Господ да ги накаже!

Кого по-точно: - тях, инвалидите; - тях, народа или -тях, управляващите?

е тях вече ги е наказал! защо ли???